| ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : ΠΑΠΑΛΑ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2012
| Θέμα: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Δευ 14 Απρ 2014, 16:50 | |
| καταρχην να πω οτι διαβασα ολα τα σχετικα θεματα (νομιζω) κ καταλαβα αρκετα πραγματα αλλα εχω ακομη καποιες αποριες αν μπορουν να μου τις λυσουν οι πιο εμπειροι. 1.στο κ3 1000 εχω εξατμιση yoshimura tri oval japan βιδωμενη στο εργοστασιακο mid pipe απ το οποιο ομως εχω βγαλει τελειως την πεταλουδα που δουλευει με το σερβομοτερ κ ενα φιλτρο bmc.με καυσαερια δεν εχω ασχοληθει καθολου.καταλαβα πως ετσι δεν εχω κανενα προβλημα σωστα?μπορω ομως να ρυθμισω τον εργοστασιακο εγκεφαλο με yoshi box για να παρω οτι λιγο μου δωσει ακομη κ να ειμαι πιο σωστος? 2.αν οπως ειναι βαλω κ λαιμους after(yoshi akrapa η κατι τετοιο) χρειαζομαι παραλληλο για να παρω τη μεγιστη αποδοση σωστος?αν ομως δε βαλω παραλληλο δε θα μου δωσει ολη τη δυναμη οπως καταλαβα αλλα θα υπαρχει περιπτωση προβληματος μακροπροθεσμα λογω στεγνωματος στα ψιλα???? 3.βαζοντας εργοστασιακους λαιμους απο κ5 που τους βρισκεις τζαμπα για να γλυτωσεις λιγο βαρος(ειναι νομιζω τιτανιου ενω του κ3 οχι??) χρειαζεται παραλληλος ,ρυθμιση με yoshi box η τιποτα δεδομενου οτι δεν πρεπει να εχουν διαφορα στη διατομη σε σχεση με του κ3(φανταζομαι)? συγνωμη αν σας τα εκανα τσουρεκια αλλα δε βαριεσαι ετσι κ αλλιως πασχα ερχεται ας ειμαστε οποτε στο πνευμα των ημερων | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : ΠΑΠΑΛΑ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2012
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Δευ 14 Απρ 2014, 16:56 | |
| μαλλον εκανα .επρεπε να μπει στα τεχνικα θεματα. αν μπορει καποιος ας το διορθωσει | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Δευ 14 Απρ 2014, 17:20 | |
| και οι λαιμοι του κ3 τιτανιο ειναι. η ρυθμιση με το yoshi box ειναι πολυ γενικη,βαλε ενα power commander η αμα βρεις καποιον να σου φλασαρει τον μαμα εγκεφαλο...π.χ T.R.E. και αμα βαλεις ολοσωμη θα πρεπει να αλλαξεις και τελικο γιατι αυτα που βιδωνουν στην "μαμα" θεση ειναι στενα | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Δευ 14 Απρ 2014, 17:30 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Δευ 14 Απρ 2014, 18:15 | |
| αμα απλα εχεις αλλαξει το τελικο δεν πιστευω οτι θα παρεις κατι ουσιαστικο με το υοσι μποξ . εγω το λεω "τσαμπα τα λεφτα - καλυτερα βαλτα βενζινη "
οταν κανεις την αλλαγη σε ολοσωμη κανε αυτα που σου ειπε ο πουλιτζερ και θα δεις διαφορα ... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Τρι 15 Απρ 2014, 14:04 | |
| | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Τρι 15 Απρ 2014, 18:48 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Τρι 15 Απρ 2014, 18:58 | |
| Φτιάξε το μοτέρ καλύτερα | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Τρι 15 Απρ 2014, 19:16 | |
| δε ξερω ρε παιδια για τις δικες σας τσεπες αλλα εμενα δε μου περισευουν κ τοσο για να μπορω να κανω οτι θελω χωρις να το σκεφτω.ακομη δηλαδη κ ολοσωμη να βαλω θα περιμενω για να βρω μεταχειρο κ σε καλη τιμη αλλιως | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Τετ 16 Απρ 2014, 10:20 | |
| φτιαξε τα φρενα ... πιο μικρο κοστος και η πιο σημαντικη οικονομικη (σχετικα) αναβαθμιση που μπορεις να κανεις στο μηχανακι σου ... τι να τα κανεις τα γκαζια αμα δεν εχεις φρενα? καπως πρεπει να σταματησει το πραγμα ... υγ ο,τι να ειναι σου λεει ο καθενας μας .... | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Τετ 16 Απρ 2014, 22:29 | |
| | |
|
| |
| ΦΠΕ ΑΠΟΡΙΕΣ | |
|