| Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας | |
|
+13giannis_suzuki k8 600 kk demk6 dio georgeIII TheoDo R totoulis valkyrion 84 boutser mistiriodis_tsantakias Darksoul gsxrthiva ΚΑΣΤΟΡΙΑ 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 28 Μαρ 2011, 21:30 | |
| Καταρχάς αν ξανατέθηκε θέμα sorry έψαξα αλλά δεν βρήκα.. Εχει κανένα μήνα τώρα που ενώ εχω νεκρά στο κατράν δεν ανάβει το πράσινο λαμπάκι και στο κοντερα με δείχνει μία παύλα (_) Εν το μεταξύ όχι πάντα... Α και πριν πείτε ξερω γω ... κουνα λεβιέ η μηπως δεν μπήκα ''καλα'' τα εχω δει παιδια... Καμιά επαφή παίζει να ειναι?? Ολες οι άλλες ταχύτητες αναγράφονται κανονικά.. Δεν εχω βάλει ακομη το bazzaz ούτε κανε Χ-Τ.R.E . Εχει συνβεί σε κάποιον?? | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 28 Μαρ 2011, 23:12 | |
| χρηστο και σε μενα το ιδιο κανει...και μου ειπαν οτι εχει χαλασει η βαλβιδα της νεκρας...εγω προς το παρον το αφηνω ετσι! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 28 Μαρ 2011, 23:18 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- χρηστο και σε μενα το ιδιο κανει...και μου ειπαν οτι εχει χαλασει η βαλβιδα της νεκρας...εγω προς το παρον το αφηνω ετσι!
Κατάλαβα,,το παρατάω όπως είναι και άντε γεια!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τρι 29 Μαρ 2011, 01:13 | |
| λοιπον 55 ευρα παραγγελεια κ εισαι ετοιμος!απλα μετα οταν σου κανει κατι κολπακια η νεκρα οπως να μην σου την εδειχνει κ μετα απο λιγο να αναβει στην αρχη ανοιγεις τον GPS (gear position sensor)του ριχνεις καθαριστικο επαφων αβερτα μεσα να καθαρισει στον σενσορα οχι στην τρυπα στο μοτερ κ μετα το ξανακλεινεις κ εισαι οκ αν τοτε δε φτιαξει εισαι παλι για αλλαγη!γενικως γ@μιεται σε πολλους αυτος ο σενσορας κ μενα το κανει εχει βγαλει καινουργιο σενσορα κ καλα η suzuki στο συνεργειο ειδε στο pc οτι εχει 2 κωδικους ο δευτερος ειναι ο καινουργιος κ καλα καλυτερος απο τον παλιο τλσπ!παραγγειλετο γτ δεν υπαρχει ελλαδα για να στο φερουν κατευθειαν κ βλεπεις τι κανεις μετα! συνηθως κανει κ κατι αλλο οσο ανοιγεις την πρωτη μπορει να δεις να σου δειχνει 2α στο κοντερ η 3 και να σου δειχνει 4 κατι τετοια κουλα κανει!! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τρι 29 Μαρ 2011, 02:28 | |
| πιο απλα το αλαζεις με την εγκιυση ειναι σινιθες προβλημα ακομα κ να μην ειναι αμα εχεις μαγκα μηχανικο θα στο περασει ;P | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τρι 29 Μαρ 2011, 10:01 | |
| παιδια το δικο μου δειχνη λιγο οτι ναναι αντι για πρωτη δευτερα και τετοια αλλα οχι συνεχεια. καπου ειχα διαβασει οτι αν καθαρησω κατι με σπρει καθαρισμου θα στρωσει αλλα δεν το βρησκω τωρα και δεν θυμαμαι και τη ελλεγαι. αν μπωρει ας βοηθεισει καποιος. ευχαριστω!!! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τρι 29 Μαρ 2011, 20:37 | |
| Ok thanks παιδιά για τις απαντήσεις! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τρι 29 Μαρ 2011, 21:05 | |
| ας μου πει και εμενα καποιος τι να κανω ρε παιδια! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Τρι 29 Μαρ 2011, 22:36 | |
| - boutser έγραψε:
- ας μου πει και εμενα καποιος τι να κανω ρε παιδια!
λοιπον βγαζεις το καπακι στο μπροστα γραναζι σου βλεπεις αυτο το μαυρο πραγμα μεσα εκει με 2 βιδες αλεν ξεβιδωνεις καθαριζεις με σπρει επαφων το κιτρινο κομματι του αισθητηρα του ριχνεις καργα λεμε!μετα σκουπιζεις το τιναζεις λιγο να φυγει οτι εχει μεινει μεσα εκει στον αισθητηρα κ μετα το ξαναβαζεις οπως ειναι απλα για να μην βαζεις ειδικο γρασο στο λαστιχακι που εχει για να μονωνει βγαλτο πριν ριξεις το σπρει καθαριστικο επαφων κ μετα ξαναβαλτο παλι πισω βιδωνεις παλι τα βαζεις ολα ετσι οπως τα βγαλες κ τελος!αν πετυχει πετυχε! εγω που το κανα δεν πετυχε θα τον αλλαξω κ μολις μου ξανακανεις κολπα απλα θα τον καθαριζω καθε 3μηνο η 6μηνο για να με σιγουρος!ελπιζω να βοηθησα σε σενα δε ξερω ακριβως πως ειναι αλλα καπως ετσι θα ναι! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Παρ 01 Απρ 2011, 12:31 | |
| Φιλιπε το εκανα και ειναι πενα τωρα ευχαριστω! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Παρ 01 Απρ 2011, 14:07 | |
| - boutser έγραψε:
- Φιλιπε το εκανα και ειναι πενα τωρα ευχαριστω!
ελα ρε σοβαρα με καθαριστικο επαφων??Μπραβο πολυ χαιρομαι να σαι καλα φιλαρακι!!οποτε το καταλαβαινεις οτι σου κανει κολπα ξερεις τι πρεπει νβα γινετε απλα οταν δε φτιαξει θα θελει αλλαγη!! ! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Παρ 01 Απρ 2011, 20:08 | |
| Phillip και γω το έκανα (WD-40) kai έστρωσε ρε συ!!!! χα χα χαχ αχ χάρηκα τώρα!
| |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Παρ 01 Απρ 2011, 21:53 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Phillip και γω το έκανα (WD-40) kai έστρωσε ρε συ!!!!
χα χα χαχ αχ χάρηκα τώρα!
ρε εγω το κανα μια φορα με το wd40 αλλα δεν εκανε τπτ!παλι τα ιδια!κ πηρα σπρει επαφων τωρα μηπως φτιαξει αλλα μπορει κ μενα να τα χει τιναξει!το εχω παραγγειλει γτ μου την δινει ολη την ωρα!! | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Σαβ 02 Απρ 2011, 10:49 | |
| και μενα το ιδιο συμβαινει.συνηθως αναβει το λαμπακι οταν ειναι κρυα η μηχανη.οταν ζεσταινεται δεν λειτουργει καθολου.μου ειπε ενας μηχανικος της αντιπροσωπειας οτι ακομα και να το αλλαξω υπαρχει πιθανοτητα να το ξανακανει.ωφειλειται στην υγρασια που μαζευει σε εκεινο το σημειο ο αισθητηρας. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Σαβ 02 Απρ 2011, 12:41 | |
| λοιπον σημερα το ξανακαθαρισα με σπρει επαφων τπτ παλι τα ιδια παιδες μολις κατεβαζω σταντ αναβει( το κανει οταν ζεσταθει το μηχανακι)κατι μου λεει οτι αν το αλλαξω κ το κανει παιζει να τα χει ακουσει κανα ρελεδακι των φλας κ του σταντ γτ στο κυκλωμα εμπλεκονται αυτα ολα μαζι τλσπ θα το δουμε το παραγγειλα τον αισθητηρα μολις ερθει αν τον βαλω κ το ξανακανει σημαινει οτι κατι αλλο θα φταιει μετα θα αλλαξω το ρελεδακι γτ απο αυτο εχω παρει ρευμα νομιζω για το autotune εκει λεει να παρεις η dynojet τλσπ θα δειξει!!αν κ με το κοψιμο του κινητηρα στο ρελε της αντλιας ειχα προβλημα μαλλον το ιδιο πραγμα θα ναι κ θα παρω μαλλον τσαμπα τον αισθητηρα!τλσπ αυτο εχω υποψιν αν κατσει κατι διαφορετικο σας το λεω μολις ερθει ο new! | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Σαβ 02 Απρ 2011, 16:33 | |
| ρε παιδια εμενα το δικο μου μου φαινετε οτι ειναι κατι αλλο...... πολλες φορες δεν αναβει το λαμπακι της νεκρας και οταν παω να κατεβασω λιγο στο σταντ αμεσως αναβει,βεβαια μετα παλι το ιδιο γινεται και παλι κανω ενα τσακ στο σταντ και φτιαχνει.πλεον ειμαι πιο προσεκτικος γιατι μπορει να γινει καμια μαλακια και να αφησω συμπλεκτη νομιζοντας πως εχω νεκρα και να κυνηγαω το gixxeraki μου. παντος για αισθητηρα και επαθες δεν νομιζω ρε παιδια......τι γνωμη εχετε??? | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Σαβ 02 Απρ 2011, 19:00 | |
| τσεκαρε τον αισθητηρα κατω στο σταντ....ειναι ενα μικρο σαν εμβολακι...αυτο πιανει συνεχεια γρασα απ την αλυσιδα.....πισταυω αυτο πρεπει να ειναι απ οτι καταλαβαινω | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Σαβ 02 Απρ 2011, 20:43 | |
| - TheoDo R έγραψε:
- τσεκαρε τον αισθητηρα κατω στο σταντ....ειναι ενα μικρο σαν εμβολακι...αυτο πιανει συνεχεια γρασα απ την αλυσιδα.....πισταυω αυτο πρεπει να ειναι απ οτι καταλαβαινω
ναι παιζει κ σε μενα αυτο το σεναριο αλλα πως το καθαριζουμε αυτο το πραγμα ενας στο αμερικανικο το καθαρισε με αλκοολη κ εφτιαξε τι καθαρισε κ που βρηκε την αλκοολη κ πως το κανουμε αυτο!και του εφτιαξε κ του δειχνε κανονικα την Νεκρα μετα απο αυτο! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Σαβ 02 Απρ 2011, 21:31 | |
| - Darksoul έγραψε:
- TheoDo R έγραψε:
- τσεκαρε τον αισθητηρα κατω στο σταντ....ειναι ενα μικρο σαν εμβολακι...αυτο πιανει συνεχεια γρασα απ την αλυσιδα.....πισταυω αυτο πρεπει να ειναι απ οτι καταλαβαινω
ναι παιζει κ σε μενα αυτο το σεναριο αλλα πως το καθαριζουμε αυτο το πραγμα ενας στο αμερικανικο το καθαρισε με αλκοολη κ εφτιαξε τι καθαρισε κ που βρηκε την αλκοολη κ πως το κανουμε αυτο!και του εφτιαξε κ του δειχνε κανονικα την Νεκρα μετα απο αυτο! Φ'ιλιππα με καθαρ'ο πετρέλαιο...Φωτιστικό!! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ζημιά! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Κυρ 03 Απρ 2011, 07:09 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- TheoDo R έγραψε:
ναι παιζει κ σε μενα αυτο το σεναριο αλλα πως το καθαριζουμε αυτο το πραγμα ενας στο αμερικανικο το καθαρισε με αλκοολη κ εφτιαξε τι καθαρισε κ που βρηκε την αλκοολη κ πως το κανουμε αυτο!και του εφτιαξε κ του δειχνε κανονικα την Νεκρα μετα απο αυτο! Φ'ιλιππα με καθαρ'ο πετρέλαιο...Φωτιστικό!! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ζημιά!
λες δηλαδη να το λυσω κ να το πιεζω μεσα στο φωτιστικο ξερω γω καμια 50αρια φορες μηπως καθαρισει το κυκλωματακι μεσα?η να τον βγαλω εντελως κ να τον αφησω μεσα στο φωτιστικο για καμια μερα?τι να πω θα δω παντως τον αισθητηρα 2 φορες τον καθαρισα τπτ παλι τα ιδια! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Κυρ 03 Απρ 2011, 09:17 | |
| λες δηλαδη να το λυσω κ να το πιεζω μεσα στο φωτιστικο ξερω γω καμια 50αρια φορες μηπως καθαρισει το κυκλωματακι μεσα?η να τον βγαλω εντελως κ να τον αφησω μεσα στο φωτιστικο για καμια μερα?τι να πω θα δω παντως τον αισθητηρα 2 φορες τον καθαρισα τπτ παλι τα ιδια![/quote]
Οχι ρε συ απλά καθάρισε το καλά με φωτιστικό και μετά αστο να στεγνώσει! Και μετά σκίστω πάνε κόφτες!!! χα χα χα χα χα !!
| |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Κυρ 03 Απρ 2011, 15:59 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- λες δηλαδη να το λυσω κ να το πιεζω μεσα στο φωτιστικο ξερω γω καμια 50αρια φορες μηπως καθαρισει το κυκλωματακι μεσα?η να τον βγαλω εντελως κ να τον αφησω μεσα στο φωτιστικο για καμια μερα?τι να πω θα δω παντως τον αισθητηρα 2 φορες τον καθαρισα τπτ παλι τα ιδια!
Οχι ρε συ απλά καθάρισε το καλά με φωτιστικό και μετά αστο να στεγνώσει! Και μετά σκίστω πάνε κόφτες!!! χα χα χα χα χα !! [/quote] σημερα του το κανα αυτο δε καταλαβε χριστο! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 04 Απρ 2011, 22:24 | |
| - Darksoul έγραψε:
- boutser έγραψε:
- Φιλιπε το εκανα και ειναι πενα τωρα ευχαριστω!
ελα ρε σοβαρα με καθαριστικο επαφων??Μπραβο πολυ χαιρομαι να σαι καλα φιλαρακι!!οποτε το καταλαβαινεις οτι σου κανει κολπα ξερεις τι πρεπει νβα γινετε απλα οταν δε φτιαξει θα θελει αλλαγη!! ! με καθαριστικο για γρασα και το εκανα | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Πεμ 14 Απρ 2011, 20:24 | |
| το καθαρισα και γω με καθαριστικο επαφων και δουλευει κανονι! | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας Δευ 29 Αυγ 2011, 14:47 | |
| το ιδιο θεμα εχω και εγω με την ενδειξη των ταχυτητων. εμενα μου το εμφανισε μετα απο service και την ιδια περιοδο μου εμφανισε σβησιμο της μηχανης οταν αμπραγιαρω και κλεινω το γκαζι. λετε να συνδεονται τα δυο; | |
|
| |
| Ενδειξη νεκράς και ταχυτητας | |
|