| Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 20:31 | |
| Θα ηθελα να ρωτησω κατι για το θεμα εξατμιση σε hayabusa!!!
Επειδη δεν εχω λεφτα για ολοσωμη θυμιθηκα κατι που μου ειχε πει ο Παπαγιαννης Racetech.
Να κανω την μαμα εξατμιση 4-2-1.
Δλδ να κρατησω το μαμα χταποδι και να μου το τελειωσει σε 1.Θα μου φτιαξει αλλο τελικο λογικα....
Τι λετε για αυτη την μετατροπη???Θα εχει αποτελεσμα?
Τι γινεται με θορυβο??(Λογικα θα φτιαχνει και DB killers)
Τι γινεται με τα καυσαερια??? | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 21:30 | |
| Μια χαρα θα ειναι το αποτελεσμα.Οσο για τα καυσαερια μην τρελενεσαι τοσο. Εδω κυκλοφορουν φορτηγα 30 χρονων και σε μια αναβαση βγαζουν καυσαερια οσο το δικο σου σε ολη του τη ζωη. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 21:36 | |
| - Cube Capacity έγραψε:
- Θα ηθελα να ρωτησω κατι για το θεμα εξατμιση σε hayabusa!!!
Επειδη δεν εχω λεφτα για ολοσωμη θυμιθηκα κατι που μου ειχε πει ο Παπαγιαννης Racetech.
Να κανω την μαμα εξατμιση 4-2-1.
Δλδ να κρατησω το μαμα χταποδι και να μου το τελειωσει σε 1.Θα μου φτιαξει αλλο τελικο λογικα....
Τι λετε για αυτη την μετατροπη???Θα εχει αποτελεσμα?
Τι γινεται με θορυβο??(Λογικα θα φτιαχνει και DB killers)
Τι γινεται με τα καυσαερια??? εγω θα σου προτεινα να ψαξεις λιγακι στο ebay γιατι για τα hayabusa ''βρωμαει'' ο τοπος απο ανταλλακτικα και ισως να μπορεσεις να βρεις ολοκληρη εξατμηση (οπου θα δεις και σημαντικη διαφορα στην αποδοση) με πολυ λιγα χρηματα.Ειδικα τα yoshimura-usa ανοξειδωτα φουλ συστηματα εχουν κυκλοφορησει πααααρα πολυ. | |
|
| |
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 21:49 | |
| Το εχω σκεφτει απο Αμερικη αλλα κολαω στο τελωνειο... | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| |
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 22:08 | |
- Το εχω σκεφτει απο Αμερικη αλλα κολαω στο τελωνειο...
εμενα δεν εχει κολλησει τιποτα στο τελωνειο. απλα αν ειναι κατι μεγαλο σε μεγεθος να τους λες να σου κοβουν πολυ χαμηλο τιμολογιο η' να το στελνουν σαν δωρο. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 22:16 | |
| προσωπικα σε μενα εφαγα τελωνειο για την εξατμιση γυρω στα 80 ευρο απο αμερικη την ειχα παρει ...απλα ρε Σταυρο σε μενα ηταν χαμηλο το τιμολογιο ειδανε οτι ειναι εξατμιση και το εψαξαν και με χρεωσαν...το αλλο που μπορει να κανει ειναι να το βαλει σε κουτα που δεν φενεται τι ειναι μεσα, εμενα ηταν το κουτι της yoshimura με ολα που γραφει απεξω..τι να πω ειναι λιγο 8εμα με τις εξτμισοις απο αμερικη....οποτε κοιτα και για ebay.uk , ebay,de | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 22:21 | |
| Αν υποθεσω οτι δεν θελω να αγορασω απ εξω θα εχει νοημα η παραπανω μετατροπη η οχι??
Αξιζει??
Δεν θα μιλησω για λεφτα και αλλα απλα σαν μετατροπη τι λεει... | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 22:29 | |
- Αν υποθεσω οτι δεν θελω να αγορασω απ εξω θα εχει νοημα η παραπανω μετατροπη η οχι??
Αξιζει??
Δεν θα μιλησω για λεφτα και αλλα απλα σαν μετατροπη τι λεει... ο Σταυρος θα ξερει καλυτερα..... αλλα απο την στιγμη που το γυρνας σε 1 απο 2 σιγουρα θα εχει διαφορα... αλλα επειδει εχεις μαμα λαιμους εκει ειναι το προβλημα στην διαφορα...οταν περνεις απεξω ολοσωμη και να μην ειναι τιτανιου που ειναι οι καλυτερες και απλα steel εχει μεγαλυτερη διαφορα απο αυτο που θα κανεις διοτη αλλαζουν οι διαμετροι στους λαιμους απο τους μαμα και εχει αλλη ροη η μηχανη φυσικα προς το καλυτερο με την καταληλη ρυθμιση ...αφτα... :P | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 22:34 | |
| - misfits296 έγραψε:
- επειδει εχεις μαμα λαιμους εκει ειναι το προβλημα στην διαφορα...οταν περνεις απεξω ολοσωμη και να μην ειναι τιτανιου που ειναι οι καλυτερες και απλα steel εχει μεγαλυτερη διαφορα απο αυτο που θα κανεις διοτη αλλαζουν οι διαμετροι στους λαιμους απο τους μαμα και εχει αλλη ροη η μηχανη φυσικα προς το καλυτερο με την καταληλη ρυθμιση ...αφτα... :P
σωστος. οι λαιμοι ειναι που κανουν την μεγαλη διαφορα.(τα τελικα δινουν λιγο) | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 22:39 | |
- Αν υποθεσω οτι δεν θελω να αγορασω απ εξω θα εχει νοημα η παραπανω μετατροπη η οχι??
Αξιζει??
Δεν θα μιλησω για λεφτα και αλλα απλα σαν μετατροπη τι λεει... Tι μοντελο ειναι το Hayabusa?Αν εχεις καταλυτη και φυγει θα κανεις δουλεια. Σιγουρα ομως με λαιμους παιρνεις κατι παραπανω,αναλογα την εξατμηση παντα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hamamatsu στις Κυρ 21 Νοε 2010, 22:41, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 22:40 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? Κυρ 21 Νοε 2010, 22:43 | |
- 99αρι ειναι..
Οποτε ειναι ανοιχτο.Με μια ολοσωμη θα δεις παραπανω διαφορα. Το δικο μου παντως με αφαιρεση καταλυτη και ενα τελικο και φιλτρο πηρε 10 αλογακια.. | |
|
| |
| Εξατμισεις ''μαμα'' 4-2-1??????? | |
|