| Περι μανιταριων ο λογος...... | |
|
+28chris8790 κολτρέϊν amorfotos Miou Leroy Darksoul TheoDo R DimSTriple boutser G.E.B. R-09 tati ghost ΚΑΣΤΟΡΙΑ babis k8 Giwrikas01 mitsos lakisman46 gsxrthiva giXXXer valkyrion 84 maikstain JIMK7 nasos-v ninja busa respect Black Eagle mistiriodis_tsantakias Hlektrologos 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 02:33 | |
| Μετα απο ενα ατυχηματακι που ειχα που η μηχανη επεσε απο το stand και η ζημια εφτασε τα 200Ε μονο τα ανταλλακτικα, αν επρεπε να την παω σε συνεργειο δεν ξερω ποσαθα εδινα για εργασια, το παθημα μου εγινε μαθημα και ηρθε η ωρα να βαλω μανιταρια.
Το σκεφτομουν και παλιοτερα αλλα ο μηχανηκος μου (ο θεος να τον κανει) με ειχε προτρεψει να μην βαλω γιατι με μια χαζοπτωση θα υπηρχε περιπτωση να στραβωσει το πλαισιο και αλλα τετοια. Μαλιστα αυτος ειχε ενα 1000 Κ7 αγορασμενο με μανηταρια και μου ελεγε αν ηθελε να μου τα πουλησει γιατι θα τα εβγαζε για τον λογο που ανεφερα. Τελικα εκανα μ@λ@κΙ@ και τον ακουσα τοτε και τωρα πλήρωσα τα σπασμενα. Το θεμα μου ειναι οτι ενω διαβαζω και ξαναδιαβαζω σε διαφορα φορουμ για μανηταρια εχω μπερδευτει αρκετα. Εχουμε και λεμε λοιπον.
1) Να προτιμισω μανιταρια με τεφλον η μεταλλικα? Πιστευω με τεφλον θα κανουν καλυτερη δουλεια γιατι θα αποροφουν καποιο μερος της δυναμης της πτωσης.
2)Ποια θεωρουνται καλυτερα, αυτα που πρεπει να τρυπησεις fairing η αυτα που εχουν αποστατες για να μην τρυπησεις? Βασικα φοβαμαι να βαλω αυτα με τους αποστατες γιατι δεν ξερω τι επιπτωσεις θα εχουν σε πτωση.
3)Διαβασα καπου οτι τα στρογγυλα μανιταρια οταν πεφτεις γυρνανε στον αξονα τους και γλυτωνουν την μηχανη απο ζημιες.Π@π@ρ!@ μου φανικε αλλα θελω και την αποψη σας.
4)Τα καπακια του μοτερ τα γλυτωνουν σε πτωση η πρεπει να κοιταξω και για προστατευτικα κινητηρα?
5)Απο εταιριες εχω βρει απο κινεζικα με 20Ε μεχρι και αστο καλυτερα...........Δεν ειμαι της αποψης οτι πρεπει να βαλω το πιο φθηνο αλλα ουτε και το πιο ακριβο, θελω καποια μεση λυση. Ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις η πληρωνεις και την επωνυμια? Καποια φθηνα μπορει να κανουν μεγαλυτερο κακο απ οτι καλο σε περιπτωση πτωσης?
6) Αυτο που μου ειπε ο μηχανικος μου για σταβωμα πλαισιου να το εχω υπ οψην μου? Αν ισχυει καλυτερα να γδαρθουν τα πλαστικα και να σπασουν τα καπακια απο το να ψαχνω για καινουργιο πλαισιο.
7)Για την τοποθετηση τους ξερω οτι πιανουν πανω στις βασεις που στηριζεται το μοτερ.Αρα δενουν και με το πλαισιο και συγκρατουν και το μοτερ σωστα? Εψαξα για φωτογραφειες αλλα δεν βρηκα κατι που να μου λυσει την απορια.
Το ξερω οτι σας ζαλισα αλλα οποιος εχει γνωσεις και θεληση ας βοηθησει γιατι τα εχω μπερδεψει λιγο. Ας πουμε εδω τις αποψεις μας και οτι εχουμε ακουσει δεξια και αριστερα μπας και λυσουμε τις αποριες τις δικες μου αλλα και αλλων φανταζομαι. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 02:50 | |
| μαν δενν σπαι το πλαισιο ετσι ευκολα ....ανιδει τα εχουνε βγαλει αυτα εχο δει να σπαι το τριγονο του πλεσιου εκει που ειναι ι βιδα απο κατι χαζο μανιταργια με μια βιδα απο δεν χερω κ εγω τι .....εχω πεσει με μανιταργια 4-5 φορες κ ολες τις φορες δεν εγινε τπτ ...δυστιχος δεν εχω φοτος απο το τρακαρισμα που ειχα με εναν αλβανο που περασε με κοκκινο ...να δις που προσεκρουσε το μανιταρι σε γονια απο τσιμεντο κ απλος στραβοσε .....
και στην κ9 που επεσα προχτες το ιδιο στραβοσε ι βιδα ....προτιμισε τεφλον αλλα λιονουνε πολυ γριγορα ....ασχιμη εμπιρια ειχα με τα yosimura μανιταργια που με το που επεσε η μηχανη εσπασαν απο τιν βασιτοους δεν κανανε δλδ τπτ απλος σιρθικε η μηχανη κατο μεε την βιδα σκετη ....η οπια απλος στραβοσε το τονιζο .....εχω ποσες στραβεςς βιδες :P εχω μανηταργια κ οχι βιδεςςςςςςςςς :P :P :P
προταση ειναι να παρις ψιλο μακρια μανιταργια αμα θες να προστατεψεις κ τα καπακια του μοτερ ;P | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 12:07 | |
| 1) Αποψη μου με τεφλον για το λογο ακριβως που λες... 2) Απ' οτι γνωριζω υπαρχουν και απο τα δυο καλα ειδη. Εγω φοραω αυτα που πρεπει να τρυπησεις fairing της R&G. 3) Ναι γυρνανε, αλλα μην φανταστεις οτι εχεις και καμια βοηθητικη ροδα στο πλαι! 4) Αναλογα με τη μορφολογια του εδαφους που θα πεσεις. Εγω προτιμησα να βαλω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο και ευτυχως που το εκανα! Επεσε σε σταση αφου πηγε η κοπελια μου να κατεβει την ωρα που δεν το περιμενα... και εχει σημαδακι στο προστατευτικο οποτε. Επισης αλλη μια φορα που επεσε σε σταση επειδη δεν ειχε ανοιξει καλα το νυχι, τρυπα το καπακι απο πετρα!!! 5) Τα λιγο ακριβα ειναι και καλυτερα, εχουν δυναμομετρηθει πχ οι βιδες στη ποση δυναμη θα κοπουν- στραβωσουν για να μην στραβωσει το πλαισιο. 6) Αν πεσεις με πολλα, χτυπα ξυλο, ολα θα στραβωσουν, το θεμα ειναι σε μικρες πτωσεις... και δεν εχω ακουσει με καλα μανιταρια να συμβαινει κατι τετοιο γιατι κοβωνται. 7) Αυτα που φοραω εγω ετσι ειναι, οι στροφες της βιδας εξαλου ειναι πανω στο κινητηρα και οχι στο πλαισιο στο δικο μας μηχανακι. Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα λιγο... | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 12:38 | |
| Αν και με καλυψαν τα παιδια , να πω οτι πριν λιγες μερες επεσε ''πολυ δικο μου μπουσα'' με πολλα ... στα μεγαρα , φορωντας R&G (τα ιδια φοραω και εγω) και τα μανηταρια στραβωσαν μεν αλλα παρεμειναν και ενω το μηχανακι επαθε πολλες ζημιες σε πλαστικα δεν αντιμετωπισε ΚΑΜΙΑ ζημια σε ζωτικα σημεια ... (πλαισιο - υποπλαισιο - μοτερ - πιρουνι - ψαλιδι κλπ) ..... ενω θεωρω επειδη ειμουν παρων ....και τα ειδα ολα .... οτι χωρις τα μανιταρια ...το συγκεκριμενο θα ηταν παρελθον .....
Οσο για τα λεγομενα του μηχανικου σου .....προτιμω να μη σχολιασω....... | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 13:01 | |
| Ρε παιδια αυτο που λεει ο μηχανικος και λογικη βαση εχει και δεν ειναι και ο μονος που το λεει... Συν οτι αν συρθει το μηχανακι και μαγκωσει καπου το μανηταρι μπορει να κανει μοχλικο και να αρχισει να παιρνει τουμπες. Δεν ειναι και εντελως παραλογα ολα αυτα, ετσι? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 14:24 | |
| οταν μαγκοσι οπος λες το μανηταρι θα σπαση δεν εχει απιστευτει δυναμη ι βιδουλατου η το τελφον να αδεξει τα 200 κιλα μιας μηχανης που κινητε Χ ποσο κτλπ κτλπ ειναι μια μαλακια που λενε πολυ αδαης σαν ραδιο αρβυλα ...οπος οτι τα σουζουκι κοβουνε ειδανε ενα μοντελο που ειχε ελατομα κ το βγαλανε σε ολα ....ελεος ;P δεν σουλεο οτι δεν εχει γινει γιατι το εχο δει αλλα το μηχανακη ετσι κ δεν ειχε μανιταργια δεν θα ειχε μηνει κολιμπιθροξυλο ....απο την αποτομη ταχυτιτα που επεσε κ σκαλοσε σε μπαργιερα εσπασε μαζι με τιν βιδα ι βασι που επιανε η βιδα πανο στο μοτερ κ σταωοσε λιγο το τριγονακι του σκελετου ....που σε πληροφορο δεν πεζει κανενα ρολο στην γεομετρια της μηχανης ενα τετιο πραγματακι ...αν δεν ειχε μανιταργια θα ειχε ξυσει ολο το πλαισιο στην ασφαλτο μαζη με τον το βολαν κ τον στροφαλο οποτε μην λεμε μαλακιες | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 14:52 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- 1) Αποψη μου με τεφλον για το λογο ακριβως που λες...
2) Απ' οτι γνωριζω υπαρχουν και απο τα δυο καλα ειδη. Εγω φοραω αυτα που πρεπει να τρυπησεις fairing της R&G. 3) Ναι γυρνανε, αλλα μην φανταστεις οτι εχεις και καμια βοηθητικη ροδα στο πλαι! 4) Αναλογα με τη μορφολογια του εδαφους που θα πεσεις. Εγω προτιμησα να βαλω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο και ευτυχως που το εκανα! Επεσε σε σταση αφου πηγε η κοπελια μου να κατεβει την ωρα που δεν το περιμενα... και εχει σημαδακι στο προστατευτικο οποτε. Επισης αλλη μια φορα που επεσε σε σταση επειδη δεν ειχε ανοιξει καλα το νυχι, τρυπα το καπακι απο πετρα!!! 5) Τα λιγο ακριβα ειναι και καλυτερα, εχουν δυναμομετρηθει πχ οι βιδες στη ποση δυναμη θα κοπουν- στραβωσουν για να μην στραβωσει το πλαισιο. 6) Αν πεσεις με πολλα, χτυπα ξυλο, ολα θα στραβωσουν, το θεμα ειναι σε μικρες πτωσεις... και δεν εχω ακουσει με καλα μανιταρια να συμβαινει κατι τετοιο γιατι κοβωνται. 7) Αυτα που φοραω εγω ετσι ειναι, οι στροφες της βιδας εξαλου ειναι πανω στο κινητηρα και οχι στο πλαισιο στο δικο μας μηχανακι. Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα λιγο... - busa respect έγραψε:
- Αν και με καλυψαν τα παιδια , να πω οτι πριν λιγες μερες επεσε ''πολυ δικο μου μπουσα'' με πολλα ... στα μεγαρα , φορωντας R&G (τα ιδια φοραω και εγω) και τα μανηταρια στραβωσαν μεν αλλα παρεμειναν και ενω το μηχανακι επαθε πολλες ζημιες σε πλαστικα δεν αντιμετωπισε ΚΑΜΙΑ ζημια σε ζωτικα σημεια ... (πλαισιο - υποπλαισιο - μοτερ - πιρουνι - ψαλιδι κλπ) ..... ενω θεωρω επειδη ειμουν παρων ....και τα ειδα ολα .... οτι χωρις τα μανιταρια ...το συγκεκριμενο θα ηταν παρελθον .....
Οσο για τα λεγομενα του μηχανικου σου .....προτιμω να μη σχολιασω....... +1000 και στους 2 εγω παντος εχω πανω 4 ζευγαρια τροχοι μπρος - πισω σκελετου (με τρυπα στο φαιρινκ R&G, νομιζω το καλητερο μανηταρι) καπακια μοτερ | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 19:38 | |
| Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Ακουω και αλλου οτι τα απο τα καλυτερα μανηταρια ειναι τα R&G. Που τα βρισκουμε? Απο το site τους στελνουν Ελλαδα? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 19:51 | |
| - Billakos έγραψε:
- Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Ακουω και αλλου οτι τα απο τα καλυτερα μανηταρια ειναι τα R&G. Που τα βρισκουμε? Απο το site τους στελνουν Ελλαδα?
ναι καννονικα εγω απο εκει τα εχω παρει. και τα εχει και σε καλη τιμη .... http://www.rg-racing.com/ | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Πεμ 17 Ιουν 2010, 19:57 | |
| Και απο ebay κοιτα. Εγω απο εκει τα αγορασα, αλλα κοιτα να ειναι τα αυθεντικα και να κανουν για το δικο σου :!: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 18 Ιουν 2010, 00:56 | |
| γνωμη μου ειναι οτι:εαν σε μια πτωση υπαρχει μια εστω μικρη περιπτωση να γλυτωσεις το ποδι σου απο σπασιμο η σοβαρο χτυπημα καλυτερα να στραβοσει ο σκελετος κ να διαλιθει η μοτο.οποτε βαλτα. επισεις στο κ7 600 δεν μπενουν μανιταρια χορις να τρυπισεις πλαστικο,εκτος αν εχει βγει κατι καινουριο | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 08 Απρ 2011, 11:54 | |
| παιδια και γω προσφατα εγινα πανευτηχης κατοχος μιας gsx-r 600 k8 και θα ηθελα να μου πειτε ποιας μαρκας μανιταρια προτεινεται να βαλω? απο αυτα που τρυπας το φαιρινγκ η απο αυτα με αποστατες? κλεινω προς rg aero style. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 08 Απρ 2011, 12:47 | |
| | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 08 Απρ 2011, 16:29 | |
| εγω προτεινω R&G!!!. ειναι εγγυηση!εχω πεσει με μανιταρια yoshimura οχι με πολλα χιλιομετρα,και εμεινε μονο η βιδα.το πλαστικο εφυγε...επεσα με μανιταρια R&G το μηχανακι δεν επαθε τιποτα...μονο λιγο το μανιταρι ελιωσε φυσιολογικα..το ιδιο και ο αδερφος μου εχει πεσει κανα δυο φορες και φορουσε R&G και το μοτο δεν επαθε τιποτα!αν απαιτειτε να τρυπηθει φαιρινγκ για να πιανει η βιδα απευθειας στο πλαισιο καντε το!ειναι ποιο ασφαλες για το πλαισιο γιατι διαφορετικα θα λειτουργισει σαν μοχλος ! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| |
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Παρ 08 Απρ 2011, 20:15 | |
| | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 09 Απρ 2011, 00:35 | |
| τα aero style τα θεωρω παναθλια οπτικα... εγω παραγκειλα τα classic style μπρος/κεντρο/πισω 155ευρω σε 7 μερες σπιτι μου πολλα πολλα like ! | |
|
| |
Giwrikas01 Jr.gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 14 Αγωνιζόμενος : θα τοθελα αλλα δεεεεε...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 23 Απρ 2011, 00:11 | |
| Και εγω ειμε καινουριος κατοχος μιας κ8 600 και ειμε στο ψαξομο γεια μανιταρια,αφτα τα R&G καλλα φενονται τωρα εινε θεμα γουστου ποιο σχεδιο θελει ο καθενας αλλα απο που μπορουμε να τα παραγειλουμε ρε παιδια κανα αξιοπιστο και φθηνο internet shop? | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 23 Απρ 2011, 00:26 | |
| εγω τα αγορασα απο την σελιδα τους παντως | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 23 Απρ 2011, 02:06 | |
| - Giwrikas01 έγραψε:
- Και εγω ειμε καινουριος κατοχος μιας κ8 600 και ειμε στο ψαξομο γεια μανιταρια,αφτα τα R&G καλλα φενονται τωρα εινε θεμα γουστου ποιο σχεδιο θελει ο καθενας αλλα απο που μπορουμε να τα παραγειλουμε ρε παιδια κανα αξιοπιστο και φθηνο internet shop?
εγω φιλαρακι παρηγγειλα τα rg aero style σε λευκο χρωμα απο το μοτο market εδω στη θεσσαλονικη που ειναι και ο αποκλειστικος αντιπροσωπος στην ελλαδα και μου βγηκανε 90€.βεβαια δεν εχουνε ερθει ακομα μιας και τα περιμενω απο αγγλια.θεωρω οτι η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη σε σχεση με την επισημη ιστοσελιδα της rg μιας και εκει τα δινει 60€ χωρις μεταφορικα. | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 23 Απρ 2011, 08:51 | |
| Οπως εχουν πει κ οι προηγουμενοι κ εγω με την σειρα μου r&g φοραω τα aero.Χθες ειχα μια χαζοπτωση με το κ8 μου με 30-40χλμ/ω,το αποτελεσμα μονο κατι γρατζουνιες στα πλαστικα κ...μιασπασμενη κλειδα για μενα!!!Το μανιταρι λυγισε κ ελιωσε,αλλα δεν εσπασε κ μου εσωσε τα πλαστικα,αν δεν ειχα μανιταρια η ζημια θα ηταν τεραστια.Τα yoshimura ειναι απαραδεκτα απλα,μου ειχε πεσει η μηχανη απο το σταντ κ εφυγε το πλαστικο του μανιταριου κ εμεινε η βιδα!!!! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 23 Απρ 2011, 10:24 | |
| - Giwrikas01 έγραψε:
- Και εγω ειμε καινουριος κατοχος μιας κ8 600 και ειμε στο ψαξομο γεια μανιταρια,αφτα τα R&G καλλα φενονται τωρα εινε θεμα γουστου ποιο σχεδιο θελει ο καθενας αλλα απο που μπορουμε να τα παραγειλουμε ρε παιδια κανα αξιοπιστο και φθηνο internet shop?
Φίλε Γιώργο..κάνε και μία ερώτηση στον συμφορουμίτη μας τον Δημήτρη (DimSTriple). Εγώ από κει τα πήρα (μεταξύ άλλον πραγμάτων) και θα δεις πως οι τιμές είναι πολύ συμφέρουσες! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 23 Απρ 2011, 11:15 | |
| εγω ειχα μανιταρια σε πλαισιο και ψαλιδι στο Hayabusa, ελληνικης κατασκευης και σε πτωση που ειχα με περιπου 50 km/h πλαισιο,υποπλαισιο και ψαλιδι δεν επαθαν το παραμικρο και η ζημια περιοριστηκε σε πλαστικα και καπακι μοτερ(δεν αλλαξα καν πλαστικα,επισκευασα τα ιδια)...γενικα τα μανιταρια κανουν δουλεια σε πτωσεις με μικρη ταχυτητα και πτωσεις απο stand... αν φυγεις με 200+ δεν νομιζω να κανουν τιποτα γι'αυτο και τα καλα μανιταρια απο καποια δυναμη και πανω κοβονται για να μην κανουν ζημια στο πλαισιο...η γνωμη μου ειναι να βρεις μανιταρια πλαισιου περιπου στα 100€ και εισαι οκ...και αν μπορεις βαλε και στο ψαλιδι γιατι κανουν δουλεια... μερικες φωτο μετα την πτωση (η μηχανη συρθηκε απο την αριστερη πλευρα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι μανιταριων ο λογος...... Σαβ 23 Απρ 2011, 12:12 | |
| Εγω τα yoshi ειχα βαλει και σε μια πτωση που ειχα με καμια 50αρια χιλιομετρα μια χαρα τα βγαλαν τα λεφτα τους.Εκτος απο τον καθρευτη και το πισω πλαστικο της ουρας που ακουπησε στο δρομο και εσπασε τιποτε αλλο.Το μανηταρι φαγωθηκε και η βιδα του ουτε που ειχε στραβωσει.Πλαστικα και καπακια κινητηρα αθικτα.Εγω παντος τα ιδια θα ξαναβαλω. | |
|
| |
| Περι μανιταριων ο λογος...... | |
|