Gixxer400 Jr.gixxer
Τόπος : Καισαριανή Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 13/11/2008
| Θέμα: Λάστιχα "Pirelli Diablo Rosso" απο Amerika... Σαβ 29 Νοε 2008, 02:22 | |
| Στης 10 Οκτωβριου αποφασιζω οτι τελικα οτι δεν παει αλλο θελουν αλλαγη τα λαστιχα, παω κ ξεκιναω ερευνα αγορας... Με τα πολλα βλεπω οτι ειναι πανακριβα τα λαστιχα εδω ελλαδα και λεω δεν ψαχνω e-bay μπας και τα βρω φθηνοτερα? Βλεπω μια προσφορα απο την pacific-powersports και ειχαν τα pirelli Diablo Rosso 120/60 zr17 k 160/60 zr17 166euro μαζι!!! Και εμεινα μλκς, λεω οκ τα παραγγελνω συμφερει περισσοτερο. Παιρνω visa,φτιαχνω λογαριασμο paypal και e-bay k ta σηνενοουμαι με το παλικαρι εκει στην αμερικα... μου λεει 166e τα λαστιχα κ αλλα 78e για ολλα τα μεταφορικα ασφαλισμενα. Λεω 245euro που να τα εβρισκα εδω? της 28 οκτωβριου φευγουν απο αμερικη για εδω κ φτανουν 7 Νοεμβριου τελονειο. Ολα καλα εως εδω περιμενω,περιμενω κ ξαναπεριμενω παιρνω τηλεφωνα δεν ξερουν τι τους γινεται κ τελικα παιρνω στης 28 Νοεμβριου κ μου λενε οτι εχουν φυγει απο τελονειο κ εχουν φτασει στην περιοχη μου. Εν το μεταξη αλλου μου ειπαν αλλου τα βρικα κ οταν τα παιρνω μου λενε κυριε ειναι 78 ευρο το κοστος εκτελωνισμου σας!!! Κ απ' οτι βλεπω ο μλκς απο την αμερικη δεν μου τα εβαλε κατηγορια Gift! Eγω ρε παιδια τωρα τι να κανω κ ποιον να παρω να των αρχισω στα μπινελικια κ να μαθω γιατι μου ζητσαν παλι λεφτα :?: :( | |
|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Λάστιχα "Pirelli Diablo Rosso" απο Amerika... Σαβ 29 Νοε 2008, 02:53 | |
| Από αυτά που ξέρω... στο e-bay αν δεν μείνεις ευχαριστημένος από ένα προϊόν η σε κοροϊδέψανε τέλος πάντων,μπορείς να το καταγγείλεις μέσα από τη σελίδα του e-bay..και ο μάγκας που πουλάει μούφες τον πετάνε έχω!!Τώρα δεν ξέρω κατά ποσο ισχύουνε αυτά γιατί δεν έτυχε να ψωνίσω ποτε από εκεί απλός το έχω ακούσει από άτομα που ψωνίζουνε συχνά από εκεί!!Θα ρωτήσω και θα μάθουμε τι γίνετε..η αν ξερει κανένας βρε παιδιά ας μας πει να ξέρουμε τι παίζει εκεί μέσα!! | |
|