| clip-ons | |
|
+21noodles krosfala asphyx tasos1984 Antonios_gsxr babis k8 cpantelo Miou Leroy lotinia WotU777 Vourk™ landen JIMK7 ΚΑΣΤΟΡΙΑ boutser jmone sfikaaa Darksoul nasos-v baronsanto 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 12 Μαρ 2017, 01:03 | |
| Άλλη μια λύση είναι να παραγγείλεις από venhil ντίζες για το μοντέλο σου στο μήκος που θέλεις. Βγάζεις τις δικές σου βάζεις τις άλλες απλά. Είχα πάρει σετάκι για τον συμπλέκτη όταν το είχα γυμνό με την καρατιμόνα. http://www.venhill.co.uk/Home | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 12 Μαρ 2017, 01:27 | |
| Ναι σωστος!Αυτο σκεφτομουνα,ειδα οτι το κανει η motion pro, αλλα λεω που να παραγγελνω απο αμερικη τωρα...Ωραιος απο αγγλια ειναι πιο συντομα τα πραματα λογικα | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 12 Μαρ 2017, 13:26 | |
| Αν θυμάμαι καλά κάναν γύρο στις 10 μέρες να έρθουν μαζί με τον χρόνο κατασκευές τους. Αλλά με τα ταχυδρομεία ποτέ δεν ξέρεις... | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 12 Μαρ 2017, 23:01 | |
| - Leroy έγραψε:
- Άλλη μια λύση είναι να παραγγείλεις από venhil ντίζες για το μοντέλο σου στο μήκος που θέλεις. Βγάζεις τις δικές σου βάζεις τις άλλες απλά. Είχα πάρει σετάκι για τον συμπλέκτη όταν το είχα γυμνό με την καρατιμόνα.
http://www.venhill.co.uk/Home Ωραιος Πασχαλη...δεν το ηξερα οτι υπαρχει καποιος που φτιαχνει κατα παραγγελεια | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 13 Μαρ 2017, 00:57 | |
| Και εγώ από ένα φόρουμ με sreetfighter το είχα βρει | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 13 Μαρ 2017, 01:18 | |
| Ετσι ενα update..Εχω καει κανονικα Καθισα κι επαιξα λιγο με τα κατσαβιδια στο γκαραζ σημερα. Χαμηλωσα περιπου 4-5χιλ τα μαμα ωστε να μη κλειδωνουν τα κλιπον στη τιμονοπλακα και τα εφερα μπροστα,πιο ανοιχτα αρκετα. Το βγαλα μια βολτα,η θεση εγινε πιο σκυφτη κ τα χερια αρκετα πιο ανοιχτα. Το μηχανακι δε μου δινε ωραια αισθηση,εστριβε χαιδευωντας το απλα, αλλα σα να το ενιωθα νευρικο κ πως να το πω πιο ελαφρυ στο τιμονι. Θα κανω δοκιμες κι αυριο,α θεμα με ντιζες κ σωληνακια δεν ειχα εντωμεταξυ. Τωρα αν βρω καποια θεση που μ αρεσει με τα μαμα θα πρεπει η να κοπουν τα καρφακια απ τα κλιπον η να ανοιξει η τιμονοπλακα προς τα πισω με σιδερολιμα , γιατι δευτερη τρυπα δε χωραει να γινει.Ειναι οριακα πισω η στοκ. Τωρα οσο αναφορα τα κλιπον που εχω καει να ψαχνω παιζει το εξης. Στο κ8 οι μπουκαλες ειναι 5οχιλ πανω πανω και για 33χιλ προς τα κατω. Μετα γινονται 48χιλ.Ετσι αν καποια στιγμη θελησει καποις να χαμηλωσει τα μπροστινα η απλα να βαλει πιο χαμηλα τα κλιπ ον δε μπορει με 5ορα κλεμα Η woodcraft βγαζει κλιπ ον 48-5ο οπου μπορουν να πιασουν κ στο πανω μερος κ στο κατω.Βεβαια νομιζω ειναι πολυ χαμηλα να βαλεις εκει τις κλεμες απ τα κλιπ απλα το αναφερω.Παντως δεν ενθουσιαστηκα με το ανοιγμα των κλιπ ον, σα στριφαητερ μου φαινοτανε.Θα δω κι αυριο.. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 13 Μαρ 2017, 01:53 | |
| Να σου πω την αλήθεια τώρα που το βλέπω καλύτερα το θέμα, έχω την εξής απορία. Γιατί να μην σου φτάσει το μήκος της ντίζας εφόσον απλά θέλεις να παίξεις με το άνοιγμα τον clip-ons; Πιστεύω πως είναι λογικό να στρίβει και να σου φαίνεται πιο ελαφρύ. Όσο πιο πολύ ανοίγεις αλλάζει και ο "μοχλός". Μεγαλύτερος μοχλός μικρότερη προσπάθεια στην αλλαγή κατεύθυνσης.... | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 13 Μαρ 2017, 02:07 | |
| Aπ οτι καταλαβα κι εγω μεχρι στιγμης,απ αυτα που διαβαζω δλδ, τα περισσοτερα αφτερ μαρκετ σου δινουν τη δυνατοτητα να ρυθμισεις και το μηκος των κλιπον.Και εκει μαλλον ξεμενεις απο ντιζες,σωληνακια κλπ Για το μοχλο ναι το περιμενα,γυμνο ειχα πριν,αλλα μου δωσε περιεργη αισθηση.Θα το κανω δοκιμες αυτες τις μερες με τα μαμα κ θα δω πριν παραγγειλω η κοψω οτιδηποτε | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 13 Μαρ 2017, 16:27 | |
| Ναι αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: clip-ons Τετ 03 Ιαν 2018, 22:47 | |
| θελω να φερω τα clip on σε ποιο ανοιχτη θεση. το στοπ που εχουν μπαινει στην τελευταια τρυπα στην τιμονοπλακα, αν το βαλω εξω απο την τιμονοπλακα, αλλα να ακουμπαει πανω τις υποθετω δε θα εχω καποιο προβλημα σωστα?
το μηκος δε με ενδιαφερει, απλα θελω να ειναι λιγο πιο εξω. καλυτερα να βαλω αλλα aftermarket και να μη κανω οτι ειπα παραπανω? αν ναι, τι καλο δοκιμασμενο υπαρχει? σε λογικα πλαισια, μη δωσω 300ε για clip on.
| |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Πεμ 04 Ιαν 2018, 12:46 | |
| Μπορείς να το κατεβάσεις απλά θα είσαι αρκετά πιο σκυφτός σε θέση οδήγησης. Για άφτερ μπορείς να δεις σε gilles, pptuning, driven από 120 και ανεβαίνεις...
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Πεμ 04 Ιαν 2018, 15:20 | |
| κοψε τα αυτακια και ανοιξε τα κλιπ ον παιζει να μην σε φτανουν οι ντιζες ή καπου να βρισκουν τα γιλλες ειναι μια μαλακια και μιση εχω βαλει τα ρυθμιζομενα και δεν μου αρεσουν καθολου εχουν και αλλο υψος και αλλες μοιρες κλιση απο τα μαμα οι ντιζες του γκαζιου βρισκουν στο πολυεστερικο και το τριβουν στα μαμα φερινγκ θα το ξεφτυλισουν ασε οτι δεν σου επιτρεπει να κανεις ολη την περιστροφη προς τα δεξια επισης δεν επιτρεπουν στην μανετα του συμπλεκτη να ειναι σε σωστη θεση και την εχουν φερει λιγο πιο πανω (την κλιση) και δεν εχεις χωρο για να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες στις ρυθμισεις που δινουν
μαλακια επιλογη τελειως ...
| |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Πεμ 04 Ιαν 2018, 16:18 | |
| Υπάρχουν και τα Gilles μη ρυθμιζόμενα Αλεξ. Τα είχα εγώ, τώρα ο Κένταυρος.
Αυτό που λέει ο Άλεξ για τα αυτάκια μπορείς να το κάνεις. Τα πιν που κουμπώνουν στην τιμονόπλακα χρειάζεται να φας μόνο. Το έχω κάνει και εγώ με την άφτερ τιμονόπλακα που έχω δεν μπαίναν πάνω και τα τρόχισα. | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: clip-ons Πεμ 04 Ιαν 2018, 18:01 | |
| έχω κατεβάσει κι έχω ανοίξει τα μαμά clip-on. δεν μπορώ να τα ανοίξω όσο θα ήθελα όμως γιατί βρίσκει η μανέτα φρένου στη βάση οργάνων (τέρμα αριστερά). και γιατί να τα θες πιο ανοιχτά?όχι μόνο για μεγαλύτερο μοχλό.τα ανοιχτά clip-on βοηθάνε πολύ με το upper body position | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: clip-ons Πεμ 04 Ιαν 2018, 18:15 | |
| - Leroy έγραψε:
- Υπάρχουν και τα Gilles μη ρυθμιζόμενα Αλεξ..
ναι το ξερω οτι υπαρχουν και τα μη ρυθμιζομενα εγω μιλαω για τα ρυθμιζομενα ομως που τελικα δεν μπορεις να τα ρυθμισεις διαφορετικα παρα μονο μερικα εκατοστα | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Πεμ 04 Ιαν 2018, 19:35 | |
| Οπότε μαλακία... Και να φανταστείς είχα παραγγείλει τα ρυθμιζόμενα και μου ήρθαν κατά λάθος τα στάνταρ | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: clip-ons Πεμ 04 Ιαν 2018, 22:48 | |
| - Leroy έγραψε:
- Οπότε μαλακία... Και να φανταστείς είχα παραγγείλει τα ρυθμιζόμενα και μου ήρθαν κατά λάθος τα στάνταρ
Γ@μ@νε τα standard... Πολύ επιθετική θέση. Τα ρυθμιζόμενα τα έχω δει στου Μιου το μηχανάκι και είναι λίγο χοντροκομμένα είναι η αλήθεια αλλά απο θέση δεν μπορώ να σου πω. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 06 Ιαν 2018, 01:04 | |
| Με τα μαμα εγω το φοβηθηκα να κοψω τ αυτακια γιατι μετα το μονο πιασιμο θα ειναι η 1βιδα. Τα αφτερμαρκετ πιανουν με 2 βιδες γι αυτον το λογο. Τι γινεται ομως παρακατω... Στα 600-750 κ8-κ10 και ενδεχομενως κ σε αλλα μοντελα,δεν το γνωριζω, τα καλαμια δεν εχουν σταθερη διαμετρο.Ψηλα πανω εχουν 50χιλ ενω λιγο πιο κατω 48χιλ. Εγω πηρα τελικα τα driven τα οποια βγαινουν ειδικα για το μοντελο αυτο για καλαμια κ 48 κ 50. Δεν ειναι καμια τρομερη τεχνολογια,μια σφηνα εχουν στην ουσια για να σφιγγει κ στο 48. Απο κει κ περα εχεις να διαλεξεις κ μοιρες 6-7-10 κλπ. Και η pp tuning βγαζει ενα που μπορεις να ρυθμιζεις κ τις μοιρες,φαινεται πολυ καλη περιπτωση
| |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 06 Ιαν 2018, 01:25 | |
| Εγώ τα έχω μήνες έτσι πάντως και με γρήγορες βόλτες και καθημερινή χρήση στο δρόμο. Πρόβλημα κανένα μέχρι τώρα... Εννοείτε ένα αφτερ θα ήταν η σωστή λύση | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Σαβ 06 Ιαν 2018, 01:40 | |
| Nαι κι εγω το εκανα λιγες βολτες ετσι κ δεν ειχα προβλημα,απλα για ψυχολογικους λογους το φοβηθηκα.Θεωρω οτι σε τετοια περιπτωση το πιο σωστο ειναι να βγαλεις την τιμονοπλακα και να κανεις 2 τρυπες πιο πισω,αλλα το κακο ειναι οτι εχεις ελαχιστο χωρο γι αυτο,κι αν θες να τα ανοιξεις ακομη παραπανω τοτε παλι τ αυτακια δε θα κουμπωνουν πουθενα | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: clip-ons Κυρ 07 Ιαν 2018, 20:57 | |
| δε παιρνει τρυπες η τιμονοπλακα, ειναι τερμα πισω αυτες που ηδη εχει. απο το λιγο που κοιταξα, αν τα κοψω θα ερθουν ακριβως εκει που τα θελω. θα περιμενω λιγο (βεβαια τα αυτακια θα τα κοψω, να δω ποσο θα βολεψει), και αν εχω ακομα το μηχανακι το μαρτιο, θα επενδυσω σε βελτιωσεις. απο clip on λεω να βαλω αυτα https://ab-m.de/en/motorcycle-accessories-shop-details/6/clip-ons/25/clip-on-raceclip-single λενε πολυ καλα λογια για την εταιρια οι ευρωπαιοι αναβατες. πιθανων και ενα καλο ζευγαρι ρυθμιζομενων μαςπιε https://ab-m.de/en/motorcycle-accessories-shop-details/122/footrests/57/footrest-system-excentro - Gixxerm@n έγραψε:
- έχω κατεβάσει κι έχω ανοίξει τα μαμά clip-on. δεν μπορώ να τα ανοίξω όσο θα ήθελα όμως γιατί βρίσκει η μανέτα φρένου στη βάση οργάνων (τέρμα αριστερά).
και γιατί να τα θες πιο ανοιχτά?όχι μόνο για μεγαλύτερο μοχλό.τα ανοιχτά clip-on βοηθάνε πολύ με το upper body position αυτο ισχυει. οσοι εχουν ανοιχτα clip on ειναι 1.80+ υψος. διαβαζω πως δε θα με οφελησει πουθενα γιατι ειμαι πολυ κοντος και το μονο πλεονεκτημα ειναι πως θα πεφτει λιγο πιο ευκολα στο turn in. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Δευ 22 Ιαν 2018, 20:12 | |
| επανερχομαι, εκοψα τα αυτακια και ανοιξα τα κλιπ ον βολευει απιστευτα, επρεπε να το ειχα κανει τοσο καιρο πλαγιαζει βαζοντας τη μιση δυναμη που εβαζα πριν ακομα και με τελειωμενο πισω λαστιχο θα βαλω αφτερ κλιπ ον αν το μηχανακι παραμενει μονιμα στην κατοχη μου. | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| |
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: clip-ons Τετ 03 Απρ 2019, 14:49 | |
| Σε Κ7 μπορώ να βάλω clipon από Κ6 ? Σαν κωδικός Suzuki είναι διαφορετικά ... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: clip-ons Τετ 03 Απρ 2019, 18:06 | |
| Σαν διάμετρο ίδια είναι τα καλάμια. Τα αυτάκια στην τιμονόπλακα δεν ξέρω αν είναι στην ίδια θέση. | |
|
| |
| clip-ons | |
|