| ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! | |
|
+5nasos-v κολτρέϊν blade 750 gixxermak Silverhawk 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Silverhawk Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| Θέμα: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Δευ 16 Φεβ 2009, 16:19 | |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ GIXXER ΜΟΥ.600cc , 8800 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ TSM EUROMOTO ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΔΩΡΟ. ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΩ 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ. 1)ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ DANGER ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ? ΚΑΙ 2)ΠΩΣ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ?ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΥΚΟΛΟ?ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ.
:thanks!!: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Δευ 16 Φεβ 2009, 16:23 | |
| - Silverhawk έγραψε:
- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ GIXXER ΜΟΥ.600cc , 8800 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ TSM EUROMOTO ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΔΩΡΟ.
ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΩ 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ. 1)ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ DANGER ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ? ΚΑΙ 2)ΠΩΣ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ?ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΥΚΟΛΟ?ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ.
:thanks!!: Καλοτάξιδο το GSXR σου πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!Για τα αυτοκόλλητα δεν ξέρω αλλα για τις ζάντες το μονο που ξέρω είναι ότι χρειάζονται υπομονή και τρίψιμο.Ότι άλλο έχει βγει δεν είναι τόσο αποτελσματικό όσο το τρίψιμο με το χέρι.Βάλε και καμια φωτογραφία να το θαυμάσουμε!! | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Δευ 16 Φεβ 2009, 20:53 | |
| κατ αρχην καλοριζικο και καλοταξιδο!!!! - Παράθεση :
- 1)ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ DANGER ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ?
έχω και εγώ το ίδιο μότο...τα αυτοκόλλητα δεν τα έχω πειράξει...δεν σε ενοχλούν σε τίποτα, εκτός αν σε χαλάνε στην εμφάνιση!!!! - Παράθεση :
- 2)ΠΩΣ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ?ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΥΚΟΛΟ?ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ.
τώρα για τις ζάντες επειδή είναι άσπρες ξέρω ότι στο καθάρισμα πρέπει να ρίξεις πολύ τρίψιμο!!!! εγώ τις καθαρίζω με πετρέλαιο και γίνονται τζάμι, μετά τις καθαρίζω και με σαπουνάδα και είναι σαν καινούργιες!!!! καλό καθάρισμα!!!!!!!!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Δευ 16 Φεβ 2009, 20:57 | |
| καλοριζικο καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος!
κατα αλλα οπως σου ειπαν τα παιδια | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Δευ 16 Φεβ 2009, 21:17 | |
| - κολτρέ΄ι΄ν έγραψε:
εγώ τις καθαρίζω με πετρέλαιο και γίνονται τζάμι, μετά τις καθαρίζω και με σαπουνάδα και είναι σαν καινούργιες!!!!
καλό καθάρισμα!!!!!!!!!!! Kαπως ετσι τις καθαριζω κι εγω μονο που το πετρελαιο ειναι φωτιστικο και βαζω ακομα λιγο ορπεξ . Οσο για τη διαδικασια εναι η εξης 1) το πλυνω με ορπεξ και ότι βγει 2) ότι δεν εχει φυγει (αυτό ισχυει για τη πισω μονο ροδα ) το καθαριζω με ένα πανακι που εχω βαλει λιγο φωτιστικο πετρελαιο και 3) ξανα τωρα μια σαπουναδα απλη γιατι το ορπεξ θελει καλο ξεπλυμα :vwrv:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Δευ 16 Φεβ 2009, 22:54, 1 φορά | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Δευ 16 Φεβ 2009, 21:59 | |
| Καλοριζικο το εργαλειο :aswe: Ενα πολυ καλο προιον για καθαρισμα της ζαντας,της αλυσιδας και γενικα αυτου του ειδους την μαυριλα,ειναι το chain clean της motul.Ψεκαστε,σκουπιστε,τελειωσατε. | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Τρι 17 Φεβ 2009, 02:30 | |
| Για τις ζαντες, παραφυνελαιο απτο φαρμακειο που δεν ειναι και χημικο και φευγουν ολα τα σημαδια με λιγο τριψιμο και χωρις κοπο!Μετα λιγη σαπουναδα για να φυγει η λαδιλα και εισαι οκ.. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Τρι 17 Φεβ 2009, 22:32 | |
| - Big Daddy έγραψε:
- Για τις ζαντες, παραφυνελαιο απτο φαρμακειο που δεν ειναι και χημικο και φευγουν ολα τα σημαδια με λιγο τριψιμο και χωρις κοπο!Μετα λιγη σαπουναδα για να φυγει η λαδιλα και εισαι οκ..
δηλαδη η ζαντα γινεται σαν καινουργια με αυτο που λες;;; γιατι η ασπρη ζαντα ειναι μπελας στο καθαρισμα :| :| | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! Παρ 06 Μαρ 2009, 07:15 | |
| Για μένα εύκολη και γρήγορη λύση είναι το WD40!
Ψεκάζεις σκουπίζεις και μμμμμ..... είμαι ο Κώστας και μόλις τελείωσα!!!!!!!!! :vwrv: | |
|
| |
| ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! | |
|