| Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε | |
|
+48alex_veroia T.R.E AggelosK8 mistiriodis_tsantakias Sotos27 gsxrakias nktr chris gsxr mushaba tuonato stavroulis STELIOS Κωσταςηρακλειο stavrosrodo kahi Leroy Vortex συγγενής άλκη DrIoannis Agios Lelos69 busa respect Hamamatsu x4m3n0s teo46 potis Jpan κολτρέϊν JIMK7 Black Eagle andRewR Kydo roskoup valentino46 gianni lakisman46 misfits296 mike G.E.B. R-09 gat0s gixxermak fox nasos-v panosk8 magfaria gkourv kouzinas GIXXERAKIAS 52 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 18:35 | |
| - συγγενής άλκη έγραψε:
- Ανήκω στο στενό συγγενικό περιβάλλον του Άλκη και δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το χώρο των μηχανών. Ο τρόπος που σκοτώθηκε με τάραξε πολύ, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησ α πόσο κοινότυπος είναι. Γράφτηκα σε διάφορα σχετικά site μόνο και μόνο για να κοινοποίησω το που θα γίνει η κηδεία του (νεκροταφείο παπάγου 11 ωρα ,δευτέρα) για όσους θέλουν να έρθουν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσα συναφή site υπάρχουν και πόσος κόσμος ασχολείται με τις μηχανές. Έχω να κάνω μια πρόταση. Να συνασπιστουν οι πολυάριθμες ομάδες και ενώσεις και σύλλογοι δημιουργώντας μια οργάνωση κοινής αποδοχής με αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση μέτρων οδικής ασφαλείας για τους δικυκλιστές και την άσκηση ουσιαστικής πίεσης προς αυτή την κατευθυνση. Αυτοί που οδηγουν δικυκλα είναι αρκετές χιλιάδες με τεράστια πολιτική δύναμη, και μπορούν να πετύχουν πολλά αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τις αθλιες συνθήκες που επικρατουν τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Πιστεύω πως μια τέτοια μαχητική δραστηριοποίησ η που θα ξεπερνούσε τις γνωστές ελληνικές πολυδιασπάσεις θα είχε αποτέλεσμα. θα αποτελούσε επισης και το καλύτερο μνημόσυνο για τον Άλκη. μια τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε ίσως να ξεκινήσει κατ' αρχην από τους διαχειριστές των σχετικών ιστοσελίδων και τους υπευθυνους των διαφόρων συλλόγων και να προσλάβει σταδικά μαζικότητα. Τι περιμένετε; Nα είστε ο επόμενος που θα σκοτωθεί από όχημα που παραβίασε Stop ή Κόκκινο; Αναδημοσιευστε αυτό το σχόλιο όπου θέλετε.
Σύζυγος αδερφής Αλκη. (Τα στοιχεία μου στη διαθεση κάθε ενδιαφερόμενου για μια τέτοια προσπάθεια) πολυ σωστα ειναι ενα θεμα που αφορα τον καθενα μας,και ο ελαχιστος φορος τιμης για τον αλκη συνιωρη. οπως και για οσα παλικαρια ακομα φυγανε απο καποιο δολοφονο οδηγο η εργολαβο. αλκη θα σε θυμομαστε,οπως σε θαυμαζαμε χρονια ολοκληρα απο πιτσιρικαδες. | |
|
| |
συγγενής άλκη Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Σαβ 17 Ιουλ 2010, 20:49 | |
| gia osous 8elisoun na timisoun ton alki siniori me kapoio stefani parakalw kata8este to antistoixo poso me to onomatepwnumo tous sto tameio arwgis motosikletistwn pou exoun sovarous travmatismous se troxaia kai den exoun iatriki asfalisi. eurobank 0026-0026-9802-0112-9890 vgainei:motograndprix club αιτιολογία:αρωγή μοτοσυκλετών.TO TELEYTAIO ANTIO,TIN DEYTERA 11 TO PRWI STO KOIMITIRIO PAPAGOY sas euxaristw poly OLOUS | |
|
| |
tuonato Normal gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 60 Hμερομηνία εγγραφής : 18/11/2008
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Κυρ 18 Ιουλ 2010, 00:11 | |
| Καλο ταξιδι | |
|
| |
mushaba Jr.gixxer
Όνομα: : Φώτης Τόπος : Γιαννιτσά Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Αγωνιζόμενος : Ένα στάδιο μετά την ισορροπία Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Κυρ 18 Ιουλ 2010, 20:31 | |
| Καλό ταξίδι και συλληπητήρια στην οικογένεια του | |
|
| |
συγγενής άλκη Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Κυρ 18 Ιουλ 2010, 21:23 | |
| Επειδή δέχθηκα πολλά PM για τη πρόσφατη δημοσίευση μου σχετικά με τον τρόπο που έφυγε ο Άλκης Σινιώρης, το αναδημοσιεύω επεξεργασμένο. Αναδημοσιεύστε το και σείς όπου μπορείτε και κάντε κάτι για να μην ζήσουν κι άλλοι αυτο που συμβαίνει αυτές τις μέρες γύρω μου... 'Ανήκω στο στενό συγγενικό περιβάλλον του Άλκη και δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το χώρο των μηχανών. Ο τρόπος που σκοτώθηκε με τάραξε πολύ, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησα πόσο φριχτά κοινότυπος είναι. Ακόμη ένας αναβάτης που σκοτώθηκε από όχημα και λοιπόν? Γράφτηκα σε διάφορα σχετικά site μόνο και μόνο για να κοινοποίησω το που θα γίνει η κηδεία του (νεκροταφείο παπάγου 11 ωρα ,δευτέρα) για όσους θέλουν να έρθουν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσα συναφή site υπάρχουν και πόσος κόσμος ασχολείται με τις μηχανές. Έχω να κάνω μια πρόταση η οποία όφειλε να είχε υλοποιηθεί από καιρού: Να συνασπιστουν οι πολυάριθμες ομάδες/ενώσεις/σύλλογοι κ.λ.π. δημιουργώντας μια οργάνωση μαχητικής δράσης κοινής αποδοχής με αποκλειστικό αντικείμενα την προώθηση μέτρων οδικής ασφαλείας για τους δικυκλιστές και την άσκηση ουσιαστικής πίεσης προς αυτή την κατευθυνση. Αυτοί που οδηγουν δικυκλα είναι αρκετές χιλιάδες με τεράστια πολιτική δύναμη, και μπορούν να πετύχουν πολλά αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τις αθλιες συνθήκες που επικρατουν στους δρόμους τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Πιστεύω πως μια τέτοια μαχητική δραστηριοποίηση που θα ξεπερνούσε τις γνωστές ελληνικές πολυδιασπάσεις θα είχε αποτέλεσμα. θα αποτελούσε επισης και το καλύτερο μνημόσυνο για τον Άλκη Συνιώρη. Μια τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνο από τους διαχειριστές των σχετικών ιστοσελίδων, να υιοθετηθεί από τους υπεύθυνους των διαφόρων συλλόγων και να προσλάβει σταδιακά μαζικότητα. Καλό θα ήταν να υιοθετηθεί ένα topic με κοινό τίτλο σε όλα τα fora για να καταλαβαινουν όλοι οτι μιλάν και συναποφασίζουν για το ιδιο θέμα. Με πρωτοβουλία και κοινή συννενόηση των εκάστοτε moderators μεταξύ τους, μπορεί να προκύψει μια πλατφόρμα δράσης που να είναι ρεαλιστική και να μη ζητά ουτοπίες. Πάτε με αυτή την πλατφόρμα στους παράγοντες του χώρου και πείστε τους να την υιοθετήσουν. Με βάση αυτή την τελική πλατφόρμα πιέστε σκληρά δημοσιότητα και αρμόδιες αρχές. Εκμεταλευτείτε τη δύναμη του Ιντερνετ. Εκμεταλευτείτε τη μαζικότητα σας. Εκμεταλευτείτε το θέαμα που παρουσίαζουν στα media εκατοντάδες οργισμένοι αναβάτες. Είναι κυνικό εκ μέρους μου που το γράφω αλλά εκμεταλλευτείτε το γέγονός ότι ό Άλκης δεν ήταν ένας ανώνυμος πιτσαδόρος αλλά celebrity στο χώρο του, και το πρόσφατο του χαμού του. Τι περιμένετε; Nα είστε ο επόμενος που θα σκοτωθεί από όχημα που παραβίασε Stop ή Κόκκινο; Αναδημοσιεύστε αυτό το σχόλιο όπου θέλετε. Σύζυγος αδερφής Αλκη. (Τα στοιχεία μου στη διαθεση κάθε ενδιαφερόμενου για μια τέτοια προσπάθεια)
| |
|
| |
chris gsxr Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Κυρ 18 Ιουλ 2010, 22:00 | |
| κριμα να φευγει καποιος τοσο νεος !!!
κουραγιο στην οικογενοια του ! | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Κυρ 18 Ιουλ 2010, 22:10 | |
| Άλκη να είσαι καλά εκεί πάνω και με το χαμόγελό σου να δίνεις χαρά. καλό ταξίδι ρε ψυχή...τουλάχιστον εκεί, είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούν να σου κάνουν κακό.... *δυστυχώς ένας ασυνείδητος παίρνει κάποιον από εμάς καθημερινά κλείνοντας τα σπίτια μας και εκείνος συνεχίζει τη ζωή του...... - συγγενής άλκη έγραψε:
- Επειδή δέχθηκα πολλά PM για τη πρόσφατη δημοσίευση μου σχετικά με τον τρόπο που έφυγε ο Άλκης Σινιώρης, το αναδημοσιεύω επεξεργασμένο. Αναδημοσιεύστε το και σείς όπου μπορείτε και κάντε κάτι για να μην ζήσουν κι άλλοι αυτο που συμβαίνει αυτές τις μέρες γύρω μου...
'Ανήκω στο στενό συγγενικό περιβάλλον του Άλκη και δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το χώρο των μηχανών. Ο τρόπος που σκοτώθηκε με τάραξε πολύ, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησα πόσο φριχτά κοινότυπος είναι. Ακόμη ένας αναβάτης που σκοτώθηκε από όχημα και λοιπόν? Γράφτηκα σε διάφορα σχετικά site μόνο και μόνο για να κοινοποίησω το που θα γίνει η κηδεία του (νεκροταφείο παπάγου 11 ωρα ,δευτέρα) για όσους θέλουν να έρθουν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσα συναφή site υπάρχουν και πόσος κόσμος ασχολείται με τις μηχανές. Έχω να κάνω μια πρόταση η οποία όφειλε να είχε υλοποιηθεί από καιρού: Να συνασπιστουν οι πολυάριθμες ομάδες/ενώσεις/σύλλογοι κ.λ.π. δημιουργώντας μια οργάνωση μαχητικής δράσης κοινής αποδοχής με αποκλειστικό αντικείμενα την προώθηση μέτρων οδικής ασφαλείας για τους δικυκλιστές και την άσκηση ουσιαστικής πίεσης προς αυτή την κατευθυνση. Αυτοί που οδηγουν δικυκλα είναι αρκετές χιλιάδες με τεράστια πολιτική δύναμη, και μπορούν να πετύχουν πολλά αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τις αθλιες συνθήκες που επικρατουν στους δρόμους τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Πιστεύω πως μια τέτοια μαχητική δραστηριοποίηση που θα ξεπερνούσε τις γνωστές ελληνικές πολυδιασπάσεις θα είχε αποτέλεσμα. θα αποτελούσε επισης και το καλύτερο μνημόσυνο για τον Άλκη Συνιώρη. Μια τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνο από τους διαχειριστές των σχετικών ιστοσελίδων, να υιοθετηθεί από τους υπεύθυνους των διαφόρων συλλόγων και να προσλάβει σταδιακά μαζικότητα. Καλό θα ήταν να υιοθετηθεί ένα topic με κοινό τίτλο σε όλα τα fora για να καταλαβαινουν όλοι οτι μιλάν και συναποφασίζουν για το ιδιο θέμα. Με πρωτοβουλία και κοινή συννενόηση των εκάστοτε moderators μεταξύ τους, μπορεί να προκύψει μια πλατφόρμα δράσης που να είναι ρεαλιστική και να μη ζητά ουτοπίες. Πάτε με αυτή την πλατφόρμα στους παράγοντες του χώρου και πείστε τους να την υιοθετήσουν. Με βάση αυτή την τελική πλατφόρμα πιέστε σκληρά δημοσιότητα και αρμόδιες αρχές. Εκμεταλευτείτε τη δύναμη του Ιντερνετ. Εκμεταλευτείτε τη μαζικότητα σας. Εκμεταλευτείτε το θέαμα που παρουσίαζουν στα media εκατοντάδες οργισμένοι αναβάτες. Είναι κυνικό εκ μέρους μου που το γράφω αλλά εκμεταλλευτείτε το γέγονός ότι ό Άλκης δεν ήταν ένας ανώνυμος πιτσαδόρος αλλά celebrity στο χώρο του, και το πρόσφατο του χαμού του. Τι περιμένετε; Nα είστε ο επόμενος που θα σκοτωθεί από όχημα που παραβίασε Stop ή Κόκκινο; Αναδημοσιεύστε αυτό το σχόλιο όπου θέλετε. Σύζυγος αδερφής Αλκη. (Τα στοιχεία μου στη διαθεση κάθε ενδιαφερόμενου για μια τέτοια προσπάθεια)
+σε όλα όσα έγραψες αλλά το ένα θέμα θα παραμένει άλυτο που και νομοθετικά δεν "έρχεται": Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ... αυτό το μαθαίνεις από την οικογένειά σου και το δουλεύεις....αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μόνο το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ.... ντρέπομαι που είμαι σε αυτή τη @αμοκοινωνία της πάρτης μας και υπάρχω μέσα σε όλο αυτό γιατί όλοι μας είμαστε υποψήφιοι και δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο και δυστυχώς δεν μπορεί να διορθωθεί με νόμους και ποινές...τι και εάν το έχουμε εμείς.....οι άλλοι δεν το έχουν και δεν το είχαν ποτέ.... Καλή μας τύχη και να είμαστε πάντα καλά | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Κυρ 18 Ιουλ 2010, 22:52 | |
| ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!!!ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ!!!! | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 01:22 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 01:51 | |
| οχι ρε πουστι οχι ....το καλητερο παιδι εμπενε στο μαγαζι παντα με χαμογελο ο ενας απο τους πιο ευχαριστους ανθροπους στον κυκλο της μηχανης .... δεν το πιστευο απλα οτι δεν θα τον ξαναδο ......
λυπαμε αλκη ειτανε νορις ..... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 07:51 | |
| Καλο ταξιδι Αλκη τα θερμα συλληπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 08:46 | |
| http://www.soamracing.gr/races/125.htmlΤο τελευταίο Αντίο στο φίλο και συναθλητή μας Αλκη, την Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο του Παπάγου Συγκέντρωση αγωνιζομένων στις 10:30 στην καφετερια Ολυμπιάδα , Εθνικης Αμυνης στου Παπάγου. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 08:48 | |
| Αν και δεν τον γνώριζα προσωπικά,παρά μόνο μέσα απ'τα κείμενα του και τις φωτογραφίες,καλό ταξίδι του εύχομαι ... Τα θερμά μου συλληπητήρια και ένα καλό κουράγιο στους δικούς του,που μέσα στον πόνο τους βρίσκουνε την δύναμη να βοηθήσουν κάποιους που το έχουν ανάγκη | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 11:31 | |
| - nktr έγραψε:
- Άλκη να είσαι καλά εκεί πάνω και με το χαμόγελό σου να δίνεις χαρά.
καλό ταξίδι ρε ψυχή...τουλάχιστον εκεί, είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούν να σου κάνουν κακό....
*δυστυχώς ένας ασυνείδητος παίρνει κάποιον από εμάς καθημερινά κλείνοντας τα σπίτια μας και εκείνος συνεχίζει τη ζωή του......
- συγγενής άλκη έγραψε:
- Επειδή δέχθηκα πολλά PM για τη πρόσφατη δημοσίευση μου σχετικά με τον τρόπο που έφυγε ο Άλκης Σινιώρης, το αναδημοσιεύω επεξεργασμένο. Αναδημοσιεύστε το και σείς όπου μπορείτε και κάντε κάτι για να μην ζήσουν κι άλλοι αυτο που συμβαίνει αυτές τις μέρες γύρω μου...
'Ανήκω στο στενό συγγενικό περιβάλλον του Άλκη και δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το χώρο των μηχανών. Ο τρόπος που σκοτώθηκε με τάραξε πολύ, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησα πόσο φριχτά κοινότυπος είναι. Ακόμη ένας αναβάτης που σκοτώθηκε από όχημα και λοιπόν? Γράφτηκα σε διάφορα σχετικά site μόνο και μόνο για να κοινοποίησω το που θα γίνει η κηδεία του (νεκροταφείο παπάγου 11 ωρα ,δευτέρα) για όσους θέλουν να έρθουν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσα συναφή site υπάρχουν και πόσος κόσμος ασχολείται με τις μηχανές. Έχω να κάνω μια πρόταση η οποία όφειλε να είχε υλοποιηθεί από καιρού: Να συνασπιστουν οι πολυάριθμες ομάδες/ενώσεις/σύλλογοι κ.λ.π. δημιουργώντας μια οργάνωση μαχητικής δράσης κοινής αποδοχής με αποκλειστικό αντικείμενα την προώθηση μέτρων οδικής ασφαλείας για τους δικυκλιστές και την άσκηση ουσιαστικής πίεσης προς αυτή την κατευθυνση. Αυτοί που οδηγουν δικυκλα είναι αρκετές χιλιάδες με τεράστια πολιτική δύναμη, και μπορούν να πετύχουν πολλά αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τις αθλιες συνθήκες που επικρατουν στους δρόμους τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Πιστεύω πως μια τέτοια μαχητική δραστηριοποίηση που θα ξεπερνούσε τις γνωστές ελληνικές πολυδιασπάσεις θα είχε αποτέλεσμα. θα αποτελούσε επισης και το καλύτερο μνημόσυνο για τον Άλκη Συνιώρη. Μια τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνο από τους διαχειριστές των σχετικών ιστοσελίδων, να υιοθετηθεί από τους υπεύθυνους των διαφόρων συλλόγων και να προσλάβει σταδιακά μαζικότητα. Καλό θα ήταν να υιοθετηθεί ένα topic με κοινό τίτλο σε όλα τα fora για να καταλαβαινουν όλοι οτι μιλάν και συναποφασίζουν για το ιδιο θέμα. Με πρωτοβουλία και κοινή συννενόηση των εκάστοτε moderators μεταξύ τους, μπορεί να προκύψει μια πλατφόρμα δράσης που να είναι ρεαλιστική και να μη ζητά ουτοπίες. Πάτε με αυτή την πλατφόρμα στους παράγοντες του χώρου και πείστε τους να την υιοθετήσουν. Με βάση αυτή την τελική πλατφόρμα πιέστε σκληρά δημοσιότητα και αρμόδιες αρχές. Εκμεταλευτείτε τη δύναμη του Ιντερνετ. Εκμεταλευτείτε τη μαζικότητα σας. Εκμεταλευτείτε το θέαμα που παρουσίαζουν στα media εκατοντάδες οργισμένοι αναβάτες. Είναι κυνικό εκ μέρους μου που το γράφω αλλά εκμεταλλευτείτε το γέγονός ότι ό Άλκης δεν ήταν ένας ανώνυμος πιτσαδόρος αλλά celebrity στο χώρο του, και το πρόσφατο του χαμού του. Τι περιμένετε; Nα είστε ο επόμενος που θα σκοτωθεί από όχημα που παραβίασε Stop ή Κόκκινο; Αναδημοσιεύστε αυτό το σχόλιο όπου θέλετε. Σύζυγος αδερφής Αλκη. (Τα στοιχεία μου στη διαθεση κάθε ενδιαφερόμενου για μια τέτοια προσπάθεια)
+σε όλα όσα έγραψες αλλά το ένα θέμα θα παραμένει άλυτο που και νομοθετικά δεν "έρχεται": Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ... αυτό το μαθαίνεις από την οικογένειά σου και το δουλεύεις....αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μόνο το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ.... ντρέπομαι που είμαι σε αυτή τη @αμοκοινωνία της πάρτης μας και υπάρχω μέσα σε όλο αυτό γιατί όλοι μας είμαστε υποψήφιοι και δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο και δυστυχώς δεν μπορεί να διορθωθεί με νόμους και ποινές...τι και εάν το έχουμε εμείς.....οι άλλοι δεν το έχουν και δεν το είχαν ποτέ.... Καλή μας τύχη και να είμαστε πάντα καλά +1000 και στους δυο σας. παρολο αυτα ομως εφτιαξα αυτο https://www.facebook.com/group.php?gid=144686168877235&v=app_2392950137#!/group.php?gid=144686168877235γινεται μελοι να γινει μια μεγαλη ομαδα και συζηταμε ιδεες μετα... | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 15:21 | |
| ρε παιδια εγινε καμια αναφορα στην εκπομπη μοτοgp καποιο αφιερωμα αυτος ο ανθρωπος ειχε προσφερει πολλα κ σαν δημοσιογραφος κ πολη περισοτερο σαν οδηγος
| |
|
| |
alex_veroia Jr.gixxer
Όνομα: : alex_veroia Τόπος : Βέροια Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 17:11 | |
| Συλληπητηρια στους δικους του ανθρωπους. ειναι πολυ αδικο να φευγουν νεοι ανθρωποι,κριμα το παληκαρι. | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 17:31 | |
| - mikerrgp έγραψε:
- ρε παιδια εγινε καμια αναφορα στην εκπομπη μοτοgp καποιο αφιερωμα αυτος ο ανθρωπος ειχε προσφερει πολλα κ σαν δημοσιογραφος κ πολη περισοτερο σαν οδηγος
οντως εγινε καποια αναφορα ?? εγω εχασα ενα δεκαλεπτο πριν την εκκινηση και δεν ξερω αν ειπανε κατι... ξερει κανεις τιποτα????? | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 17:36 | |
| Έγινε και το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή. Τουλάχιστον κάτι να βγει από αυτόν τον άδικο χαμό. | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 17:50 | |
| - gianni έγραψε:
- Έγινε και το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή. Τουλάχιστον κάτι να βγει από αυτόν τον άδικο χαμό.
ευχαριστω φιλε... απλα αν δεν ειχαν κανει θα ηταν μαλακια μεγαλη... | |
|
| |
συγγενής άλκη Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Δευ 19 Ιουλ 2010, 19:59 | |
| εκ μέρους της οικογενειας του ΆΛΚΗ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες που τον συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία κατοικία του.. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Τρι 20 Ιουλ 2010, 00:00 | |
| φοβερο,κριμα και αδικο!!! μαθαμε τα ασχημα μαντατα στο καραβι για κρητη.... κρατηθηκε ενος λεπτου σιγη στον αγωνα μας εις μνημη του!!!!
| |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Τρι 20 Ιουλ 2010, 08:48 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Τετ 21 Ιουλ 2010, 10:09 | |
| το διαβασα στο facebook στην σελιδα του saki siniori
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΑΛΚΗ, ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 30-31/7 ΚΑΙ 1/8 Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΩΡΕΑΝ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ.
ενα μεγαλο μπραβο κ καλη δυναμη για να συνεχισει αυτο που ξεκινησαν μαζι | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Τετ 21 Ιουλ 2010, 10:26 | |
| Μπράβο στον Σάκη, έχει μεγάλη ψυχή. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε Τετ 21 Ιουλ 2010, 16:12 | |
| - mikerrgp έγραψε:
- το διαβασα στο facebook στην σελιδα του saki siniori
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΑΛΚΗ, ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 30-31/7 ΚΑΙ 1/8 Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΩΡΕΑΝ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ.
ενα μεγαλο μπραβο κ καλη δυναμη για να συνεχισει αυτο που ξεκινησαν μαζι τα λογια περριτευουν.............. | |
|
| |
| Kριμα....... ο Αλκης Συνιωρης σημερα απεβιωσε | |
|