Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: καβαλα αθήνα τεσσεράμιση ώρες Δευ 06 Δεκ 2010, 17:03
γειά σας παιδιά εχω μέρες να μπω στην παρέα. Τεςπα πριν λίγες μέρες έκανα το ταξιδακι αθήνα καβαλα 620χλμ σε τεσσεράμιση ώρες αλλά με 4 στάσεις από 15 λεπτά.παιδιά την ερωτεύθηκα περισότερο την κούκλα μου. Πιάστηκε λίγο ο κώλος μου κ ο αυχένας μου αλλά ήταν πολύ ωραία. Βέβαια την λυπήθηκα αλλά δεν νομίζω να την πειράζει. Τι λέτε;
γειά σας παιδιά εχω μέρες να μπω στην παρέα. Τεςπα πριν λίγες μέρες έκανα το ταξιδακι αθήνα καβαλα 620χλμ σε τεσσεράμιση ώρες αλλά με 4 στάσεις από 15 λεπτά.παιδιά την ερωτεύθηκα περισότερο την κούκλα μου. Πιάστηκε λίγο ο κώλος μου κ ο αυχένας μου αλλά ήταν πολύ ωραία. Βέβαια την λυπήθηκα αλλά δεν νομίζω να την πειράζει. Τι λέτε;
Εγω λεω να λυπασαι το κορμι σου!(φιλικα παντα) Εγω πριν τρεις εβδομαδες εκανα Αθηνα Θεσσαλονικη (520χλμ) σε 5 ωρες(με 1 σταση για καφε και μια για βενζινη) Μολις εφτασα θεσσαλονικη ημουν τοσο ξεκουραστος που πηγα για καφεδακι!
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
Ποσα εδωσες για βενζινες???
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
ενταξυ Κωστα, το δικαιολογει η ηλικια σου... εγω αμα το κανω τωρα αυτο μαλλον, οταν θα σταματησω στο τελος του προορισμου, δεν θα ανοιξουν τα ποδια και θα ξαπλωθω σταματημενος.Ενα πραμα σαν τον ηλιθιο και πανηλιθιο που ειχαν ''αγκιλωθει'' απο το κρυο ... ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ.
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
ενταξυ Κωστα, το δικαιολογει η ηλικια σου... εγω αμα το κανω τωρα αυτο μαλλον, οταν θα σταματησω στο τελος του προορισμου, δεν θα ανοιξουν τα ποδια και θα ξαπλωθω σταματημενος.Ενα πραμα σαν τον ηλιθιο και πανηλιθιο που ειχαν ''αγκιλωθει'' απο το κρυο ... ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ.
+1000!!!!
ειδικά στο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Δεν παθαίνουν τίποτα τα μηχανάκια,γι'αυτό φτιάχτηκαν... Αλλά η γνώμη μου είναι ότι άργησες λίγο, 4.30 ώρες για 620 χιλιόμετρα? :P
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Δεν παθαίνουν τίποτα τα μηχανάκια,γι'αυτό φτιάχτηκαν... Αλλά η γνώμη μου είναι ότι άργησες λίγο, 4.30 ώρες για 620 χιλιόμετρα? :P
Νομιζω για 1ο του ταξιδι με μηχανακι χωρις να το ξερει καλα καλα τα 150 χιλ/ω μο ειναι καλα Αντε να δουμε εμεις ποτε θα παμε καμια Σαλονικα :(
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Νομιζω για 1ο του ταξιδι με μηχανακι χωρις να το ξερει καλα καλα τα 150 χιλ/ω μο ειναι καλα Αντε να δουμε εμεις ποτε θα παμε καμια Σαλονικα :(
Αστειευόμενος το είπα,βασικά τα 150 μέση ωριαία στο δρόμο αγγίζουν το όριο της επικινδυνότητας... :o
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
βαλε κ της στασις στα διοδια που σε καθιστερουνε πολυ ...πλυροσης δεν πλυροσεις .... για να βγει μαθηματικα ο χρονος κ η αποσταση πρεπει περιποθ να εχεις 200χιλ /ανα ορα ....
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
κωστη καλο ειναι αν ταξιδευεις μονο σου με μοτοσυκλετα να πηγαινεις λιγο αργα αν συμβει κατι δεν θα ξερει κανεις που εισαι κ το ποιο βασικο δεν αξιζει για μια στιγμη να γινουμε αναμνηση
προσοχη παιδια κ καλους δρομους να εχουμε
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
4,5 ωρες Αθηνα Καβαλα ειναι πιστευω νορμαλ για μηχανη αν σκεφτεις οτι εγω μια φορα Αθηνα Κομοτηνη (+100χλμ)εκανα 6 ωρες περιπου με αυτοκινητο (corsa 1,2)και πανω απο 140 δεν εδειξε ποτε το κοντερ.Θελω να πω οτι δεν ετρεξα ποτε.
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Βασικα μαλακια ειπα...Ειπε οτι εκανε κ 4 στασεις απο 15 λεπτα.Μια ωρα δλδ.. 180κατι χ/ω εχει μο ταχυτητα.Ε ενταξει μια χαρα το πηγες Kωστα ισα ισα το παταγες κιολας :P
Οσο για την ταχυτητα 150 δεν ειναι κατι το εξωφρενικο...Καλα αυτο ειναι υποκειμενικο θα μου πεις
Βασικά επειδή το θέμα μέση ωριαία είναι απλό,τα 180 μέση ωριαία στο δρόμο που λες για μεγάλη απόσταση είναι σχεδόν ανέφικτα...
Και εξηγούμαι:
Το ιδανικό θα ήταν να ξεκινήσει κάποιος από Αθήνα και να πηγαίνει 180 χλμ,χωρίς να μειώσει την ταχύτητα του πουθενά και χωρίς στάση... Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται λόγω διοδίων,στάσεις για βενζίνη,τέμπη που αναγκαστικά κόβεις,περιφερειακός Θεσ/νίκης κτλ,αναγκαστικά θα πρέπει να πηγαίνεις 250-260 κοντέρ για όποτε μπορείς για να εξισορροπήσεις τις απώλεις...
Τα διόδια αν σταματήσεις για 1 λεπτό,αυτό σημαίνει ότι για να εξισώσεις την απώλεια στην μέση ωριαία πρέπει να πας με 360 χλμ για ένα λεπτό ή με 270 για 2 λεπτά ή με 225 για 4 λεπτά και κ.ο.κ...
Φαντάσου τι πρέπει να γίνει τώρα αν σταματήσεις 5 λεπτά για βάλεις βενζίνη... Αν βάλουμε 3χ5 λεπτά ο κάθε ανεφοδιασμός,15 λεπτά με μηδενική ταχύτητα σημαίνει άλλο ένα 15λεπτο με 360 χλμ ή μισή ώρα με 270 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
Για να μην το κουράσω,επειδή έχω έρθει σε διαφωνία με αρκετό κόσμο για το θέμα αυτό,180 χλμ μέση ωριαία στο δρόμο για διαδρομές που απαιτούν ανεφοδιασμό είναι ψιλοανέφικτο,ή αλλιώς πρέπει να πας ταυτότητα ΠΑΝΤΟΥ!
620 χλμ/4,5 ώρες = 138 χλμ
620 χλμ/4 ώρες = 155 χλμ --> Για μένα αυτό είναι και το όριο,πάνω κάτω
720 χλμ/6 ώρες = 120 χλμ ο Γάτος ( εφικτό γιατί το αμάξι δεν χρειάζεται στάση για βενζίνη στα 620 χλμ )
Για να τελειώσω,μετά από ατελείωτα χιλιόμετρα στην εθνική,έχω καταλήξει να ταξιδεύω με 200-220 κοντέρ,είναι μια ταχύτητα με την οποία στον ανοιχτό αυτοκινητόδρομο νιώθω ασφαλής ακόμα και δικάβαλο,με την οποία το μηχανάκι βγάζει 180-200 χλμ στο ντεπόζιτο,και με την οποία διανύεις αποστάσεις πολύ γρήγορα... Η διαφορά με κάποιον άλλον που υποτιθέμενα ταξιδεύει με 260-280,για μια απόσταση της τάξεως των 800 χλμ δεν θα είναι πάνω από 20-30 λεπτά... Κατα την γνώμη μου δεν αξίζει το παραπάνω ρίσκο,την απίστευτα παραπάνω ταλαιπωρία,την βενζίνη κτλ...
Vortex Hero gixxer
Kατσε ρε Νικολα γιατι με μπερδεψες και ειμαι και αρρωστος και δεν κοβει καλα.
Αφου συμφωνα με τα λεγομενα του εκανε τα Χ χιλιομετρα σε Ψ χρονο.Εκανε 4 στασεις απο 15 λεπτα,σχεδον μια ωρα δλδ.Δεν νομιζω να ειναι ανεφικτο το να πηγαινε με 180 χιλιομετρα μεσο ορο.Εαν σκεφτουμε οτι μετα απο ενα σημειο ο δρομος ειναι σχεδον ολο ευθεια και εκει μπορει να το τσιμπαγε το γκαζι λιγο παραπανω οποτε εκει μπορει να πηγαινε με 250 260 και να πηγαινε με λιγοτερα χιλιομετρα σε Τεμπη κλπ κλπ
T.R.E Full gixxer
Kατσε ρε Νικολα γιατι με μπερδεψες και ειμαι και αρρωστος και δεν κοβει καλα.
Αφου συμφωνα με τα λεγομενα του εκανε τα Χ χιλιομετρα σε Ψ χρονο.Εκανε 4 στασεις απο 15 λεπτα,σχεδον μια ωρα δλδ.Δεν νομιζω να ειναι ανεφικτο το να πηγαινε με 180 χιλιομετρα μεσο ορο.Εαν σκεφτουμε οτι μετα απο ενα σημειο ο δρομος ειναι σχεδον ολο ευθεια και εκει μπορει να το τσιμπαγε το γκαζι λιγο παραπανω οποτε εκει μπορει να πηγαινε με 250 260 και να πηγαινε με λιγοτερα χιλιομετρα σε Τεμπη κλπ κλπ
Ξαναδιάβασε το και θα σε καλύψει πιστεύω... Οι στάσεις για ανεφοδιασμό είναι υποχρεωτικές! Δεν γίνεται να πας Αθήνα Καβάλα χωρίς στάση...
Εγώ πρόπερσι για να πάω Αλεξανδρούπολη έβαλα βενζίνη πρίν τη Λαμία,Τέμπη,Θεσσ/νίκη και Καβάλα... Δλδ 3 στάσεις για Καβάλα υποχρεωτικά.
Αν δεν έχεις οδηγήσει εκτεταμένα εθνική μπορεί να σου φαίνεται περίεργο,αλλά στην πραγματικότητα απλά δεν γίνεται να βγάλεις 180 μέση ωριαία...Μιλάμε για πραγματικά χλμ έτσι όχι κοντέρ...
Αν ο φίλος δλδ μας τα λέει όπως ακριβώς είναι και δεν κλέβει 5λεπτα από δω και από 'κει,δλδ ας πούμε να μετράει την ώρα που ξεκίνησε απ΄την Βαρυμπόμπη μέχρι την ώρα που βγήκε στην έξοδο για Καβάλα,10 λεπτά η κάθε στάση κτλ,τότε είναι οριακός στο 150 χλμ/ώρα...
T.R.E Full gixxer
800 χλμ/ 5,5 ώρες = 145 -ιι- -ιι- ( ας πούμε αν δεν σταματούσα καθόλου)
800 χλμ/4,5 = 177 -ιι- -ιι- Αν μου βρεις εσύ κάποιον να πηγαίνει Αλεξανδρούπολη σε 4,5 ώρες με 5 στάσεις για βενζίνη,πές το και σε εμένα...
Νομίζω είναι ξεκάθαρο το σκεπτικό μου...
Ξεκαθαρο ειναι το σκεπτικο σου αλλα και το δικο μου ειναι με βαση την λογικη δλδ
620χιλ/4.3 ανευ στασεων βγαινει 150 620χιλ/3.3 (ειναι οι 4 στασεις των 15 η καθεμια) 187
Συμφωνα με τις πληροφοριες που δινει ο Boutser
Ωραία ας ξεκαθαρίσουμε κάτι πρώτα... Η μια ώρα έχει 60 λεπτά,όχι 100. Οπότε αν θες να βρεις την μέση ωριαία για 4 ώρες και 30 λεπτά διαιρείς με το 4,5 όχι με το 4,3...
Οπότε έχουμε 620 χλμ/4,5=137,70 620 χλμ/3,5=177,14
Το 177,14 σε δημόσιο δρόμο μια νορμάλ μέρα,δεν γίνεται,όποιος θέλει το πιστεύει... Μόνο ο ghostrider έκανε το Upsala run,60 χλμ σε 15 λεπτά με μέση ωριαία τα 240...Δεν ξέρω αν θυμάσαι πως πήγαινε στο δρόμο,αν όχι ρίξε μια ματιά...
H μεγάλη του διαφορά είναι ότι δεν χρειάζεται να σταματήσει πουθενά,και φυσικά πάει ταυτότητα παντού... Φαντάσου να πηγαίνεις έτσι για 3,5 ώρες,είναι απλά αστείο...
Vortex Hero gixxer
Exεις δικιο.Εκανα μ@λ@κια με τον υπολογισμο.Εβαζα μπροστα την ωρα αλλα τα λεπτα τα αφηνα σαν λεπτα (0,30) και οχι σαν σαν μιση ωρα οπως θα ηταν το σωστο (0,5)
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
παιδιά ξεκίνησα 10 το πρωί κ έφτασα 2:30. Στις 4 στάσεις που έκανα ήταν κ για βενζίνη. Δεν κρατούσα χρόνο αλλά υπολόγισα ότι πάνω κάτω ήταν γύρο στο τέταρτο. Κ πήγενα από 170 έως 299.