Καλησπερα.
Δεν ηξερα που να ποσταρω την ερωτηση μου και για να μην ειμαι καπου off-topic ειπα να το ποσταρω εδω και οποιος εχει ιδεα ας με βοηθησει και θα του ειμαι υποχρεος.
Πουλαει ενας γνωστος μου ενα 1000αρι κ8-9 ελαφρως τρακαρισμενο, σε αρκετα καλα λεφτα. Το μηχανακι το ειδα σε φωτογραφιες (μου εστειλε σε μαιλ) και χοντρικα καταλαβα τι ζημιες εχει. Μπορει καποιος να μου στειλει με PM το τηλ του να τον παρω να μιλησουμε να του εξηγησω (μιας και ειμαι γραφειο και δεν μπορω να γραψω πολλα Η να ανεβασω φωτο κλπ) τι εχει το μηχανακι ωστε να με κατατοπισει πολυ χοντρικα στο ποσο σοβαρη ενδεχεται να ειναι η ζημια (αν και αυτο θα φανει οταν το παω και στον μηχανικο να το δει) αλλα το βασικο ειναι ποσα
χοντρικα χρηματα θα χρειαστει για να φτιαχτει η μηχανη. Ξερω τι θελει χοντρικα (εκτος και αν βγει και κατι αλλο εξτρα) απο πραματα - απλα δεν ξερω χοντρικα το κοστολογιο τους ωστε να δω αν με συμφερει να την αγορασω την μηχανη. Επισης η τιμη ειναι ειδικη για εμενα λογω γνωριμιας μας (η τιμη που μου δινει την μηχανη εννοω).
Καποιος απο τους mods H καποιος γνωστης please....