| clip-ons | |
|
+21noodles krosfala asphyx tasos1984 Antonios_gsxr babis k8 cpantelo Miou Leroy lotinia WotU777 Vourk™ landen JIMK7 ΚΑΣΤΟΡΙΑ boutser jmone sfikaaa Darksoul nasos-v baronsanto 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 12 Ιαν 2013, 09:33 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 12 Ιαν 2013, 12:40 | |
| εναλακτικα βαζεις λαμακι και το στραβωνεις .... ο μπαμπης ειχε φτιαξει μια ωραια βαση για το δοχειο και την ειχε βαλει στην πανω βιδα... εαν εχεις το μικρο παγουρακι (και καλα ραισινγκ) δεν χρειαζετε βαση ... με ενα μικρο λαστιχακι θα ειναι παντα στην θεση της ... το ειχα δοκιμασει στο δικο μου χωρις κανενα προβλημα.... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| |
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 12 Ιαν 2013, 14:03 | |
| - Miou έγραψε:
- εναλακτικα βαζεις λαμακι και το στραβωνεις ....
ο μπαμπης ειχε φτιαξει μια ωραια βαση για το δοχειο και την ειχε βαλει στην πανω βιδα... εαν εχεις το μικρο παγουρακι (και καλα ραισινγκ) δεν χρειαζετε βαση ... με ενα μικρο λαστιχακι θα ειναι παντα στην θεση της ... το ειχα δοκιμασει στο δικο μου χωρις κανενα προβλημα.... K για να εχεις μια εικονα,εδω ειναι κατεβα λιγο κατω κ θα δεις την φωτο... https://gixxer.forumgreek.com/t4964p30-topic | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 12 Ιαν 2013, 15:50 | |
| Και εγώ φτιαχτή βάση θα έλεγα. Στο ΧΤ που είχα βάλει τρόμπα από το Κ8 έκοψα μια λουρίδα από αλουμίνιο 1.5 χιλ. και με την λίμα και το λαμαρινοψάλιδο έγινε περιπου σαν του Μπάμπη. Δεν το προτηνα γιατί είναι πατέντα. Αλλά και στην τελική και όμορφο βγαίνει αν πιάνουν τα χέρια σου και πολύ φθηνο ειναι | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 12 Ιαν 2013, 16:36 | |
| Παιδιά ευχαριστώ μάλλον θα το τιμήσω το λαμάκι τουλάχιστον για αρχή,μετά αν ανέβει το budget μπορεί να περάσω στην τσουχτερή λύση της Rizoma.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 12 Ιαν 2013, 17:12 | |
| - lotinia έγραψε:
- Παιδιά βάζω μια λίστα από τις εταιρίες που βγάζουν clip ons.Όποιος θυμάται κάποια άλλη ας την προσθέσει:
-Gilles -Lightech -Driven -Vortex -Graves -Woodcraft
Περισσότερο με έπεισε η Driven να πω την αλήθεια.Επίσης όταν λέμε ρυθμιζόμενα φαντάζομαι εννοούμε πόσο κλειστά ή ανοιχτά είναι γιατί ως προς τις μοίρες πάνω κάτω μόνο τα Gilles Variobars βλέπω οτι παίζουν.Επίσης μιας και είναι μεγαλύτερα από τα μαμά οι τρύπες και διακόπτες-χειρολαβές μπαίνουν όσο πιο έξω γίνετε; Ποια από τα παραπάνω έχουν περισσότερες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση; Κόστος στο περίπου; | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 12 Ιαν 2013, 18:16 | |
| Όλα το ίδιο είναι ρυθμίζεται μόνο το μήκος των clip on και το πόσο ανοιχτά ή κλειστά είναι.Έκτός των Gilles Variobars που ρυθμίζονται τα πάντα αλλά έχουν 360 ευρώ. | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 13 Ιαν 2013, 14:44 | |
| Εγώ δεν έχω δεί clip on με 360 ευρω... Μπορείτε εαν θελετε να δειτε απο αγγλια μερια τπτ SES η Diamond Racing που ειναι σε ποιοτητα κατασκευης πολυ δυνατη και ειναι και ευρώπη, τιμη 80 ευρω 120 ευρω μαξιμουμ και ειναι ρυθμιζομενα ως προς το μηκος και ως προς το ποσο ανοιχτα και κλειστα τα θες. Προσωπικα εχω Diamond Racing και γαμάν.... | |
|
| |
asphyx Normal gixxer
Τόπος : athens Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2012
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 13 Ιαν 2013, 15:09 | |
| | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 13 Ιαν 2013, 17:06 | |
| | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 13 Ιαν 2013, 21:34 | |
| 290 Γιουργια!!! :P Τεσπα... Τζαμπα τα λεφτα για μένα... Απο τν στιγμη π οι χρονοι εχουν βγει και με στοκ....
Οπως λεμε της κοντης της ντίζας τις φταιει η γκαζιερα.. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 14 Ιαν 2013, 00:53 | |
| Ρε τσάκαλε για άλλη δουλειά είναι τα συγκεκριμένα,στην τελικη ο άλλος μπορεί να το θέλει τσόπερ μέχρι την πίστα και να ξύνει το κράνος στην τιμονόπλακα μέσα σε αυτή με ένα κλικ.Τι σχέση έχουν οι χρόνοι και τρίχες.Γούστα λεγονται ή πονεμένη μέση ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 14 Ιαν 2013, 13:13 | |
| τσοπερια μεσα στην πιστα και ξυσιμο κρανους στα κλιπ ον??? με ss ολα αυτα??? πολυ θα ηθελα να το δω .... βεβαια για την μεση και τα γουστα που λες θα συμφωνησω ή τους πονεμενους καρπους...αλλα εμενα οτι μηχανακι ετυχε να οδηγησω με αλλαγμενα κλιοπ ον δεν με βολεψε καθολου... | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 14 Ιαν 2013, 13:36 | |
| Δεν με κατάλαβες,εννοούσα μέχρι να μπεις πιστα να τα έχεις ψιλά σαν τσόπερ και μέσα σε αυτή τόσο χαμηλά που να ακουμπάει το κράνος στην τιμονόπλακα.Χάριν υπερβολής φυσικά όσον αφορα το εύρος παραμετροποίησης των συγκεκριμένων clip on. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: clip-ons Παρ 10 Μαρ 2017, 22:58 | |
| Τελικα μπαινουν clip on πιο μακρυα στα μοτοσακα μας χωρις να χρειαστει να αγορασουμε κ γκαζιερα αγωνιστικη με τις ντιζες απο πανω?Για δε θα μας φτασουν οι ντιζες κ θ ανοιξουμε δουλειες? Με το ποτηρακι κατι θα κανω,δε σκαω,αλλα κατα τ αλλα μπαινουν αφτερμαρκετ κ να μπορουμε να τα ρυθμισουμε κ λιγο η τζαμπα θα πανε ρε παιδες?Μηπως να κοψω απλα το στοπ στα μαμα κ να τ ανοιξω λιγο? Τα φωτα σας | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 09:25 | |
| οι ντιζες δεν σε αφηνουν να παιξεις πολυ ειναι γεγονος αυτο
| |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 10:13 | |
| - krosfala έγραψε:
- Τελικα μπαινουν clip on πιο μακρυα στα μοτοσακα μας
χωρις να χρειαστει να αγορασουμε κ γκαζιερα αγωνιστικη με τις ντιζες απο πανω?Για δε θα μας φτασουν οι ντιζες κ θ ανοιξουμε δουλειες? Με το ποτηρακι κατι θα κανω,δε σκαω,αλλα κατα τ αλλα μπαινουν αφτερμαρκετ κ να μπορουμε να τα ρυθμισουμε κ λιγο η τζαμπα θα πανε ρε παιδες?Μηπως να κοψω απλα το στοπ στα μαμα κ να τ ανοιξω λιγο? Τα φωτα σας Aν θες να κανεις μια μικρη πατεντουλα κ με μικρο κοστος,μπορεις να παρεις εναν δευτερο διακοπτη μιζας run-off να κουραψεις τελειωσ το κομματι της γκαζιερας,να παρεις κ μια γκαζιερα απο zx6r 05-06 κ να εχεις κ πιο κοντη γκαζιερα κ να μπορεις να ρυθμισεις τα κλιπ ον στην ιδανικη θεση για σενα. Εγω στο αγωνιστικο μου κ8 αυτο ειχα κανει. Κρατας κ τα στοκ πραγματα αν καποια στιγμη θες να το κανεις παλι στοκ ή να το πουλησεις | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 12:03 | |
| Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδες Το ψαχνω αυτες τις μερες οσο μπορω και δε φαινεται μεχρι στιγμης καποια λυση σχετικα απλη.Παλι πατεντες θελει.. Αυτο που λες μπαμπη για διακοπτη ον-οφ κ μιζα πως μπορω να βρω? Απο τι μηχανακι δλδ?Και γινεται μ αυτο τον τροπο να συνεχισω να εχω φωτα και φρενα? Εχετε υπ οψην σας καποια plug n play λυση? Γιατι ακομη κ το σετ της motion pro που προλαβα να κοιταξω,με διακοπτη εξτρα δε φαινεται τοσο απλο να εχεις φωτα κ φρενα. Θα το ψαξω λιγο ακομη μολις βρω χρονο και θα σας ρωτησω μερικα πραματα ακομη αν καποιος μπορει κ θελει να βοηθησει γιατι η αληθεια ειναι οτι φαινεται αρκετα μπερδεγουεη το θεμα.Τουλαχιστον οπως το καταλαβαινω εγω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 12:24 | |
| εγω ρε φιλε εβαλα τα giles τα ρυθμιζομενα και τσαμπα τα εβαλα. δεν εχεις περιθωρια να παιξεις με διαφορες θεσεις στα κλιπ ον γιατι σε περιοριζουν οι ντιζες του γκαζιου και του συμπλεκτη και λιγο το πολυεστερικο | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 12:42 | |
| Ναι φαινεται λιγο ζορικο το θεμα Αλεξ τωρα που ειπα να το κανω. Δε το φανταζομουν οτι θα ειχε τοσα προβληματα. Γι αυτο βγηκα κ λιγο οφτοπικ εδω και ρωταω για γκαζιερα κ διακοπτη γιατι στην ουσια πανε πακετο με τα clip on. Εχει βιντεακι ο Dave moss πχ που βαζει clip on se gsxr750 k7 και στην ουσια κοβει το βιντεο,παει βαζει και τη γκαζιερα της motion pro, δεν συνδεει ουτε φωτα ουτε φρενα κ μετα φερνει τα κλιπ ον στη θεση τους... Ετσι ξερω κι εγω Σκεφτομαι μηπως κοψω το στοπ στα μαμα κ απλα τα φερω λιγο πιο ανοιχτα. Παιζει να μην ειναι σταθερα μετα,να κουνιουντε? Μετα μια αλλη λυση ειναι να κανω 2τρυπες στην τιμονοπλακα λιγο πιο πισω και ετσι να εχω 2θεσεις.Μπερδεγουεη... Επισης εχω βαλει κ γκαζιερα απο R6 οποτε οι τιζες του γκαζιου εχουν ηδη τραβηχτει λιγο και ετσι τα πραματα γινονται ακομη πιο δυσκολα. Μπορει ουτε τα μαμα να μη μπορουν να ερθουν πιο μπροστα | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 13:13 | |
| - krosfala έγραψε:
- Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδες
Το ψαχνω αυτες τις μερες οσο μπορω και δε φαινεται μεχρι στιγμης καποια λυση σχετικα απλη.Παλι πατεντες θελει.. Αυτο που λες μπαμπη για διακοπτη ον-οφ κ μιζα πως μπορω να βρω? Απο τι μηχανακι δλδ?Και γινεται μ αυτο τον τροπο να συνεχισω να εχω φωτα και φρενα? Εχετε υπ οψην σας καποια plug n play λυση? Γιατι ακομη κ το σετ της motion pro που προλαβα να κοιταξω,με διακοπτη εξτρα δε φαινεται τοσο απλο να εχεις φωτα κ φρενα. Θα το ψαξω λιγο ακομη μολις βρω χρονο και θα σας ρωτησω μερικα πραματα ακομη αν καποιος μπορει κ θελει να βοηθησει γιατι η αληθεια ειναι οτι φαινεται αρκετα μπερδεγουεη το θεμα.Τουλαχιστον οπως το καταλαβαινω εγω. Aυτο που σου λεω ειναι να βρεις εναν ιδιο δεξι διακοπτη,να αφαιρεσεις το κομματι της γκαζιερας κ να παρεις μια μεταχειρισμενη γκαζιερα απο zx636 που οι ντιζες φευγουν προς τα πανω κ να τελειωσεις. Με αυτη την λυση εχεις κ τον διακοπτη με την επιλογη των προγραμματων ενεργο,γκαζιερα πιο κοντη με τις ντιζες προς τα πανω ενω μπορεις πελον να ρυθμισεις τα κλιπ ον σου οπου σου αρεσει ψωρις να σ'εμποδιζουν οι στοκ ντιζες. Θελει λιγη δουλεια,αλλα αν πιανουν τα χερια σου ειναι 1-2 ωριτσες χωρις να απαιτουνται ιδιαιτερες γνωσεις. Το μονο που θα σε ταλαιπωρισει λιγο,ειναι το να προσαρμωσεις το μηκος των ντιζων απο το 636 κ να παρεις 2 κεφαλακια για τα συρματοσχοινα,αυτα Δες φωτο απο το αγωνιστικο κ8 μου... [img] [/img] | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 13:40 | |
| - babis k8 έγραψε:
- krosfala έγραψε:
Το ψαχνω αυτες τις μερες οσο μπορω και δε φαινεται μεχρι στιγμης καποια λυση σχετικα απλη.Παλι πατεντες θελει.. Αυτο που λες μπαμπη για διακοπτη ον-οφ κ μιζα πως μπορω να βρω? Απο τι μηχανακι δλδ?Και γινεται μ αυτο τον τροπο να συνεχισω να εχω φωτα και φρενα? Εχετε υπ οψην σας καποια plug n play λυση? Γιατι ακομη κ το σετ της motion pro που προλαβα να κοιταξω,με διακοπτη εξτρα δε φαινεται τοσο απλο να εχεις φωτα κ φρενα. Θα το ψαξω λιγο ακομη μολις βρω χρονο και θα σας ρωτησω μερικα πραματα ακομη αν καποιος μπορει κ θελει να βοηθησει γιατι η αληθεια ειναι οτι φαινεται αρκετα μπερδεγουεη το θεμα.Τουλαχιστον οπως το καταλαβαινω εγω.
Aυτο που σου λεω ειναι να βρεις εναν ιδιο δεξι διακοπτη,να αφαιρεσεις το κομματι της γκαζιερας κ να παρεις μια μεταχειρισμενη γκαζιερα απο zx636 που οι ντιζες φευγουν προς τα πανω κ να τελειωσεις.
Με αυτη την λυση εχεις κ τον διακοπτη με την επιλογη των προγραμματων ενεργο,γκαζιερα πιο κοντη με τις ντιζες προς τα πανω ενω μπορεις πελον να ρυθμισεις τα κλιπ ον σου οπου σου αρεσει ψωρις να σ'εμποδιζουν οι στοκ ντιζες.
Θελει λιγη δουλεια,αλλα αν πιανουν τα χερια σου ειναι 1-2 ωριτσες χωρις να απαιτουνται ιδιαιτερες γνωσεις.
Το μονο που θα σε ταλαιπωρισει λιγο,ειναι το να προσαρμωσεις το μηκος των ντιζων απο το 636 κ να παρεις 2 κεφαλακια για τα συρματοσχοινα,αυτα
Δες φωτο απο το αγωνιστικο κ8 μου...
" />
Εισαι γατος!!Σ ευχαριστω παρα πολυ μαν. Ετσι φαινεται να γινεται δουλεια. Γεννηθηκαν 3 αποριες ακομη (σα τη λερναια υδρα παει το θεμα :p) -1 Για να γινει αυτη η μοντα θελω τις ντιζες απο kawasaki(φτου κακα) 636?τι μοντελο 05-06 ? -2 Αμα κανω τη μοντα με το μαμα διακοπτη θα χωραει να μπει αφτερ μαρκετ γκαζιερα? και -3 Αμα βαλω πραματα kawasaki πανω μηπως χασω καμια 30 πονυ? :p Σορυ για το πρηξιμο αλλα επειδη φοβαμαι οτι θα τα βρω μπροστα μου θα ηθελα να τα μαζεω μια ολα οσα χρειαζομαι κ μετα να το λυσω μια κ καλη,Θενκςςςςς! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 13:57 | |
| - krosfala έγραψε:
- babis k8 έγραψε:
- krosfala έγραψε:
Το ψαχνω αυτες τις μερες οσο μπορω και δε φαινεται μεχρι στιγμης καποια λυση σχετικα απλη.Παλι πατεντες θελει.. Αυτο που λες μπαμπη για διακοπτη ον-οφ κ μιζα πως μπορω να βρω? Απο τι μηχανακι δλδ?Και γινεται μ αυτο τον τροπο να συνεχισω να εχω φωτα και φρενα? Εχετε υπ οψην σας καποια plug n play λυση? Γιατι ακομη κ το σετ της motion pro που προλαβα να κοιταξω,με διακοπτη εξτρα δε φαινεται τοσο απλο να εχεις φωτα κ φρενα. Θα το ψαξω λιγο ακομη μολις βρω χρονο και θα σας ρωτησω μερικα πραματα ακομη αν καποιος μπορει κ θελει να βοηθησει γιατι η αληθεια ειναι οτι φαινεται αρκετα μπερδεγουεη το θεμα.Τουλαχιστον οπως το καταλαβαινω εγω.
Aυτο που σου λεω ειναι να βρεις εναν ιδιο δεξι διακοπτη,να αφαιρεσεις το κομματι της γκαζιερας κ να παρεις μια μεταχειρισμενη γκαζιερα απο zx636 που οι ντιζες φευγουν προς τα πανω κ να τελειωσεις.
Με αυτη την λυση εχεις κ τον διακοπτη με την επιλογη των προγραμματων ενεργο,γκαζιερα πιο κοντη με τις ντιζες προς τα πανω ενω μπορεις πελον να ρυθμισεις τα κλιπ ον σου οπου σου αρεσει ψωρις να σ'εμποδιζουν οι στοκ ντιζες.
Θελει λιγη δουλεια,αλλα αν πιανουν τα χερια σου ειναι 1-2 ωριτσες χωρις να απαιτουνται ιδιαιτερες γνωσεις.
Το μονο που θα σε ταλαιπωρισει λιγο,ειναι το να προσαρμωσεις το μηκος των ντιζων απο το 636 κ να παρεις 2 κεφαλακια για τα συρματοσχοινα,αυτα
Δες φωτο απο το αγωνιστικο κ8 μου...
" />
Εισαι γατος!!Σ ευχαριστω παρα πολυ μαν. Ετσι φαινεται να γινεται δουλεια. Γεννηθηκαν 3 αποριες ακομη (σα τη λερναια υδρα παει το θεμα :p) -1 Για να γινει αυτη η μοντα θελω τις ντιζες απο kawasaki(φτου κακα) 636?τι μοντελο 05-06 ? -2 Αμα κανω τη μοντα με το μαμα διακοπτη θα χωραει να μπει αφτερ μαρκετ γκαζιερα? και -3 Αμα βαλω πραματα kawasaki πανω μηπως χασω καμια 30 πονυ? :p
Σορυ για το πρηξιμο αλλα επειδη φοβαμαι οτι θα τα βρω μπροστα μου θα ηθελα να τα μαζεω μια ολα οσα χρειαζομαι κ μετα να το λυσω μια κ καλη,Θενκςςςςς!
Πρηξιμο δεν υπαρχει,αντιθετα υποχρεωση θα το ελεγα αν καποιος ξερει να το μεταφερει σ'αυτον που εχει το "προβλημα" κ ψαχνει για λυση Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,νομιζω οτι οι γκαζιερες απο 03-09 ειναι ιδιες για τα kawa. Eγω απλως σου ανεφερα απο ποιο μοντελο το ειχα παρει (636 05-06) για να βρεις ενα μπουσουλα Εννοειται οτι με την μοντα αυτη εχεις χωρο να βαλεις αφτερ γκαζιερα,εγω για πιο οικονομικη λυση στο ανεφερα κ το κυριοτερο γιατι του kawa εκτος του οτι ειναι κοντη ειναι κ σιδερενια ενω του gixxer πλαστικη Για αφτερ θες απο 100αρικο κ βαλε για μια καλη ποιοτικη ενω με του kawa το πολυ με 50 ευρω την παιρνεις κομπλε Για τa εξτρα αλογα που θα παρει το gixxer με τα πραγματα του kawa δεν στο αναφερω καν γιατι φοβαμαι οτι θα το πουλησεις κ θα τρεξεις να..."ντυθεις" στα πρασινα Αυτα | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 11 Μαρ 2017, 20:52 | |
| Xaxaxa Σ ευχαριστω πολυ αγορινα. Καταλαβα τι λες απλως ηθελα να ξερω αν εχω κι αυτη τη δυνατοτητα. Τελεια,μου ελυσες μεγαλο κομπο να ξες | |
|
| |
| clip-ons | |
|