| S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ | |
|
+22giannis_suzuki bonepeeler Sotoner Black Eagle Vortex k8 600 kk SuzukaK4 Suzukakias82 Opeth misfits296 nik_k9 boutser usabug mistiriodis_tsantakias Darksoul DrIoannis Miou maikstain nktr T.R.E Leroy JIMK7 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 28 Σεπ 2011, 10:54 | |
| ΣΟΥΖΟΥΚΑΚΙΑ στην παρεα μας... εγω απο την αλλη παραγγειλα την πεμπτη (πριν 6 μερες) ενα κιτ χενον για μια φιλη.την παρασκευη μου εστειλαν μνμ οτι τα στελνουν και εχθες το πρωι ηρθαν στην δουλεια μου...(απο αμερικη...)φυσικα και δεν πληρωσα τπτ τελωνεια και λοιπες παπαριες...ουτε καν τα 3€ που συνηθως ζητανε... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 14:12 | |
| Σωστε τη κατασταση!!! σημερα μιλησα με τελωνειο.... θεσσαλονικης! εκει ειναι το κουστουμακι μου το οποιο με λεει οτι ο κινεζος εχει βαλει τιμη 60$... δε παιζει μου λεει να σε χρεωσουν με αυτη τη τιμη! συνηθως λεει τα πλαστικα τα χρεωνουν 300 με 350... και βγηκε 12 κιλα...το δεμα σου μ λεει και κατι τετοια... ασε που λεει οτι ειναι ενας υπαλληλος και εχει πολλα δεματα... αρα θα αργησει... ειναι απιστευτοι! με λεει να φερεις καμια αποδειξη κανα τιμολογιο ποσο το πηρες και τετοια.... ΦΡΙΚΑΡΑ μιλαμε! τι να κανω βαλτε το χερακι σας!!! πειτε ιδεες!! αν ειναι να πληρωσω δασμο ποσο λετε? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 15:48 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Σωστε τη κατασταση!!! σημερα μιλησα με τελωνειο.... θεσσαλονικης! εκει ειναι το κουστουμακι μου το οποιο με λεει οτι ο κινεζος εχει βαλει τιμη 60$... δε παιζει μου λεει να σε χρεωσουν με αυτη τη τιμη! συνηθως λεει τα πλαστικα τα χρεωνουν 300 με 350... και βγηκε 12 κιλα...το δεμα σου μ λεει και κατι τετοια... ασε που λεει οτι ειναι ενας υπαλληλος και εχει πολλα δεματα... αρα θα αργησει... ειναι απιστευτοι! με λεει να φερεις καμια αποδειξη κανα τιμολογιο ποσο το πηρες και τετοια.... ΦΡΙΚΑΡΑ μιλαμε! τι να κανω βαλτε το χερακι σας!!! πειτε ιδεες!! αν ειναι να πληρωσω δασμο ποσο λετε?
μ@λ@κιαααααα, κριμα φιλαρακι ! γι αυτο ψωνιζουμε απο Auctmarts που δεν εχει δασμους !!! στα 350 ειναι γυρω στα 85 ευρο ο φορος, πες του κινεζου να σου στειλει τιμονολιο με κανενα 250αρι μπας και τη βγαλεις με 50-55 φορο τουλαχιστον ! αλλα και παλι χλωμο ! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 17:03 | |
| Τσακαλε απο αυτον εχω παρει...... Εκει ειναι το θεμα.... Τρελαθηκα ρε λεω δεν ειναι δυνατον... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 17:47 | |
| Κανεις καμια ιδεα??? Καποια εμπειρια κατι?? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 18:51 | |
| Ρε Βαγγελη εγω πως δεν πληρωσα τπτ ,ουτε καν το 3 ευρω κ αυτος σου λεει τετοιες π2π2ρες;
Βασικα πηγαινε απο εκει να δεις τι παιζει. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 19:24 | |
| Ρε συ δε ξερω και τον ειπα το μ@λακ@... Και ελεγε τα δικα τ οτι ειναι ιδιοι οι νομοι και δε ξερω τι κανουν στην αθηνα και τετοια.... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 20:19 | |
| Πηγαινε απο εκει. Αν δεις οτι δεν στα δινουν, στειλε στον auchtmarts να σου στειλει και καλα τιμολογιο κατω απο 200$ και πηγαινε το στο τελωνειο, ωστε αν ειναι να πληρωσεις να πληρωσεις λιγοτερα. Τωρα ποσο εκαναν δεν μπορει να στο καθορισει ο καθε τελωνειακος! Μπορει να ηταν προσφορα η ελαττωματικα. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:55 | |
| Το θεμα ειναι τι να τους πω? Δωστε τα μ? Θα με πει δε γινεται λογο το οτι πρεπει να εκτελωνιστει εγω τι θα τους πω? Και με ειπε μαλιστα οτι ειναι ενας υπαλληλος και δε ξερει ποτε θα εκτελωνιστει... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 23:15 | |
| Ναι καταλαβες τωρα... μαρουλι θελει το κουνελι :!: | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 01 Μαρ 2012, 23:51 | |
| Καλα δευτερα θα γινει χαμος.... με ελεγε οτι το δεμα ζυγιζει 12 κιλα και με τπτ να κοστολογηθει τοσο λιγο.... και πηρα εναν Ζητα φιλο που εχω και του τα ειπα... και με λεει πλακα μας κανουν εχω παρει απο αμερικη αλεξισφαιρα που ζυγιζαν 30 και κιλα... και πληρωσα μονο τα 3 ευρω. και με λεει αστο δευτερα πρωι θα παω εγω για σενα! οποτε ελπιζω κατι να γινει ειναι πολυ μ@υνι@ ρε συ.... απο παντου να βγαζουν! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τρι 06 Μαρ 2012, 10:31 | |
| Λοιπον καλημερα τσακαλια! Εχω νεα απο το τελωνειο θεσσαλονικης... Μετα απο ψαξιμο βρεθηκαν καποιοι γνωστοι που ειναι μεσα στο τελωνειο... Μου ειπαν οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα στη θεσσαλονικη... Πρωτον δυσκολα περναει τετοιο δεμα χωρις να μπει τελωνειο και αυτοι μπαινουν ιντερνετ βλεπουν ποσο εχουν πανω κατω και τα κοστολογουν αναλογος.... Και το κοστολογισαν 350 12 κιλα δεμα... Και με λεει ο δικος μ ειναι κανα 100ρικο και λεει επειδη ειναι και 2 ατομα ενω επρεπε 6 καθυστερουν... Ελλας η τεφρα | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 14 Μαρ 2012, 18:19 | |
| περιμενω και εγω ενα κουστουμακι απ τον auctmarts και στο hongkongpost μου βγαζει αυτα: Date # Location Delivery Status 6-Mar-2012 Hong Kong Item posted. 6-Mar-2012 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 7-Mar-2012 11-Mar-2012 Greece Arrived and is being processed. 11-Mar-2012 Greece Pending customs inspection. στα elta trake & trace αυτα: Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 8:06:35 ` ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αντικείμενα σε Συσκευασία Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 8:09:08 ` ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 20:29:11 ` ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας αυτο σειμενει οτι την αφαγα? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 14 Μαρ 2012, 18:35 | |
| Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει παιχτει με σας ρε παιδες.. Posting Date Posting Time Drop-off Point 22-Feb-2012 18:57 Pick Up Service (Kowloon and New Territories) Date # Location Delivery Status 22-Feb-2012 Hong Kong Item posted. 22-Feb-2012 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 22-Feb-2012 23-Feb-2012 Greece Arrived. 23-Feb-2012 Greece Pending customs inspection. 24-Feb-2012 Greece In transit. 24-Feb-2012 Greece Delivered. Να εμενα τι ελεγε. Περασε κανονικα απο το τελωνειο και δεν εδωσα καν τα 3 ευρω | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 14 Μαρ 2012, 23:30 | |
| - boutser έγραψε:
- περιμενω και εγω ενα κουστουμακι απ τον auctmarts και στο hongkongpost μου βγαζει αυτα:
Date # Location Delivery Status 6-Mar-2012 Hong Kong Item posted. 6-Mar-2012 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 7-Mar-2012 11-Mar-2012 Greece Arrived and is being processed. 11-Mar-2012 Greece Pending customs inspection. στα elta trake & trace αυτα: Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 8:06:35 ` ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αντικείμενα σε Συσκευασία Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 8:09:08 ` ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 20:29:11 ` ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας αυτο σειμενει οτι την αφαγα? Αστα να πανε φιλε... κατα 99% θα πληρωσεις... και ειναι κανα 100αρι... μακαρι να μην πληρωσεις αλλα και μενα ακριβως τα ιδια ελεγε! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 14 Μαρ 2012, 23:35 | |
| - Jester έγραψε:
- Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει παιχτει με σας ρε παιδες..
Posting Date Posting Time Drop-off Point 22-Feb-2012 18:57 Pick Up Service (Kowloon and New Territories)
Date # Location Delivery Status 22-Feb-2012 Hong Kong Item posted. 22-Feb-2012 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 22-Feb-2012 23-Feb-2012 Greece Arrived. 23-Feb-2012 Greece Pending customs inspection. 24-Feb-2012 Greece In transit. 24-Feb-2012 Greece Delivered.
Να εμενα τι ελεγε. Περασε κανονικα απο το τελωνειο και δεν εδωσα καν τα 3 ευρω Απλα τα λογια του γνωστου μου που ειναι μεσα στα ελτα.... Λεει οτι στην αθηνα εχει πολλα ατομα που δουλευουν στο τελωνειο... Η δουλεια για τα ατομα ειναι λιγη και λογικα θελουν να μην καθυστερουν τα δεματα... και δε τα χρεωνουν... Επισης με ειπε και το αλλο οτι ισως ειναι και απο τα ΕΛΤΑ της αθηνας,.. να μην τα στελνουν καθολου τελωνειο... και να τα στελνουν στα σπιτια κατευθειαν...! Τι να πεις..... ΕΛΛΑΔΑ! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 14 Μαρ 2012, 23:43 | |
| Ε να μας τα στελνετε εδω και να σας τα στελνουμε με το ΚΤΕΛ και να δινουμε ενα 10ρικο Ρε θα μας τρελανουν οι τυποι εντελως... Τι να πω... Ελλαδισταν... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 14 Μαρ 2012, 23:53 | |
| Μαλλον αυτο πρεπει να γινεται!! ελεος δε θα βγαζουν και απο αυτο!!! απο παντου να τα περνουν! ααα + οτι πληρωσα στο πορτα πορτα courier (ελτα) 28 ευρα..... που με το εφερε σπιτι... δε το ηξερα.. νομιζα οτι θα ερθει στο ταχυδρομειο και θα ερθει χαρτακι να παω να το παρω.... τσαμπα λεφτα! πραγματικα αν καποιοι απο αθηνα δεν εχουν θεμα θελουν και μπορουν σε παραγγελιες που ειναι να φαει τελωνειο... να τα στελνουμε εκει.. και να μας τα στελνετε! θα γλυτωσουμε αρκετα φραγκα...! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 15 Μαρ 2012, 21:38 | |
| τι να πω ρε παιδια αντε γαμω το σπιτι τους τους κλευτες τα ιδια με την αρατα! ακου για αθηνα τπτ και θεσσαλονικη τελωνειο! και οχι τπτ αλλο καθυστερουν κιολας πουσταραδες! | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 15 Μαρ 2012, 21:59 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Σωστε τη κατασταση!!! σημερα μιλησα με τελωνειο.... θεσσαλονικης! εκει ειναι το κουστουμακι μου το οποιο με λεει οτι ο κινεζος εχει βαλει τιμη 60$... δε παιζει μου λεει να σε χρεωσουν με αυτη τη τιμη! συνηθως λεει τα πλαστικα τα χρεωνουν 300 με 350... και βγηκε 12 κιλα...το δεμα σου μ λεει και κατι τετοια... ασε που λεει οτι ειναι ενας υπαλληλος και εχει πολλα δεματα... αρα θα αργησει... ειναι απιστευτοι! με λεει να φερεις καμια αποδειξη κανα τιμολογιο ποσο το πηρες και τετοια.... ΦΡΙΚΑΡΑ μιλαμε! τι να κανω βαλτε το χερακι σας!!! πειτε ιδεες!! αν ειναι να πληρωσω δασμο ποσο λετε?
Βαγγέλη και γώ μένω Λάρισα και την έφαγα απο τελωνείο Θεσ/νίκης..120Ευρά άν θυμάμαι καλά..Τίποτα..Πάρε το τιμολόγιο της PAYPAL κάντο επεξεργασία με κανένα πρόγραμμα και τρίψε το στην μούρη του υπαλλήλου..Εν το μεταξύ κάτι παπαντζούλες που παραγγέλνω απο Κίνα τώρα τελευταία και μου έρχονται απο τελωνείο Αθήνας(δέν ξέρω γιατί) δέν μου χρεώνουν τίποτα..Τώρα για οτιδήποτε μεγάλο πακέτο απο Κίνα στον αδερφό μου Αθήνα θα το στέλνω και μετά αυτός με ΚΤΕΛ.. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πεμ 15 Μαρ 2012, 23:13 | |
| Αστα να πανε.... εγω ειχα εναν γνωστο στα ελτα και επιασε τον τελωνη και με κατεβασε λιγο.... ειναι πολυ αχρηστοι ρε! + οτι εχουν 2 ατομα να κανουν δουλεια 6-7 ατομων... και πιο πολυ αργει το δεμα στην ελλαδα παρα να ερθει απο την αλλη ακρη του κοσμου! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Δευ 19 Μαρ 2012, 21:32 | |
| ρε παιδια υπαρχει το τηλ του τελωνειου θεσσαλονικης πουθενα? να τους παρω να τους βρησω λιγο για τι δεν ειναι δουλεια αυτη ! | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 12 Φεβ 2014, 16:39 | |
| Μιά ερώτηση ρε παίδες γιατί ψάχνομαι για παραγγελία από το Αμέρικα. 2 τρόμπες (φρένου και συμπλέκτη) με κόστος μαζί με τα μεταφορικά 920 US Dollars. Θα φύγουν με USPS Priority Mail Express International. 3-5 μέρες για να μου φτάσουν. Μπορώ να του πω να μου τα στείλει σαν δείγματα ή ανταλλακτικά και να κάνω 2 ξεχωριστές αποδείξεις; Μία για τα πράματα και άλλη μία για τα μεταφορικά; Παίζει να την γλυτώσω έτσι; Δεν ψήνομαι να πληρώσω καμμιά 300άρα ακόμη γιατί τότε τα παίρνω και από την Ευρώπη.
| |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 12 Φεβ 2014, 16:45 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- Μιά ερώτηση ρε παίδες γιατί ψάχνομαι για παραγγελία από το Αμέρικα.
2 τρόμπες (φρένου και συμπλέκτη) με κόστος μαζί με τα μεταφορικά 920 US Dollars. Θα φύγουν με USPS Priority Mail Express International. 3-5 μέρες για να μου φτάσουν. Μπορώ να του πω να μου τα στείλει σαν δείγματα ή ανταλλακτικά και να κάνω 2 ξεχωριστές αποδείξεις; Μία για τα πράματα και άλλη μία για τα μεταφορικά; Παίζει να την γλυτώσω έτσι; Δεν ψήνομαι να πληρώσω καμμιά 300άρα ακόμη γιατί τότε τα παίρνω και από την Ευρώπη.
Και πάλι είναι μεγάλο ποσό οπότε πολύ πιθανόν να σου ζητήσουν το ανάλογο κουστούμι από το τελωνείο... | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ Τετ 12 Φεβ 2014, 16:50 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- bonepeeler έγραψε:
- Μιά ερώτηση ρε παίδες γιατί ψάχνομαι για παραγγελία από το Αμέρικα.
2 τρόμπες (φρένου και συμπλέκτη) με κόστος μαζί με τα μεταφορικά 920 US Dollars. Θα φύγουν με USPS Priority Mail Express International. 3-5 μέρες για να μου φτάσουν. Μπορώ να του πω να μου τα στείλει σαν δείγματα ή ανταλλακτικά και να κάνω 2 ξεχωριστές αποδείξεις; Μία για τα πράματα και άλλη μία για τα μεταφορικά; Παίζει να την γλυτώσω έτσι; Δεν ψήνομαι να πληρώσω καμμιά 300άρα ακόμη γιατί τότε τα παίρνω και από την Ευρώπη.
Και πάλι είναι μεγάλο ποσό οπότε πολύ πιθανόν να σου ζητήσουν το ανάλογο κουστούμι από το τελωνείο... To σκεπτικό είναι πως θα δώσω απόδειξη για τα μεταφορικά από τη στιγμή που είναι δωρεάν δείγμα ή ανταλλακτικό. | |
|
| |
| S.O.S ΤΕΛΩΝΕΙΟ | |
|