| ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Σαβ 14 Μάης 2011, 14:11 | |
| Ψαχνω για βιδες μισης στροφης για το πολυεστερικο μου κουστουμι.Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω στην Αθηνα(εδω καλαματα που ειμαι δεν εχει κανεις)κ ποσο εχουν?
Επειδη εχω ακουσει οτι ειναι αισθητα φθηνοτερες στο e-bay ας μου στειλει καποιος μια διευθυνση για να ψαξω... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Σαβ 14 Μάης 2011, 17:09 | |
| - babis k8 έγραψε:
- Ψαχνω για βιδες μισης στροφης για το πολυεστερικο μου κουστουμι.Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω στην Αθηνα(εδω καλαματα που ειμαι δεν εχει κανεις)κ ποσο εχουν?
Επειδη εχω ακουσει οτι ειναι αισθητα φθηνοτερες στο e-bay ας μου στειλει καποιος μια διευθυνση για να ψαξω... http://kurveygirl.com/shop/index.php?cPath=104 | |
|
| |
cb130081 Normal gixxer
Όνομα: : ΝΙΚΟΣ Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Σαβ 14 Μάης 2011, 17:45 | |
| Αν τα βιαζεσαι μπορεις να τα βρεις λιγο πιο ακριβα αλλα αμεσα στο break shop περιπου 30ευρω το σετ τον 10 τεμ. Εκει πηρα τα δικα μου πριν κανενα μηνα.Αν και θα χρειαστεις τα 6τεμ δεν ειχε με το τεμαχιο και πηρα αναγκαστικα το σετ ολοκληρο. | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Σαβ 14 Μάης 2011, 21:02 | |
| Ευχαριστω παιδια...
Ξερετε πως μπαινει στο φερινγκ η βαση για να "θηλυκωσει" η βιδα??? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Σαβ 14 Μάης 2011, 21:57 | |
| - babis k8 έγραψε:
- Ευχαριστω παιδια...
Ξερετε πως μπαινει στο φερινγκ η βαση για να "θηλυκωσει" η βιδα??? Αναλογα τη βαση αυτη ας πουμε θελει περτσινια [img] [/img] και αυτη δε θελει τιποτα [img] [/img] | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| |
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Δευ 01 Απρ 2013, 16:02 | |
| Παιδιά επειδή βλέπω οτι υπάρχουν βίδες μισής στροφής σε πολλά μήκη(12mm,15mm....) με ποιό κριτήριο το επιλέγω.Το πολυεστερικό μου είνια από Ricambi-Weiss αν βοηθάει σε κάτι.Ευχαριστώ. | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Τετ 24 Απρ 2013, 15:30 | |
| - lotinia έγραψε:
- Παιδιά επειδή βλέπω οτι υπάρχουν βίδες μισής στροφής σε πολλά μήκη(12mm,15mm....) με ποιό κριτήριο το επιλέγω.Το πολυεστερικό μου είνια από Ricambi-Weiss αν βοηθάει σε κάτι.Ευχαριστώ.
Tελικά τι έκανες με τις βίδες?? | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Τετ 24 Απρ 2013, 16:49 | |
| - kouzinas έγραψε:
- lotinia έγραψε:
- Παιδιά επειδή βλέπω οτι υπάρχουν βίδες μισής στροφής σε πολλά μήκη(12mm,15mm....) με ποιό κριτήριο το επιλέγω.Το πολυεστερικό μου είνια από Ricambi-Weiss αν βοηθάει σε κάτι.Ευχαριστώ.
Tελικά τι έκανες με τις βίδες?? Εξακολουθώ να περιμένω απάντηση από κάποιον .Αν και δεν επείγει με βρήκαν άλλα χειρότερα και πιο μπελαλίδικα να ασχοληθώ δυστυχώς. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Τετ 24 Απρ 2013, 22:17 | |
| Το κριτηριο ειναι το ποσο πάχος εχει το σημείο που θα βάλεις τη βίδα, ποσα mm δηλαδη ειναι τα fairing στο σημείο της βίδας, Δες οι μαμα βίδες τι μηκος έχουν. Αν πάρεις μακριές βάζεις ροδέλες, αν είναι ομως κοντές ειναι αχρηστες. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... Πεμ 25 Απρ 2013, 00:24 | |
| Τα δύο φύλλα του fering είναι που ενώνουν,δλδ αμελητέο πάχος.Να μην μπαίνουν πολύ μέσα φοβόμουν και γρατσουνίσουν οτι βρίσκεται από πίσω. | |
|
| |
| ΒΙΔΕΣ ΜΙΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ... | |
|