| σωληνακια... | |
|
+13AggelosK8 T.R.E landen kontos 750 stavrosrodo giXXXer boutser Black Eagle ΚΑΣΤΟΡΙΑ Darksoul Miou ripseventh karagio 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 01:34 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 01:38 | |
| και εγω καλα τα βλεπω.εχω μαλακο σασμαν και ο μηχανικος μου τα προτεινε.εγω ελεγα για καστρολ. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 01:39 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- landen έγραψε:
- φιλιππα τελικα ποια παρηγγειλες εσυ??
εκεινα πηρες απο το λινκ που ειχες ανεβασει?? ναι αυτα σε smoke carbon 91 ευρα!
- kontos 750 έγραψε:
- φιλιππε υγρα βαζεις αυτα που δινει ο κατασκευαστεις????
dot 5 θα μπουν δεν την θυμαμαι την μαρκα που μου πε ο Σκουρτας οτι βαζει!θα σου πω αυριο! μαμα με τπτ!και dot 5.1 θελουν συχνα αλλαγμα η αν υπερθερμανθουν θελουν αλλαγμα με την μια!
Μην βάλεις dot 5 sketo...Βάλε ή 4.1 ή 5.1 γτ ρε συ?? Γιατί είναι σιλικονούχο και το μόνο θετικό που έχουν είναι το αρκετά υψηλότερο σημείο βρασμού,το οποίο έχει ξεπεραστεί ή είναι ίσο με τα 5.1
Επίσης θα πρέπει να αδειάσεις εντελώς το κύκλωμα σου απ'το υπάρχον υγρό,αν αφήσεις έστω και λίγο μέσα και αναμειχθούν αυτά τα 2 γίνεται όπως όταν ρίχνεις νερό στο λάδι του κινητήρα,σε γενικές γραμμές απλά ΜΗΝ το βάλεις,δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.. οταν λες ολο συστημα τι εννοεις δηλαδη αν επερνα τρομπα δακγανες κ σωληνακια μονο τοτε μπορω να τα βαλω? τι πρεπει να γινει αν θελουμε να αδειασουμε το ολο συστημα? εγω δε βρισκω κατι κακο σε αυτο που λες οτι μπορει να χαλασουν ποιο γρηγορα αν γινει αναμειξει το καταλαβαινω!ετσι κ αλλιως αυτα που εχω μεσα αν τα δεις (ειδικα τα πισω εχουν μαυρισει γ@ματα)κ τα μπροστα πηγαινουν προς το σκουρο κιτρινο!οποτε κ τα μαμα να βαζα παλι επρεπε να βγουν αυτα ολα αλλα παντα μενει κατι μεσα ετσι κ αλλιως! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 01:41 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- και εγω καλα τα βλεπω.εχω μαλακο σασμαν και ο μηχανικος μου τα προτεινε.εγω ελεγα για καστρολ.
με τπτ δε θα βαζα και αν εβαζα μονο απο εξω θα τα παραγγελνα εδω τα λαμογια τα αραιωνουν για να βγαζουν ψωμι! το χουν πει εδω παιδια που τα ξερουν καλυτερα αυτα!και τα μοτουλ το ιδιο τλσπ! αφου σαρεσουν ξαναβαλτα απλα σημειωσε τα χλμ να ξερεις η τλσπ δες ποσα εχεις τωρα κ πηγαινε με τ μανουαλ να εχεις μια βαση κ για ναμην ξεχνιεσαι συνεχεια κ να βλεεπις το μανουαλ ποτε θελεις τι θελεις! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 01:52 | |
| τα εχω σημειωσει τα χλμ που τα ειχα αλλαξει.απλα λογο οτι τα εχω ενα χρονο θελω να τα αλλαξω. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 01:56 | |
| που φτασαμε με τα α....δια!!!!κατουρο τα εχουν κανει ολα ,οπως ελεγε και ο μπιλιας στο ροδα τσαντα και κοπανα <το παλιο οχι το καινουριο>,βενζινες ,λαδια!!!!!την καταρα μας να εχουν... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 08:59 | |
| για βαλεις υγρα σιλικονουχα στο συστημα φρενων πρεπει να τοκαθαρισεις πρωτα με αλκοολη σωστα τρομπα σωληνακια δαγκανες.εγω που αλλαξα υγρα φρενων εβαλα motul rbf 600 dοτ 4 και μια χαρα! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 09:19 | |
| Ειχα πει και σε παλιοτερο ποστ οτι ειχα βαλει της hell απο τον Μηναδακη στη θηβων στο Αιγαλεω με κοστος αν θυμαμαι καλα περιπου στα 90 ευρω. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 10:30 | |
| - ripseventh έγραψε:
- για βαλεις υγρα σιλικονουχα στο συστημα φρενων πρεπει να τοκαθαρισεις πρωτα με αλκοολη σωστα τρομπα σωληνακια δαγκανες.εγω που αλλαξα υγρα φρενων εβαλα motul rbf 600 dοτ 4 και μια χαρα!
Λουκα σωληνακια θα ναι new τα αλλα αν μου πεις που μπορω να βρω αλκοολη θα τα καθαρισω εγω κ περιπου το πως θα ειμασταν ευγνωμων κ γω κ καποια παιδια που γουσταρουν να φροντιζουν τα μωρα τους! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 17 Φεβ 2011, 10:33 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- Ειχα πει και σε παλιοτερο ποστ οτι ειχα βαλει της hell απο τον Μηναδακη στη θηβων
στο Αιγαλεω με κοστος αν θυμαμαι καλα περιπου στα 90 ευρω. οσο για σενα φιλαρακι καλοπατητα εγω εχω προηγουμενα με τα hell!! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:40 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| |
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Σαβ 19 Φεβ 2011, 12:31 | |
| - Darksoul έγραψε:
- landen έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
Aπλά διάβασε http://cgi.ebay.co.uk/SUZUKI-GSXR750-K8-FRONT-RACE-BRAKE-LINES-08-/320632840082?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4aa734df92
σε βρησκω ωραιο! ναι καλα φαινονται. και καλη τιμη. ομως δεν εχει επιλογες συνδεσμολογιας οπως τα hell.ημουν ετοιμος να τα παραγγειλω αυτα και μολις διαβασα την περιγραφη λιγο κολλησα. λεει μεσα οτι στελνει δυο σωληνακια απο την τρομπα ενα για την καθε δαγκανα. εμας ομως βγαζει ενα και μετα εκει κοντα στ φτερακι εχει ενα συνδεσμο ''Τ'' και βγαινουν μετα σε δυο. διαβασα σωστα ρε παιδια μ τ παρω και μετα δ μ αρεσουν... τη προτεινετε? ο καλυτερος κ αποδοτικοτερος τροπος ειναι 2 απο την τρομπα στο μπροστα!οτιδηποτε αλλο ειναι καλο κ θεμα look οπως το GP style που αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ! λες???ε.. αξιζουν ετσι??? ή να δω με συνδεσμο Τ?? γτ ομως ειναι αποδοτικοτερο με δυο σωληνακια απο την τρομπα?? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
Darksoul Hero gixxer
| |
| |
Darksoul Hero gixxer
| |
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Τρι 04 Νοε 2014, 12:59 | |
| Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ποστάρω εδώ. Υπάρχει πρόβλημα αν τα ρακόρ είναι αλουμινίου; Αντέχουν με τον καιρό; Επειδή έχω βρει μονάχα μία εταιρεία (melvin.de έχουν και κρατική πιστοποίηση)που να φτιάχνει σωληνάκια υψηλής για το μηχανάκι μου (ABS), αναγκαστικά θα αγοράσω από αυτούς. Το πρόβλημα είναι πως τα ρακόρ τους είναι ή αλουμίνιο ή brass. Άλλη λύση είναι να αποχωριστώ το ABS (αν κα κανά δυό φορές έσωσε τούμπα). Τί προτείνετε; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Τρι 04 Νοε 2014, 13:48 | |
| να τα βαλεις . μην καταργησεις το αβς αν χαλαγε ετσι ευκολα το αλουμινιο δεν θα ειχες πλαισιο απο αλουμινιο | |
|
| |
Billis 1340 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 24 Σεπ 2015, 15:10 | |
| Παιδια SOS σωληνακια απο Gen 1 κανουν σε Gen 2...?? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 24 Σεπ 2015, 17:04 | |
| Μπορείς να το βρεις εύκολα μόνος σου αν ψάξεις στο νετ. Συγκεκριμένα σε ενδιαφέρει η διάμετρος μόνο από το μπαντζο μπολτ. Και δευτερεύον τι διάταξη έχουν. Φεύγουν 2 σωληνάκια από την τρόμπα ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 24 Σεπ 2015, 18:06 | |
| αλλαζει ρε πανο η διαμετρος ? φανταζομουν οτι αυτοπου αλλαζει ειναι το μηκος απο τα σωληνακια και η γωνια απο τα ρακορ οχι βεβαια οτι με διαφορετικη γωνια δεν μπορουν να μπουνε ... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 24 Σεπ 2015, 18:28 | |
| Δεν έχω ιδέα. Το ανέφερα επειδή είναι το μόνο που δε γίνεται να κάνεις κάτι αν δε κάθεται. Δλδ αν δε ταιριάζει η διάμετρος, απλά δε μπαίνουν. Τώρα για το μήκος και τη γωνία όλα πάνω κάτω το ίδιο είναι. Ειδικά στις δαγκάνες πχ μπρεμπο με στοκ δαγκάνες κάθεται το σωληνάκι ακριβώς. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: σωληνακια... Πεμ 24 Σεπ 2015, 20:54 | |
| Παιδια το σωληνακι των φρενων ειναι στανταρ η διασταση . 3/16'', 4.7mm τρυπα και το μπαντζο ειναι Φ10 αφου ολες οι βιδες ειναι Μ10.το σπειρωμα αλλαζει 10χ1,25 στα τζαπανια και 10χ1 στα brembo και γενικα ευρωπαικα. ο μιου μιου εχει δικιο παντως την κλιση των μοιρων που εχει το μπαντζο. για ριχτε μια ματια http://www.helperformance.com/παντως η hel τα λεει με 3,5mm τρυπα. μη με κρεμασετε αδερφια το ψαχνω και γω.ενδιαφερον ασκησουλα μας εβαλε ο βιλυς | |
|
| |
| σωληνακια... | |
|