| ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Πεμ 14 Ιουλ 2011, 20:23 | |
| Σκεφτομαι να τοποθετησω ενα συναγερμο και ειδα αυτον http://www.car.gr/parts/view/424131/Ειναι φτηνος κ εχει διαφορες λειτουργιες Ποια ειναι η γνωμη σας? Μηπως χρειαστει να κοψω καλωδια? Λετε να δημιουργησει προβλημα στη μηχανη ελεω CAN-BUS? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Πεμ 14 Ιουλ 2011, 20:32 | |
| αν δεν βαλεις κοψιμο κινητηρα στο ρελε αντλια βενζινης δεν θα σου κανει τπτ στο μοτο!καλυτερα βαλε το χερακι στην τσεπη λιγο ποιο βαθια κ παρε κανα μετα scorpio elser kentall κ να στον τοποθετησουν σε συνεργειο αλλα μην σου κανουν το παραπανω που ειπα κ θα σε αρχηγος! | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Πεμ 14 Ιουλ 2011, 20:50 | |
| - Darksoul έγραψε:
- αν δεν βαλεις κοψιμο κινητηρα στο ρελε αντλια βενζινης δεν θα σου κανει τπτ στο μοτο!καλυτερα βαλε το χερακι στην τσεπη λιγο ποιο βαθια κ παρε κανα μετα scorpio elser kentall κ να στον τοποθετησουν σε συνεργειο αλλα μην σου κανουν το παραπανω που ειπα κ θα σε αρχηγος!
Βασικα δεν ειχα προθεση να βαλω κοψιμο κινητηρα Απλα ειπα να δωσω 100Ε μαξιμουμ καθως θελω να επενδυσω τα χρηματα μου αλλου ( εξατμιση ) Κατα τα αλλα δεν νομιζω να δημιουργησει προβλημα αν δεν βαλω το κοψιμο κινητηρα Τι λες? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Πεμ 14 Ιουλ 2011, 20:55 | |
| εγω θα σου λεγα να κοιταξεις το θεμα λιγο αλλιως απο αλλη οπτικη γωνια τι θα σε πειραζε αν εμενες για λιγο καιρο χωρις εξατμηση κ να την βαλεις λιγο αργοτερα η να βαζες εξατμηση κ συναγερμο μουφα κ να χες τπτ απροοπτα μετα κ να μην ειχες μοτο?? φιλικα βαλε συνεγερμο κ ασε τις εξατμησεις για ποιο μετα να ξερεις σιγουρα οτι το μοτο σου θα ναι σπιτι σου καθε πρωι που ξυπνας κ οποτε φευγεις απο την δουλεια σου!!! εκτος αν εχεις ασφαλεια κλοπης οποτε μην βαλεις καθολου συναγερμο κ παρε εξατμηση μονο!~ | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Πεμ 14 Ιουλ 2011, 21:34 | |
| - Darksoul έγραψε:
- εγω θα σου λεγα να κοιταξεις το θεμα λιγο αλλιως απο αλλη οπτικη γωνια τι θα σε πειραζε αν εμενες για λιγο καιρο χωρις εξατμηση κ να την βαλεις λιγο αργοτερα η να βαζες εξατμηση κ συναγερμο μουφα κ να χες τπτ απροοπτα μετα κ να μην ειχες μοτο??
φιλικα βαλε συνεγερμο κ ασε τις εξατμησεις για ποιο μετα να ξερεις σιγουρα οτι το μοτο σου θα ναι σπιτι σου καθε πρωι που ξυπνας κ οποτε φευγεις απο την δουλεια σου!!! εκτος αν εχεις ασφαλεια κλοπης οποτε μην βαλεις καθολου συναγερμο κ παρε εξατμηση μονο!~ Για να λεω οτι μαζευω λεφτα σημαινει οτι θελω να αγορασω κατι καλο μιλωντας για εξατμιση Οταν λες απροοπτα τι εννοεις?Ο συναγερμος αυτος δεν μπορει να σε προστατευσει δηλαδη? Ακομα κ ασφαλεια κλοπης να ειχα παλι νομιζω οτι χρειαζεται ενας συναγερμος για να σε ειδοποιει οταν κουνησει καποιος τη μηχανη πχ Τι λες? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Πεμ 14 Ιουλ 2011, 21:48 | |
| - panikas έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- εγω θα σου λεγα να κοιταξεις το θεμα λιγο αλλιως απο αλλη οπτικη γωνια τι θα σε πειραζε αν εμενες για λιγο καιρο χωρις εξατμηση κ να την βαλεις λιγο αργοτερα η να βαζες εξατμηση κ συναγερμο μουφα κ να χες τπτ απροοπτα μετα κ να μην ειχες μοτο??
φιλικα βαλε συνεγερμο κ ασε τις εξατμησεις για ποιο μετα να ξερεις σιγουρα οτι το μοτο σου θα ναι σπιτι σου καθε πρωι που ξυπνας κ οποτε φευγεις απο την δουλεια σου!!! εκτος αν εχεις ασφαλεια κλοπης οποτε μην βαλεις καθολου συναγερμο κ παρε εξατμηση μονο!~ Για να λεω οτι μαζευω λεφτα σημαινει οτι θελω να αγορασω κατι καλο μιλωντας για εξατμιση Οταν λες απροοπτα τι εννοεις?Ο συναγερμος αυτος δεν μπορει να σε προστατευσει δηλαδη? Ακομα κ ασφαλεια κλοπης να ειχα παλι νομιζω οτι χρειαζεται ενας συναγερμος για να σε ειδοποιει οταν κουνησει καποιος τη μηχανη πχ Τι λες? ΕΝΝΟΩ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΣΟΥ ρε συ!!!ξεκολλα κ αλλαξε την σειρα σε αυτα τα 2 που θα βαλεις στην μοτο σου! πρωτα βαζουμε συναγερμο καλο κ σιγουρο κ μετα εξατμησεις!εγω αν ειχα κλοπης σιγα μην επερνα συναγερμο θα βαζα εναν της πλακας! | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Πεμ 14 Ιουλ 2011, 21:52 | |
| - Darksoul έγραψε:
- panikas έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
φιλικα βαλε συνεγερμο κ ασε τις εξατμησεις για ποιο μετα να ξερεις σιγουρα οτι το μοτο σου θα ναι σπιτι σου καθε πρωι που ξυπνας κ οποτε φευγεις απο την δουλεια σου!!! εκτος αν εχεις ασφαλεια κλοπης οποτε μην βαλεις καθολου συναγερμο κ παρε εξατμηση μονο!~ Για να λεω οτι μαζευω λεφτα σημαινει οτι θελω να αγορασω κατι καλο μιλωντας για εξατμιση Οταν λες απροοπτα τι εννοεις?Ο συναγερμος αυτος δεν μπορει να σε προστατευσει δηλαδη? Ακομα κ ασφαλεια κλοπης να ειχα παλι νομιζω οτι χρειαζεται ενας συναγερμος για να σε ειδοποιει οταν κουνησει καποιος τη μηχανη πχ Τι λες? ΕΝΝΟΩ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΣΟΥ ρε συ!!!ξεκολλα κ αλλαξε την σειρα σε αυτα τα 2 που θα βαλεις στην μοτο σου! πρωτα βαζουμε συναγερμο καλο κ σιγουρο κ μετα εξατμησεις!εγω αν ειχα κλοπης σιγα μην επερνα συναγερμο θα βαζα εναν της πλακας! Αυτο λεω κ γω Αρα για συναγερμος της πλακας ειναι καλος αυτος? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Πεμ 14 Ιουλ 2011, 21:55 | |
| δεν ξερω κατι για τον συγκεκριμενο αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να βγει καλος μπορει και κακος! | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Παρ 15 Ιουλ 2011, 01:33 | |
| Βασικα αφου δεν τον εχει τοποθετησει καποιος πανω στην μηχανη για να μας πει εντυπωσεις και δεν ειναι καποιας γνωστης εταιριας μιλαμε για καθαρο ρισκο αλλα οπως λεει ο Φιλιππος παραπανω, μπορει να βγει καλος μπορει και οχι! | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Παρ 15 Ιουλ 2011, 02:27 | |
| Εχεις δικιο θα το σκεφτω πολυ κ θα σας ενημερωσω μολις αποφασισω | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Παρ 15 Ιουλ 2011, 07:44 | |
| Αφου εισαι στην Αθηνα δεν χανεις τιποτα να πας να τον δεις απο κοντα. Αν η εταιρεια ειναι σοβαρη και τιμα την εγγυηση που δινει τοτε δεν βλεπω κανενα προβλημα. Σημαντικο προσον για εναν συναγερμο ειναι να μην ειναι ενεργοβορος γιαυτο ριξε μια ματια στο κουτι να δεις αν γραφει την καταναλωση του σε ρευμα. Κατα τ αλλα ο συγκεκριμενος (την μαρκα δεν την εχω ξαναδει) συναγερμος κανει παπαδες και ειναι τσαμπα για αυτα που λεει οτι κανει. Αυτα που δεν μου αρεσουν ειναι τα τηλεχειρηστηρια του αλλα και η εμβελεια που λεει οτι πιανει ισως σημαινει μεγαλη καταναλωση για την μπαταρια σου. Αν ομως κυκλοφορεις την μηχανη καθημερηνα αυτο μαλλον δεν ειναι προβλημα. | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Παρ 15 Ιουλ 2011, 08:41 | |
| Λοιπον τωρα το ειδα το ποστ!! ΜΗΝ το παρεις!! Τσαμπα τα λεφτα! Εχει καλη τηλεειδοποιηση αλλα ο συναγερμος ειναι υπερευαισθητος στο νερο οπως και το ηχειο του!! Ακομα και οταν την επλενα πρωι το βραδυ ειται εμπαινε σε σιγαση ειτε βαραγε μονος του με αποτελεσμα τπολλα βραδυα να εχω εφιαλτες οτι και καλα μου κρυβωνται οι κλεφτες και ο συναγερμος να με πεταει σαν καταπελτης απο το κρεββατι στο μπαλκονι η στην εξοπορτα με το ροπαλο και να περιμενω να ξαναβαρεσει!! ΔΕΝ αξιζει ουτε 50 προσωπικα!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Παρ 15 Ιουλ 2011, 09:30 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Λοιπον τωρα το ειδα το ποστ!!
ΜΗΝ το παρεις!! Τσαμπα τα λεφτα! Εχει καλη τηλεειδοποιηση αλλα ο συναγερμος ειναι υπερευαισθητος στο νερο οπως και το ηχειο του!! Ακομα και οταν την επλενα πρωι το βραδυ ειται εμπαινε σε σιγαση ειτε βαραγε μονος του με αποτελεσμα τπολλα βραδυα να εχω εφιαλτες οτι και καλα μου κρυβωνται οι κλεφτες και ο συναγερμος να με πεταει σαν καταπελτης απο το κρεββατι στο μπαλκονι η στην εξοπορτα με το ροπαλο και να περιμενω να ξαναβαρεσει!! ΔΕΝ αξιζει ουτε 50 προσωπικα!! φανταζομαι φιλε οποτε μαλλον σκραπας ειναι ο συγκεκριμενος!! | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Παρ 15 Ιουλ 2011, 13:57 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Λοιπον τωρα το ειδα το ποστ!!
ΜΗΝ το παρεις!! Τσαμπα τα λεφτα! Εχει καλη τηλεειδοποιηση αλλα ο συναγερμος ειναι υπερευαισθητος στο νερο οπως και το ηχειο του!! Ακομα και οταν την επλενα πρωι το βραδυ ειται εμπαινε σε σιγαση ειτε βαραγε μονος του με αποτελεσμα τπολλα βραδυα να εχω εφιαλτες οτι και καλα μου κρυβωνται οι κλεφτες και ο συναγερμος να με πεταει σαν καταπελτης απο το κρεββατι στο μπαλκονι η στην εξοπορτα με το ροπαλο και να περιμενω να ξαναβαρεσει!! ΔΕΝ αξιζει ουτε 50 προσωπικα!! Και να δεις που τον εχει βαλει ενας φιλος μου σε R1 κ μου λεει δεν εχει κανενα προβλημα Παλι καλα που μου το ειπες Μηπως ξερεις κανενα συναγερμο που να εχει αντιστοιχες λειτουργιες κ να ειναι καλος? | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Παρ 15 Ιουλ 2011, 17:18 | |
| κοιτα να δεις φιλε μ. πιστευω ενας καλος συναγερμος εχει καπου στα 200+ εγω εχω εναν Steel Mate. με οθονη με ολα. πολυ καλη εμβελεια. και απο θεμα μπαταριας δεν μ τρωει τπτ. τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω. σκεψου οτι στην οθονη μολις κλειδωνεις η ξεκλειδωνει δειχνει τα V και δεν εχω δει πτωση μεγαλυτερη απο 0.30 με την μηχανη παρκαρισμενη 5 ημερες..!!!!!!!!! δεν ξερω ακριβη τιμη αλλα πρεπει να ειναι καπου στα 250.
οσο αφορα την κουβεντα σ με τον φιλλιπα εχει ενα μικρο δικιο... καλυτερα βαλε εναν καλο συναγερμο και ας αργησουν οι εξατμισεις γιατι χωρις μηχανη ετσι κι αλλιως δεν εχεις εξατμισεις... που λεει ο λογος ετσι. ευχομαι τα καλυτερα. παντα ορθιος | |
|
| |
| ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ | |
|