Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Σαβ 13 Νοε 2010, 00:16
PORDALAS69 έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
PORDALAS69 έγραψε:
την καλησπέρα μου στην παρέα....Λουκά η KAWA του φίλου σου του Γιάννη (δεν ξέρω τη μοντέλο είναι )μου άρεσε πραγματικά ...όσο για την 11 από τα βιντεάκια που βλέπω (υποκειμενικά )μάπα σε εμφάνιση ....τώρα από την άλλη ,όλο αυτό το παραμύθι με τους ίππους ,δεν ξέρω αλλά μου ΄φαίνονται για σαχλαμάρες ,μιας και είναι αναξιοποιήσιμα (εκτός εαν είσαι αγωνιζόμενος). Δεν άκουσα τίποτα για το θέμα των ροπών ,ποιές είναι οι τιμές τους ,ξέρει κανένας ;; (τις θεωρώ ποιο σημαντικές ,μιας και το ρεπρίζ της μοτο επηρεάζετε άμεσα )(το βλέπω κάθε φορά στην πίστα ,όταν είμαι με πάνω από 12000 στροφές ''7 κιλά ροπής 115 ίππους'' τότε η διαφορά που μου κάνουν τα χιλιάρια στις ευθείες είναι μικρή ,όσο και αν σας φαίνεται παράξενο )!!!!! τη λέτε και εσείς ;
οτι τα 1000 εχουν πανω απο 11κιλα ροπη απο τις 9000χιλ και πανω απο 150 αλογα απο τις 10.000χιλ.
ναι σωστά Σταύρο ,αλλά θα περίμενα ,εγώ τουλάχιστον ,να εξαφανίζονται...πράγμα που συμβαίνει μόνο σε πίστες stop and go όπως του Αιγινίου (πραγματικό δυναμόμετρο).....δεν ξέρω ....τι να πω;;; πιστεύω πως με ένα καλό σασί και μια σωστή ανάρτηση η δύναμη του κινητήρα θα ερχόταν σε δεύτερη μύρα (μιας και τα +5 ή +10 άλογα έιναι αναξιοποίητα για τους περισσότερους από εμάς ) ...τι 170 τι 180 ;;;;τα βγάζεις στο δρόμο;;;
Μια χαρα βγαινουν στο δρομο τα 180 αλογα και τωρα με τα ηλεκτρονικα και τα 200 θα ειναι λιγα
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Τετ 17 Νοε 2010, 17:27
207hp με Ram Air και Traction Control και επιλογή χάρτων, καλό ακούγεται αλλά ας περιμένουμε την απάντηση της suzuki :?:
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Παρ 19 Νοε 2010, 19:31
Καλό φαίνεται. Αλλά αν δεν γίνουν τα συγκριτικά τεστ για να δούμε διαφορές με τα άλλα... Δε λέει τίποτα το πως οδηγάει ο τύπος στο βίντεο. Εξάλλου όλα τα μηχανάκια είναι πολύ κοντά και δύσκολα να φανούν διαφορές σε βίντεο. Μόνο το χρονόμετρο θα δείξει, στην ίδια πίστα, την ίδια μέρα, με τα ίδια λάστιχα και τον ίδιο αναβάτη. Και το Yamaha όταν βγήκε κυκλοφορούσαν βιντέακια με τον εντουαρτς και τον ροσι αλλά μετά στην πράξη, δεν ήταν ανταγωνιστικό (σε νορμάλ μορφή).
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Παρ 19 Νοε 2010, 20:07
Τα συγκριτικα σηκωνουν μεγαλη συζητηση.Μου αρεσει να τα διαβαζω αλλα δεν τους εχω τυφλη εμπιστοσυνη.Ακομα θυμαμαι συγκριτικο του 2007 που εβγαζε πρωτο το κ7 και δευτερο το R1 και την επομενη χρονια εβγαλε πιο μπροστα το r1 08 απο το κ8 ενω η μονη τους διαφορα απο το 2007 ηταν τα χρωματα. Επισης οποτε βγαινει καινουριο μοντελο θελω πρωτα να βλεπω συγκριτικο με το προηγουμενο και μετα με ολα τ αλλα.
greenthing Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Παρ 19 Νοε 2010, 20:30
καποιος φιλος εχει παει lasail να το δοκιμασει... οι αγλοι δημοσιοδραφοι που το αοδηγησαν ηδη μιλαν για ενα καλοστημενο συνολο που μακραινει χερια και πιο δυνατο απο bmw μολις εχω νεοτερα και φωτο θα ποσταρω
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Παρ 19 Νοε 2010, 22:52
παρ'οτι ειμαι πολυ δισπιστος στο θεμα της ιπποδυναμης, θα ελεγα μακαρι να ειναι και αυτο πολυ δυνατο οπως το bmw, για να ξιπαστουν και οι υπολοιποι ιαπωνες και να βγαλουν εξισου δυνατα μοτερ και να πλαισιονονται, φυσικα, και απο ολα τα συγχρονα ηλεκτρονικα καλουδια.Εννοειται σε ανταγωνιστικες τιμες. Παντως η γενια του kawa 08 ηταν πολυ καλο μηχανακι... δεν θυμηζε σε πολλα τα παλαιοτερα μοντελα που προσωπικα τα θεωρουσα.... κατω του μετριου.
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Παρ 19 Νοε 2010, 23:34
πάντως από το βίντεο είναι εντυπωσιακό το μηχάνημα!!
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Σαβ 20 Νοε 2010, 09:08
Προσωπικά πιστεύω ότι το καλό με την νέα γενιά SS είναι η πολυαναμενόμενη εισαγωγή εξελιγμένων ηλ/κών διαχείρισης πρόσφυσης και όχι η ιπποδύναμη.Αυτήν την εξέλιξη θα την είχαμε πιο νωρίς,ίσως και από το 2007 αν οι Ιάπωνες δεν είχαν επαναπαυτεί στις μεταξύ του εξελίξεις(1-2 άλογα ο ένας,1-2mm μεγαλύτερο ψαλίδι ο άλλος κλπ).
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Σαβ 20 Νοε 2010, 09:16
Καποιος αμερικανος απο το 1000rr.net μετρησε ενα 11αρι σε Dynojet, derestricted (στις ΗΠΑ ειναι φιμωμενα ολα), 188 τροχατα
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Σαβ 04 Δεκ 2010, 12:01
gianni έγραψε:
Όλο κόφτες το πάει ο μάστορας... Άλλαξε και καμιά ταχύτητα ρεεεεε
το δοκιμαζει να δει αν σπαει οπως το BMW
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Σαβ 04 Δεκ 2010, 12:54
Πολυ ωραιο βιντεακι. Το kawa δειχνει πολυ δυνατο και αναλαφρο αλλα πουθενα δεν φαινετε να υπαρχει το traction control...
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Σαβ 04 Δεκ 2010, 14:45
παιδια το μηχανημα δειχνει πολυ καλο. το κοκπιτ του μοιαζει με τα 990 kawa των gp,κ το κοντερ του ειναι διαστημικο. κ απο design σαν rsv φερουν τα μουτρα του. το μονο ακυρο ειναι η εξατμιση,αλλα αν το παρει καποιος κ το κανει τουμπανο,οπως κ να χει θα ξυριζει το εργαλειο.
αν κ ποτε δεν ημουν πρασινος,κ πολυ δυσκολο να γινω,μπραβο στη καβασακι, οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα της ,γιατι σιγουρα θα τραβηξει κ τους υπολοιπους ιαπωνες στον χωρο.
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Κυρ 05 Δεκ 2010, 14:59
εχω μια υπονοια οτι η επομενη εταιρια που θα κανει το μπαμ θα ειναι η yamaha..........
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
Θέμα: Απ: Το νέο Kawasaki ZX10R... 2011 ΕΠΙΣΗΜΑ! Κυρ 05 Δεκ 2010, 17:10
stavrosrodo έγραψε:
εχω μια υπονοια οτι η επομενη εταιρια που θα κανει το μπαμ θα ειναι η yamaha..........
Εχει χρονο μεχρι το L2 ....Τωρα οσο για το Kawa και τα υπολοιπα θα τα δουμε απο κοντα στο επομενο συγκριτικο να λενε τα ιδια που ελεγαν με καθε νεο και ο καθενας θα λεει τα δικα του και θα βγαζει ο καθενας τα δικα του νουμερα.