| Ερωτηση για δαγκανες | |
|
+10Babis thodorisk kentaurosk8 landen AggelosK8 Miou tasos1984 gkourv Darksoul GIORGIO7 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIORGIO7 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 104 Αγωνιζόμενος : INTERNATIONAL MOTODROME OF TYMPAKI Hμερομηνία εγγραφής : 24/06/2009
| Θέμα: Ερωτηση για δαγκανες Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:07 | |
| Χρονια πολλα και καλη χρονια τρελα αγορια!!!!Σκεφτομαι να αλλαξω τις μαμα δαγκανες του κ7 με αυτες του ρ6.Ταιριαζουν ακριβως η θα χρειαστει μοντα?Αξιζει αυτη η μετατροπη?Ευχαριστω!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:51 | |
| λοιπον αν εχεις βαλει σωληνακια υψηλης και τακακια η και τρομπα και υγρα 5,1 (ολα μαζι η μισα απο αυτα) και δεν εισαι ικανοποιημενος τοτε βαλε τις δαγκανες αυτες στα 600/750 μπαινουν ανετα παντως απο τι εχω διαβασει στα ξενα φορουμ απλα θελουν εναν αποστατη ξερω γω για να ρθει σωστα στην δισκοπλακα!
ειναι αλλα μονομπλοκ του R6/R1 04-06 βαζουν οι περισσοτεροι ελπιζω να βοηθησα να το διελευκανεις
σημαντικο ειναι και οι δισκοπλακες απλα ειναι ακριβοτερη μαλλον αλλαγη στην πεδηση!εγω πιστευω οτι στο δικο μου το 750 αν αλλαξω σωληνακια υψηλης και τακακια και υγρα 5,1 θα φτιαξουν καπως τα φρενα μου απο την τωρινη μαμα κατασταση!
| |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 00:43 | |
| Επίσης είναι και 0.5kg περίπου ελαφρύτερες (στο σύνολο). Σκέφτομαι και εγώ να την κάνω τη μόντα, έχω βρει ένα σετάκι δαγκάνες μαζί με την τρόμπα από R6 2009. Θα βγει στο 250-άρι μαζί με καινούρια τακάκια EBC HH | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 10:16 | |
| Την εχω κανει εγω στο δικο μου GSXR 1000 K5 και οι διαφορες ειναι σημαντικες θα ελεγα, οι μαμα δισκοπλακες ειναι ηδη παρα πολυ καλες δν χρειαζονται αλλαγη, τωρα αν μπαινουν οι δαγκανες, δεν ειναι καποια επιστημη και δεν χρειαζονται αποστατες το μονο που χρειαζεται ειναι να αφαιρεσεις κατι αλουμινενια δαχτυλιδια που κεντραρουν την δαγκανα με την μποτα με ενα απο μυτοτσιμπιδο. Τακάκια τα EBC για δρομο ειναι ψιλοκαλα αλλα ειναι σκληρα και μετα απο καποια χιλιομετρα σφυρανε και σου σπανε τα @@.Αυτα απο εμενα. Ελπιζω να βοηθησα κατα καποιο τροπο.
ΥΓ. Αν καποιος θελει δαγκανες μου εχει μεινει ενα ζευγαρι. | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 10:45 | |
| Θα παραγγείλω και αυτά μαζί http://www.twfracing.com/PartsPages/R6caliperspacers.htmlΤα τακάκια τα φοράω και τώρα και είμαι ευχαριστημένος, για το σφύριγμα έχεις ένα δίκιο αλλά ούτως ή άλλως στην πόλη δεν το πολυ-κυκλοφορώ Αυτό για αλουμινένια δαχτυλίδια δε το ήξερα, να σαι καλά. Πληροφοριακά για τις δαγκάνες που έχεις, από ποιο μοντέλο είναι, χρώμα, κατάσταση και πόσο τις δίνεις;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gkourv στις Κυρ 15 Ιαν 2012, 12:04, 1 φορά | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 11:06 | |
| | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 11:57 | |
| Τα δαχτυλίδια που έλεγες είναι αυτά που δείχνουν τα βελάκια; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 12:01 | |
| - GIORGIO7 έγραψε:
- Χρονια πολλα και καλη χρονια τρελα αγορια!!!!Σκεφτομαι να αλλαξω τις μαμα δαγκανες του κ7 με αυτες του ρ6.Ταιριαζουν ακριβως η θα χρειαστει μοντα?Αξιζει αυτη η μετατροπη?Ευχαριστω!!
ολες οι δαγκανες μπαινουν απλα πρεπει να φτιαξεις αποστατες ... και τα δαχτυλιδια που λες στην φωτο ειναι για να κεντραρουν οι δαγκανες ... | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 12:04 | |
| - Miou έγραψε:
- GIORGIO7 έγραψε:
- Χρονια πολλα και καλη χρονια τρελα αγορια!!!!Σκεφτομαι να αλλαξω τις μαμα δαγκανες του κ7 με αυτες του ρ6.Ταιριαζουν ακριβως η θα χρειαστει μοντα?Αξιζει αυτη η μετατροπη?Ευχαριστω!!
ολες οι δαγκανες μπαινουν απλα πρεπει να φτιαξεις αποστατες ...
και τα δαχτυλιδια που λες στην φωτο ειναι για να κεντραρουν οι δαγκανες ... Συμφωνώ, όπως είπα και πιο πάνω έχω βρει αποστάτες ( http://www.twfracing.com/PartsPages/R6caliperspacers.html ) που είναι ειδικά φτιαγμένοι για να μπαίνουν οι δαγκάνες του R6 στα gixxer. Επειδή στη φωτό βλέπω ότι έχει ήδη κάτι δαχτυλίδια στο σημείο που μπαίνουν οι αποστάτες, θέλω να ξέρω ότι μπορώ να τα αφαιρέσω. | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 12:06 | |
| ειναι οτι καλυτερο με λιγα σχετικα χρηματα.Εγω ειχα βαλει ενα μικρο αποστατη σαν ροδελα δεν θυμαμαι ακριβως ποσα χιλιοστα.Αυτο που θα προσεξεις ειναι να παταει ολο το τακακι σου στην επιφανεια του δισκου. Αν και την ειχα ξαναβαλει δες εδω πως καθετε. [img] [/img] | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
BMU
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 13:32 | |
| Τα δαχτυλιδια ειναι αυτα ναι~!!! | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 18:21 | |
| εγω θα ρωτησω το εξης. περιπου ιδια λεφτα δεν εχει ενα σετ καλες δισκοπλακες οσο μια αλλαγη δαγκανων?? δλδ γυρω στα 300 ετσι? πχ οι beringer βγαινουν εκει γυρω. οποτε δεν ειναι καλυτερα να βαλουμε ενα σετ δισκοπλακες? οκ αλλοι λενε ποιο καλα αλλες δαγκανες αλλοι λενε αλλες δισκοπλακες.εσεις τη θα προτεινατε με τα ιδια λεφτα αν επρεπε να διαλεξει αναμεσα στα δυο??? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 18:38 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
thodorisk Normal gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Τόπος : Κορυδαλλος......εξω... Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 81 Αγωνιζόμενος : Στις μπυρες..... Hμερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 20:16 | |
| Δεν ειναι τοσο απλο... Η αρχη λειτουργιας των δαγκανων ειναι να μετατρεπουν την κινητικη ενεργεια σε θερμικη μεσω της τριβης,ετσι;;; Αλλαζοντας δαγκανες με αλλες ισχυροτερες επιβαρυνεις το συστημα των φρενων με περισσοτερη θερμοτητα...
Οταν λεμε οτι τα φρενα μας δεν αντεχουν στην χρηση,δεν εχουν διαρκεια δηλαδη, κατι απο ολο το συστημα μας δεν αντεχει τις θερμοκρασιες.Και αυτο ειναι οι δισκοι και τα τακακια μας.
Αν λοιπον βαλουμε καλυτερες ,δαγκανες το μονο που θα καταφερουμε ειναι να εχουμε καλυτερο φρενο με ακομα πιο μικρη διαρκεια.... | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:03 | |
| δεν ηξερα οτι ειναι καλυτερες οι δαγκανες του R6 απο τις δικες μας τις stock..απο πια χρονολογια να κοιταξω μηπως βρω??ο μιου μου ειχε πει και απο cbr 1000 μονομπλοκ ειναι καλα..καποια αλλη προταση?? | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:06 | |
| - Babis έγραψε:
- δεν ηξερα οτι ειναι καλυτερες οι δαγκανες του R6 απο τις δικες μας τις stock..απο πια χρονολογια να κοιταξω μηπως βρω??ο μιου μου ειχε πει και απο cbr 1000 μονομπλοκ ειναι καλα..καποια αλλη προταση??
09+ gsxr 1000 08+ cbr 1000 04 - 06 R1 04 - 11 R6 08+ zx10 | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:08 | |
| - gkourv έγραψε:
- Babis έγραψε:
- δεν ηξερα οτι ειναι καλυτερες οι δαγκανες του R6 απο τις δικες μας τις stock..απο πια χρονολογια να κοιταξω μηπως βρω??ο μιου μου ειχε πει και απο cbr 1000 μονομπλοκ ειναι καλα..καποια αλλη προταση??
09+ gsxr 1000 08+ cbr 1000 04 - 06 R1 04 - 11 R6 08+ zx10
ευχαριστω δεν ξερεις ποσο βοηθησες. | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:17 | |
| | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 22:53 | |
| kourv και εγω για αυτο το δινω το 750 κ παιρνω κ9 γιατι δεν εχει καλες δαγκανες... ))) | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 23:02 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- kourv και εγω για αυτο το δινω το 750 κ παιρνω κ9 γιατι δεν εχει καλες δαγκανες... )))
aaxaxxaxaxaxaxaxa Α ρε κρυψίνε που δρας υπογείως! Ούτε να το δούμε μας το φερες! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Κυρ 15 Ιαν 2012, 23:29 | |
| - thodorisk έγραψε:
- Δεν ειναι τοσο απλο... Η αρχη λειτουργιας των δαγκανων ειναι να μετατρεπουν την κινητικη ενεργεια σε θερμικη μεσω της τριβης,ετσι;;; Αλλαζοντας δαγκανες με αλλες ισχυροτερες επιβαρυνεις το συστημα των φρενων με περισσοτερη θερμοτητα...
Οταν λεμε οτι τα φρενα μας δεν αντεχουν στην χρηση,δεν εχουν διαρκεια δηλαδη, κατι απο ολο το συστημα μας δεν αντεχει τις θερμοκρασιες.Και αυτο ειναι οι δισκοι και τα τακακια μας.
Αν λοιπον βαλουμε καλυτερες ,δαγκανες το μονο που θα καταφερουμε ειναι να εχουμε καλυτερο φρενο με ακομα πιο μικρη διαρκεια.... δεν θα συμφωνισω. οταν αλλαξα δαγκανες +τακακια χωρις να αλλαξω δισκους ειχα πολυ καλα φρενα χωρις κανενα προβλημα στην διαρκεια | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| |
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Δευ 16 Ιαν 2012, 00:53 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για δαγκανες Δευ 16 Ιαν 2012, 01:15 | |
| - Miou έγραψε:
- thodorisk έγραψε:
- Δεν ειναι τοσο απλο... Η αρχη λειτουργιας των δαγκανων ειναι να μετατρεπουν την κινητικη ενεργεια σε θερμικη μεσω της τριβης,ετσι;;; Αλλαζοντας δαγκανες με αλλες ισχυροτερες επιβαρυνεις το συστημα των φρενων με περισσοτερη θερμοτητα...
Αν λοιπον βαλουμε καλυτερες ,δαγκανες το μονο που θα καταφερουμε ειναι να εχουμε καλυτερο φρενο με ακομα πιο μικρη διαρκεια....
δεν θα συμφωνισω. οταν αλλαξα δαγκανες +τακακια χωρις να αλλαξω δισκους ειχα πολυ καλα φρενα χωρις κανενα προβλημα στην διαρκεια όντως οι δίσκοι δεν έχουν να κάνουν!οι δαγκάνες και τα τακάκια ναι! εγώ μόνο με τακάκια είδα διαφορά στην διάρκεια!! | |
|
| |
| Ερωτηση για δαγκανες | |
|