| προβλημα! προβλημα? | |
|
+5Darksoul gsxrthiva valentinosgsxr boutser mitsos 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 16:58 | |
| λεποννννν γκαντεμοσαυρος σπικινγ ειμαι αττικη οδο τις προαλλες και καθως πηγενα 290~ κανει ενα κοψιμο το μηχανακι σαν να αφηνω στιγμιαια το γκαζι... λεω δεν μπορει γλιστρισε το γαντι.... ξαναπλακονομε λοιπον παω τελικη το ξανακανει μετα απο λιγο :O κατεβαινω το κοιταω... μηπως κρεμιεται τιποτα ξερω γω παω ξανα την επομενη σπαω τριτη 190~?? κατι τετοιο το ξανακανει... μηπως παει το μυαλο σας πουθενα? κοιταξα για λαδια κομπλε τωρα τι περναει απο το μυαλο μου.....................μηπως λεω εγω μηπως το τελευτεο καιρο ακουγεται η καδενα και το αναβαλω να την φτιαξω ως το μεγαλο service(2.500 ακομα δλδ στα 30.000) ετσι οπως ειναι χαλαρη να πηδαει δοντια οταν ζοριζεται?ξερω γω... μαντευω και δεν ειμαι και καλος σε αυτα οποτε ακουω γνωμες! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 17:06 | |
| εχεις συναγερμο; αυτο μαλλον για ηλεκτρικο μου φενεται δεν πιστευω να ειναι απο την καδενα αν ειχε πηδιξει δοντια τωρα θα πηδουσες και εσυ με αυτα που θα ειχες παθει. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 17:08 | |
| εχω συναργεμο! καιρο τωρα... δλδ τι γινεται με συναργεμο?
αα αλλη ιδεα που εχω και την ξεχασα ειναι μηπως εβαλα χαλια βενζινα... ;O δεν το τελειωσα ακομα αυτο το ντεποζιτο! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 17:18 | |
| παιζει να σου κωβει τα ρευματα ο συναγερμος αν δεν εχει συνδεθει σωστα, γινεται συχνα αυτο. Οσο για την βενζηνη δεν θα στο εκανε σε συγκεκριμενες στροφες αλλα συνεχεια! | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 17:22 | |
| το μηχανακι το εχω 3-4 μηνες με τον συναργεμο ποτε δεν ειχα προβλημα | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 18:45 | |
| Γνωμη μου ειναι οτι θελει καθαρισμα η αντλια βενζινης. Καλο ειναι να πας να την μετρησουν και να την καθαρισουν ετσι κι αλλιως, δεδομενου οτι τα 28κ χιλ που εχεις ειναι αρκετα για να εχει βρωμισει....στην θεση σου θα εκανα και το σερβις (εστω και νωριτερα) για να αποκλισω το ενδεχομενο να φταει καποιο μπουζι ομως σχεδον αποκλειεται να φταιει η καδενα. | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 20:21 | |
| κοιτα την αντλια....γιατι βουλωνει το φιλτρακι και στις ψιλες κοβει...μπορεις να το καθαρισεις και μονος σου....κοιτα και την βαλβιδα του σταντ...εγω παλια ειχα κοψιμο απο την βαλδιδα του σταντ....δεν εκλεινε καλα το σταντ και στα πολλα τα γκαζια εκοβε... | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 21:03 | |
| χμ... αυτο με την αντλια παιζει μαλλον (ελπιζω :P ) αυτο με το σταντ το "αποκλειω" γιατι και το εχω λαδωσει καλα και καθε φορα που φευγω το τσεκαρο καλα με το ποδι αλλα thanx για την ιδεα anyway! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 22:01 | |
| το οτι το λαδωσες καλα δεν ειναι απαρετητα καλο! η βαλβιδα πρεπει να ειναι στεγνη ο μεντεσες του σταντ πρεπει να ειναι λαδωμενος! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 22:46 | |
| διακοπτης σταντ ρελε αντλιας βενζινης κ διακοπτης στο χερι κοκκινο κουμπι
στον διακοπτη του σταντ παρε καθαριστικο επαφων κ ξεβιδωσετον κ ριξε μεσα αφου τον ανοιγοκλεινεις ρελε αντλιας δες στο μανουαλ σου που ειναι κ δες αν ειναι οκ η φυσα διακοπτης χεριου δε νομιζω να χει κατι
μετα αν ο συναγερμος σου εχει κοψιμο κινητηρα μπορει να μην σου χε κανει τπτ ολο αυτο τον καιρο αλλα να στο εμφανησε τωρα ΠΑΘΩΝ το ξυλωσα κ ηρεμησα τωρα πια το τερμα γκαζι στην πρωτη κανει σουζα φουλ χωρις κοψιματα μου το χαν συνδεσει στο ρελε της αντλιας κ δημιουργησε προβλημα μετα απο 6 μηνες ομως μετα αν ξερεις που ειναι το καλωδιο που περνει ρευμα ι συναγερμος ξεσυνδεσετο η πηγαινε στο συνεργειο σου να στο ξεσυνδεσει κ μετα πηγαινε βολτα να δεις αν το κανει δε θα το κανει ειμαι 99% σιγουρος μετα αν το κανει ειμαι 99,9% σιγουρος οτι εχουν δικιο οι απο πανω μου οτι ειναι αντλια αλλαξε ΒΕΝΖΙΝ'Α! | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τρι 03 Μάης 2011, 23:46 | |
| ναι ο φιλιπος εχει δικιο...απομονωσε πρωτα τον συναγερμο...πηγαινε μια βολτα και αν κανει παλι τα ιδια συνεχισε με τα επομενα...απεκλεισε εκδοχες μια μια μεχρι να το βρεις!! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τετ 04 Μάης 2011, 12:18 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τετ 04 Μάης 2011, 16:33 | |
| Εγώ το είχα πάθει αυτό και μου έκοβε απο 3η στο κιβώτιο μέχρι σε συγκεκριμένες στροφές μετά απο γέμισμα σε συγκεκριμένο βενζινάδικο..Τελικά ήταν το καύσιμο..Μόλις το τελείωσα η μπορεί και να είχε μείνει λίγο έβαλα απο αλλού και ιδού..Το μοτέρ ζωντάνεψε..Τού φυγε ο λόξιγκας!!!!Εννοείτε ότι δέν ξαναέβαλα απο εκεί καύσιμο.Τέσπα, δέν είμαι ειδικός οπότε τα παιδιά θα ξέρουν σίγουρα καλύτερα απο εμένα.Σου εύχομαι περαστικά στο μωρό σου!! | |
|
| |
tromokratis Normal gixxer
Όνομα: : Spiros Τόπος : ☢ athina ☢ Αριθμός μηνυμάτων : 130 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Τετ 04 Μάης 2011, 17:49 | |
| φίλε το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και τελικά είχε ξεφτιστεί ΕΝΑ καλώδιο και ακούμπαγε σε καπιω μεταλλικό σημείο το μόνωσα και τώρα οκά θέλει πσακσιμο | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Πεμ 05 Μάης 2011, 08:31 | |
| Τασωμαι υπερ της αντλιας γιατι δεν ειναι βενζινες αυτες που εχουμε γενικα!! Αλλα εχω και μια ερωτηση γιατι συνδεεται τον συναγερμο στην αντλια και οχι στην μιζα? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Πεμ 05 Μάης 2011, 09:21 | |
| αμα ειναι αδιο το ντεποζιτοσου απο βενζινη σε αποτομες επιταχινσις η υψιλες ταχιτιτες η τρομπα δεν ρουφαει ββενζινη...τσεκαρετο...το παθενα σιχνα γιατι βαζω μονο 5ευρα ;P | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Πεμ 05 Μάης 2011, 10:59 | |
| | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα! προβλημα? Πεμ 05 Μάης 2011, 16:49 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- αμα ειναι αδιο το ντεποζιτοσου απο βενζινη σε αποτομες επιταχινσις η υψιλες ταχιτιτες η τρομπα δεν ρουφαει ββενζινη...τσεκαρετο...το παθενα σιχνα γιατι βαζω μονο 5ευρα ;P
χαχα τραγικο παντα το fullaro εγω ποτε αδειο :p | |
|
| |
| προβλημα! προβλημα? | |
|