| Fi ένδειξη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
billchris Jr.gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Hell Αριθμός μηνυμάτων : 32 Αγωνιζόμενος : Παγκόσμιος... Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2010
| Θέμα: Fi ένδειξη Σαβ 22 Δεκ 2012, 00:08 | |
| Καλησπερίζω το φόρουμ. Θέλω να σας απασχολήσω λιγάκι με ένα θέμα που έχω με το Gixxer μου. Έχω ένα Κ3 1000.
Εγώ λοιπόν είμαι Γερμανία, και το Κ3 είναι Ελλάδα. Τους τελευταίους μήνες, το κυκλοφορεί ο father. Την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ πήγαινε βόλτα, άναψε το Fi.
Δεν έδωσε σημασία. Έσβησε το μηχανάκι, το έβαλε ξανά μπρος, και έφυγε. Το Fi έσβησε και αυτό.
Μετά από λίγο του έκανε ξανά το ίδιο. Για κάποιες μέρες δεν το εμφάνισε ξανά το πρόβλημα.
Χθες άναψε ξανά. Και το πήγε σε διαγνωστικό. Το διαγνωστικό εμφάνισε 2 προβλήματα. Το ένα ήταν η αντλία καυσίμου και το άλλο οι δευτερεύουσες πεταλούδες μοτέρ.
Τα έσβησαν λοιπόν και τα 2 προβλήματα στο διαγνωστικό. Το παίρνει ξανά ο father, τσουπ πάλι το F. Το κοτσάρουν πάλι πάνω στο διαγνωστικό, και έδειξε πάλι δευτερεύουσες πεταλούδες μοτέρ.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως το μηχανάκι μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ δεύτερες πεταλούδες. Έχει μόνο τη μεταλλική μπάρα που τις συγκρατούσε.
Να σημειώσω πως στο διαγνωστικό δεν βρέθηκε κανένα άλλο πρόβλημα. Το μοτέρ δούλευε ρολόι. Ανέβαζε κανονικά στροφές και είχε δύναμη...
Έχει κανείς καμία ιδέα? Στη Σουζούκι του είπαν να τους το πάει ξανά αν βγάλει πάλι το Fi, για να του ρίξουν λίγο σπρέι στις πεταλούδες...
Εγώ σκεφτόμουν για σερβομοτέρ...
Καμία σκέψη?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Σαβ 22 Δεκ 2012, 10:16 | |
| - billchris έγραψε:
- Καλησπερίζω το φόρουμ. Θέλω να σας απασχολήσω λιγάκι με ένα θέμα που έχω με το Gixxer μου. Έχω ένα Κ3 1000.
Εγώ λοιπόν είμαι Γερμανία, και το Κ3 είναι Ελλάδα. Τους τελευταίους μήνες, το κυκλοφορεί ο father. Την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ πήγαινε βόλτα, άναψε το Fi.
Δεν έδωσε σημασία. Έσβησε το μηχανάκι, το έβαλε ξανά μπρος, και έφυγε. Το Fi έσβησε και αυτό.
Μετά από λίγο του έκανε ξανά το ίδιο. Για κάποιες μέρες δεν το εμφάνισε ξανά το πρόβλημα.
Χθες άναψε ξανά. Και το πήγε σε διαγνωστικό. Το διαγνωστικό εμφάνισε 2 προβλήματα. Το ένα ήταν η αντλία καυσίμου και το άλλο οι δευτερεύουσες πεταλούδες μοτέρ.
Τα έσβησαν λοιπόν και τα 2 προβλήματα στο διαγνωστικό. Το παίρνει ξανά ο father, τσουπ πάλι το F. Το κοτσάρουν πάλι πάνω στο διαγνωστικό, και έδειξε πάλι δευτερεύουσες πεταλούδες μοτέρ.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως το μηχανάκι μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ δεύτερες πεταλούδες. Έχει μόνο τη μεταλλική μπάρα που τις συγκρατούσε.
Να σημειώσω πως στο διαγνωστικό δεν βρέθηκε κανένα άλλο πρόβλημα. Το μοτέρ δούλευε ρολόι. Ανέβαζε κανονικά στροφές και είχε δύναμη...
Έχει κανείς καμία ιδέα? Στη Σουζούκι του είπαν να τους το πάει ξανά αν βγάλει πάλι το Fi, για να του ρίξουν λίγο σπρέι στις πεταλούδες...
Εγώ σκεφτόμουν για σερβομοτέρ...
Καμία σκέψη?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Aπο τη στιγμη που εχετε αφαιρεσει τις δευτερες πεταλουδες δεν νομιζω οτι εχετε θεμα Απλα θα σου αναβει fi που και που ισως με το σπρει να στρωσει Δεν ξερω με φλασαρισμα στον εγκεφαλο αν μπορεις να απενεργοποιησεις το fi για τις δευτερες πεταλουδες αυτο θα το ξερει ο Τ.R.Ε. ΝΙΚΟΣ | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Σαβ 22 Δεκ 2012, 10:33 | |
| Σίγουρα έχει χαλάσει ο σερβομηχανισμός που τις κινεί,υπάρχει περίπτωση να επισκευάζεται... Το ότι δεν έχει 2ες πεταλούδες δεν παίζει ρόλο | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Σαβ 22 Δεκ 2012, 16:05 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Σαβ 22 Δεκ 2012, 19:19 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Σαβ 22 Δεκ 2012, 19:24 | |
| Kαι σ'αυτά που φλασάρεις πάλι το Fi για τις 2ες πεταλούδες δεν σβήνει... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Σαβ 22 Δεκ 2012, 19:27 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Kαι σ'αυτά που φλασάρεις πάλι το Fi για τις 2ες πεταλούδες δεν σβήνει...
Eρε Αρχοντα του φλασαρισματος για αυτο ειπα ο Νικος θα ξερει σιγουρα | |
|
| |
billchris Jr.gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Hell Αριθμός μηνυμάτων : 32 Αγωνιζόμενος : Παγκόσμιος... Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2010
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Σαβ 22 Δεκ 2012, 23:48 | |
| Μάλιστα...ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Θα περιμένω να μάθω νέα για το μηχανάκι (αν έβγαλε ξανά την ένδειξη) και θα δοκιμάσω το σπρέι μήπως στρώσει λιγο αλλιώς θα ψάξω για σερβομοτέρ. Τα λαμόγια στη Σουζούκι μας έβγαλαν λογαριασμό γύρω στα 600 ευρώ για καινούριο σετ πεταλούδων Χωρίς όμως βέβαια να ξέρουν ότι το δικό μου δεν τις έχει | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| |
| |
billchris Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Κυρ 23 Δεκ 2012, 14:05 | |
| - T.R.E έγραψε:
600 € δεν σου είπανε για τις πεταλούδες,αλλά για όλο τον ψεκασμό γιατί η Suzuki δεν δίνειτο TPS ξεχωριστά! Ναι, σωστά. Λάθος μου. Και πάλι όμως ξενέρωσα λίγο γιατί η βλάβη ήρθε απ'το πουθενά Άντε να δούμε τι θα δούμε...Και εγώ που νόμιζα ότι τα Κ3 ήταν σκυλιά | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Fi ένδειξη Κυρ 23 Δεκ 2012, 15:21 | |
| - billchris έγραψε:
- Και πάλι όμως ξενέρωσα λίγο γιατί η βλάβη ήρθε απ'το πουθενά Άντε να δούμε τι θα δούμε...Και εγώ που νόμιζα ότι τα Κ3 ήταν σκυλιά
σκυλια ειναι. αυτα ειναι φυσιολογικα συμπτωματα για ηλεκτρικα 10ετιας, που δεν συντηρουνται με το παραπανω πλακωσε τα ηλεκτρικα με σπρευ και βλεπεις... αν χρειαζεσαι κατι που ταιριαζει απο κ1 1000, περι σωματων, πεταλουδων, tps κτλ, μου λες μιας εχω κομπλε συστημα | |
|
| |
| Fi ένδειξη | |
|