Greek GSX-R forum
Magic Stick - Γνωμες Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Magic Stick - Γνωμες Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Magic Stick - Γνωμες Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Magic Stick - Γνωμες Poll_l10Magic Stick - Γνωμες Poll_c10Magic Stick - Γνωμες Poll_r10 
JIMK7
Magic Stick - Γνωμες Poll_l10Magic Stick - Γνωμες Poll_c10Magic Stick - Γνωμες Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Magic Stick - Γνωμες

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

Magic Stick - Γνωμες Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Magic Stick - Γνωμες   Magic Stick - Γνωμες EmptyΠεμ 16 Σεπ 2010, 23:34

Καθως χαζευα σημερα στο Practiker της θερμης, επεσε στο ματι μου ενα χρωματιστο θερμοσυστελλομενο αυτοκολλητο που λεει οτι καλυπτει γρατζουνιες και σχεδον τις εξαφανιζει. Βρηκα και ενα on line καταστημα που το πουλαει σχεδον στην ιδια τιμη.

http://www.kris-karras.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1347&category_id=274&option=com_virtuemart&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2

Το εχει δοκιμασει κανεις? Λετε να κανει δουλεια?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Magic Stick - Γνωμες   Magic Stick - Γνωμες EmptyΠαρ 17 Σεπ 2010, 00:31

Το ειχα δοκιμασει καποτε σαν προσορινη λυση. Αν διαλεξεις προσεκτικα το χρωμα, να ταιριαζει με την επιφανεια που θα το χρησιμοποιησεις δεν θα φαινεται παρα μονο αν εστιασει καποιος στο σημειο, ακομα και απο κοντα. Το καλο ειναι, οτι ειναι σχετικα φθηνο, το μειον του ειναι οτι θελει προσοχη στο πλυσημο. Οχι πιεστικα απο κοντα και βουρτσα πλυντηριου.
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Magic Stick - Γνωμες   Magic Stick - Γνωμες EmptyΠαρ 17 Σεπ 2010, 00:45

Καλο αυτο κι εγω δεν περιμενω να κανει και θαυματα αλλα αν δεν ξεχωριζει απο το ενα μετρο σε καποιον που δεν ξερει οτι υπαρχει, τοτε θα ειμαι ευχαριστημενος. Το προιον εχει κωδικους χρωματων απο διαφορες μαρκες αυτοκινητων.

Υπαρχει κανενας να ξερει τι κωδικος ειναι το δικο μου ασημι ή αν ταιριαζει ακριβως με καποιο ασημι αυτοκινητου? Καποιος φιλος, φανοποιος της Alfa Romeo μου ειπε οτι ταιριαζει με το 612 της ιταλιδας. Μηπως ξερει κανενας που γραφουν κωδικο χρωματος τα Gixxer? Σκεφτομαι οτι ισως το χρωμα να υπαρχει σαν κωδικος στα αυτοκινητα της Suzuki και με αυτο τον τροπο να το βρω ακριβως.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Magic Stick - Γνωμες   Magic Stick - Γνωμες EmptyΠαρ 17 Σεπ 2010, 12:17

valentinosgsxr έγραψε:
Καλο αυτο κι εγω δεν περιμενω να κανει και θαυματα αλλα αν δεν ξεχωριζει απο το ενα μετρο σε καποιον που δεν ξερει οτι υπαρχει, τοτε θα ειμαι ευχαριστημενος. Το προιον εχει κωδικους χρωματων απο διαφορες μαρκες αυτοκινητων.

Υπαρχει κανενας να ξερει τι κωδικος ειναι το δικο μου ασημι ή αν ταιριαζει ακριβως με καποιο ασημι αυτοκινητου? Καποιος φιλος, φανοποιος της Alfa Romeo μου ειπε οτι ταιριαζει με το 612 της ιταλιδας. Μηπως ξερει κανενας που γραφουν κωδικο χρωματος τα Gixxer? Σκεφτομαι οτι ισως το χρωμα να υπαρχει σαν κωδικος στα αυτοκινητα της Suzuki και με αυτο τον τροπο να το βρω ακριβως.

Valentino νομίζω πως επειδή στις μοτό τα πλαστικά έρχονται έτοιμα βαμμένα δεν δίνουν κωδικούς.Αν πας όμως με ένα πλαστικό σε κάποιον με φασματογράφο ίσως σου βγάλει ένα κωδικό...
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Magic Stick - Γνωμες   Magic Stick - Γνωμες EmptyΠαρ 17 Σεπ 2010, 12:46

Εχουν τετοια μηχανηματα οι βαφεις αυτοκινητων-μηχανων?
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Magic Stick - Γνωμες   Magic Stick - Γνωμες EmptyΠαρ 17 Σεπ 2010, 12:55

valentinosgsxr έγραψε:
Εχουν τετοια μηχανηματα οι βαφεις αυτοκινητων-μηχανων?
Eχουν συνηθως τα μαγαζια που κανουν τοπικες βαφες. hallo
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Magic Stick - Γνωμες   Magic Stick - Γνωμες EmptyΠαρ 17 Σεπ 2010, 13:10

Αυτο κανει δουλεια η οι κωδικοι ειναι για την συγκεκριμενη βαση χρωματος της εταιριας?
http://www.colorrite.com/matrix-step1.cfm?type=2
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Magic Stick - Γνωμες   Magic Stick - Γνωμες EmptyΣαβ 18 Σεπ 2010, 02:59

Το αγορασα τελικα. Πηρα μαζι μου τον κοκοβιο και συγκρινα ενα ενα ολα τα ασημι. Το χρωμα υπηρχε ακριβως το ιδιο και ταιριαξε καποιος κωδικος απο Subaru.

Τα συμπερασματα μου τελικα, αναμεικτα...αν ειναι να καλυψει καποια ζημια πανω απο 2-3 εκατοστα τοτε αξιζει. Στις μικροτερες ομως μου φανηκε σαν να τονιζει την ζημια παρα να την καλυπτει.

Magic Stick - Γνωμες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Γνώμες για GSR...
» γνωμες
» ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ SEBIMOTO

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com