| νεα κατηγορια ''open'' | |
|
+19Oikopedofagos 888hayabusa chrome okeanos nktr JIMK7 Miou T.R.E dimdoc stavrosrodo panosk8 gianni teo46 Hamamatsu mike spyroszx nasos-v AggelosK8 valerougas 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Παρ 17 Δεκ 2010, 20:37 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλα πως το επαθες αυτο μεσα στη πιστα?
https://gixxer.forumgreek.com/t1229p30-topicπαιδια συγγνωμη για τα off topic..... αλλα ειναι ενα ζητημα που πρεπει καποια στιγμη να αναλυθει για να ξερουν τα παιδια που αγωνιζονται, εκτος των υποχρεωσεων, και τα δικαιωματα τους σε περιπτωση καποιου σοβαρου ατυχηματος. | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Παρ 17 Δεκ 2010, 20:38 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Παρ 17 Δεκ 2010, 20:58 | |
| αν και απο οτι γνωριζω εγω, η ασφαλεια σε μηχανοκινητα αθληματα, καλυπτει μονο τριτους.Δηλαδη τριτα ατομα που υπεστησαν ζημια απο αγωνιζομενο.Αυτην την πληροφορηση εχω εγω τοσα χρονια.Εξ'αλλου μαζι στο εντυπο συμμετοχης υπογραφεις και την εξης υπευθηνη δηλωση..........
''Δηλώνω ότι γνωρίζω τον ειδικό κανονισμό του αγώνα και τις διατάξεις του ΕΑΚ-ΕΑΚΜ. Σε καμία περίπτωση δεν θα στραφώ ή θα υποβάλλω απαίτηση (οικονομική ή ηθική αποζημίωση) εναντίον των οργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή της εποπτεύουσας αρχής εάν πάθω υλική, σωματική ή ηθική ζημία από την συμμετοχή στον αγώνα αυτόν. Γνωρίζω ότι το μηχανοκίνητο άθλημα στο οποίο επιθυμώ να λάβω μέρος είναι επικίνδυνο και αποδέχομαι τυχόν συνέπειες από την συμμετοχή μου αυτή.'' | |
|
| |
valerougas Jr.gixxer
Όνομα: : vasilis valerougas Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 43 Αγωνιζόμενος : ναιιιιιιι Hμερομηνία εγγραφής : 16/12/2010
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Παρ 17 Δεκ 2010, 21:34 | |
| οχι παιδια εγω ενημερωθικα τοτε απο τον Σ.Ζαφειρ......και μου ειπε τι ακριβως επρεπε να κανω για να με καλυψει οικονομικα η Ελπα μεσα απο την ασφαλιστικη εταιρια.....λισαν βγαζετε απο ελπα στους αγωνες ντραξτερ? νομιζω πως ναι.....οποτε επρεπε να σας το πει καποιος υπεφθηνος του αγωνα η του συνδεσμου σας. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Παρ 17 Δεκ 2010, 22:00 | |
| - valerougas έγραψε:
- οχι παιδια εγω ενημερωθικα τοτε απο τον Σ.Ζαφειρ......και μου ειπε τι ακριβως επρεπε να κανω για να με καλυψει οικονομικα η Ελπα μεσα απο την ασφαλιστικη εταιρια.....λισαν βγαζετε απο ελπα στους αγωνες ντραξτερ?
νομιζω πως ναι.....οποτε επρεπε να σας το πει καποιος υπεφθηνος του αγωνα η του συνδεσμου σας. λισανς βγαζαμε παλια στην ε.λ.π.α. Τα τελευταια δυο η' τρια χρονια βγαζουμε στην Ο.Μ.Ε. Τωρα για τα υπολοιπα...... δεν ξερω φιλε μου.Γι' αυτο σε ρωταω..... | |
|
| |
valerougas Jr.gixxer
Όνομα: : vasilis valerougas Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 43 Αγωνιζόμενος : ναιιιιιιι Hμερομηνία εγγραφής : 16/12/2010
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Σαβ 18 Δεκ 2010, 00:14 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
λισανς βγαζαμε παλια στην ε.λ.π.α. Τα τελευταια δυο η' τρια χρονια βγαζουμε στην Ο.Μ.Ε. Τωρα για τα υπολοιπα...... δεν ξερω φιλε μου.Γι' αυτο σε ρωταω..... ΟΜΕ......αυτην πρεπει να ρωτησεις | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Σαβ 18 Δεκ 2010, 10:02 | |
| Ρε παιδια,εγω που εχω λισανς της μοτοε μπορω να την χρησημοποιησω ή πρεπει να βγαλω αλλη? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 09:40 | |
| - Hamamatsu έγραψε:
- Ρε παιδια,εγω που εχω λισανς της μοτοε μπορω να την χρησημοποιησω ή πρεπει να βγαλω αλλη?
ετσι που τα χουν κανει, χανει η μανα το παιδι......... Αλεξη αν ειναι οπως τα λεει ο valeroygas, μαλλον πρεπει να απευθηνθεις στην Ε.Λ.Π.Α. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 09:48 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Hamamatsu έγραψε:
- Ρε παιδια,εγω που εχω λισανς της μοτοε μπορω να την χρησημοποιησω ή πρεπει να βγαλω αλλη?
ετσι που τα χουν κανει, χανει η μανα το παιδι......... Αλεξη αν ειναι οπως τα λεει ο valeroygas, μαλλον πρεπει να απευθηνθεις στην Ε.Λ.Π.Α. Κανονικα πρεπει να ισχυει αφου περασα κανονικα γιατρους,αλλα την εχουν δει ολοι αφεντικα των αγωνων στην Ελλαδα. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 11:21 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Hamamatsu έγραψε:
Κανονικα πρεπει να ισχυει αφου περασα κανονικα γιατρους,αλλα την εχουν δει ολοι αφεντικα των αγωνων στην Ελλαδα. δεν ειναι θεμα ''αφεντικειζειν'' αλλα θεμα ''πληρωνειν''. +++++++++++++ ετσι ειναι... αλλη λεσχη αλλο ταμειο... | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 11:22 | |
| Πριν βγαλεις καινουργια λισανς παρε ενα τηλ στο ΣΟΑΜ και ρωτα, γιατι εχω την εντυπωση οτι απο το 2008 και μετα, ισχυει η λισανς της ΟΜΕ και στη Ταχυτητα. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 11:29 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Πριν βγαλεις καινουργια λισανς παρε ενα τηλ στο ΣΟΑΜ και ρωτα, γιατι εχω την εντυπωση οτι απο το 2008 και μετα, ισχυει η λισανς της ΟΜΕ και στη Ταχυτητα.
Αυτο θα κανω. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 13:15 | |
| Αλεξη μπηκα λιγο στην Ο.Μ.Ε και στην λισανς αναφερει και ''ταχυτητας''. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 13:20 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Αλεξη μπηκα λιγο στην Ο.Μ.Ε και στην λισανς αναφερει και ''ταχυτητας''.
Θα παρω τηλ και στο ΣΟΑΜ μηπως και την γλυτωσω..Αλλιως αντε παλι απ την αρχη. | |
|
| |
valerougas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 18:15 | |
| - Hamamatsu έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
Θα παρω τηλ και στο ΣΟΑΜ μηπως και την γλυτωσω..Αλλιως αντε παλι απ την αρχη. ετσι και αλλιος θα πρεπει να βγαλεις νεα λισαν για το 2011 οποτε μην ζοριζεσε.....αν εχεις περασει απο γιατρους που ειναι για 3 χρονια δεν ξαναπερνας αν οχι περνας στα ταμεια σου ανα εχεις .....και ρωτας σοαμ για που θα βγαλεις λισαν... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 18:38 | |
| - valerougas έγραψε:
- Hamamatsu έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
Θα παρω τηλ και στο ΣΟΑΜ μηπως και την γλυτωσω..Αλλιως αντε παλι απ την αρχη. ετσι και αλλιος θα πρεπει να βγαλεις νεα λισαν για το 2011 οποτε μην ζοριζεσε.....αν εχεις περασει απο γιατρους που ειναι για 3 χρονια δεν ξαναπερνας αν οχι περνας στα ταμεια σου ανα εχεις .....και ρωτας σοαμ για που θα βγαλεις λισαν... στα dragster οι ιατρικες εξετασεις ισχυουν για δυο χρονια μαλλον και για την ταχυτητα..... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Κυρ 19 Δεκ 2010, 19:44 | |
| Περυσι την εβγαλα και μου ειπαν οτι ανανεωνεται με 5 ευρω,χωρις γιατρους. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Δευ 20 Δεκ 2010, 14:31 | |
| clopy-paste
Από το site του ΣΟΑΜ (http://www.soamracing.gr/)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Ο ΣΟΑΜ προκηρύσσει ΠΕΝΤΕ ( 5 ) αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών για το 2011
1ος αγώνας 09-10/4 ΤΡΙΠΟΛΗ (ΣΟΑΜ – IRON TEAM) 2ος αγώνας 07-08/5 ΣΕΡΡΕΣ (ΛΑΜΣ) 3ος αγώνας 04-05/6 ΤΥΜΠΑΚΙ (Φιλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού– PRO ACTION) 4ος αγώνας 10-11/9 ΤΥΜΠΑΚΙ (Φιλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού– PRO ACTION) 5ος αγώνας 01-02/10 ΣΕΡΡΕΣ (ΛΑΜΣ)
Ο ελάχιστος αριθμός αγώνων για να επικυρωθεί η κάθε κατηγορία σαν πρωτάθλημα είναι ΠΕΝΤΕ ( 5 ) ΑΓΩΝΕΣ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Κατηγορία OPEN Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι δεν έχουν τερματίσει στις ΔΕΚΑ πρώτες θέσεις της ΤΕΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ όλων των πρωταθληματικώ ν κατηγοριών τα ΠΕΝΤΕ τελευταία χρόνια, με εξαίρεση την κατηγορία Νέων Αγωνιζομένων, όπου ο περιορισμός ισχύει για τους ΤΡΕΙΣ πρ’ωτους της τελικής βαθμολογίας. Στην κατηγορία μπορούν να συμμετέχουν μοτοσυκλέτες που διαθέτουν ή διέθεταν ομολογκασιον Supersport, Superstock και Superbike με οποιεσδήποτε μετατροπές, αρκεί να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας. Η κατηγορία δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονείμεται έπαινος που θα αναγράφει τον ταχύτερό τους γύρο. Ο ΣΟΑΜ διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής συμμετοχής αναβάτη σε περίπτωση που οι επιδόσεις του τελευταίου είναι ασύμβατες με το επίπεδο της κατηγορίας. Η κατηγορία θα χαρακτηρίζεται από ενιαίο τύπο ελαστικών (ΜΟΝΟΜΑΡΚΑ)
Κατηγορία RACING (125 & 250 Racing MAZI) Ελάχιστος αριθμός εκκινήσαντων στον αγώνα για να προσμετρά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι ΕΞΙ ( 6 ) σε κάθε υπο-κατηγορία.
Κατηγορία SUPERSPORT Ακολουθεί τους αντίστοιχους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετών (FIM).
Κατηγορία FORMULA EXTREME. Η κατηγορία παραμένει όπως και τα προηγούμενα χρόνια και περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες που είναι ομολογκαρισμέν ες σαν Superstock 1000 (FIM CUP) και διαθέτουν ελάχιστες μετατροπές στον κινητήρα.
Για την μείωση του κόστους των αγώνων, ο ΣΟΑΜ προχωράει στις παρακάτω ενέργειες: 1. Βρίσκεται σε συνεννόηση με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία για την ασφαλιστική κάλυψη των αγωνιζομένων και των αγώνων, για την ΜΕΙΩΣΗ του ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. 2. Εφαρμόζει ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κάθε αγωνιζόμενος στα ΔΥΟ ( 2 ) ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά τις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου (για χρονομετρημένε ς δοκιμές και αγώνα). 3. Διατηρεί την απαγόρευση των δοκιμών έντεκα (11 ημέρες) πριν τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής προ του αγώνα στην ίδια πίστα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΜ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ. (Η ετήσια συνδρομή στο ΣΟΑΜ είναι 30 ευρώ)
Ο ΣΟΑΜ προκηρύσσει ΠΕΝΤΕ ( 5 ) αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών για το 2011.
Τρίπολη (ΣΟΑΜ – IRON TEAM) 09/04/2011 - 10/04/2011 Σέρρες (ΛΑΜΣ) 07/05/2011 - 08/05/2011
Τυμπάκι (ΦMA – PRO ACTION) 04/06/2011 - 05/06/2011
Τυμπάκι (ΦMA – PRO ACTION) 10/09/2011 - 11/09/2011 ΣΕΡΡΕΣ (ΛΑΜΣ) 01/10/2011 - 02/10/2011
καλό πρωτάθλημα σε όσους δηλώσουν συμμετοχή | |
|
| |
valerougas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Δευ 20 Δεκ 2010, 18:59 | |
| - Hamamatsu έγραψε:
- Περυσι την εβγαλα και μου ειπαν οτι ανανεωνεται με 5 ευρω,χωρις γιατρους.
ti 5 ευρω για το χρονο του 11......δεν πρεπει να παιζει....εγω δεινω ελπα 120 καθε χρονο | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Δευ 20 Δεκ 2010, 19:26 | |
| ελπα λεμε... και εγω οταν ετρεχα μονο η ελπα υπηρχε και ηθελε τα κερατα της για την ανανεωση καθε χρονο...και καθε 2 γιατρους...οφθαλμιατρο-παθολογο-ψυχολογο λες και οσοι τρεχαμε εντουρο δεν ειμαστε πυροβολημενοι...
| |
|
| |
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Τρι 21 Δεκ 2010, 21:18 | |
| να υποθεσω ,λεω εγω τωρα , ψαχνουν για συμετοχες στη ΣΟΑΜ γιατι δεν παταει κανενας και λενε οτι μπατε : σκυλοι αλεστε να βγαλουμε κανα φραγκο..... ρε αφηστε να σκεφτεστε πως θα βγαλετε λεφτα και ασχοληθητε με ποιο ουσιοδη προβληματα που εχουμε εμεις οι ερασιτεχνες σχετικα με το αθλημα... και πως θα βελτιωθει η ολη κατασταση | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Τρι 21 Δεκ 2010, 23:21 | |
| - valerougas έγραψε:
- Hamamatsu έγραψε:
ti 5 ευρω για το χρονο του 11......δεν πρεπει να παιζει....εγω δεινω ελπα 120 καθε χρονο Αυτος που μου την εβγαλε μου το ειπε.. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νεα κατηγορια ''open'' Τετ 22 Δεκ 2010, 21:54 | |
| - valerougas έγραψε:
- Hamamatsu έγραψε:
ti 5 ευρω για το χρονο του 11......δεν πρεπει να παιζει....εγω δεινω ελπα 120 καθε χρονο νομιζω ειναι κανα 80-αρι.Λογικα πρεπει να εχουμε ιδια λισανς για διαφορετικο αγωνισμα. ισως το 120 να ειναι μαζι με καποια ετησια συνδρομη. Οπως και να εχει σε κανα δυμηνο θα δουμε τι παιζει για φετος.Γενικως...... | |
|
| |
| νεα κατηγορια ''open'' | |
|