Pavlitos Jr.gixxer
Όνομα: : Παυλος Παπαχρονης Τόπος : ξανθη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: ενδειξη sd!!!! Τετ 20 Οκτ 2010, 09:07 | |
| καλημερα παιδες!σημερα το πρωι αναψε στο gsxr 1000 k8 μου η ενδειξη sd!ξερει κανεισ να μου πει τι σημαινει κ αν ειναι κατι σοβαρο?απο θερμοκρασια ειχα ηδη πανς 80 βαθμους κ παντα το ζεστενω!οταν την εσβησα για να ειδοποιησω τον μηχανικο μου για να την παω απο εκει κ την ξανα εβαλα μπροστα εσβησε!ο μηχανικοσ μου δ βρηκε κανενα προβλημα αλλα δ γνωριζε κ τι σημαινε αυτο!ειναι ιη 2η φορα που μου αναβει αυτη η ενδειξη σε διαστημα τρειων ημερων! Ευχαριστω προκαταβολικα! | |
|
GSXR-K8 Normal gixxer
Όνομα: : MAKHS Τόπος : KOΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Αγωνιζόμενος : OXI Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: ενδειξη sd!!!! Τετ 20 Οκτ 2010, 10:10 | |
| Καλημερα φιλε μ!ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα και εχει να κανει με το σταμπιλιζατερ ,εμενα μου ειχε κοπει η φυσα κ επειδη ειχα εγγυηση μου την αλλαξανε!Το sd σημαινει steering dumper! | |
|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ενδειξη sd!!!! Τετ 20 Οκτ 2010, 11:12 | |
| - GSXR-K8 έγραψε:
- Καλημερα φιλε μ!ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα και εχει να κανει με το σταμπιλιζατερ ,εμενα μου ειχε κοπει η φυσα κ επειδη ειχα εγγυηση μου την αλλαξανε!Το sd σημαινει steering dumper!
+1000 επαθα και γω παλιότερα..το πιο πιθανό να κόπηκαν τα καλωδιάκια απο την φύσα εγώ αρκέστηκα σε πατέντα ελληνική...μονωτική ταινία...χαχαχαχαχα | |
|
Pavlitos Jr.gixxer
Όνομα: : Παυλος Παπαχρονης Τόπος : ξανθη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: ενδειξη sd!!!! Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:32 | |
| eyxaristw mages ekana k egw tin elliniki patenta me mototiki k ola komple! | |
|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ενδειξη sd!!!! Παρ 29 Οκτ 2010, 15:34 | |
| καλο θα ειτανε να ανιξεις το γιρο γιρο της φισας κ να το κολισις σοστα ...αν το προβλιμα ειναι στο φισακι κ δεν θες να το φτιαξεις πεζουνε στο ΕΒΑΥ πλεξουδες μπροστινες με κανα 50αρικο ;P | |
|
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ενδειξη sd!!!! Παρ 29 Οκτ 2010, 16:29 | |
| το καλυτερο και το φθηνοτερο αν ειναι καλοδιο ειναι να βαλεις ενα θερμοσυστελομενο μη τυχον περασουν νερα και εχεις αλλα | |
|