| μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. | |
|
+4giXXXer giannisK6 kontos 750 boutser 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Παρ 06 Μάης 2011, 20:01 | |
| Γεια σας παιδια! μια και λογο δουλειας ξανα βρεθηκα στην Αθηνα, πρεπει να φερω και την κουκλα μου,(αν και τρεμω γιατι ακουω πολα για κλοπες) και σκευτομαι να την φερω με καποια μεταφορικη η με τρενοσε, γιατι δεν θελω να της κανω τοσα χλμ σερι. Τη λετε και εσεις ; Ξερει κανεις καμια μεταφορικη που να μπωρω να εμπιστευτω, η αν αναλαμβανει ο οσε; Και τι παιζει απο τιμες; | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Σαβ 07 Μάης 2011, 01:47 | |
| για εμενα φιλε Κωστα καβαλα την και ελα!!!!!!!!!!!!καλυτερα να την φορτωσεις χιλ/τρα παρα γρατσουνιες και σπασιματα... | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Σαβ 07 Μάης 2011, 04:21 | |
| Εννοειται πως ειναι οτι πιο ελεγχομενο το να την φερεις ο ιδιος οδηγωντας την....Το οτι θεωρεις πως θα την ταλαιπωρησεις με τα τοσα χλμ σερι νομιζω πως το λες αστειευομενος...Τετρακυλινδρο 1000 εχεις και Γιαπωνεζικο κιολας...Mονο οικονομικα δεν συμφερει συγκριτικα με μια μεταφορικη(θα σου παρουν κανα 60αρι και οι βενζινες σου αν βαζεις 100ρα θα βγουν κοντα στα 80,αμελητεα διαφορα) Καλο ταξιδι σου ευχομαι | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Σαβ 07 Μάης 2011, 10:19 | |
| Κωστη ρε τρελε καβαλα την και κατεβασε την οπως σου λενε και τα παιδια...απο χλμ δεν εχεις προβλημα, τι να καταλαβει το θηριο ρε συ...με μεταφορικη παιζει να σου κανουν σημαδια οπως θα την δεσουν ακομη και να σου σπασουν πλαστικα και χιλια δυο...ο ΟΣΕ νομιζω το χε κοψει αυτο το σκηνικο, γιατι τις κανανε ζημιες και τρωγανε μηνυσεις συνεχεια, δεν ειμαι και σιγουρος ομως!! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Σαβ 07 Μάης 2011, 11:23 | |
| Αυτο ξερω και εγω, εχει σταματησει ο ΟΣΕ να μεταφερει μηχανες... | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Δευ 09 Μάης 2011, 01:17 | |
| Ακομα και να μην εχει σταματησει εγω δεν θα ημου διατεθημενος να πληρωσω την μηχανη μου με το κιλο!! Παρτην και κατεβα να εχεισ το κεφαλι σου ησυχο!! | |
|
| |
mihalisss Normal gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Δευ 09 Μάης 2011, 12:36 | |
| Να σας πω εγω που εφερα ενα yz 250 09 απο αγρινιο ως θεσσαλονικη μου σπασανε ενα πλαστικο βεβαια δεν πληρωσα την μεταφορικη γιατι βγαλαμε ακρη δεν νομιζω ομως να ειναι ολοι τοσο συνενοησημοι απλα ετυχε στην δικη μου περιπτωση οποτε ευχομαι κ εγω καλο ταξιδι!!! ψαξου και για τις καλες καντινες της εθνικης!!! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Δευ 09 Μάης 2011, 14:45 | |
| σωστοι ολοι! σας απλα θα πρεπει να παω να φορτωσω με πραγματα το αμαξι και να ερθω και οταν ξανα μπωρεσω να γυρησω με λεωφορειο για να παρω την μηχανη! | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Δευ 09 Μάης 2011, 18:38 | |
| Η μπωρεις να στειλεις τα πραγματα με μεαορικη και να κατεβεις με ο οπλο!!!! | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. Τρι 10 Μάης 2011, 07:36 | |
| αν την πακετωσεις καλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα σε πρακτορειο φυσικα θα τους επισημανεις ποσο προσοχη θελει πχ πακετοσετην σε "δεμα/κουτι" οπος ειναι καινουργια , ξυλινο κουτι καιτσι αλλα θελει διαδικασια :p | |
|
| |
| μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα. | |
|