Greek GSX-R forum
ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Poll_l10ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Poll_c10ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Poll_l10ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Poll_c10ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....

Πήγαινε κάτω 
+29
babis k8
Miou
gnisios
Opeth
Kydo
Transporter
Leroy
Lelos69
noela
AggelosK8
nasos-v
tati
mike
valentinosgsxr
kostaskr6
Black Eagle
Vortex
stavrosrodo
gixxermak
kontos 750
kahi
timakos
κολτρέϊν
STELIOS
caza
magiaklaniakeksatmisi
JIMK7
DimSTriple
marios30
33 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
noela
Jr.gixxer
noela

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 42
Αγωνιζόμενος : Οι εξάωροι μετράνε; :-p
Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2009

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 25 Οκτ 2010, 23:54

Πιτμπουλ δαγκώσαν τους εισβολείς; Shocked Εντυπωσιακό!
Τοποθέτησε πινακίδα άμεσα, και δύο αν είναι μεγάλος ο χώρος, δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή κάθε πόσα μέτρα χρειάζεται.
Περί φόλας, τα σκυλιά δεν έχουνε πρόβλημα να τρώνε τα καυτερά, τα πικρά δεν τους αρέσουν. Εκπαίδευση για φόλα γίνεται μόνο με ηλεκτρικό κολάρο, χρειάζεται επανάληψη ανά εξάμηνο και δεν υπάρχει εκπαιδευτής που μπορεί να σου δώσει εγγύηση. Είναι επίπονο, όχι σίγουρο και δεν το συνιστώ. Γνωρίζω για σκυλιά που είχανκάνει την εκπαίδευση κι έφυγαν από φόλα. Επίσης πρέπει να ταϊζονται μόνο από ένα άτομο, στο ίδιο πιάτο, σταθερές ώρες πράγμα που είναι πρόβλημα αν αρρωστήσεις ή λείψεις.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.happypuppy.gr
marios30
Jr.gixxer
marios30

Άντρας Όνομα: : marios
Τόπος : athina-megara
Αριθμός μηνυμάτων : 41
Αγωνιζόμενος : k9
Hμερομηνία εγγραφής : 30/06/2010

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 01:06

παιδια καλησπερα τα σκυλια ειναι εκπαιδευμενα και δεν τρονε φολεσ!!δευτερον μου κανανε μηνυση για την ταμπελα πουλετε αλλα οι μπατσοι ειναι φιλοι μου και ολιγον συμαθητεσ μου ο ενασ που οταν τουσ πιασμε τουσ εριχνε και με το κλοπ που ηταν ηδη ο ενασ μεστα αιματα!!!αρα δεν υπαρχει προβλημα!!!οσο για κλοπιμαια εχουν βρει εναν δουκα καινουριο απο αγιους θεοδωρους και 3 παπακια!!!ο ενας εκανα αφαιρεση ορχει γιατι εκει την εφαγε την δαγκονια!!!
marios30
Jr.gixxer
marios30

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 01:16

και κατι αλλο πως βαζεις φωτο γιατι δεν ξερω!!!να βαλω τα μωρα μου!!!!!
Lelos69
Normal gixxer
Normal gixxer
Lelos69

Άντρας Όνομα: : Στέλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ....
Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 02:31

χαχαχα παει το αρχιδι με λιγα λογια??????
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 04:21

Lelos69 έγραψε:

ρε κ το αλλο γιατι κανενα δεν παει μονο του fafoutis fafoutis fafoutis
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 09:30

Lelos69 έγραψε:

fafoutis fafoutis καλο αλλο πολυ σκληρο cryme cryme
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 10:11

...ούτε θέλω να σκεφτώ τί θα πέρασαν με τα "σκυλάκια" σου μέσα στο σκοτάδι... (η αλήθεια είναι πω πονάω με το που μου έρχεται και μόνο η εικόνα...)
Δε μπορώ να πώ όμως πως δε το αξίζουν...
http://www.meremetis.gr/
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 10:23

Πω πω ρε φιλε, πολυ ωραια ξηγηθηκαν τα σκυλακια σου. Να τα χαιρεσαι, τι συνεγερμους και @ρχιδι@ fafoutis Μονο να προσεχεις γιατι τωρα ισως να σοβαρεψουν τα πραγματα. Δεν λεει να πληρωσεις τον γυφτο χρυσο.
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
tati
Adv. gixxer
Adv. gixxer
tati

Θηλυκό Όνομα: : ΤΑΝΙΑ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 507
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 10:33

αν και δεν είναι το θέμα μας αυτό, δεν αντέχω να μη πω κατι πανω σε αυτό, η εκπαίδευση για φόλα και για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο ΔΕ πρέπει να γίνεται με ηλεκτρικό κολάρο..........μη δέχεστε ρε παιδιά ηλεκτρικά κολάρα στις εκπαιδεύσεις των σκύλων σας. Και οποιαδήποτε επιθυμητή συμπεριφορά θέλουμε να κρατάμε στα σκυλιά μας θέλει ανα τακτά χρονικά διαστήματα να το επαναλαμβάνουμε και οχι ανα εξάμηνο γιατί απλά για το σκύλο δεν έχει αποτέλεσμα οταν γίνεται μια φορά στο τόσο γιατί δε μπορεί να συνδυάσει ποια συμπεριφορά "τιμωρείται".
Σίγουρα η εκπαίδευση για τη φόλα είναι μια απο τις πιο δύσκολες και δυστυχώς εγγύηση δε μπορεί να δώσει κανείς. Επίσης καλό είναι τα σκυλιά να μη μαθαίνουν να τρώνε απο εναν μονο συγκεκριμένα ακριβώς γιατί μπορεί κάποια στιμγή αυτός ο ενας να λείπει και μετά παλι υπάρχει πρόβλημα μεγάλο για μερικά σκυλιά.
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 12:45

marios30 έγραψε:
ο ενας εκανα αφαιρεση ορχει γιατι εκει την εφαγε την δαγκονια!!!
xaxaxaxaxa fafoutis fafoutis απο τη μια γελαω γιατι αποδοθηκε θεια δικαιωσυνη, απο την αλλη ''σφιγγομαι'' και μονο που το σκεφτομαι fafoutis fafoutis
επρεπε να του τα ξεριζωσει ολα.Δεν ξερω αν ειναι σκληρα αυτα που λεω, αλλα να σου ερχεται το καθε @ρχιδι και να σου κλεβει κατι που εσυ αγαπας και εχεις θυσιασει χρημα,θυσιες και ιδρωτα για να αποκτησεις....... ninza
Transporter
Normal gixxer
Normal gixxer
Transporter

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός μηνυμάτων : 94
Αγωνιζόμενος : Θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 14:56

Ενα μεγαλο μπραβο στα "σκυλακια" σου κι απο μενα. mprabo Εκαναν την δουλεια τους αψογα!!!!
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

Άντρας Όνομα: : Μιχάλης
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 26 Οκτ 2010, 17:21

Συγχαρητήρια για τα σκυλάκια σου!!!!!
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 30 Οκτ 2010, 12:32

Καποιο παραπανω νεο?Καμια εξελιξη?
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 728
Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 31 Οκτ 2010, 04:32

marios30 έγραψε:
και κατι αλλο πως βαζεις φωτο γιατι δεν ξερω!!!να βαλω τα μωρα μου!!!!!

ριξε μια ματια εδω... https://gixxer.forumgreek.com/forum-f14/topic-t1169.htm
marios30
Jr.gixxer
marios30

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 14:37

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 12842830951204645051red το ενα αειναι αυτο ο μαξ!!!
marios30
Jr.gixxer
marios30

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 14:39

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Images09 και αυτη ειναι η κουκλα μου η ρεα!!!
marios30
Jr.gixxer
marios30

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 14:39

φιλε στελιο σε ευχαριστω τα καταφερα να τα βαλω τα μωρα μου!!
Lelos69
Normal gixxer
Normal gixxer
Lelos69

Άντρας Όνομα: : Στέλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ....
Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 14:44

Shocked Λυσανε τα ατιμα!!!! polybolo respekt
Opeth
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Opeth

Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Βολος-Σερρες
Αριθμός μηνυμάτων : 429
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 15:28

1000 χρονια να σου ζησουν πανεμορφα
gnisios
Jr.gixxer

Άντρας Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 31
Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Νοε 2010, 23:12

RED NOSE ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

να και η δικια μου κουκλιτσα... βεβαια εκει ειναι κουταβι...και τις κανω υποτυπωδη εκπαιδευση!

https://www.youtube.com/watch?v=5hvMjObK1JI Very Happy
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 728
Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 18 Νοε 2010, 02:02

marios30 έγραψε:
φιλε στελιο σε ευχαριστω τα καταφερα να τα βαλω τα μωρα μου!!

τι κουκλια πανεμορφα ειναι αυτα ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 967297
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 18 Νοε 2010, 10:43

ωραια σκυλια φιλε να τα χαιρεσαι και να τα προσεχεις οπως προσεχουν αυτα το μωρο σου..
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Αγωνιζόμενος : Ναι...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 18 Νοε 2010, 15:05

θα μου επιτρεψεις να εκφρασω εναν προβληματισμο μου.
παλι καλα φιλε μου που δεν ησουν εσυ κ οι δικοι σου σπιτι σου...
γιατι στο λεω αυτο?
πολλες φορες σκεφτομαι ποια θα ηταν η αντιδραση μου αν καποια στιγμη καταλαβαινα οτι καποιος παει να κλεψει το "καμαρι" μου...(το εχω φυλαγμενο σε γκαραζ)
πραγματικα δεν ξερω μεχρι που μπορουσα να φτασω κ ποια θα ηταν η αντιδραση μου...
τα πραγματα περιπλεκονται αν υποθεσουμε οτι ο δραστης οπλοφορει ή κραταει μαχαιρι ή οτι αλλο...
ευχομαι να μην τυχει ποτε σε κανεναν!
να χαιρεσαι τα σκυλια σου!!!
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 18 Νοε 2010, 15:09

Να τα χαιρεσαι Μαριε πολυ ομορφα!
Tigas
Normal gixxer
Normal gixxer
Tigas

Άντρας Όνομα: : Σταύρος
Αριθμός μηνυμάτων : 162
Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit
Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....   ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 09 Δεκ 2010, 18:51

έτσι καλά να πάθουν, εμένα το καλοκαίρι στο εξοχικό πήγαν να μπούν στο υπόγειο και τους περίμενε το τέρας πίσω από το παράθυρο χωρίς να γαυγίσει όπως κάνει συνήθως πρίν μπούνε μέσα αλλά τον είδαν, ακόμα πρέπει να τρέχουν win

το παιδί μου ninza

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... - Σελίδα 2 Ocr5

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;
» Ωραια δεν θα ηταν???
» Καιρος ηταν!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΑΓΓΕΛΙΕΣ :: ΚΛΟΠΕΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com