Greek GSX-R forum
Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Poll_l10Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Poll_c10Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Poll_l10Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Poll_c10Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε

Πήγαινε κάτω 
+48
alex_veroia
T.R.E
AggelosK8
mistiriodis_tsantakias
Sotos27
gsxrakias
nktr
chris gsxr
mushaba
tuonato
stavroulis
STELIOS
Κωσταςηρακλειο
stavrosrodo
kahi
Leroy
Vortex
συγγενής άλκη
DrIoannis
Agios
Lelos69
busa respect
Hamamatsu
x4m3n0s
teo46
potis
Jpan
κολτρέϊν
JIMK7
Black Eagle
andRewR
Kydo
roskoup
valentino46
gianni
lakisman46
misfits296
mike
G.E.B. R-09
gat0s
gixxermak
fox
nasos-v
panosk8
magfaria
gkourv
kouzinas
GIXXERAKIAS
52 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 17 Ιουλ 2010, 18:35

συγγενής άλκη έγραψε:
Ανήκω στο στενό συγγενικό περιβάλλον του Άλκη και δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το χώρο των μηχανών. Ο τρόπος που σκοτώθηκε με τάραξε πολύ, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησ α πόσο κοινότυπος είναι. Γράφτηκα σε διάφορα σχετικά site μόνο και μόνο για να κοινοποίησω το που θα γίνει η κηδεία του (νεκροταφείο παπάγου 11 ωρα ,δευτέρα) για όσους θέλουν να έρθουν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσα συναφή site υπάρχουν και πόσος κόσμος ασχολείται με τις μηχανές. Έχω να κάνω μια πρόταση. Να συνασπιστουν οι πολυάριθμες ομάδες και ενώσεις και σύλλογοι δημιουργώντας μια οργάνωση κοινής αποδοχής με αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση μέτρων οδικής ασφαλείας για τους δικυκλιστές και την άσκηση ουσιαστικής πίεσης προς αυτή την κατευθυνση. Αυτοί που οδηγουν δικυκλα είναι αρκετές χιλιάδες με τεράστια πολιτική δύναμη, και μπορούν να πετύχουν πολλά αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τις αθλιες συνθήκες που επικρατουν τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Πιστεύω πως μια τέτοια μαχητική δραστηριοποίησ η που θα ξεπερνούσε τις γνωστές ελληνικές πολυδιασπάσεις θα είχε αποτέλεσμα. θα αποτελούσε επισης και το καλύτερο μνημόσυνο για τον Άλκη. μια τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε ίσως να ξεκινήσει κατ' αρχην από τους διαχειριστές των σχετικών ιστοσελίδων και τους υπευθυνους των διαφόρων συλλόγων και να προσλάβει σταδικά μαζικότητα. Τι περιμένετε; Nα είστε ο επόμενος που θα σκοτωθεί από όχημα που παραβίασε Stop ή Κόκκινο; Αναδημοσιευστε αυτό το σχόλιο όπου θέλετε.
Σύζυγος αδερφής Αλκη. (Τα στοιχεία μου στη διαθεση κάθε ενδιαφερόμενου για μια τέτοια προσπάθεια)

πολυ σωστα ειναι ενα θεμα που αφορα τον καθενα μας,και ο ελαχιστος φορος τιμης για τον αλκη συνιωρη.
οπως και για οσα παλικαρια ακομα φυγανε απο καποιο δολοφονο οδηγο η εργολαβο.
αλκη θα σε θυμομαστε,οπως σε θαυμαζαμε χρονια ολοκληρα απο πιτσιρικαδες.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
συγγενής άλκη
Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 5
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 17 Ιουλ 2010, 20:49

gia osous
8elisoun na timisoun ton alki siniori me kapoio stefani parakalw kata8este
to antistoixo poso me to onomatepwnumo tous sto tameio
arwgis motosikletistwn pou exoun sovarous travmatismous se troxaia kai
den exoun iatriki asfalisi. eurobank 0026-0026-9802-0112-9890
vgainei:motograndprix club αιτιολογία:αρωγή μοτοσυκλετών.TO TELEYTAIO ANTIO,TIN DEYTERA 11 TO PRWI STO KOIMITIRIO PAPAGOY sas euxaristw poly OLOUS
tuonato
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : ΤΑΣΟΣ
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 60
Hμερομηνία εγγραφής : 18/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 18 Ιουλ 2010, 00:11

Καλο ταξιδι Crying or Very sad
mushaba
Jr.gixxer
mushaba

Άντρας Όνομα: : Φώτης
Τόπος : Γιαννιτσά
Αριθμός μηνυμάτων : 10
Αγωνιζόμενος : Ένα στάδιο μετά την ισορροπία
Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 18 Ιουλ 2010, 20:31

Καλό ταξίδι και συλληπητήρια στην οικογένεια του Crying or Very sad
συγγενής άλκη
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 18 Ιουλ 2010, 21:23

Επειδή δέχθηκα πολλά PM για τη πρόσφατη δημοσίευση μου σχετικά με τον τρόπο που έφυγε ο Άλκης Σινιώρης, το αναδημοσιεύω επεξεργασμένο. Αναδημοσιεύστε το και σείς όπου μπορείτε και κάντε κάτι για να μην ζήσουν κι άλλοι αυτο που συμβαίνει αυτές τις μέρες γύρω μου...
'Ανήκω στο στενό συγγενικό περιβάλλον του Άλκη και δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το χώρο των μηχανών. Ο τρόπος που σκοτώθηκε με τάραξε πολύ, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησα πόσο φριχτά κοινότυπος είναι. Ακόμη ένας αναβάτης που σκοτώθηκε από όχημα και λοιπόν? Γράφτηκα σε διάφορα σχετικά site μόνο και μόνο για να κοινοποίησω το που θα γίνει η κηδεία του (νεκροταφείο παπάγου 11 ωρα ,δευτέρα) για όσους θέλουν να έρθουν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσα συναφή site υπάρχουν και πόσος κόσμος ασχολείται με τις μηχανές.
Έχω να κάνω μια πρόταση η οποία όφειλε να είχε υλοποιηθεί από καιρού: Να συνασπιστουν οι πολυάριθμες ομάδες/ενώσεις/σύλλογοι κ.λ.π. δημιουργώντας μια οργάνωση μαχητικής δράσης κοινής αποδοχής με αποκλειστικό αντικείμενα την προώθηση μέτρων οδικής ασφαλείας για τους δικυκλιστές και την άσκηση ουσιαστικής πίεσης προς αυτή την κατευθυνση. Αυτοί που οδηγουν δικυκλα είναι αρκετές χιλιάδες με τεράστια πολιτική δύναμη, και μπορούν να πετύχουν πολλά αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τις αθλιες συνθήκες που επικρατουν στους δρόμους τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Πιστεύω πως μια τέτοια μαχητική δραστηριοποίηση που θα ξεπερνούσε τις γνωστές ελληνικές πολυδιασπάσεις θα είχε αποτέλεσμα. θα αποτελούσε επισης και το καλύτερο μνημόσυνο για τον Άλκη Συνιώρη. Μια τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνο από τους διαχειριστές των σχετικών ιστοσελίδων, να υιοθετηθεί από τους υπεύθυνους των διαφόρων συλλόγων και να προσλάβει σταδιακά μαζικότητα. Καλό θα ήταν να υιοθετηθεί ένα topic με κοινό τίτλο σε όλα τα fora για να καταλαβαινουν όλοι οτι μιλάν και συναποφασίζουν για το ιδιο θέμα. Με πρωτοβουλία και κοινή συννενόηση των εκάστοτε moderators μεταξύ τους, μπορεί να προκύψει μια πλατφόρμα δράσης που να είναι ρεαλιστική και να μη ζητά ουτοπίες. Πάτε με αυτή την πλατφόρμα στους παράγοντες του χώρου και πείστε τους να την υιοθετήσουν. Με βάση αυτή την τελική πλατφόρμα πιέστε σκληρά δημοσιότητα και αρμόδιες αρχές. Εκμεταλευτείτε τη δύναμη του Ιντερνετ. Εκμεταλευτείτε τη μαζικότητα σας. Εκμεταλευτείτε το θέαμα που παρουσίαζουν στα media εκατοντάδες οργισμένοι αναβάτες. Είναι κυνικό εκ μέρους μου που το γράφω αλλά εκμεταλλευτείτε το γέγονός ότι ό Άλκης δεν ήταν ένας ανώνυμος πιτσαδόρος αλλά celebrity στο χώρο του, και το πρόσφατο του χαμού του. Τι περιμένετε; Nα είστε ο επόμενος που θα σκοτωθεί από όχημα που παραβίασε Stop ή Κόκκινο; Αναδημοσιεύστε αυτό το σχόλιο όπου θέλετε. Σύζυγος αδερφής Αλκη. (Τα στοιχεία μου στη διαθεση κάθε ενδιαφερόμενου για μια τέτοια προσπάθεια)
chris gsxr
Normal gixxer
Normal gixxer
chris gsxr

Αριθμός μηνυμάτων : 81
Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 18 Ιουλ 2010, 22:00

κριμα να φευγει καποιος τοσο νεος !!!

κουραγιο στην οικογενοια του !
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 18 Ιουλ 2010, 22:10

Άλκη να είσαι καλά εκεί πάνω και με το χαμόγελό σου να δίνεις χαρά.
καλό ταξίδι ρε ψυχή...τουλάχιστον εκεί, είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχουν άνθρωποι
που θα μπορούν να σου κάνουν κακό....

*δυστυχώς ένας ασυνείδητος παίρνει κάποιον από εμάς καθημερινά κλείνοντας τα σπίτια μας και εκείνος συνεχίζει τη ζωή του......

συγγενής άλκη έγραψε:
Επειδή δέχθηκα πολλά PM για τη πρόσφατη δημοσίευση μου σχετικά με τον τρόπο που έφυγε ο Άλκης Σινιώρης, το αναδημοσιεύω επεξεργασμένο. Αναδημοσιεύστε το και σείς όπου μπορείτε και κάντε κάτι για να μην ζήσουν κι άλλοι αυτο που συμβαίνει αυτές τις μέρες γύρω μου...
'Ανήκω στο στενό συγγενικό περιβάλλον του Άλκη και δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το χώρο των μηχανών. Ο τρόπος που σκοτώθηκε με τάραξε πολύ, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησα πόσο φριχτά κοινότυπος είναι. Ακόμη ένας αναβάτης που σκοτώθηκε από όχημα και λοιπόν? Γράφτηκα σε διάφορα σχετικά site μόνο και μόνο για να κοινοποίησω το που θα γίνει η κηδεία του (νεκροταφείο παπάγου 11 ωρα ,δευτέρα) για όσους θέλουν να έρθουν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσα συναφή site υπάρχουν και πόσος κόσμος ασχολείται με τις μηχανές.
Έχω να κάνω μια πρόταση η οποία όφειλε να είχε υλοποιηθεί από καιρού: Να συνασπιστουν οι πολυάριθμες ομάδες/ενώσεις/σύλλογοι κ.λ.π. δημιουργώντας μια οργάνωση μαχητικής δράσης κοινής αποδοχής με αποκλειστικό αντικείμενα την προώθηση μέτρων οδικής ασφαλείας για τους δικυκλιστές και την άσκηση ουσιαστικής πίεσης προς αυτή την κατευθυνση. Αυτοί που οδηγουν δικυκλα είναι αρκετές χιλιάδες με τεράστια πολιτική δύναμη, και μπορούν να πετύχουν πολλά αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τις αθλιες συνθήκες που επικρατουν στους δρόμους τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Πιστεύω πως μια τέτοια μαχητική δραστηριοποίηση που θα ξεπερνούσε τις γνωστές ελληνικές πολυδιασπάσεις θα είχε αποτέλεσμα. θα αποτελούσε επισης και το καλύτερο μνημόσυνο για τον Άλκη Συνιώρη. Μια τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνο από τους διαχειριστές των σχετικών ιστοσελίδων, να υιοθετηθεί από τους υπεύθυνους των διαφόρων συλλόγων και να προσλάβει σταδιακά μαζικότητα. Καλό θα ήταν να υιοθετηθεί ένα topic με κοινό τίτλο σε όλα τα fora για να καταλαβαινουν όλοι οτι μιλάν και συναποφασίζουν για το ιδιο θέμα. Με πρωτοβουλία και κοινή συννενόηση των εκάστοτε moderators μεταξύ τους, μπορεί να προκύψει μια πλατφόρμα δράσης που να είναι ρεαλιστική και να μη ζητά ουτοπίες. Πάτε με αυτή την πλατφόρμα στους παράγοντες του χώρου και πείστε τους να την υιοθετήσουν. Με βάση αυτή την τελική πλατφόρμα πιέστε σκληρά δημοσιότητα και αρμόδιες αρχές. Εκμεταλευτείτε τη δύναμη του Ιντερνετ. Εκμεταλευτείτε τη μαζικότητα σας. Εκμεταλευτείτε το θέαμα που παρουσίαζουν στα media εκατοντάδες οργισμένοι αναβάτες. Είναι κυνικό εκ μέρους μου που το γράφω αλλά εκμεταλλευτείτε το γέγονός ότι ό Άλκης δεν ήταν ένας ανώνυμος πιτσαδόρος αλλά celebrity στο χώρο του, και το πρόσφατο του χαμού του. Τι περιμένετε; Nα είστε ο επόμενος που θα σκοτωθεί από όχημα που παραβίασε Stop ή Κόκκινο; Αναδημοσιεύστε αυτό το σχόλιο όπου θέλετε. Σύζυγος αδερφής Αλκη. (Τα στοιχεία μου στη διαθεση κάθε ενδιαφερόμενου για μια τέτοια προσπάθεια)

+σε όλα όσα έγραψες
αλλά το ένα θέμα θα παραμένει άλυτο που και νομοθετικά δεν "έρχεται": Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ...
αυτό το μαθαίνεις από την οικογένειά σου και το δουλεύεις....αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μόνο το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ.... ντρέπομαι που είμαι σε αυτή τη @αμοκοινωνία της πάρτης μας και υπάρχω μέσα σε όλο αυτό γιατί όλοι μας είμαστε υποψήφιοι και δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο και δυστυχώς δεν μπορεί να διορθωθεί με νόμους και ποινές...τι και εάν το έχουμε εμείς.....οι άλλοι δεν το έχουν και δεν το είχαν ποτέ....
Καλή μας τύχη και να είμαστε πάντα καλά Crying or Very sad Evil or Very Mad
gsxrakias
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 258
Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 18 Ιουλ 2010, 22:52

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!!!ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ!!!!
Sotos27
Normal gixxer
Normal gixxer
Sotos27

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 320
Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 01:22

Καλο Ταξιδη Αλκη! :(
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 01:51

οχι ρε πουστι οχι ....το καλητερο παιδι εμπενε στο μαγαζι παντα με χαμογελο ο ενας απο τους πιο ευχαριστους ανθροπους στον κυκλο της μηχανης ....
δεν το πιστευο απλα οτι δεν θα τον ξαναδο ......

λυπαμε αλκη ειτανε νορις .....
http://www.myspace.com/stefanosk
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

Άντρας Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 2000
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 07:51

Καλο ταξιδι Αλκη τα θερμα συλληπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια του
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!!!
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 08:46

http://www.soamracing.gr/races/125.html

Το τελευταίο Αντίο στο φίλο και συναθλητή μας Αλκη, την Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο του Παπάγου
Συγκέντρωση αγωνιζομένων στις 10:30 στην καφετερια Ολυμπιάδα , Εθνικης Αμυνης στου Παπάγου.
http://www.gixxer.gr
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 08:48

Αν και δεν τον γνώριζα προσωπικά,παρά μόνο μέσα απ'τα κείμενα του και τις φωτογραφίες,καλό ταξίδι του εύχομαι ... No No

Τα θερμά μου συλληπητήρια και ένα καλό κουράγιο στους δικούς του,που μέσα στον πόνο τους βρίσκουνε την δύναμη να βοηθήσουν κάποιους που το έχουν ανάγκη
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 11:31

nktr έγραψε:
Άλκη να είσαι καλά εκεί πάνω και με το χαμόγελό σου να δίνεις χαρά.
καλό ταξίδι ρε ψυχή...τουλάχιστον εκεί, είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχουν άνθρωποι
που θα μπορούν να σου κάνουν κακό....

*δυστυχώς ένας ασυνείδητος παίρνει κάποιον από εμάς καθημερινά κλείνοντας τα σπίτια μας και εκείνος συνεχίζει τη ζωή του......

συγγενής άλκη έγραψε:

+σε όλα όσα έγραψες
αλλά το ένα θέμα θα παραμένει άλυτο που και νομοθετικά δεν "έρχεται": Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ...
αυτό το μαθαίνεις από την οικογένειά σου και το δουλεύεις....αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μόνο το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ.... ντρέπομαι που είμαι σε αυτή τη @αμοκοινωνία της πάρτης μας και υπάρχω μέσα σε όλο αυτό γιατί όλοι μας είμαστε υποψήφιοι και δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο και δυστυχώς δεν μπορεί να διορθωθεί με νόμους και ποινές...τι και εάν το έχουμε εμείς.....οι άλλοι δεν το έχουν και δεν το είχαν ποτέ....
Καλή μας τύχη και να είμαστε πάντα καλά Crying or Very sad Evil or Very Mad

+1000 και στους δυο σας.

παρολο αυτα ομως εφτιαξα αυτο https://www.facebook.com/group.php?gid=144686168877235&v=app_2392950137#!/group.php?gid=144686168877235

γινεται μελοι να γινει μια μεγαλη ομαδα και συζηταμε ιδεες μετα...
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 15:21

ρε παιδια εγινε καμια αναφορα στην εκπομπη μοτοgp καποιο αφιερωμα αυτος ο ανθρωπος ειχε προσφερει πολλα κ σαν δημοσιογραφος κ πολη περισοτερο σαν οδηγος

alex_veroia
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : alex_veroia
Τόπος : Βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 17:11

Συλληπητηρια στους δικους του ανθρωπους.
ειναι πολυ αδικο να φευγουν νεοι ανθρωποι,κριμα το παληκαρι.
thanasis gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
thanasis gixxer

Άντρας Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ
Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 239
Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ....
Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 17:31

mikerrgp έγραψε:
ρε παιδια εγινε καμια αναφορα στην εκπομπη μοτοgp καποιο αφιερωμα αυτος ο ανθρωπος ειχε προσφερει πολλα κ σαν δημοσιογραφος κ πολη περισοτερο σαν οδηγος

οντως εγινε καποια αναφορα ?? εγω εχασα ενα δεκαλεπτο πριν την εκκινηση και δεν ξερω αν ειπανε κατι... ξερει κανεις τιποτα?????

gianni
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gianni

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 472
Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 17:36

Έγινε και το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή. Τουλάχιστον κάτι να βγει από αυτόν τον άδικο χαμό.
thanasis gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
thanasis gixxer

Άντρας Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ
Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 239
Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ....
Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 17:50

gianni έγραψε:
Έγινε και το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή. Τουλάχιστον κάτι να βγει από αυτόν τον άδικο χαμό.

ευχαριστω φιλε... απλα αν δεν ειχαν κανει θα ηταν μαλακια μεγαλη...
συγγενής άλκη
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΔευ 19 Ιουλ 2010, 19:59

εκ μέρους της οικογενειας του ΆΛΚΗ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες που τον συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία κατοικία του..
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΤρι 20 Ιουλ 2010, 00:00

φοβερο,κριμα και αδικο!!!
μαθαμε τα ασχημα μαντατα στο καραβι για κρητη....
κρατηθηκε ενος λεπτου σιγη στον αγωνα μας εις μνημη του!!!!

nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΤρι 20 Ιουλ 2010, 08:48

1ndianos έγραψε:
φοβερο,κριμα και αδικο!!!
μαθαμε τα ασχημα μαντατα στο καραβι για κρητη....
κρατηθηκε ενος λεπτου σιγη στον αγωνα μας εις μνημη του!!!!

mprabo mprabo mprabo ΣΑΣ!!!!!
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Ιουλ 2010, 10:09

το διαβασα στο facebook στην σελιδα του saki siniori

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΑΛΚΗ, ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 30-31/7 ΚΑΙ 1/8 Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΩΡΕΑΝ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ.

ενα μεγαλο μπραβο κ καλη δυναμη για να συνεχισει αυτο που ξεκινησαν μαζι
gianni
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gianni

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 472
Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Ιουλ 2010, 10:26

Μπράβο στον Σάκη, έχει μεγάλη ψυχή.
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε   Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Ιουλ 2010, 16:12

mikerrgp έγραψε:
το διαβασα στο facebook στην σελιδα του saki siniori

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΑΛΚΗ, ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 30-31/7 ΚΑΙ 1/8 Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΩΡΕΑΝ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ.

ενα μεγαλο μπραβο κ καλη δυναμη για να συνεχισει αυτο που ξεκινησαν μαζι
τα λογια περριτευουν..............

Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Κ11 - Αλκης Συνιώρης
» 4o Αλκης Συνιωρης Memorial Track day 6/9/2013
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com