Greek GSX-R forum
Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Poll_l10Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Poll_c10Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Poll_l10Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Poll_c10Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Δισκοι μαργαριτες

Πήγαινε κάτω 
+6
DrIoannis
T.R.E
ares_tz
Miou
valentinosgsxr
amorfotos
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δισκοι μαργαριτες   Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 21 Ιαν 2012, 20:27

Δείτε πώς τοποθετούνται οι δίσκοι.Στο τέλος λέει ένα μυστικό της τοποθέτησης για να μειωθεί το μικρό τράνταγμα κατά το φρενάρισμα στις μαργαρίτες δίσκους.

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δισκοι μαργαριτες   Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 21 Ιαν 2012, 21:33

Στο δικο μου που εχω βαλει μαργαριτες δεν εχουν καθολου τρανταγμα nono ειναι πολυ πολυ πιο ελαφριες απο τις μαμα ( αν και μεγαλυτερες 320 ριδες ) file τωρα απο αποδοση δεν λενε και πολλα σε συγκριση με μια brembo ας πουμε αν και παιζει πολυ μεγαλο ρολο και απο τι υλικο ειναι φτιαγμενη ssss αλλα απο τις μαμα σιγουρα ειναι καλυτερες και σε αποδοση Very Happy

[img]Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 Dsc02851t[/img]
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δισκοι μαργαριτες   Δισκοι μαργαριτες - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 21 Ιαν 2012, 22:30

Miou έγραψε:
Jester έγραψε:
Βασικα καθαρα για λογους αισθητικης θα τους εβαζε... Rolling Eyes

θα σκασει δλδ 400ε για αισθητικους λογους? aswew

Και εγω απορησα μολις μου το ειπε μετα γιατι τους θελει... :?:

Δισκοι μαργαριτες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Narrow Pad Δίσκοι?
» δισκοι
» ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΣΚΟΙ?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com