| περι βολτομετρου ο λογος | |
|
+2Leroy mistiriodis_tsantakias 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: περι βολτομετρου ο λογος Τετ 27 Οκτ 2010, 00:54 | |
| λιπον μιας και εφιγε το βολαν ....πρεπει πλεον να εχο στο νουμου ποση μπαταρια μου μενει...αρα σκευτομε να βαλο μια ενδιξη με lcd οθονη ....εσεις η ηλεκτρονικι που ξερετε αυτο εδω κανει ? http://cgi.ebay.com/Blue-LCD-Digital-Volt-Voltage-Voltmeter-Meter-Measure-/370445273506?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56404249a2λεο να το σινδεσο στους πολους της μηχανης και ετσι οταν συνδεο την μπαταρια ν αμου διχνει σινεχια ποσα βολτ δινει η μπαταρια ....η μιπος χριαζομε αμπερομετρο ? αυτες η μπαταριες ειναι καλο να μην ξεφορτιζουνε τελιος οποτε θελο να βλεπο ποτε φτανει περιπου στο 30/40% οστε να βαζω την επομενη η να φορτιζω την ιδι υπαρχον .... η τεσπα αμα εχετε καμια καλιτερη ιδεα για ριχτετην :P SEX SEX SEX | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Τετ 27 Οκτ 2010, 10:07 | |
| Στεφανε αυτα τα βολτομετρα εχουν πολυ ψιλα καλωδια και δεν ειναι καλη ιδεα να τα βαλεις πανω στην μπαταρια. Ισως εκτος αν βαλεις μια ασφαλεια με τα αμπερ που τραβαει, πολυ κοντα στην μπαταρια και ενα διακοπτακι για να αναβει οποτε το θελεις. Γιατι και αυτο τραβαει εστω και λιγο ρευμα. Η θα μπορουσες να το βαλεις στον διακοπτη και να ανοιγει οταν γυρνας το κλειδι, με μια ασφαλεια παλι. | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Τετ 27 Οκτ 2010, 13:33 | |
| το ξερο οτι τραβαει μπαταρια θα το σινδεσο στους πολους της μηχανης ετσι οταν αποσινδεο την μπαταρια δεν θα καταναλονι ρευμα ...το θεμα ειναι οτι πρεπει να ειναι συνεχια αναμενο για να βλεπο συνεχια την κατασταση της μπαταριας ....τα καλοδιακια τα αλαζο δεν ειναι θεμα .... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Τετ 27 Οκτ 2010, 18:12 | |
| Αν το βάλεις πάνω στην μπαταρία θα πρέπει να το αποσυνδέεις κάθε φορά που κλείνεις το μηχανάκι,αλλιώς θα μένει μόνιμα ανοιχτό... Πρέπει να βρεις ένα καλώδιο το οποίο να παίρνει ρεύμα μόλις ανοίγεις τον διακόπτη, ( στα gsxr είναι κατά 99% πορτοκαλί αυτά που παίρνουν ρεύμα μόλις ανοίξεις τον διακόπτη ),και βάλτου και μια ασφάλεια 5 Αμπέρ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Οπότε συνδέεις το + στο πορτοκαλί και το μαύρο σε ένα οποιοδήποτε μαύρο/άσπρο και είσαι έτοιμος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Τετ 27 Οκτ 2010, 18:21 | |
| γιατι να μην το συνδεσο αμεσος στα καλοδια της μιχανης ? βασικα εχω κολισι με καλαι καλοδιο που βγενει σε Dean plug για να καρφιτσονο την μπαταρια οποτε εκει που εχω βαλει καλαϊ λεω να κολισο κ το βολτομετρο..σοστο? ...
επισης νικο μεχρη ποσα αμπερ μπορο να βαλο μπαταρια ... φανταζομε περισοτερα αμπερ περισοτερα αλογα η κανο λαθος ? | |
|
| |
kapamarou85 Normal gixxer
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 03:06 | |
| παρακολουθω το θεμα γιατι με ενδιαφερει ταμαλα!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 09:42 | |
| Πολυ απλα παρε ρευμα απο τα φωτα της μηχανης αλλα να ξερεις οτι χωρις το βολαν δεν θα βγαλεις πανω απο 15 λεπτα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 11:51 | |
| δημητρη με την 8ασελι μπαταρια και χορις να ειναι τερμα φορτισμενη το μηχανακι εχει δουλεψει ιδι 24 λεπτα χορις να εχει καμια πτοση στην ενταση η γενικα διαφορα στο ρευματου και δουλευει ακομα ...σε διαβεβεονο οτι η 8ασελι υπολογιζετε για κανα 35-40 λεπτα ...απλος θελο το βολτομετρο για να ξερο ποτε θα χανο δυναμη και ελεγα να βαλω κ αμπερομετρο ....γιαυτο ροτισα ...τορα θα αργισο να σου επιβεβεοσο τον χρονο γιατι το μηχανακη το ακινιτοπιισα κ δεν θα κινηθη για τουλαχιστον 1 μηνα .... | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 13:34 | |
| Δε θα εχεις προβλημα με την 8cell. Δινουν απο 45-60 λεπτά αναλογα με τον κατασκευαστη, ειναι φανταστικες μπαταριες. Το βολτομετρο μπορεις να το παραλειψεις και να βγαινεις στα 35 λεπτα πχ για φορτιση/αλλαγη. Ουτως η αλλως μετα το μισαωρο αρχιζει η κουραση και δεν ειναι καλη ιδεα να μενεις μεσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 13:38 | |
| thnx man,και καλος ειρθες στο φορουμ....
απλος ελεγα να βαλω το βολτομετρο οστε να μην πεφτη πολυ χαμιλα η μπαταρια και την χαλασο διοτη δεν κανει να ξεφορτιζουνε παρα πολυ αυτες η μπαταριες ....και κιριος γιατι θα το οδιγαο απο το χαιδαρι στα μεγαρα οποτε να βλεπω αν μου φτανει μεχρι εκει ..... ειμαι ψιμενος να παρο 4ασελι αμα βγαζει τοσο πολυ οσο λες η 8ασελι ....να εχω την μια για μεγαλη διαρκια και να πιγενο καπου η καμια σερρες που καθεσε αρκετα μεσα ...και την 4ασελι για μεγαρα κτλπ κτλπ που ενα 20αλεπτο θες και με το που βγενο θα την βαζω στην φορτηση | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 13:47 | |
| Με την 4cell θα αρχισεις να κινεισαι πλεον οριακα αφου δουλευεις total loss...παρε μια 8ρα ακομα και εχοντας και τις 2 φορτισμενες εχεις τη πολυτελεια να τις αλλαζεις στο μισαωρο οποτε αποκλειεται να ξεφορτιζει τελειως καμια απο τις 2. Μια 4αρα που εχω βαλει σε Χοντα 1000αρι γυρανει τη μιζα πιο γερα απο τη στοκ Yuasa, μιλαμε παιρνει το μηχανακι μπρος με τη μια. Καλως σας βρηκα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 13:55 | |
| μιζα? ναι επιδει εισαι κενουργιος κιτα της τελευτεες σελιδες εδω .... https://gixxer.forumgreek.com/forum-f38/topic-t2689.htmχεχεχεχε δεν εχω προβλημα να αγορασο και 2 ακομα μπαταριες αλλα ο φορτιστις μου φορτιζη την 8αρα σε περιπου 40 λεπτα απο τελιος αδια ...οποτε σιγουρα την 4αρα σε λιγοτερο ,αρκετο για να την φορτιζο πρην καθε σεσιον στα μεγαρα σκευτομουνα λιπον αφου εχω 8αρα να χτιπισο και μια 4αρα κ μια 16αρα οστε να ειμαι καλιμενος για παν ενδεχομενο .... αυτο που λετε να συνδεσο το βολτομετρο στην φισα της λαμπας θα λιτουργισει? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 14:13 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- μιζα? ναι επιδει εισαι κενουργιος κιτα της τελευτεες σελιδες εδω ....
https://gixxer.forumgreek.com/forum-f38/topic-t2689.htm
χεχεχεχε
δεν εχω προβλημα να αγορασο και 2 ακομα μπαταριες αλλα ο φορτιστις μου φορτιζη την 8αρα σε περιπου 40 λεπτα απο τελιος αδια ...οποτε σιγουρα την 4αρα σε λιγοτερο ,αρκετο για να την φορτιζο πρην καθε σεσιον στα μεγαρα σκευτομουνα λιπον αφου εχω 8αρα να χτιπισο και μια 4αρα κ μια 16αρα οστε να ειμαι καλιμενος για παν ενδεχομενο ....
αυτο που λετε να συνδεσο το βολτομετρο στην φισα της λαμπας θα λιτουργισει? Δεν καταλανωνει το ιδιο ρευμα ενα μηχανακι οταν πηγαινεις σιγα και οταν πας ταπα και οταν χανεις ρευμα δεν εχεις την ιδια αποδοση το μοτερ γιατι δεν δουλευει οπως πρεπει η τρομπα βενζινας τωρα βεβαια αυτες τις παταριες δεν τις εχω δουλεψει και δεν ξερω ποση ωρα αντεχουν Δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν το συνδεσεις στη φισα της λαμπας | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 14:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 14:47 | |
| sorry δεν ειξερα αυτο τον ορο :P
δημητρη αυτες η μπαταριες εχουνε λεει σταθερει αποφορτοσι ακομα κ οταν φτασει πολυ χαμηλα ...θα την μετρεισο οταν θα μπενει πιστα κ θα δουμε | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Κυρ 31 Οκτ 2010, 22:48 | |
| - dimdoc έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- μιζα? ναι επιδει εισαι κενουργιος κιτα της τελευτεες σελιδες εδω ....
https://gixxer.forumgreek.com/forum-f38/topic-t2689.htm
χεχεχεχε
? Το ειδα, αφου σου γραφω πιο πανω οτι δουλευεις total loss!!!! Total loss σημαίνει χωρίς βολάν/πηνία,ή μίζα είναι άλλο θέμα... Και από μένα Στέφανε στο θέμα μας,αφού το βάζεις ζμπρωχτό για μένα πάρε μια με 16 cell θα έχεις μπαταρία 11 Αh και θα σου κρατάει πάνω από 1 ώρα και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Μπαταρία με 4cell σε μηχανάκι χωρίς βολάν μην βάλεις είναι μαλακία... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: περι βολτομετρου ο λογος Δευ 01 Νοε 2010, 01:33 | |
| ρε εισαι τρελος εδω λεμε η 8αρα κραται 40+ λεπτα η 16αρα ειναι απλος περιτη .....η 4αρα ειναι οτι πρεπει για 20αλεπτα στα μεγαρα ;P | |
|
| |
| περι βολτομετρου ο λογος | |
|