Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Αλλά πριν την αγοράσω θέλω να ακούσω ένα μηχανάκι από κοντά ρε γαμώτο... μην πάει και είναι ενοχλητικά δυνατό..
ΕΠΙΣΗΣ αυτη η βαλβίδα που έχει πριν τον καταλύτη τι κάνει? Στο video ο τύπος λέει ότι θα το καταργήσει.... πείτε μου πληροφορίες...
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 30 Αυγ 2011, 12:21
06 07 δεν θελουν κοψιμο για τελικο μονο κ καταργησει του καταλυτη 08-10 θελουν κοψιμο για να βαλεις τα τελικα τα κοντα των 06 07 μοντελων(για 06 07 θα παρεις αλλα κανει κ για το δικο σου! θελουν κοψιμο αλλα υπαρχει κ αλλος τροπος περνεις χταποδι απο 06 07 κ δεν κοβεις την δικια σου για να γινει σωστα!!! αλλιως για το κοψιμο πρεπει τα χταποδια σου να βγουν κ ο εξατμησας να σου κολλησει ενα προσθετο ετσι ωστε να παει να θηλυκωσει σωστα γτ σιγουρα θα χανει αν κοψεις καταλυτη (παθων με την κοντη m4)δεν το γλιτωσα το χειρουργειο μετα!!
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 30 Αυγ 2011, 12:32
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 30 Αυγ 2011, 12:46
harrys έγραψε:
Η terminate δεν μ'αρέσει καθόλου.. Αλλά η arrow του συμφορουμιτη φαίνεται ωραία! Θέλω και σε αυτήν κόψημο ε?
Αλλά για κάτσε ρε φίλε... με την arrow θα έχω λιγότερο θόρυβο από ότι με την akrapovic?? Και η arrow σε μέγεθος μια σταλιά είναι.. στενή στενή..
Όσο για την βαλβίδα ξέρεις κάτι εσύ?
ποια τερμινατε ρε terminali λεγετε το τελικο στα ιταλικα!τλσπ και του συμφορουμιτη αν και ην δινει λιγακι ψηλα κανα 200 επρεπε για να φυγει ευκολα!κανει λιγο λιγοτερη βαβουρα απο την κοντη της ακραπας!! το κλαπετακι κραταει θορυβο στις χαμηλες ταχυτητες μετα τις 8000 ειναι παντα τερμα ανοικτο!με αυτο περναει τις ευρωπαικες προδιαγραφες το μοτο κ μπαινει ευρωπη για πωληση! κ κερδιζεις κ αλογα μπορει να χανεις λιγο χαμηλα αλλα κερδιζεις +2 ψηλα η μεσαια! ειδικα αν καταργηθει με την ακραπα δεν θα μπορεις να οδηγησεις σε πολη γτ θα σε κινηγανε οι ΔΙΑΣ σαν τρελαμενοι!! η Μ4 που ειχα το τελικο ηταν σαν το ακραπα τοσο κοντο κ εκανε απιστευτη βαβουρα η ολοσωμη τωρα που εχω μπορει χαμηλα να μην κανει αλλα ψηλα κανει παρα πολυ ομορφο κ δυνατο ηχο λες κ βγαινει απο superbike μοτοσυκλετα!
Darksoul Hero gixxer
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 30 Αυγ 2011, 12:53
η κοντη της arrow δεν βγαινει με ταπα γτ ειναι αγωνιστικη κ ειναι τιτανιο κ κανει συνηθως κανα 500αρικο απο ebay! αν ξαναεπερνα τελικο αυτη θα βαζα η την μακρια!
harrys Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 50 Hμερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τρι 30 Αυγ 2011, 13:49
Μ'αρέσουν τρελά οι κοντές... δεν θέλω μακριά με τίποτα... Αλλά αφού αυτή η arrow η κοντή είναι ακριβή δεν το συζητώ... ακραπα και ξερώ ψωμί... :P
Αλλά ρε γαμώτο να πρέπει να την ακούσω κάπου... αν και δεν νομίζω να κάνει πιο πολύ θόρυβο από το R6.. η akrapa του R6 έβγαζε αρκετή βαβούρα αλλά ποτέ δεν με ενόχλησαν διας κτλ. (Μια φορά μόνο ένας βλαχοζητάς στην Λαμία που με το αυτί του το τρχωτό που το αποκαλούσε decibeloμετρο έβγαλε το συμπέρασμα ότι κάνω θόρυβο και με γραψε... μα τι μ@λακας!!).
Πως θα γίνει ρε παιδιά να ακούσω ένα με τέτοια εξάτμιση? Μ'αρέσει πολύ..
Η arrow του συμφορουμιτη είναι δεύτερη επιλογή.. δεν μ'αρέσει και υπερβολικά..
harrys Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 50 Hμερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Θέμα: Απ: AKRAPOVIC SLIP ON ΓΙΑ GSXR 750 K8...ΒΟΗΘΕΙΑ... Τετ 31 Αυγ 2011, 10:07
Λοιπόν άλλη μια φάση είναι η R55... και η ολόσομη της βγαίνει και με μεσαίο καζανάκι οπότε δεν νομίζω να βγάζει και τρελό θόρυβο..
Αν ξέρετε κανέναν με μεταχειρισμένη σε καλή τιμή να πάρω την ολόσομη..
Αλλιώς το slipon καταργεί τον καταλύτη? Έρχετε μαζί με το μεσαίο καζάνι?