| Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε | |
|
+48alex_veroia T.R.E AggelosK8 mistiriodis_tsantakias Sotos27 gsxrakias nktr chris gsxr mushaba tuonato stavroulis STELIOS Κωσταςηρακλειο stavrosrodo kahi Leroy Vortex συγγενής άλκη DrIoannis Agios Lelos69 busa respect Hamamatsu x4m3n0s teo46 potis Jpan κολτρέϊν JIMK7 Black Eagle andRewR Kydo roskoup valentino46 gianni lakisman46 misfits296 mike G.E.B. R-09 gat0s gixxermak fox nasos-v panosk8 magfaria gkourv kouzinas GIXXERAKIAS 52 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 19:27 | |
| κρίμα..! κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.. καλό ταξίδι..! | |
|
| |
Jpan Normal gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 160 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 19:37 | |
| Συλληπητηρια και κουραγιο στους δικους του ανθρωπους. Καλο ταξιδι..... | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 20:09 | |
| το άκουσα το πρωι στο ραδιόφωνο για το ατύχημα αλλά δεν είχε πει αν υπήρξαν θύματα κλπ. καλό ταξίδι και οι υπόλοιποι τα μάτια μας 14!!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 21:20 | |
| τι να πεις ρε γαμώτο....τα συλλυπητήριά μου στον αδερφό του και στην οικογένειά του. :( :( | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 21:30 | |
| Σε τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί Ο φίλος μας, ο συνεργάτης μας, ο χαρούμενος της παρέας, ο πιο γρήγορος δημοσιογράφος του κόσμου, ο Πρωταθλητής Ελλάδας, έφυγε από κοντά μας. Σε ένα ακόμη ανόητο τροχαίο ατύχημα, αφού όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, ένα φορτηγάκι βγήκε από κόκκινο στην Βάρης – Κορωπίου. Ο Άλκης πήγαινε στην καλοκαιρινή δουλειά του (δάσκαλος θαλάσσιου σκι στην Βάρκιζα), με την μοτοσυκλέτα του βέβαια και δυστυχώς δεν έφθασε ποτέ. Η θλίψη μας ανείπωτη και η οργή μας τεράστια. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, εκτός από τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, είναι να του αφιερώσουμε τις δύο μεταδόσεις του Γερμανικού Grand Prix. Γειά σου φίλε... http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=5092 | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 21:33 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Παρ 16 Ιουλ 2010, 21:35, 1 φορά | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 21:35 | |
| Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο....Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενια και τους δικους του ανθρωπους. Ειλικρινα στη ζουγκλα που ζουμε το μονο που κανουν ειναι να δινουν προστιμα για χαζομαρες και τπτ το σοβαρο να βαλουν μια ταξη στο χαος που ολοι περνουν οπως θελουν το δρομο....τι να πω, οτι και να πω ειναι λιγο. Σημερα το πρωι την γλυτωσα εγω απο αλλον ενα ανεγκεφαλο που περασε με κοκκινο για να κερδισει ενα λεπτο, απο οτι φαινεται οχι το παλικαρι.Καλο ταξιδι να εχεις φιλε!!!! | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 21:50 | |
| Κριμα,σε κανεναν να μην τυχει.. | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Παρ 16 Ιουλ 2010, 21:55 | |
| Aυτες τις ημερες η δουλεια μου δεν μου επετρεψε να παρακολουθησω τα δρωμενα του site ομως τωρα μπηκα οντας σιγουρος οτι θα εχει αναρτηθει τοπικ για τον τραγικο χαμο του Αλκη Σινιωρη , και θελω και εγω με την σειρα μου να εκφρασω τα πιο θερμα μου συλυπητηρια για τον ατυχο χαμο ενος απ'τους καλυτερους πιλοτους που εχουμε -και οχι μονο-...... κριμα ..... καλο ταξιδι φιλε .... | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 01:28 | |
| Τσαμπα αλλος ενας εφυγε...καλο ταξιδι να χει το παλικαρι... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 09:03 | |
| H ΚΗΔΕΊΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ..
το μεταφέρω οπως γράφτηκε στο bikenet απο συγγενή του Αλκη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Σαβ 17 Ιουλ 2010, 09:26, 1 φορά | |
|
| |
Agios Normal gixxer
Όνομα: : Tάσος Τόπος : Σκύδρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Προσπαθώ Hμερομηνία εγγραφής : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 09:17 | |
| Συλυπητιρια στους συγγενεις του.........καλο ταξιδι Αλκη | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 09:53 | |
| Δεν υπάρχουν λόγια.Καλό ταξίδι... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 10:32 | |
| το θεμα μπηκε στο πορταλ.. | |
|
| |
συγγενής άλκη Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2010
| Θέμα: κηδεία άλκη Σαβ 17 Ιουλ 2010, 10:47 | |
| η κηδεία του άλκη θα γίνει τη δευτέρα στις 11 η ώρα στο νεκροταφείο παπάγου... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 10:49 | |
| - συγγενής άλκη έγραψε:
- η κηδεία του άλκη θα γίνει τη δευτέρα στις 11 η ώρα στο νεκροταφείο παπάγου...
τα συλλυπητήρια μας.... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 12:36 | |
| Μεγαλη αδικια να χανονται ετσι ανθρωποι... Καλη δυναμη στην οικογενεια του..
Καλο ταξιδι | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 12:46 | |
| Τα θερμα μου συλλυπητηρια. Καλο ταξιδι σε αυτον και καλη δυναμη στους ανθρωπους του. Ηταν και θα ειναι ενας ανθρωπος παραδειγμα και ετσι θα τον θυμουνται ολοι. | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 13:11 | |
| τι λετε ρε παιδια , τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 14:05 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 14:14 | |
| | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 15:48 | |
| Καλο ταξιδι..συλυπητηρια στους δικους του... | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 17:27 | |
| ΟΧΙ δεν ειναι δυνατον δεν μπορω να το πιστεψω. Κουραγιο και θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του και στους ανθρωπους του. | |
|
| |
συγγενής άλκη Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 17:42 | |
| Ανήκω στο στενό συγγενικό περιβάλλον του Άλκη και δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το χώρο των μηχανών. Ο τρόπος που σκοτώθηκε με τάραξε πολύ, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησ α πόσο κοινότυπος είναι. Γράφτηκα σε διάφορα σχετικά site μόνο και μόνο για να κοινοποίησω το που θα γίνει η κηδεία του (νεκροταφείο παπάγου 11 ωρα ,δευτέρα) για όσους θέλουν να έρθουν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσα συναφή site υπάρχουν και πόσος κόσμος ασχολείται με τις μηχανές. Έχω να κάνω μια πρόταση. Να συνασπιστουν οι πολυάριθμες ομάδες και ενώσεις και σύλλογοι δημιουργώντας μια οργάνωση κοινής αποδοχής με αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση μέτρων οδικής ασφαλείας για τους δικυκλιστές και την άσκηση ουσιαστικής πίεσης προς αυτή την κατευθυνση. Αυτοί που οδηγουν δικυκλα είναι αρκετές χιλιάδες με τεράστια πολιτική δύναμη, και μπορούν να πετύχουν πολλά αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τις αθλιες συνθήκες που επικρατουν τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Πιστεύω πως μια τέτοια μαχητική δραστηριοποίησ η που θα ξεπερνούσε τις γνωστές ελληνικές πολυδιασπάσεις θα είχε αποτέλεσμα. θα αποτελούσε επισης και το καλύτερο μνημόσυνο για τον Άλκη. μια τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε ίσως να ξεκινήσει κατ' αρχην από τους διαχειριστές των σχετικών ιστοσελίδων και τους υπευθυνους των διαφόρων συλλόγων και να προσλάβει σταδικά μαζικότητα. Τι περιμένετε; Nα είστε ο επόμενος που θα σκοτωθεί από όχημα που παραβίασε Stop ή Κόκκινο; Αναδημοσιευστε αυτό το σχόλιο όπου θέλετε. Σύζυγος αδερφής Αλκη. (Τα στοιχεία μου στη διαθεση κάθε ενδιαφερόμενου για μια τέτοια προσπάθεια) | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 18:08 | |
| Τα συλληπητηρια μου και απο μενα στην οικογενεια του. και καλο ταξιδι εκει πανω Αλκη. | |
|
| |
| Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε | |
|