| προβλημα... | |
|
+10Darksoul Miou kostasva spastos leontas panosk8 k8 600 kk platonas valentinosgsxr alhthrios 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: προβλημα... Τετ 24 Αυγ 2011, 21:33 | |
| γεια σε ολους!!!αυτες τις μερες μου βγαζει ενα προβλημα μετα τις 10χιλ στροφες η μηχανη...εκει που ανοιγω το γκαζι μου κοβει(σαν να σβηνει η μηχανη για ενα δυο δευτερολεπτα) και μετα ξαναδινει....αλλαξα τρια βενζιναδικα γτ νομιζα οτι φταιει η βενζινη αλλα τιποτα....δεν μου το κανει παντα ομως...αν εχει συμβει σε καποιον αλλον η αν ξερει κανεις τι στο καλο γινετε ασ βοηθησει...ευχαριστω πολυ... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τετ 24 Αυγ 2011, 22:10 | |
| Στο πρωτο που παει το μυαλο μου ειναι να εχει βρωμισει η αντλια βενζινης. Ομως, θα μπορουσε καλιστα να ειναι και ηλεκτρικο το προβλημα, ας πουμε διακοπτης σταντ ή διακοπτης συμπλεκτη, καμια ασφαλεια που ειναι στα τελευταια της...αυτα ειναι τα ευκολα που μπορεις να ελεγξεις.
Η μπαταρια σου ειναι "ζωντανη"? Μηπως την βλεπεις πεσμενη απο τοτε που εχεις το προβλημα? | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τετ 24 Αυγ 2011, 22:18 | |
| οχι κομπλε ειναι η μπαταρια...διαβασα σε ενα αλλο θεμα οτι ισως φταιει το ιμοβιλιζερ...αλλα μου το εβγαλε τωρα στα καλα καθουμενα... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τετ 24 Αυγ 2011, 23:06 | |
| συναγερμος αν ειναι ενεργο το κοψιμο κινητηρα μου παει το μυαλο. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα... Πεμ 25 Αυγ 2011, 02:26 | |
| τρομπα βενζινης ??? ανορθωτης και πηνεια ειναι οκ??? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα... Πεμ 25 Αυγ 2011, 11:05 | |
| η τρομπα σου βουλωσε. και οσα βενζιναδικα κ να αλλαξεις τωρα,δε προκειται να φτιαξει απο μονο του. ενα και καλο νοθευμενο γεμισμα αρκει για να σου κανει ολα αυτα που εγραψες. δες τι ειχα βγαλει εγω το πασχα απ το ρεζερβουαρ μου. δεν ειναι καντιλι...βενζινη κ σκατα ειναι... και θυμαμαι σε ποιον κ@ργιολη βενζινα γεμισα,ομως ηταν τυχερος γιατι μετα απο λιγες μερες επεσα. καλο λυσιμο. | |
|
| |
leontas Normal gixxer
Όνομα: : Λεόντιος Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Αγωνιζόμενος : καθε μερα... Hμερομηνία εγγραφής : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 08:20 | |
| παιδια και μενα ακριβως το ιδιο μου κανει. εχω ενα gsxr600k7 εκει που θα το δωσω τερμα το γκαζι κοβει και ξαναδινει. και οταν παω τερμα το γκαζι και το αφησω ανοιγει (κανει ενα πεταγμα) και μετα κοβει. τι να πω? μου φενεται πως εχει χασει και σε αποδοση. με το ζορι να ανεβασει 230-240.. τρομπα? συναγερμος? τι σκατα μπορει να ειναι?
| |
|
| |
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 09:27 | |
| αν κανεις αναζητηση θα βρεις απαντηση εχει ξανα αναβει το προβλημα σου | |
|
| |
leontas Normal gixxer
Όνομα: : Λεόντιος Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Αγωνιζόμενος : καθε μερα... Hμερομηνία εγγραφής : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 10:35 | |
| ναι. κατι βρηκα. μιλησα και με τον μηχανικο μου και μου ειπε να μου αποσυνδεσει τον συναγερμο και δεν επανελθει κοιταμε αντλια βενζινης. | |
|
| |
leontas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 15:40 | |
| παιδια κατι ακομη. σε περιπτωση που δεν ειναι αυτα τα 2, τι αλλο να κοιταξω? πεταλουδες, TPS, καποιον αισθητηρα? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 15:48 | |
| το λ πριν το καταλυτη !
Κουμπωσε το διαγνωστικο σε συνεργειο και δες αν εχει καταγραψει κανενα σφαλμα σε αισθητηρα ! και της εισαγωγης και της εξαγωγης ! | |
|
| |
leontas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 15:58 | |
| μαλλον αυτο θα κανω, απ'το να πεδευομαι μονος μου... ευχαριστω φιλος! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 16:41 | |
| - leontas έγραψε:
- παιδια κατι ακομη. σε περιπτωση που δεν ειναι αυτα τα 2, τι αλλο να κοιταξω? πεταλουδες, TPS, καποιον αισθητηρα?
δεν παιζει να ναι κατι αλλο αν εχεις συναγερμο πανω με μπλοκαρισμα.τζαμπα αγχωνεσαι κ ουτε χρειαζεται να πεδευεσαι. στο 90% των συναγερμων που περνανε, παρεμβαλουν το ρελε μπλοκαρισματος στο ρελε της τρομπας βενζινης κ ρελε με ρελε κανουν αλαξοκολλιες.εξου κ οι διακοπες στο μοτερ οταν ανεβαζεις στροφες,κ νομιζεις οτι κατι τρεχει με τις βενζινες. να πας στον μαστορα που σου περασε τον συναγερμο,να του πεις να σου απενεργοποιησει το μπλοκαρισμα εντελως,καντο μια βολτα κ αν στρωσει πεστου να σου αλλαξει τη συνδεσμολογια,υπαρχουν αλλοι 2 τροποι συνδεσης. | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 16:47 | |
| κοιταξε λιγο και το διακοπτη του σταντ.......... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 16:50 | |
| αν φορας bazzaz δοκιμασε να το βγαλεις μπας και μαμακιζεται καποια φισα ! | |
|
| |
leontas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 20:03 | |
| πανο εβαλα πριν κανα μηνα συναγερμο (απο τοτε αρχισε το πανηγυρι) με μπλοκαρισμα κινητηρα. τον ειχα πει πως δε θελω να εχει μπλοκαρισμα και αν μπορει να μη το βαλει, εκεινος με ειπε πως δεν υπαρχει καποιο θεμα και ειναι καλο να εχω και μπλοκαρισμα. πηγα σημερα αλλα ηταν φευγατος. θα ξαναπαω αυριο.
Υ.Γ επιρεαζεται και η τελικη? με το ζορι παει το ρημαδι 220-230. πριν 250 τα ειχε για πλακα.. για πλακα ομως... ε πως για..? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 20:19 | |
| - leontas έγραψε:
- πανο εβαλα πριν κανα μηνα συναγερμο (απο τοτε αρχισε το πανηγυρι) με μπλοκαρισμα κινητηρα. τον ειχα πει πως δε θελω να εχει μπλοκαρισμα και αν μπορει να μη το βαλει, εκεινος με ειπε πως δεν υπαρχει καποιο θεμα και ειναι καλο να εχω και μπλοκαρισμα. πηγα σημερα αλλα ηταν φευγατος. θα ξαναπαω αυριο.
Υ.Γ επιρεαζεται και η τελικη? με το ζορι παει το ρημαδι 220-230. πριν 250 τα ειχε για πλακα.. για πλακα ομως... ε πως για..? ε βεβαια επιρεαζεται αφου δεν ανεβαζει στροφες στα ψηλα.μην αγχωνεσαι το μηχανακι δε χαλασε απλα δε δουλευει σωστα. ασε τι λεει αυτος, οταν πας αυριο το πιο πιθανο να σου πει μα μου δεν ειναι αυτο,εσυ να επιμεινεις να στο αφαιρεσει εντελως,δλδ να κανει τσεκ η αντλια χωρις να χρειαζεται να ξεοπλησεις. βγες καντο μια δοκιμη κ αν δεις οτι εστωσε ριχτου κ μια μουτζα οπως φευγεις. :P :P | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 20:20 | |
| αν δεν τρεχει , εχεις βουλωμενο φιλτρο βενζινης , εσυ , απο οτι καταλαβα μιλουσες για διακοπες και κομπιασματα φιλε μου, αυτα μπορει να προερχονται απο το συναγερμο........ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 20:37 | |
| - kostasva έγραψε:
- αν δεν τρεχει , εχεις βουλωμενο φιλτρο βενζινης , εσυ , απο οτι καταλαβα μιλουσες για διακοπες και κομπιασματα φιλε μου, αυτα μπορει να προερχονται απο το συναγερμο........
ετσι .... οταν εχει αρχισει να βουλωνει η τρομπα δεν κανει τετοιες διακοπες ... και αφου η ιστορια ξεκινησε οταν εβαλες τον συναγερμο κανε οπως λεει ο πανος... | |
|
| |
leontas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 20:46 | |
| αυτο θα κανω παιδια και ευχαριστω πολυ που με διαφωτισατε!!! και μιας που το εφερε και η συζητηση θα παω και απο τον μηχανικο μου να καθαρισει και την αντλια.. ελπιζω πως ολα θα πανω καλα και οταν εχω νεα θα ενημερωσω.. ευχαριστω και παλι! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 20:50 | |
| Και εγω πονταρω σε συναγερμο,αν το μηχανακι εχει κατω απο 20.000 χλμ ο μονος λογος να στο κανει απο τρομπα ειναι ο βενζινας να σου εβαλε βενζινη με φτυαρι (χωμα κτλ). | |
|
| |
leontas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 21:23 | |
| καλοοο 32κ εχει η μπεμπα μου! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 21:36 | |
| | |
|
| |
leontas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Τρι 07 Φεβ 2012, 22:13 | |
| συγνωμη δασκαλε... ιγκορ δε ξερει...εεεεχχχχμμμ. την μηχανη την πηρα πριν 6 μηνες και δεν γνωριζω πολλα. μαθαινω ομως. εκανα 5.000km ως τωρα και εχω κανει γενικο service, βαλβιδες και αλλαξα θεση και τον ανορθωτη (μονος μου). ααα! και λαστχα..metzeler M5. τα χρειαζοταν αυτα η μηχανη.. και τωρα ψαχνομαι.. τι αλλο χρειαζεται να κανω??? αν εχετε κατι κατα νου πειτε μου.. η μηχανη θελω να ειναι πιπιλα που λεμε.. θα βαλω και φωτο! | |
|
| |
leontas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα... Πεμ 09 Φεβ 2012, 22:35 | |
| καλησπερα παιδια! λοιπον! εχουμε και λεμε. απομονονουμε το κοψιμο κινητηρα κανει τα ιδια (διαποπες στις ψηλες). αποσυνδεω το συναγερμο εντελως και η μηχανη δουλευει μια χαρα. τι να πω? ααα η τελικη μου 230. τα βγαζει με τη μια αλλα μεχρι εκει.. πειτε μου κατι θα σπασω το κεφαλι μου.. | |
|
| |
| προβλημα... | |
|