| Αγορα GSXR 600... | |
|
+7TheVeteran Miou gianni crockh2001 Darksoul T.R.E Loukoumis 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Loukoumis Jr.gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 21/12/2010
| Θέμα: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 11:39 | |
| Καλημερα σε ολους!
Ειχα αποφασισει να αγορασω το GSXR 600 k9 αλλα οταν ειδα το k11 σκεφτηκα να περιμενω για να παρω καλυτερα αυτο. Ξερει κανεις ποτε ακριβως θα βγει στην αγορα μας και ποσο θα κοστιζει περιπου? Επισης πειτε αν μπορειτε την γνωμη σας... k9 ή k11..??
Σας ευχαριστω και καλεσ γιορτες να εχετε ολοι σας!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 12:09 | |
| - Loukoumis έγραψε:
- Καλημερα σε ολους!
Ειχα αποφασισει να αγορασω το GSXR 600 k9 αλλα οταν ειδα το k11 σκεφτηκα να περιμενω για να παρω καλυτερα αυτο. Ξερει κανεις ποτε ακριβως θα βγει στην αγορα μας και ποσο θα κοστιζει περιπου? Επισης πειτε αν μπορειτε την γνωμη σας... k9 ή k11..??
Σας ευχαριστω και καλεσ γιορτες να εχετε ολοι σας!! Περίμενε λίγο,χειμώνας είναι έτσι κι'αλλιώς πιστεύω μέσα στο Φλεβάρη θα ξέρουμε και τιμές... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 12:18 | |
| 1ον μπες στο νεο μελος να γνωριστουμε 2ον καλως ηρθες και καλη διαμονη να χεις στο gixxer! 3oν θα βγει αγορα μαλλον κατα τον μαρτιο κ μετα οπως ολα τα μοντελα...γενικως καθε εταιριας(δεν ειναι κ 100% σιγουρο αλλα μη περιμενεις απο ιανουαριο τλσπ κ αν βγει μη το παρεις με την μια)γτ μπορει να χει μικροπροβληματα κ να σε ξενερωσουν ΜΠΟΡΕΙ ειπα μη ριξουν οι αλλοι τπτ πετρες! 4ον τι εμπειρια εχεις απο μηχανες μηχανακια?? 5ον ειναι σαφως ποιο καλο το 11 γτ εχει 9 κιλα λιγοτερα καλυτερη αναλογια ιππων/κιλων brembo monoblock δαγκανες μπροστινο συστημα big piston fork (σαν του ΖΧ1000 ΖΧ6R και GSXR 1000 k9-k10) σκελετος με αλλες ραφες (για παν ενδεχομενο) αυτα!τωρα αν στο προτεινω να το παρεις θα περιμενω να μου απαντησεις στην ερωτηση 4? | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 13:40 | |
| Εγω γενικα πιστευω οτι δεν πρεπει να παιρνεις μηχανη που μολις κυκλοφορησε (οπως ειπε και ο Φιλιππας) γιατι μπορει να εχει προβληματα (δες το καινουργιο το δεκαρι ή το s1000r). κατσε πρωτα να το παρει ο κοσμος να δεις αμα παρουσιαζει κατι και μετα παρτο. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 13:42 | |
| Η Suzuki γενικά δεν είχε τέτοια προβλήματα. Εγώ θα το 'παιρνα, αν το ήθελα πολύ. Απλώς δεν ξέρουμε σε τι τιμή θα βγει. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 13:58 | |
| - Darksoul έγραψε:
- 1ον μπες στο νεο μελος να γνωριστουμε
2ον καλως ηρθες και καλη διαμονη να χεις στο gixxer! 3oν θα βγει αγορα μαλλον κατα τον μαρτιο κ μετα οπως ολα τα μοντελα...γενικως καθε εταιριας(δεν ειναι κ 100% σιγουρο αλλα μη περιμενεις απο ιανουαριο τλσπ κ αν βγει μη το παρεις με την μια)γτ μπορει να χει μικροπροβληματα κ να σε ξενερωσουν ΜΠΟΡΕΙ ειπα μη ριξουν οι αλλοι τπτ πετρες! 4ον τι εμπειρια εχεις απο μηχανες μηχανακια?? 5ον ειναι σαφως ποιο καλο το 11 γτ εχει 9 κιλα λιγοτερα καλυτερη αναλογια ιππων/κιλων brembo monoblock δαγκανες μπροστινο συστημα big piston fork (σαν του ΖΧ1000 ΖΧ6R και GSXR 1000 k9-k10) σκελετος με αλλες ραφες (για παν ενδεχομενο) αυτα!τωρα αν στο προτεινω να το παρεις θα περιμενω να μου απαντησεις στην ερωτηση 4? καλα ολα αυτα που λεει ο φιλιππος αλλλα... ...θα εχουν σιγουρα μεγαλη διαφορα στην τιμη το μεταχειρο κ7 με το καινουργι κ11....εχεις λεφτα? εχεις υπομονη να περιμενεις για το κ11? και σημαντικο ειναι η απαντηση στο 4..... | |
|
| |
Loukoumis Jr.gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 21/12/2010
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 14:16 | |
| Η εμπειρια μου ειναι αρκετα καλη πιστευω... αυτη τι στιγμη εχω ενα KTM DUKE 640. Ειχα αποφασισει μεχρι τον Απριλιο να παρω καινουριο το κ9 σε λευκο κ οταν ειδα το κ11 τρελαθηκα!!! ειμαι απιστευτα παθιασμενος με το GSXR κ εχω σκοπο να το παρω μεχρι τον Απριλιο. Επειδη ξερω γενικα καποια πραγματα γνωριζω οτι πρεπει να περιμενω οντως να δω αν βγαλει μικροπροβληματα αλλα δεν ξερω αν αντεχω να περιμενω 1 χρονο ακομα για δειξει τι θα βγαλει! | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 14:44 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- Εγω γενικα πιστευω οτι δεν πρεπει να παιρνεις μηχανη που μολις κυκλοφορησε (οπως ειπε και ο Φιλιππας) γιατι μπορει να εχει προβληματα (δες το καινουργιο το δεκαρι ή το s1000r). κατσε πρωτα να το παρει ο κοσμος να δεις αμα παρουσιαζει κατι και μετα παρτο.
Μαγκες.....μη τα τσουβαλιαζουμε ολα! Τι εχει το s1000rr? Σπασανε μερικα μετα απο πτωση λογο προβληματος στον αισθητηρα πτωσης και οχι στον κινητηρα. Η susuki δεν ειναι ουτε BMW ουτε KTM. Βγαζει μηχανακια αξιοπιστα απο πρωτη φουρνια. Μην το παραγγειλεις με το που ανακοινωθει....δες το και απο κοντα...διαβασε και κριτικες (περιοδικα-TV) και μετα παρε με σιγουρια μια αποφαση....εκτος και αν εχεις τοσο μεγαλο ζορε....και περνεις χαπια για να την καταστολη της αναγκης σου για μηχανακι! | |
|
| |
dello Jr.gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Ναύπλιο Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 14/05/2010
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Τρι 21 Δεκ 2010, 22:02 | |
| - Loukoumis έγραψε:
- Καλημερα σε ολους!
Σας ευχαριστω και καλεσ γιορτες να εχετε ολοι σας!! http://stapountzis.car.gr/bikes/view/982270/ο συγκεκριμένος έμπορος λέει οτι δέχεται ήδη παραγγελείες του κ11 με παραδοση τον φεβρουάριο. | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Πεμ 23 Δεκ 2010, 17:23 | |
| - gsxr-gold έγραψε:
- crockh2001 έγραψε:
- Εγω γενικα πιστευω οτι δεν πρεπει να παιρνεις μηχανη που μολις κυκλοφορησε (οπως ειπε και ο Φιλιππας) γιατι μπορει να εχει προβληματα (δες το καινουργιο το δεκαρι ή το s1000r). κατσε πρωτα να το παρει ο κοσμος να δεις αμα παρουσιαζει κατι και μετα παρτο.
Μαγκες.....μη τα τσουβαλιαζουμε ολα! Τι εχει το s1000rr? Σπασανε μερικα μετα απο πτωση λογο προβληματος στον αισθητηρα πτωσης και οχι στον κινητηρα.
Η susuki δεν ειναι ουτε BMW ουτε KTM. Βγαζει μηχανακια αξιοπιστα απο πρωτη φουρνια. Μην το παραγγειλεις με το που ανακοινωθει....δες το και απο κοντα...διαβασε και κριτικες (περιοδικα-TV) και μετα παρε με σιγουρια μια αποφαση....εκτος και αν εχεις τοσο μεγαλο ζορε....και περνεις χαπια για να την καταστολη της αναγκης σου για μηχανακι! καλα δεν ειναι μερικα αυτα που σπασανε... και η καβα εκανε ανακληση στο 10αρι της λογω αξιοπιστιας στον κινητηρα απ'την πρωτη φουρνια και η σουζουκι εχει κανει οπως ξερουμε... οσο για τις κριτικες σε περιοδικα και τηλεοραση, μην βασιζεσαι και πολυ σε αυτες καθως ειναι ολοι πουλημενοι. | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Παρ 24 Δεκ 2010, 14:23 | |
| - gianni έγραψε:
- Η Suzuki γενικά δεν είχε τέτοια προβλήματα. Εγώ θα το 'παιρνα, αν το ήθελα πολύ. Απλώς δεν ξέρουμε σε τι τιμή θα βγει.
+1 | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Σαβ 19 Μαρ 2011, 16:41 | |
| απο οτι ξερω λεγεται L0 λογο αλλαγη τις δεκαετιας κ οχι k11 | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα GSXR 600... Σαβ 19 Μαρ 2011, 17:07 | |
| Γνωμη μου επειδει απο τι βλεπω πας για καινουριο και οχι μεταχειρισμενο ...δεν αξιζει να παρεις παλιο εφοσον βγαινει το καινουριο με πολλα +++ οσον αφορα τα προβληματα δεν το σκεφτεσαι καν... οποτε κανεις υπομονη και περιμενεις, η τιμη δεν παιζει να ξεπερασει 12000 ευρο για το 600 μιλαμε .ετσι και αλλιως θα το μαθεις ερχεται και η εκθεση θα πουνε λογικα... πολυ θα σου πουνε αν δεν εχεις εμπειρια απο τετοιες μηχανες καλυτερα μην παρεις καινουριο γτ μπορει να γινει στραβη ... για μενα ειναι θεμα μυαλου και υπομονης στο να το μαθεις πως δουλευει ...
απλα να ξερεις ενα πραγμα μαλακια και 1000ρικο που λεμε.... :P | |
|
| |
| Αγορα GSXR 600... | |
|