Greek GSX-R forum
σωληνακια... - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
σωληνακια... - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

σωληνακια... - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
σωληνακια... - Σελίδα 3 Poll_l10σωληνακια... - Σελίδα 3 Poll_c10σωληνακια... - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
σωληνακια... - Σελίδα 3 Poll_l10σωληνακια... - Σελίδα 3 Poll_c10σωληνακια... - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

σωληνακια...

Πήγαινε κάτω 
+13
AggelosK8
T.R.E
landen
kontos 750
stavrosrodo
giXXXer
boutser
Black Eagle
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Darksoul
Miou
ripseventh
karagio
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

σωληνακια... - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 01:34

kontos 750 έγραψε:
πεταει μια κουβεντα και παει για υπνο?????εμας μας ρωτησε που μηναμε με την απορια!!!! xaxa xaxa xaxa με την ευκαιρια φιλιππε λαδια μοτερ βαζω maxima,τα amsoil ειναι καλυτερα εσυ που εχεις πως τα βλεπεις????τα εχω ενα χρονο τωρα δεν συμπληρωσα τα χιλ/τρα toixos και θα τα αλλαξω. το βολταρω το μηχανακι απλα δεν συμπληρωσα.

εχω τωρα καπου 500 χλμ με αυτα το μοτερ δουλευει ωραια ακουγεται ωραια σασμαν κομπλε προς το παρον!τωρα θα δειξει ελπιζω να μην μαυρισουν σε γρηγορο χρονικο διαστημα οπως τα μαμα!!!
amsoil spectro και αυτα που εχεις βαλει καλα πρεπει ναναι!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 01:38

και εγω καλα τα βλεπω.εχω μαλακο σασμαν και ο μηχανικος μου τα προτεινε.εγω ελεγα για καστρολ.
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 01:39

T.R.E έγραψε:
Darksoul έγραψε:
T.R.E έγραψε:
Darksoul έγραψε:
landen έγραψε:
φιλιππα τελικα ποια παρηγγειλες εσυ??
εκεινα πηρες απο το λινκ που ειχες ανεβασει??

ναι αυτα σε smoke carbon 91 ευρα!

kontos 750 έγραψε:
φιλιππε υγρα βαζεις αυτα που δινει ο κατασκευαστεις????

dot 5 θα μπουν δεν την θυμαμαι την μαρκα που μου πε ο Σκουρτας οτι βαζει!θα σου πω αυριο!
μαμα με τπτ!και dot 5.1 θελουν συχνα αλλαγμα η αν υπερθερμανθουν θελουν αλλαγμα με την μια!

Μην βάλεις dot 5 sketo...Βάλε ή 4.1 ή 5.1

γτ ρε συ??

Γιατί είναι σιλικονούχο και το μόνο θετικό που έχουν είναι το αρκετά υψηλότερο σημείο βρασμού,το οποίο έχει ξεπεραστεί ή είναι ίσο με τα 5.1

Επίσης θα πρέπει να αδειάσεις εντελώς το κύκλωμα σου απ'το υπάρχον υγρό,αν αφήσεις έστω και λίγο μέσα και αναμειχθούν αυτά τα 2 γίνεται όπως όταν ρίχνεις νερό στο λάδι του κινητήρα,σε γενικές γραμμές απλά ΜΗΝ το βάλεις,δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος..

οταν λες ολο συστημα τι εννοεις δηλαδη αν επερνα τρομπα δακγανες κ σωληνακια μονο τοτε μπορω να τα βαλω?
τι πρεπει να γινει αν θελουμε να αδειασουμε το ολο συστημα?
εγω δε βρισκω κατι κακο σε αυτο που λες οτι μπορει να χαλασουν ποιο γρηγορα αν γινει αναμειξει το καταλαβαινω!ετσι κ αλλιως αυτα που εχω μεσα αν τα δεις (ειδικα τα πισω εχουν μαυρισει γ@ματα)κ τα μπροστα πηγαινουν προς το σκουρο κιτρινο!οποτε κ τα μαμα να βαζα παλι επρεπε να βγουν αυτα ολα αλλα παντα μενει κατι μεσα ετσι κ αλλιως!
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 01:41

kontos 750 έγραψε:
και εγω καλα τα βλεπω.εχω μαλακο σασμαν και ο μηχανικος μου τα προτεινε.εγω ελεγα για καστρολ.

με τπτ δε θα βαζα και αν εβαζα μονο απο εξω θα τα παραγγελνα εδω τα λαμογια τα αραιωνουν για να βγαζουν ψωμι!
το χουν πει εδω παιδια που τα ξερουν καλυτερα αυτα!και τα μοτουλ το ιδιο τλσπ!
αφου σαρεσουν ξαναβαλτα απλα σημειωσε τα χλμ να ξερεις η τλσπ δες ποσα εχεις τωρα κ πηγαινε με τ μανουαλ να εχεις μια βαση κ για ναμην ξεχνιεσαι συνεχεια κ να βλεεπις το μανουαλ ποτε θελεις τι θελεις!
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 01:52

τα εχω σημειωσει τα χλμ που τα ειχα αλλαξει.απλα λογο οτι τα εχω ενα χρονο θελω να τα αλλαξω.
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 01:56

που φτασαμε με τα α....δια!!!!κατουρο τα εχουν κανει ολα ,οπως ελεγε και ο μπιλιας στο ροδα τσαντα και κοπανα <το παλιο οχι το καινουριο>,βενζινες ,λαδια!!!!!την καταρα μας να εχουν...
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 08:59

για βαλεις υγρα σιλικονουχα στο συστημα φρενων πρεπει να τοκαθαρισεις πρωτα με αλκοολη σωστα τρομπα σωληνακια δαγκανες.εγω που αλλαξα υγρα φρενων εβαλα motul rbf 600 dοτ 4 και μια χαρα!
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

Άντρας Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 2000
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 09:19

Ειχα πει και σε παλιοτερο ποστ οτι ειχα βαλει της hell απο τον Μηναδακη στη θηβων
στο Αιγαλεω με κοστος αν θυμαμαι καλα περιπου στα 90 ευρω.
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 10:30

ripseventh έγραψε:
για βαλεις υγρα σιλικονουχα στο συστημα φρενων πρεπει να τοκαθαρισεις πρωτα με αλκοολη σωστα τρομπα σωληνακια δαγκανες.εγω που αλλαξα υγρα φρενων εβαλα motul rbf 600 dοτ 4 και μια χαρα!

Λουκα σωληνακια θα ναι new τα αλλα αν μου πεις που μπορω να βρω αλκοολη θα τα καθαρισω εγω κ περιπου το πως θα ειμασταν ευγνωμων κ γω κ καποια παιδια που γουσταρουν να φροντιζουν τα μωρα τους! Very Happy
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 10:33

AggelosK8 έγραψε:
Ειχα πει και σε παλιοτερο ποστ οτι ειχα βαλει της hell απο τον Μηναδακη στη θηβων
στο Αιγαλεω με κοστος αν θυμαμαι καλα περιπου στα 90 ευρω.

οσο για σενα φιλαρακι καλοπατητα εγω εχω προηγουμενα με τα hell!! Mad
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 17 Φεβ 2011, 17:18

Darksoul έγραψε:
ripseventh έγραψε:

Λουκα σωληνακια θα ναι new τα αλλα αν μου πεις που μπορω να βρω αλκοολη θα τα καθαρισω εγω κ περιπου το πως θα ειμασταν ευγνωμων κ γω κ καποια παιδια που γουσταρουν να φροντιζουν τα μωρα τους! Very Happy
Μπορει να βρεις σε καποια χρωματοπωλεια η σε μαγαζια που εχουν προιοντα βιομηχανικου τυπου η αλλιως ΚΑΘΑΡΟ οινοπνευμα.πρεπει ομως να λυσεις τις δαγκανες να βγαλεις εξω τα εμβολακια τσιμουχακια κοκ ωστε να καθαριστουν ολα σωστα.Εγω θα σου προτεινα να παρεις υγρα φρενων motul rbf 600 dot4 και θα εισαι οκ.Χωρις να χρειαζεται να κανεις ολη αυτην διαδικασια hello
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 19 Φεβ 2011, 11:40

stavrosrodo έγραψε:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:

Aπλά διάβασε Wink
http://cgi.ebay.co.uk/SUZUKI-GSXR750-K8-FRONT-RACE-BRAKE-LINES-08-/320632840082?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4aa734df92
σε βρησκω ωραιο! good

ναι καλα φαινονται. και καλη τιμη. ομως δεν εχει επιλογες συνδεσμολογιας οπως τα hell.ημουν ετοιμος να τα παραγγειλω αυτα και μολις διαβασα την περιγραφη λιγο κολλησα. λεει μεσα οτι στελνει δυο σωληνακια απο την τρομπα ενα για την καθε δαγκανα. εμας ομως βγαζει ενα και μετα εκει κοντα στ φτερακι εχει ενα συνδεσμο ''Τ'' και βγαινουν μετα σε δυο. διαβασα σωστα ρε παιδια μ τ παρω και μετα δ μ αρεσουν...
τη προτεινετε?
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 19 Φεβ 2011, 12:00

landen έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:

Aπλά διάβασε Wink
http://cgi.ebay.co.uk/SUZUKI-GSXR750-K8-FRONT-RACE-BRAKE-LINES-08-/320632840082?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4aa734df92
σε βρησκω ωραιο! good

ναι καλα φαινονται. και καλη τιμη. ομως δεν εχει επιλογες συνδεσμολογιας οπως τα hell.ημουν ετοιμος να τα παραγγειλω αυτα και μολις διαβασα την περιγραφη λιγο κολλησα. λεει μεσα οτι στελνει δυο σωληνακια απο την τρομπα ενα για την καθε δαγκανα. εμας ομως βγαζει ενα και μετα εκει κοντα στ φτερακι εχει ενα συνδεσμο ''Τ'' και βγαινουν μετα σε δυο. διαβασα σωστα ρε παιδια μ τ παρω και μετα δ μ αρεσουν...
τη προτεινετε?

ο καλυτερος κ αποδοτικοτερος τροπος ειναι 2 απο την τρομπα στο μπροστα!οτιδηποτε αλλο ειναι καλο κ θεμα look οπως το GP style που αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ!
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 19 Φεβ 2011, 12:31

Darksoul έγραψε:
landen έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:

Aπλά διάβασε Wink
σε βρησκω ωραιο! good

τη προτεινετε?

ο καλυτερος κ αποδοτικοτερος τροπος ειναι 2 απο την τρομπα στο μπροστα!οτιδηποτε αλλο ειναι καλο κ θεμα look οπως το GP style που αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ!

λες???ε.. αξιζουν ετσι??? ή να δω με συνδεσμο Τ??
γτ ομως ειναι αποδοτικοτερο με δυο σωληνακια απο την τρομπα??
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 19 Φεβ 2011, 14:18

Darksoul έγραψε:
ripseventh έγραψε:

Δηλαδή μετά απ'όλα αυτά που είπαμε για τα DOT 5 υγρά,αποφάσισες να τα βάλεις και να καθαρίσεις τα φρένα σου με αλκοόλη? Shocked
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 00:40

landen έγραψε:
Darksoul έγραψε:
landen έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:

Aπλά διάβασε Wink
σε βρησκω ωραιο! good

τη προτεινετε?

λες???ε.. αξιζουν ετσι??? ή να δω με συνδεσμο Τ??
γτ ομως ειναι αποδοτικοτερο με δυο σωληνακια απο την τρομπα??

γτ η κινηση του υγρου παει απευθειας απο την τρομπα στις δαγκανες ταυτοχρονα ενω με τον μαμα τροπο παει πρωτα δεξια κ μετα αριστερα οποτε υπαρχει κ μια ελαχιστη διαφορα (σχετικο αυτο γτ ΑΝ καταφερουν κ σου κανουν πολυ καλη εξαερωση τοτε θα ναι το ιδιο αλλα λεμε)!
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 00:42

T.R.E έγραψε:
Darksoul έγραψε:
ripseventh έγραψε:

Δηλαδή μετά απ'όλα αυτά που είπαμε για τα DOT 5 υγρά,αποφάσισες να τα βάλεις και να καθαρίσεις τα φρένα σου με αλκοόλη? Shocked

βαριεμαι να καθαριζω ρε!κ θα βαλω dot 4 αν δω το οτιδηποτε μπορει να αλλαχτουν ετσι κ αλλιως καποια στιγμη θα μπουν κ δαγκανες οποτε παλι εξω θα ναι!
bonepeeler
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bonepeeler

Άντρας Ηλικία : 41
Αριθμός μηνυμάτων : 785
Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 04 Νοε 2014, 12:59

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ποστάρω εδώ.
Υπάρχει πρόβλημα αν τα ρακόρ είναι αλουμινίου;
Αντέχουν με τον καιρό;
Επειδή έχω βρει μονάχα μία εταιρεία (melvin.de έχουν και κρατική πιστοποίηση)που να φτιάχνει σωληνάκια υψηλής για το μηχανάκι μου (ABS), αναγκαστικά θα αγοράσω από αυτούς.
Το πρόβλημα είναι πως τα ρακόρ τους είναι ή αλουμίνιο ή brass.
Άλλη λύση είναι να αποχωριστώ το ABS (αν κα κανά δυό φορές έσωσε τούμπα).
Τί προτείνετε;
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 04 Νοε 2014, 13:48

να τα βαλεις . μην καταργησεις το αβς
αν χαλαγε ετσι ευκολα το αλουμινιο δεν θα ειχες πλαισιο απο αλουμινιο
Billis 1340
Normal gixxer
Normal gixxer
Billis 1340

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 295
Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E...
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 24 Σεπ 2015, 15:10

Παιδια SOS σωληνακια απο Gen 1 κανουν σε Gen 2...??
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 24 Σεπ 2015, 17:04

Μπορείς να το βρεις εύκολα μόνος σου αν ψάξεις στο νετ. Συγκεκριμένα σε ενδιαφέρει η διάμετρος μόνο από το μπαντζο μπολτ. Και δευτερεύον τι διάταξη έχουν. Φεύγουν 2 σωληνάκια από την τρόμπα ?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 24 Σεπ 2015, 18:06

αλλαζει ρε πανο η διαμετρος ?
φανταζομουν οτι αυτοπου αλλαζει ειναι το μηκος απο τα σωληνακια και η γωνια απο τα ρακορ
οχι βεβαια οτι με διαφορετικη γωνια δεν μπορουν να μπουνε ...
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 24 Σεπ 2015, 18:28

Δεν έχω ιδέα. Το ανέφερα επειδή είναι το μόνο που δε γίνεται να κάνεις κάτι αν δε κάθεται. Δλδ αν δε ταιριάζει η διάμετρος, απλά δε μπαίνουν. Τώρα για το μήκος και τη γωνία όλα πάνω κάτω το ίδιο είναι. Ειδικά στις δαγκάνες πχ μπρεμπο με στοκ δαγκάνες κάθεται το σωληνάκι ακριβώς.
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: σωληνακια...   σωληνακια... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 24 Σεπ 2015, 20:54

Παιδια το σωληνακι των φρενων ειναι στανταρ η διασταση .
3/16'', 4.7mm τρυπα
και το μπαντζο ειναι Φ10 αφου ολες οι βιδες ειναι Μ10.το σπειρωμα αλλαζει 10χ1,25 στα τζαπανια
και 10χ1 στα brembo και γενικα ευρωπαικα.
ο μιου μιου εχει δικιο παντως την κλιση των μοιρων που εχει το μπαντζο.
για ριχτε μια ματια
http://www.helperformance.com/
παντως η hel τα λεει με 3,5mm τρυπα.
μη με κρεμασετε αδερφια το ψαχνω και γω.ενδιαφερον ασκησουλα μας εβαλε ο βιλυς
http://www.hydraulic-hellas.gr

σωληνακια...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» σωληνάκια υψηλής Θεσσαλονίκη
» σωληνακια υψηλης για την γρια μου που;
» Σωληνάκια υψηλής πίεσης

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΦΡΕΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com