| sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 | |
|
+3giatros κολτρέϊν k7giannitsa 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
k7giannitsa Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Γιαννιτσα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Αγωνιζόμενος : k7 Hμερομηνία εγγραφής : 10/06/2009
| Θέμα: sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 Πεμ 25 Ιουν 2009, 20:06 | |
| Καλησπερα απο τα γιαννιτσα θα ηθελα την βοηθεια σας σε αυτην την ενδειξη που μου βγαζει τον κοντερ του κ7 που εχω ( sd ) το πηγα σε τεχνικο το ρυθμισε φυσικα μου το ξαναεβγαλε και οταν ξαναπηγα μου ειπε οτι δεν υπαρχει αυτη η ενδειξη και οτι κανω λαθος . ψαχνοντας στον οδηγο ειδα οτι υπαρχει η ενδειξη απλα επειδη δεν γνωριζω καλα αγλικα και τις ορολογιες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε για το τι ακριβως σημαινει και τις ενεργειες πρεπει να κανω .
( πολυ καλο το σαιτ με βοηθησε σε πολλες αποριες που ειχα ενα μεγαλο μπραβο για την καλη δουλεια που κανεται συνεχιστε ετσι ) | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 Πεμ 25 Ιουν 2009, 22:21 | |
| φίλε μου κατ' αρχήν κάλως ήρθες..!! αν θέλεις κανε ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ να γνωριστούμε καλύτερα... όσον αφορά το πρόβλημα σου ας πουν την γνώμη τους όσοι έχουν/είχαν κ7 1000 | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 Πεμ 25 Ιουν 2009, 22:40 | |
| Εψαξα λίγο στο Ιντερνετ. Το πιθανότερο είναι η επαφή του αμορτισέρ τιμονιού ( steering damper). Κάποιος άλλος εγραψε ότι είναι ο αισθητήρας ταχύτητας ( speed sensor). Του το έκανε μετά απο αλλαγή αλυσσιδογράναζων , ξέχασε να τον ξαναβάλει.. | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 Πεμ 25 Ιουν 2009, 23:44 | |
| - k7giannitsa έγραψε:
- Καλησπερα απο τα γιαννιτσα θα ηθελα την βοηθεια σας σε αυτην την ενδειξη που μου βγαζει τον κοντερ του κ7 που εχω ( sd ) το πηγα σε τεχνικο το ρυθμισε φυσικα μου το ξαναεβγαλε και οταν ξαναπηγα μου ειπε οτι δεν υπαρχει αυτη η ενδειξη και οτι κανω λαθος .
ψαχνοντας στον οδηγο ειδα οτι υπαρχει η ενδειξη απλα επειδη δεν γνωριζω καλα αγλικα και τις ορολογιες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε για το τι ακριβως σημαινει και τις ενεργειες πρεπει να κανω .
( πολυ καλο το σαιτ με βοηθησε σε πολλες αποριες που ειχα ενα μεγαλο μπραβο για την καλη δουλεια που κανεται συνεχιστε ετσι ) εκτος απο το sd σου βγαζει και ενα αριθμο απο διπλα. ομως επειδη βρισκεσαι στο σωστο forum και βρηκες τα σωστα ατομα θα σου πουν την βλαβη. πλακα κανω! Λοιπον επειδη η πισω αναρτηση δεν ελενχεται ηλεκτρονικα ειναι το σταμπιλιζατερ μπροστα. επειδη στριβει αρκετα το τιμονι διπλωνει τα καλωδια και τα κοβει η τα τσακιζει. η μπορει να εχεις καμια αλλη βλαβη. παντος ειναι το Σταμπιλιζατερ.. αυτο ειναι μην το ψαχνεις αλλα αν μας ελεγες και το αριμθο θα ησουν πιο κατανοητος. | |
|
| |
k7giannitsa Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Γιαννιτσα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Αγωνιζόμενος : k7 Hμερομηνία εγγραφής : 10/06/2009
| Θέμα: Απ: sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 Παρ 26 Ιουν 2009, 08:31 | |
| Ευχαριστο πολυ για της απαντησης σας το θεμα ειναι τι κανω τωρα το ξαναπαω στον ιδιο μαστορα η να κατεβω θεσ/ικη για κατι τοσο απλο . Θα ηθελα να μου προτεινεται και ενα σωστο μαστορα κοντα στην περιοχη μου που να εχει γνωσης πανω στο κ7 και να μην λεει οτι του κατεβει ξερεται τι ενοω. Οσο για την ενδειξη βγαζει μονο αυτο χωρις αριθμο διπλα | |
|
| |
bell Jr.gixxer
Όνομα: : μανος Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 36 Hμερομηνία εγγραφής : 06/01/2009
| Θέμα: Απ: sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 Παρ 26 Ιουν 2009, 10:16 | |
| Όταν γράφει στο πάνελ "sd" είναι ένδειξη για τρείς ζημιές ή το ηλεκτρικό σταμπιλιζατερ έχει βλάβη ή η μπαταρία έχει "πέσει" στα βολτ ή ο αισθητήρας ταχύτητας έχει βλάβη. | |
|
| |
Agios Normal gixxer
Όνομα: : Tάσος Τόπος : Σκύδρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Προσπαθώ Hμερομηνία εγγραφής : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 Τρι 22 Δεκ 2009, 23:37 | |
| ELA AYRIO SKYDRA EKSO APO TO LIPOHORI STON PETRIDI STIN SUZUKI NA TO DOUME | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 Τετ 23 Δεκ 2009, 00:10 | |
| - Agios έγραψε:
- ELA AYRIO SKYDRA EKSO APO TO LIPOHORI STON PETRIDI STIN SUZUKI NA TO DOUME
Φιλε μου αυτό το post είναι λίγο παλιό.... από τις Πεμ 25 Jun 2009 - 19:06. Από ότι βλέπω στο προφίλ του το παλικάρι έχει να μπει από τις Σαβ 27 Jun 2009 - 8:05 οποτε topic κλειδώνεται!! | |
|
| |
| sd ενδειξη στο κοντερ του κ7 | |
|