Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 03/01/2010
Θέμα: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Παρ 24 Σεπ 2010, 16:12
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ AKRAPOVIC (ΤΟ ΚΟΝΤΟ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΥ GSXR 750 K8. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ RACE TECH - RACEGUNS - EXHAUST CENTER(ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ GSXR Κ8 ΑΣ ME ΒΟΗΘΗΣΕΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υ.Γ.1 ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/09/10. Υ.Γ.2 ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ!!!!!!!!
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Παρ 24 Σεπ 2010, 17:33
μην στενοχωριεσαι και θα σου πουν τα παιδια απο Αθηνα που να πας.
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Παρ 24 Σεπ 2010, 17:57
subwhite έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ AKRAPOVIC (ΤΟ ΚΟΝΤΟ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΥ GSXR 750 K8. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ RACE TECH - RACEGUNS - EXHAUST CENTER(ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ GSXR Κ8 ΑΣ ME ΒΟΗΘΗΣΕΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υ.Γ.1 ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/09/10. Υ.Γ.2 ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ!!!!!!!!
και στους 3 που αναφερεις μπορεις να κανεις την δουλεια σου
εμενα με εχει εξηπηρετισει πολλες φορες ενα παληκαρι στην θηβων πανω , στο περιστερι, απεναντι ακριβως απο την moto select της suzuki.
ειναι εξατμισαδικο για αυτοκηνητα αλλα ο γιος ειναι μηχανοβιος και γουσταρει να τα φτιαχνει. +συν οτι δεν ειναι σφαγειο.
yiorgakis24 Jr.gixxer
Όνομα: : yiorgos Τόπος : salonika Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 25/04/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Παρ 24 Σεπ 2010, 23:35
εγω εχω βαλει σε 600 κ8 yoshimura r55 κ δεν χρειαστηκε να κοψει τπτ,κουμπωσε σαν την εργοστασιακη...θα σου προτεινα race tech,εχω παει κ εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος..
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Παρ 24 Σεπ 2010, 23:56
Ο Παπαγιαννης (race tech) ειναι εγγυηση Το υψιλον απο κατω αυτος το εφτιαξε.
subwhite Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 03/01/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Κυρ 26 Σεπ 2010, 15:16
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ RACE TECH ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΒΑΛΩ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ... ΤΑ ΛΕΜΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
subwhite Jr.gixxer
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Κυρ 02 Ιαν 2011, 13:37
Kαλοριζικη και καλες γκαζιες αν επιτρεπεται που την τοποθετησες χρειαστηκε μοντα η μπηκε κατευθειαν πανω?
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Κυρ 02 Ιαν 2011, 14:39
φιλαρακι εγω την εχω στο δικο μου εδω και κανα χρονο και ειναι πενα εχει και γ@μω το θορυβο το δικο μου ειναι κ7 εκατσε κουτι εβγαλα τη μαμα μαζι με τον καταλυτη και μπηκε η ακραπα με τη μια.
subwhite Jr.gixxer
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 04 Ιαν 2011, 15:36
Ευχαριστω... την εβαλα στον Παπαγιαννη RACETECH στον Πειραια. Χρειαστηκε κοψε ραψε αλλα εχει γινει πραγματικα πολυ καλη δουλεια!!!! Απο ηχο ειμαι ευχαριστημενος αν και τη κυκλοφορω με το σιγαστηρα... για ευννοητους λογους...
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 04 Ιαν 2011, 19:21
να τον βγαλεις να τον βγαλεις.....θα χαμογελας περισοτερο μετα.....
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 18:05
Miou έγραψε:
να τον βγαλεις να τον βγαλεις.....θα χαμογελας περισοτερο μετα.....
...και θα σε βριζουν ολοι οι υπολοιποι...
Δε χρειαζεται να προκαλουμε παιδια. Μια χαρα ηχο κανει η εξατμιση και με το σιγαστηρα. Οταν πας στη πιστα η σε μια ωραια ψιλοερημικη επαρχιακη διαδρομη, τον αφαιρεις για να ξεκαβλωσεις. Στη πολη μεσα δεν υπαρχει κανενας λογος να γινομαστε ενοχλητικοι.
subwhite Jr.gixxer
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 18:28
συμφωνω με τον dimdoc... αλλα και με το σιγαστηρα παλι ενοχλητικος γινομαι. οποτε τη βαζω μπρος στη πυλωτη χτυπανε οι συναγερμοι των αυτοκινητων...πολεμος γινεται... αν τη βγαλω ομως θα με βλεπουν και οι πισω καλυτερα... με τετοιες φλογες...
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 18:34
Υπαρχει περιπτωση να ανεβασεις μερικες φωτο του σιγαστηρα? Ειμαι σε διαδικασια κατασκευης σιγαστηρα για το δικο μου τελικο και χρειαζομαι ιδεες. Μαλιστα εχω ξεκινησει να φτιαχνω ηδη εναν που θα ειναι σαν φλογερα (μια σωληνα με τρυπες δηλαδη) και εχω αμφιβολιες για την διαμετρο και το μηκος που θα ηταν καλο να εχει.
subwhite Jr.gixxer
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 18:55
Τωρα το φοραω το σιγαστηρα... και δυστυχως δεν τον εχω βγαλει καμια φωτο Μολις τον βγαλω θα ανεβασω καμποσες φωτο.. Παντως ο δικος μου δεν εχει τρυπες και χωραγε ισα ισα στην εξατμιση. Τωρα απο μηκος επειδη η δικια μου ειναι κοντη ηταν περιπου οσο η μιση εξατμιση. Αλλα και ο κολλητος μου που φοραει akrapovic μεγαλη ο σιγαστηρας της εχει το ιδιο μηκος περιπου με της δικης μου περιπου 10-15 εκατοστα μαζι με το στομιο. Αυτα ειχα να πω δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθησα ή σε μπερδεψα...
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 18:58
Η μιση εξατμιση ε! Εγω ξεκινησα με εναν σωληνα σχεδον οσο το μηκος του τελικου. Εχω σκοπο να δοκιμαζω στον δρομο και να κοβω, μεχρι να βρω ενα μηκος που να μου "κατσει".
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 19:20
καλο παιχνιδι βαλεντινε...
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 19:34
φιλε βαλεντινε εγω τον σιγαστηρα δεν τον φοραω αν μου πεις πως ανεβενουν οι φωτο σε 5 λεπτα τον βλεπεις. αλλα αν θες την γνωμη μου εξατμιση και σιγαστηρας δεν λεει γιατι αν ελεγε κρατουσαμε και τη μαμα
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 19:39
Miou έγραψε:
καλο παιχνιδι βαλεντινε...
Τραβαω και καμια να περασει ο χειμωνας γιατι αλλη δουλεια δεν με βλεπω να βρησκω... βοηθεια μου!
spastos έγραψε:
φιλε βαλεντινε εγω τον σιγαστηρα δεν τον φοραω αν μου πεις πως ανεβενουν οι φωτο σε 5 λεπτα τον βλεπεις. αλλα αν θες την γνωμη μου εξατμιση και σιγαστηρας δεν λεει γιατι αν ελεγε κρατουσαμε και τη μαμα
Μην το λες...υπαρχουν κι αλλοι λογοι (εκτος απο δυναμη) για να βγαλεις την μαμα. Ειναι ασχημη, βαρυα και σιγοβραζει τα υγρα του αμορτισερ πχ.
subwhite Jr.gixxer
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 05 Ιαν 2011, 21:02
καλο ψαξιμο με το σιγαστηρα και χαρα στο κουραγιο σου... οντως εγω ειδα διαφορα στο ρυθμο που ανεβαζει θερμοκρασια ο κινητηρας (εχω καταργησει τον καταλυτη). προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα πρεπει να κοψεις απο τωρα λιγο το σιγαστηρα και να μην ειναι οσος η εξατμιση θα ¨πνιξεις¨ το κινητηρα.
harrys Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 50 Hμερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Δευ 29 Αυγ 2011, 01:00
Πολύ ωραία η εξατμισούλα... Ταιριάζει πολύ με το μηχανάκι.. γιατί τα μεγάλα κλασικα τελικά δεν λένε..
Πόσο την αγόρασες την εξατμισούλα και από που?
Τώρα με αυτήν την εξάτμιση απελευθερώθηκε τελείως το μηχανάκι ε? Θα κέρδιζε κάτι παραπάνω αν άλλαζε και τα χταπόδια ή τα εργοστασιακά χταπόδια έχουν καλή σχεδίαση?
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Δευ 29 Αυγ 2011, 19:49
φιλε μου υπαρχουν πολλα σιτε με αυτην την εξατμα.. κ στ e-bay ειχε αρκετες ειδικα αν πετυχεις κ καμια δημοπρασια μπορεις ν την βρεις κ φθηνοτερη. αν βαλεις ολοσωμη γτ αυτο ρωτας φυσικα και κερδιζεις περισσοτερο ομως στανταρ θα θελει ρυθμισμα στα μειγματα....
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Δευ 29 Αυγ 2011, 21:29
harrys έγραψε:
Πολύ ωραία η εξατμισούλα... Ταιριάζει πολύ με το μηχανάκι.. γιατί τα μεγάλα κλασικα τελικά δεν λένε..
Πόσο την αγόρασες την εξατμισούλα και από που?
Τώρα με αυτήν την εξάτμιση απελευθερώθηκε τελείως το μηχανάκι ε? Θα κέρδιζε κάτι παραπάνω αν άλλαζε και τα χταπόδια ή τα εργοστασιακά χταπόδια έχουν καλή σχεδίαση?
παρε κανα μηχ εσυ πρωτα κ μετα βαζεις εξατμηση η συγκεκριμενη ειναι για συγκεκριμενα ακουστηκα αυτια τα οποια δεν νιωθουν ηχο παραπανω απο 105 db κανει αρκετο θορυβο ειδικα αν καταργησεις κ το κλαπετακι η ολοσωμη ειανι πιο ησυχη απο το τελικο τωρα μη ρωτατε γτ γτ ετσι παει μετα το μοτο αουγεται κ απο τα χταποδια κ στο τελικο κανει ωραιο βουητο μπασο! βιντεο καυλ@στε!
harrys Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 50 Hμερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 30 Αυγ 2011, 00:04
Darksoul πηρααααααααααα
Είχα μια akrapovic και στο R6 μου.. από λεμό και πίσω.. Λες να κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο? Γιατί μέχρι αυτό που έκανε το R6 παλευόταν η κατάσταση και ήταν μια χαρά! Καλά τώρα το gixxer μου δεν ακούγεται καν... Το θέμα είναι ότι του r6 ήταν ολόκληρη τελικάρα.. αυτό το μικρούλη τι να κόψει από θόρυβο? Αλλά αυτό μ'αρέσει.. δεν μ'αρέσουν τα gixxer με κανονικο τελικό που πιάνει στο σταντ!
subwhite Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να σε δώ κάπου να ακούσω το μηχανάκι σου πως ακούγεται για να δω αν είναι υποφερτώ να πάρω και εγώ ένα τελικό ίδιο και να καταργήσω και εγώ όλο το σαβουροκαταλύτη?
harrys Normal gixxer
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 30 Αυγ 2011, 02:41
Παιδιά ψάχνω και ξανά ψάχνω και το συγκεκριμένο τελικό το δίνει μόνο για κ6-7! www .akrapovic.com/motorcycle-exhaust/products/suzuki/model/gsx-r-750-2006/slip-on-8012502b23/
Στο κ8-9 δίνει για τελικό μόνο το μακρύ που πιάνει από το μαρσπιέ το πίσω. Ταιριάζει του κ7 λοιπόν στο κ9 μου? Το παιδί εδώ που έβαλε από Κ7 ήταν?
Έχω περιέργια να δω πως ακούγεται... άκουσα κ7 με leovince τελικό (ο καταλύτης πάνω) και ακουγόταν πολύ λίγο.. το r6 μου έκανε πολύ περισσότερο θόρυβο και ξανά λέω του r6 ήταν υποφερτός και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με αστυνομία..