| Diablo rosso 2 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:05 | |
| Καλησπεριζω την παρεα.Θελω να αλλαξω το πισω μου λαστιχο και βρηκα το diablo rosso 2 στα 190 με τοποθετηση και ζυγοσταθμιση πως σας φαινεται η τιμη? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:07 | |
| μπροστα φορας αλλο λογικα ε??καλυτερα βαλε το ιδιο με μπροστα !!!αν δεν ειναι ταλαιπωρημενο τοσο πολυ το μπροστα, αν ειναι βαλε σετ καλυτερα!!! αν κ παλι δε σου βγαινουν τα λεφτα κοψε λιγο τις βολτες κανε υπομονη κ βαλε σετ καλυτερα για να μην εχεις τπτ απροοπτα!!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:12 | |
| στα 270 εχει ο boukis προσφορα για μας τα supercorsa sp(270 φορεμενα) πολυ καλα για δρομο κ πιστα! κοιτα στις προσφορες στο σιτε! | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:16 | |
| Λοιπον,μπρος πισω αυτη τη στιγμη φοραει metzeler racetec interact k2.Το μπροστα δεν θελει αλλαγη,το πισω ομως στο κεντρο εχει σχεδον χαθει η κορωνα η οπως το λενε αυτο.Προτεινεις να βαλω το ιδιο δηλαδη παλι? Λογικη τιμη για το πισω μονο ποια θα ηταν για να κανω ενα τηλ. να ρωτησω? | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:17 | |
| - Darksoul έγραψε:
- στα 270 εχει ο boukis προσφορα για μας τα supercorsa sp(270 φορεμενα) πολυ καλα για δρομο κ πιστα!
κοιτα στις προσφορες στο σιτε! Ο μπουκης που αναφερεις ειναι Αθηνα ετσι?Ελα που εγω μενω Πατρα :P | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:20 | |
| - stam911 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- στα 270 εχει ο boukis προσφορα για μας τα supercorsa sp(270 φορεμενα) πολυ καλα για δρομο κ πιστα!
κοιτα στις προσφορες στο σιτε! Ο μπουκης που αναφερεις ειναι Αθηνα ετσι?Ελα που εγω μενω Πατρα :P τον περνεις τηλ του λες τι θες μπορει να στα στειλει κ απλα θα τα βαλεις εκει μπορει να σου κοψει κατι επειδη δε θα στα βαλει! ειναι πολυ εξυπηρετικος κ καλος ε ελα κ συ μια βολτα κ τα βαζεις κ τα στρωνεις κιολλας :P | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:22 | |
| Γενικα τα k2 κανουν για ταξιδι και στροφιλικια?Πιστα δεν μπαινω. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:33 | |
| - stam911 έγραψε:
- Γενικα τα k2 κανουν για ταξιδι και στροφιλικια?Πιστα δεν μπαινω.
τα metzeler εννοεις ε?μπαα μονο για πιστα κ γρηγορες βολτες επιδαυριαδες κ στριφτερα κομματια με καλο οδοστρωμα αν θες ταξιδι κ γρηγορες διαδρομες κανουν τα diablo rosso 2 metzeler M5 bridgestone BT016 απλο κ R τα dunlop sportsmart sportmax τα πολιτικα οχι τα γοματινα υπαρχουν και αλλα εγω για γρηγορες βολτες κ πιστα θα περνα τα supercorsa sp τα πολιτικα οχι τα γοματινα γτ βγαινουν κ γομες τα dunlop ου εχω καλα εινα τα sportsmart που λεω παραπανω απλα μου την δινιε που ζεστενονται μετα απο πολυ ωρα αλλα μετα βεντουζα ομως τλσπ!καλυτερα περιμενε πριν τα αλλαξεις αυτα κ βαλε σετ! | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:37 | |
| - Darksoul έγραψε:
- stam911 έγραψε:
τα metzeler εννοεις ε?μπαα μονο για πιστα κ γρηγορες βολτες επιδαυριαδες κ στριφτερα κομματια με καλο οδοστρωμα αν θες ταξιδι κ γρηγορες διαδρομες κανουν τα diablo rosso 2 metzeler M5 bridgestone BT016 απλο κ R τα dunlop sportsmart sportmax τα πολιτικα οχι τα γοματινα υπαρχουν και αλλα εγω για γρηγορες βολτες κ πιστα θα περνα τα supercorsa sp τα πολιτικα οχι τα γοματινα γτ βγαινουν κ γομες τα dunlop ου εχω καλα εινα τα sportsmart που λεω παραπανω απλα μου την δινιε που ζεστενονται μετα απο πολυ ωρα αλλα μετα βεντουζα ομως τλσπ!καλυτερα περιμενε πριν τα αλλαξεις αυτα κ βαλε σετ! Ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα ειναι κριμα να βγαλω το μπροστα το k2 το οποιο ειναι καινουριο ακομα :SΘα την ψαξω λιγο ακομα την δουλεια και βλεπουμε.. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:39 | |
| - stam911 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- stam911 έγραψε:
τα metzeler εννοεις ε?μπαα μονο για πιστα κ γρηγορες βολτες επιδαυριαδες κ στριφτερα κομματια με καλο οδοστρωμα αν θες ταξιδι κ γρηγορες διαδρομες κανουν τα diablo rosso 2 metzeler M5 bridgestone BT016 απλο κ R τα dunlop sportsmart sportmax τα πολιτικα οχι τα γοματινα υπαρχουν και αλλα εγω για γρηγορες βολτες κ πιστα θα περνα τα supercorsa sp τα πολιτικα οχι τα γοματινα γτ βγαινουν κ γομες τα dunlop ου εχω καλα εινα τα sportsmart που λεω παραπανω απλα μου την δινιε που ζεστενονται μετα απο πολυ ωρα αλλα μετα βεντουζα ομως τλσπ!καλυτερα περιμενε πριν τα αλλαξεις αυτα κ βαλε σετ! Ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα ειναι κριμα να βγαλω το μπροστα το k2 το οποιο ειναι καινουριο ακομα :SΘα την ψαξω λιγο ακομα την δουλεια και βλεπουμε.. οταν λες καινουργιο , ποσα χιλιομετρα εχει κανει και που? | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:45 | |
| - nasos-v έγραψε:
- stam911 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- stam911 έγραψε:
τα metzeler εννοεις ε?μπαα μονο για πιστα κ γρηγορες βολτες επιδαυριαδες κ στριφτερα κομματια με καλο οδοστρωμα αν θες ταξιδι κ γρηγορες διαδρομες κανουν τα diablo rosso 2 metzeler M5 bridgestone BT016 απλο κ R τα dunlop sportsmart sportmax τα πολιτικα οχι τα γοματινα υπαρχουν και αλλα εγω για γρηγορες βολτες κ πιστα θα περνα τα supercorsa sp τα πολιτικα οχι τα γοματινα γτ βγαινουν κ γομες τα dunlop ου εχω καλα εινα τα sportsmart που λεω παραπανω απλα μου την δινιε που ζεστενονται μετα απο πολυ ωρα αλλα μετα βεντουζα ομως τλσπ!καλυτερα περιμενε πριν τα αλλαξεις αυτα κ βαλε σετ! Ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα ειναι κριμα να βγαλω το μπροστα το k2 το οποιο ειναι καινουριο ακομα :SΘα την ψαξω λιγο ακομα την δουλεια και βλεπουμε.. οταν λες καινουργιο , ποσα χιλιομετρα εχει κανει και που? Μακαρι να ξερα,το 1000 το εχω μια βδομαδα περιπου ηταν τοποθετημενα τα λαστιχα επανω.Οπως το ειδε και ο μαστορας μου ειπε πως δεν θελεις αλλαγη μπροστα.Το 1000αρι αυτο ηταν του fox απο το forum . | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:56 | |
| να ξερεις οι γομες εχουν καποιους κυκλους ζωης. και αυτοι ειναι λιγοι. κυκλος ζωης ειναι καθε ζεσταμα - κρυωμα του λαστιχου αυτοι οι κυκλοι σπανια ξεπερνουν τους 10, μην σου πω 6 και σε απογοητευσω... απο εκει και περα καθε ζεσταμα του λαστιχου , χανει της ιδιοτητες του σιγα σιγα σκληρενει και καποια στιγμη σε πουλαει χωρις να το καταλαβεις και απο πελμα θα ειναι ακομα "καινουργιο" αλλα πλεον "ξυλινο" το λαστιχο ετσι και αλλιως αυτα τα λαστιχα σε πιεσεις για δρομο δεν ειναι οτι καλητερο σε κρατημα και εγω συμφωνω με τον φιληππα, βαλε ζευγαρι και βαλε λαστιχο δρομου , ενα απο αυτα που σου προτεινε ο φιληππας | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 13:58 | |
| - nasos-v έγραψε:
- να ξερεις οι γομες εχουν καποιους κυκλους ζωης.
και αυτοι ειναι λιγοι. κυκλος ζωης ειναι καθε ζεσταμα - κρυωμα του λαστιχου
αυτοι οι κυκλοι σπανια ξεπερνουν τους 10, μην σου πω 6 και σε απογοητευσω...
απο εκει και περα καθε ζεσταμα του λαστιχου , χανει της ιδιοτητες του σιγα σιγα σκληρενει και καποια στιγμη σε πουλαει χωρις να το καταλαβεις και απο πελμα θα ειναι ακομα "καινουργιο" αλλα πλεον "ξυλινο" το λαστιχο
ετσι και αλλιως αυτα τα λαστιχα σε πιεσεις για δρομο δεν ειναι οτι καλητερο σε κρατημα
και εγω συμφωνω με τον φιληππα, βαλε ζευγαρι και βαλε λαστιχο δρομου , ενα απο αυτα που σου προτεινε ο φιληππας
Πειτε μου λοιπον λογικη τιμη παλι για diablo rosso 2 μπρος πισω.190 μου ειπε για το πισω ο λαστιχας.ευχαριστω. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 14:02 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 14:06 | |
| στον μπουκη αν δεις πανω πανω εχει τα rennsport me 195 το ζευγαρι δηλαδη στα λεφτα που ηταν να δωσεις για πισω μονο
το λαστιχο αυτο το ειχα φορεσει παλια και ηταν παρα πολυ καλο για δρομο και γρηγορες -στριφτερες διαδρομες
και βασικο , ειναι δρομου και δεν "καιγεται" απο τα χιλιομετρα-ζεσταματα | |
|
| |
cb130081 Normal gixxer
Όνομα: : ΝΙΚΟΣ Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
| |
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Diablo rosso 2 Τετ 27 Απρ 2011, 16:26 | |
| - nasos-v έγραψε:
- στον μπουκη αν δεις πανω πανω εχει τα rennsport me 195 το ζευγαρι
δηλαδη στα λεφτα που ηταν να δωσεις για πισω μονο
το λαστιχο αυτο το ειχα φορεσει παλια και ηταν παρα πολυ καλο για δρομο και γρηγορες -στριφτερες διαδρομες
και βασικο , ειναι δρομου και δεν "καιγεται" απο τα χιλιομετρα-ζεσταματα + 1000 για τα rennsport πολυ καλο λαστιχο δρομου και καλη τιμη | |
|
| |
| Diablo rosso 2 | |
|