Greek GSX-R forum
καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Poll_l10καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Poll_c10καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Poll_r10 
JIMK7
καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Poll_l10καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Poll_c10καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες

Πήγαινε κάτω 
+20
Ayyelos
ktm_21
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
GNAZ
HUMANGOUS
giXXXer
panosk8
magfaria
panos1313
gat0s
mike
mistiriodis_tsantakias
Vortex
T.R.E
teo46
stavrosrodo
κολτρέϊν
kouzinas
kapnias
boutser
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 17:03

γειά σας παιδιά εχω μέρες να μπω στην παρέα. Τεςπα πριν λίγες μέρες έκανα το ταξιδακι αθήνα καβαλα 620χλμ σε τεσσεράμιση ώρες αλλά με 4 στάσεις από 15 λεπτά.παιδιά την ερωτεύθηκα περισότερο την κούκλα μου. Πιάστηκε λίγο ο κώλος μου κ ο αυχένας μου αλλά ήταν πολύ ωραία. Βέβαια την λυπήθηκα αλλά δεν νομίζω να την πειράζει. Τι λέτε;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kapnias
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 590
Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 17:11

boutser έγραψε:
γειά σας παιδιά εχω μέρες να μπω στην παρέα. Τεςπα πριν λίγες μέρες έκανα το ταξιδακι αθήνα καβαλα 620χλμ σε τεσσεράμιση ώρες αλλά με 4 στάσεις από 15 λεπτά.παιδιά την ερωτεύθηκα περισότερο την κούκλα μου. Πιάστηκε λίγο ο κώλος μου κ ο αυχένας μου αλλά ήταν πολύ ωραία. Βέβαια την λυπήθηκα αλλά δεν νομίζω να την πειράζει. Τι λέτε;

Εγω λεω να λυπασαι το κορμι σου!(φιλικα παντα)
Εγω πριν τρεις εβδομαδες εκανα Αθηνα Θεσσαλονικη (520χλμ) σε 5 ωρες(με 1 σταση για καφε και μια για βενζινη)
Μολις εφτασα θεσσαλονικη ημουν τοσο ξεκουραστος που πηγα για καφεδακι! Very Happy
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 17:24

boutser έγραψε:

Ποσα εδωσες για βενζινες??? fafoutis fafoutis
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 17:34

85€ αλλά δεν έδωσα € στα διόδια.
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 18:40

boutser έγραψε:
δεν έδωσα € στα διόδια.

okk
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 18:46

boutser έγραψε:
ενταξυ Κωστα, το δικαιολογει η ηλικια σου... fafoutis
εγω αμα το κανω τωρα αυτο μαλλον, οταν θα σταματησω στο τελος του προορισμου, δεν θα ανοιξουν τα ποδια και θα ξαπλωθω σταματημενος.Ενα πραμα σαν τον ηλιθιο και πανηλιθιο που ειχαν ''αγκιλωθει'' απο το κρυο ... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ. Wink
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 20:05

stavrosrodo έγραψε:
boutser έγραψε:
ενταξυ Κωστα, το δικαιολογει η ηλικια σου... fafoutis
εγω αμα το κανω τωρα αυτο μαλλον, οταν θα σταματησω στο τελος του προορισμου, δεν θα ανοιξουν τα ποδια και θα ξαπλωθω σταματημενος.Ενα πραμα σαν τον ηλιθιο και πανηλιθιο που ειχαν ''αγκιλωθει'' απο το κρυο ... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ. Wink

+1000!!!!

ειδικά στο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 20:27

boutser έγραψε:

Δεν παθαίνουν τίποτα τα μηχανάκια,γι'αυτό φτιάχτηκαν... Αλλά η γνώμη μου είναι ότι άργησες λίγο, 4.30 ώρες για 620 χιλιόμετρα? :P

Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 21:53

T.R.E έγραψε:
boutser έγραψε:

Δεν παθαίνουν τίποτα τα μηχανάκια,γι'αυτό φτιάχτηκαν... Αλλά η γνώμη μου είναι ότι άργησες λίγο, 4.30 ώρες για 620 χιλιόμετρα? :P

Νομιζω για 1ο του ταξιδι με μηχανακι χωρις να το ξερει καλα καλα τα 150 χιλ/ω μο ειναι καλα
Αντε να δουμε εμεις ποτε θα παμε καμια Σαλονικα :(
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 22:09

Jester έγραψε:
T.R.E έγραψε:
boutser έγραψε:

Νομιζω για 1ο του ταξιδι με μηχανακι χωρις να το ξερει καλα καλα τα 150 χιλ/ω μο ειναι καλα
Αντε να δουμε εμεις ποτε θα παμε καμια Σαλονικα :(

Αστειευόμενος το είπα,βασικά τα 150 μέση ωριαία στο δρόμο αγγίζουν το όριο της επικινδυνότητας... :o
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 22:27

Βασικα μαλακια ειπα...Ειπε οτι εκανε κ 4 στασεις απο 15 λεπτα.Μια ωρα δλδ.. 180κατι χ/ω εχει μο ταχυτητα.Ε ενταξει μια χαρα το πηγες Kωστα ισα ισα το παταγες κιολας :P

Οσο για την ταχυτητα 150 δεν ειναι κατι το εξωφρενικο...Καλα αυτο ειναι υποκειμενικο θα μου πεις
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 09:11

βαλε κ της στασις στα διοδια που σε καθιστερουνε πολυ ...πλυροσης δεν πλυροσεις .... Wink για να βγει μαθηματικα ο χρονος κ η αποσταση πρεπει περιποθ να εχεις 200χιλ /ανα ορα ....
http://www.myspace.com/stefanosk
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 09:20

κωστη καλο ειναι αν ταξιδευεις μονο σου με μοτοσυκλετα να πηγαινεις λιγο αργα αν συμβει κατι δεν θα ξερει κανεις που εισαι κ το ποιο βασικο δεν αξιζει για μια στιγμη να γινουμε αναμνηση

προσοχη παιδια κ καλους δρομους να εχουμε
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 09:22

4,5 ωρες Αθηνα Καβαλα ειναι πιστευω νορμαλ για μηχανη αν σκεφτεις οτι εγω μια φορα Αθηνα Κομοτηνη (+100χλμ)εκανα 6 ωρες περιπου με αυτοκινητο (corsa 1,2)και πανω απο 140 δεν εδειξε ποτε το κοντερ.Θελω να πω οτι δεν ετρεξα ποτε.
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 09:42

εσυ δεν μετρας ...εισαι γατα ;P
http://www.myspace.com/stefanosk
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 11:50

Jester έγραψε:
Βασικα μαλακια ειπα...Ειπε οτι εκανε κ 4 στασεις απο 15 λεπτα.Μια ωρα δλδ.. 180κατι χ/ω εχει μο ταχυτητα.Ε ενταξει μια χαρα το πηγες Kωστα ισα ισα το παταγες κιολας :P

Οσο για την ταχυτητα 150 δεν ειναι κατι το εξωφρενικο...Καλα αυτο ειναι υποκειμενικο θα μου πεις

Βασικά επειδή το θέμα μέση ωριαία είναι απλό,τα 180 μέση ωριαία στο δρόμο που λες για μεγάλη απόσταση είναι σχεδόν ανέφικτα...

Και εξηγούμαι:

Το ιδανικό θα ήταν να ξεκινήσει κάποιος από Αθήνα και να πηγαίνει 180 χλμ,χωρίς να μειώσει την ταχύτητα του πουθενά και χωρίς στάση... Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται λόγω διοδίων,στάσεις για βενζίνη,τέμπη που αναγκαστικά κόβεις,περιφερειακός Θεσ/νίκης κτλ,αναγκαστικά θα πρέπει να πηγαίνεις 250-260 κοντέρ για όποτε μπορείς για να εξισορροπήσεις τις απώλεις...

Τα διόδια αν σταματήσεις για 1 λεπτό,αυτό σημαίνει ότι για να εξισώσεις την απώλεια στην μέση ωριαία πρέπει να πας με 360 χλμ για ένα λεπτό ή με 270 για 2 λεπτά ή με 225 για 4 λεπτά και κ.ο.κ...

Φαντάσου τι πρέπει να γίνει τώρα αν σταματήσεις 5 λεπτά για βάλεις βενζίνη... Αν βάλουμε 3χ5 λεπτά ο κάθε ανεφοδιασμός,15 λεπτά με μηδενική ταχύτητα σημαίνει άλλο ένα 15λεπτο με 360 χλμ ή μισή ώρα με 270 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

Για να μην το κουράσω,επειδή έχω έρθει σε διαφωνία με αρκετό κόσμο για το θέμα αυτό,180 χλμ μέση ωριαία στο δρόμο για διαδρομές που απαιτούν ανεφοδιασμό είναι ψιλοανέφικτο,ή αλλιώς πρέπει να πας ταυτότητα ΠΑΝΤΟΥ!

620 χλμ/4,5 ώρες = 138 χλμ

620 χλμ/4 ώρες = 155 χλμ --> Για μένα αυτό είναι και το όριο,πάνω κάτω

720 χλμ/6 ώρες = 120 χλμ ο Γάτος ( εφικτό γιατί το αμάξι δεν χρειάζεται στάση για βενζίνη στα 620 χλμ )

Για να τελειώσω,μετά από ατελείωτα χιλιόμετρα στην εθνική,έχω καταλήξει να ταξιδεύω με 200-220 κοντέρ,είναι μια ταχύτητα με την οποία στον ανοιχτό αυτοκινητόδρομο νιώθω ασφαλής ακόμα και δικάβαλο,με την οποία το μηχανάκι βγάζει 180-200 χλμ στο ντεπόζιτο,και με την οποία διανύεις αποστάσεις πολύ γρήγορα... Η διαφορά με κάποιον άλλον που υποτιθέμενα ταξιδεύει με 260-280,για μια απόσταση της τάξεως των 800 χλμ δεν θα είναι πάνω από 20-30 λεπτά...
Κατα την γνώμη μου δεν αξίζει το παραπάνω ρίσκο,την απίστευτα παραπάνω ταλαιπωρία,την βενζίνη κτλ...

kapelo
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 12:00

T.R.E έγραψε:
Jester έγραψε:

Kατσε ρε Νικολα γιατι με μπερδεψες και ειμαι και αρρωστος και δεν κοβει καλα.

Αφου συμφωνα με τα λεγομενα του εκανε τα Χ χιλιομετρα σε Ψ χρονο.Εκανε 4 στασεις απο 15 λεπτα,σχεδον μια ωρα δλδ.Δεν νομιζω να ειναι ανεφικτο το να πηγαινε με 180 χιλιομετρα μεσο ορο.Εαν σκεφτουμε οτι μετα απο ενα σημειο ο δρομος ειναι σχεδον ολο ευθεια και εκει μπορει να το τσιμπαγε το γκαζι λιγο παραπανω οποτε εκει μπορει να πηγαινε με 250 260 και να πηγαινε με λιγοτερα χιλιομετρα σε Τεμπη κλπ κλπ
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 12:15

Jester έγραψε:

Kατσε ρε Νικολα γιατι με μπερδεψες και ειμαι και αρρωστος και δεν κοβει καλα.

Αφου συμφωνα με τα λεγομενα του εκανε τα Χ χιλιομετρα σε Ψ χρονο.Εκανε 4 στασεις απο 15 λεπτα,σχεδον μια ωρα δλδ.Δεν νομιζω να ειναι ανεφικτο το να πηγαινε με 180 χιλιομετρα μεσο ορο.Εαν σκεφτουμε οτι μετα απο ενα σημειο ο δρομος ειναι σχεδον ολο ευθεια και εκει μπορει να το τσιμπαγε το γκαζι λιγο παραπανω οποτε εκει μπορει να πηγαινε με 250 260 και να πηγαινε με λιγοτερα χιλιομετρα σε Τεμπη κλπ κλπ

Ξαναδιάβασε το και θα σε καλύψει πιστεύω... Οι στάσεις για ανεφοδιασμό είναι υποχρεωτικές! Δεν γίνεται να πας Αθήνα Καβάλα χωρίς στάση...

Εγώ πρόπερσι για να πάω Αλεξανδρούπολη έβαλα βενζίνη πρίν τη Λαμία,Τέμπη,Θεσσ/νίκη και Καβάλα... Δλδ 3 στάσεις για Καβάλα υποχρεωτικά.

Αν δεν έχεις οδηγήσει εκτεταμένα εθνική μπορεί να σου φαίνεται περίεργο,αλλά στην πραγματικότητα απλά δεν γίνεται να βγάλεις 180 μέση ωριαία...Μιλάμε για πραγματικά χλμ έτσι όχι κοντέρ...

Αν ο φίλος δλδ μας τα λέει όπως ακριβώς είναι και δεν κλέβει 5λεπτα από δω και από 'κει,δλδ ας πούμε να μετράει την ώρα που ξεκίνησε απ΄την Βαρυμπόμπη μέχρι την ώρα που βγήκε στην έξοδο για Καβάλα,10 λεπτά η κάθε στάση κτλ,τότε είναι οριακός στο 150 χλμ/ώρα...
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 12:22

Και για να σου δώσω και ένα μέγεθος,εγώ ξεκίνησα από Αθήνα στις 2 το μεσημέρι περίπου και έφτασα Αλεξανδρούπολη 8,30 το απόγευμα...

Και πήγαινα μονίμως 200 κοντέρ,4 στάσεις συνολικής διάρκειας 1 ώρας...Δλδ 5,30 ώρες καθαρές οδήγηση

800+ χλμ/6,5 ώρες = 123 μέση ωριαία...

800 χλμ/ 5,5 ώρες = 145 -ιι- -ιι- ( ας πούμε αν δεν σταματούσα καθόλου)

800 χλμ/4,5 = 177 -ιι- -ιι- Αν μου βρεις εσύ κάποιον να πηγαίνει Αλεξανδρούπολη σε 4,5 ώρες με 5 στάσεις για βενζίνη,πές το και σε εμένα... fafoutis fafoutis

Νομίζω είναι ξεκάθαρο το σκεπτικό μου...
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 12:34

T.R.E έγραψε:
Και για να σου δώσω και ένα μέγεθος,εγώ ξεκίνησα από Αθήνα στις 2 το μεσημέρι περίπου και έφτασα Αλεξανδρούπολη 8,30 το απόγευμα...

Και πήγαινα μονίμως 200 κοντέρ,4 στάσεις συνολικής διάρκειας 1 ώρας...Δλδ 5,30 ώρες καθαρές οδήγηση

800 χλμ/4,5 = 177 -ιι- -ιι- Αν μου βρεις εσύ κάποιον να πηγαίνει Αλεξανδρούπολη σε 4,5 ώρες με 5 στάσεις για βενζίνη,πές το και σε εμένα... fafoutis fafoutis

Ξεκαθαρο ειναι το σκεπτικο σου αλλα και το δικο μου ειναι με βαση την λογικη
δλδ

620χιλ/4.3 ανευ στασεων βγαινει 150
620χιλ/3.3 (ειναι οι 4 στασεις των 15 η καθεμια) 187

Συμφωνα με τις πληροφοριες που δινει ο Boutser
panos1313
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 109
Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 12:50

Επι του θεματος, με τι ταχυτητα ταξιδευεται συνηθως σε ανοιχτη εθνικη?

Εγω με το 600, παω συνθηως 180-190 μεχρι 220 σε ελαφες κατωφερειες οταν θελω να επιδιωξω σχετικα οικονομικο αλλα και γρηγορο ταξιδι.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 12:59

Jester έγραψε:
T.R.E έγραψε:

Ξεκαθαρο ειναι το σκεπτικο σου αλλα και το δικο μου ειναι με βαση την λογικη
δλδ

620χιλ/4.3 ανευ στασεων βγαινει 150
620χιλ/3.3 (ειναι οι 4 στασεις των 15 η καθεμια) 187

Συμφωνα με τις πληροφοριες που δινει ο Boutser

Ωραία ας ξεκαθαρίσουμε κάτι πρώτα... Η μια ώρα έχει 60 λεπτά,όχι 100. Οπότε αν θες να βρεις την μέση ωριαία για 4 ώρες και 30 λεπτά διαιρείς με το 4,5 όχι με το 4,3...

Οπότε έχουμε 620 χλμ/4,5=137,70
620 χλμ/3,5=177,14

Το 177,14 σε δημόσιο δρόμο μια νορμάλ μέρα,δεν γίνεται,όποιος θέλει το πιστεύει... Μόνο ο ghostrider έκανε το Upsala run,60 χλμ σε 15 λεπτά με μέση ωριαία τα 240...Δεν ξέρω αν θυμάσαι πως πήγαινε στο δρόμο,αν όχι ρίξε μια ματιά...

H μεγάλη του διαφορά είναι ότι δεν χρειάζεται να σταματήσει πουθενά,και φυσικά πάει ταυτότητα παντού... Φαντάσου να πηγαίνεις έτσι για 3,5 ώρες,είναι απλά αστείο... fafoutis fafoutis
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 13:09

Exεις δικιο.Εκανα μ@λ@κια με τον υπολογισμο.Εβαζα μπροστα την ωρα αλλα τα λεπτα τα αφηνα σαν λεπτα (0,30) και οχι σαν σαν μιση ωρα οπως θα ηταν το σωστο (0,5)

magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 13:18

Η μέση ωριαία ειναι δυσκολα να ειναι πανω απο 150 χλμ σε δρομους

εγω με αμαξι μια φορα καρδιτσα-αθηνα ξεκινισα απο πανω 6 το πρωι

μιλαμε ζβαρνα παντου 200 + στην εθνικη ,δομοκους κτλ οσο μπορουσα

λιγη κινηση χωρις σταση και μου εγραψε στο κοντερ μέση ωριαία ουτε 120

(μονο διοδια σταματουσα ) φανταζομαι και με την μηχανη κατι αντιστοιχο γινεται

boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες   καβαλα  αθήνα τεσσεράμιση ώρες EmptyΤρι 07 Δεκ 2010, 15:33

παιδιά ξεκίνησα 10 το πρωί κ έφτασα 2:30. Στις 4 στάσεις που έκανα ήταν κ για βενζίνη. Δεν κρατούσα χρόνο αλλά υπολόγισα ότι πάνω κάτω ήταν γύρο στο τέταρτο. Κ πήγενα από 170 έως 299.

καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» μεταφορα gsxr απο Καβαλα ή Θεσ/νικη προς Αθήνα.
» Σερρες 8 ωρες!!!!!!!!
» βολτουλα απο Καβαλα Σερρες και Τουζλα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com