| περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
popay Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Βόλος Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 263 Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2010
| Θέμα: περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) Τετ 16 Μαρ 2011, 11:11 | |
| Γειά χαρά! Θα ήθελα την βοήθεια όσων έχουν τοποθετήσει και δυναμομετρήσει το Κ6 1000. Θέλω να βάλω μόνο τελικό (lor, racefit, m4, arata, arrow). Με δεδομένο ότι ο καταλύτης είναι μέσα στο μαμά τελικό μιλάμε και για κατάργηση του καταλύτη. Η ερώτηση είναι η εξής: πόσο θα χάσω (σε ροπή & ιπποδύναμη) και πού (σε ποιά περιοχή στροφών); ξέρω ότι δεν θα κερδίσω πουθενά, ξέρω ότι θα κάνει θόρυβο. Επειδή θέλω να αποφύγω (λογω οικονομικών προβλημάτων) μια ολοκληρωμένη αναθάθμιση, ολόσωμη+φίλτρο+pc+ρύθμιση, μήπως μόνο με το τελικό θα κάνω ζημιά στο μοτέρ; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) Τετ 16 Μαρ 2011, 11:37 | |
| - popay έγραψε:
- Γειά χαρά!
Θα ήθελα την βοήθεια όσων έχουν τοποθετήσει και δυναμομετρήσει το Κ6 1000. Θέλω να βάλω μόνο τελικό (lor, racefit, m4, arata, arrow). Με δεδομένο ότι ο καταλύτης είναι μέσα στο μαμά τελικό μιλάμε και για κατάργηση του καταλύτη. Η ερώτηση είναι η εξής: πόσο θα χάσω (σε ροπή & ιπποδύναμη) και πού (σε ποιά περιοχή στροφών); ξέρω ότι δεν θα κερδίσω πουθενά, ξέρω ότι θα κάνει θόρυβο. Επειδή θέλω να αποφύγω (λογω οικονομικών προβλημάτων) μια ολοκληρωμένη αναθάθμιση, ολόσωμη+φίλτρο+pc+ρύθμιση, μήπως μόνο με το τελικό θα κάνω ζημιά στο μοτέρ; Ποιός σου είπε ότι θα χάσεις με ένα τελικό? Με δεδομένο ότι το Κ6 έχει τον καταλύτη αλλά και το SET επάνω στο τελικό,θα κερδίσεις παντού από χαμηλά μέχρι τον κόφτη...Το μοτέρ θα στροφάρει πιο ελεύθερα,το τελικό δεν είναι μόνο για φασαρία... Θα πρέπει επίσης να τραβήξεις ένα καλώδιο απ'τον εγκέφαλο για να μην σου ανάβει FI ,λόγω του ότι θα αφαιρέσεις το κλαπέτο και τις ντίζες... Κάτι άλλο. LOR,racefit,m4, μην βάλεις,κάνει πολύ φασαρία και καταντάει εκνευριστικό κάποια στιγμή ακόμα και για σένα... | |
|
| |
popay Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Βόλος Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 263 Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) Τετ 16 Μαρ 2011, 13:58 | |
| | |
|
| |
popay Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) Τετ 16 Μαρ 2011, 14:10 | |
| το καλώδιο που λές, που συνδέεται στον εγκέφαλο και που καταλήγει; και τι είδους καλώδιο (πως θα το ζητήσω σε κατάστημα ηλεκτρονικών);
όσο για την φασαρία δεν με πειράζει γιατι η μηχανή δεν έχει ούτε φώτα και χρησιμοποιείται μόνο για track days και κοντινές γρήγορες βόλτες. βέβαια θα προτιμούσα μια arata αλλά με 200 -250 € πέρνω εκτός απο τα @@ μου και καμια lor ή m4. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) Τετ 16 Μαρ 2011, 15:12 | |
| - popay έγραψε:
- το καλώδιο που λές, που συνδέεται στον εγκέφαλο και που καταλήγει; και τι είδους καλώδιο (πως θα το ζητήσω σε κατάστημα ηλεκτρονικών);
όσο για την φασαρία δεν με πειράζει γιατι η μηχανή δεν έχει ούτε φώτα και χρησιμοποιείται μόνο για track days και κοντινές γρήγορες βόλτες. βέβαια θα προτιμούσα μια arata αλλά με 200 -250 € πέρνω εκτός απο τα @@ μου και καμια lor ή m4. To καλώδιο αυτό είναι ήδη πάνω στον εγκέφαλο,εσύ απλά το αφαιρείς... Είναι αρκετά εύκολο. | |
|
| |
popay Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) Τετ 16 Μαρ 2011, 18:59 | |
| καμια φωτο ή κανένα σχεδιάγραμμα παίζει; έχω το σέρβις μάνιουαλ πως θα το αναζητήσω στο σχεδιάγραμμα των ηλεκρικών; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) Τετ 16 Μαρ 2011, 20:07 | |
| | |
|
| |
popay Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) Τετ 16 Μαρ 2011, 20:52 | |
| | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| |
| |
| περι εξάτμισης ο λόγος (Κ6 1k) | |
|