Greek GSX-R forum
Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Poll_l10Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Poll_c10Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Poll_l10Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Poll_c10Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση)

Πήγαινε κάτω 
+8
Sotoner
Miou
black rider
Kydo
DrIoannis
nasos-v
Darksoul
babis k8
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gianni
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gianni

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 472
Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010

Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση)   Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 11:22

Τα gp τα πήρε προχθές ένας φίλος στα 370. Αν τα θέλεις....πρέπει να τα σκάσεις.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
opoulian
Normal gixxer
Normal gixxer
opoulian

Άντρας Όνομα: : Spyros
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 237
Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση)   Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 17:58

εμεις τα dunlop τα χουμε γυρισει αναποδα(το πισω) και στα μεγαρα που το καναμε δεν ειδαμε και καμια ιδιαιτερη διαφορα σε χρονους.απο 1,02-1,03 παρακατω δεν ξερω.τωρα για τιμη κατω απο 350 ελλαδα δυσκολο..μιλαω για τα gp σκετο..οσο για τα αλλα gp racer για μενα ειναι λαστιχα δρομου και οχι για πιστα.(εκτος αν οι χρονοι ειναι ψιλα που δεν παιζει και τοσο ρολο το λαστιχο οσο ο οδηγος.

τωρα μισελιν power one γωμες.το πισω γυρναει αφοβα αναποδα και χρονοι στα ιδια επιπεδα με οταν ειναι κανονικο.το μπροστινο η κορωνα V ειναι λιγο περιεργη και δεν την συνιστω,πολυ γρηγορη (εγω βαζω B ).
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση)   Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 23:48

δλδ μ λιγα λογια πρεπει να παρουμε κουβερτες για να εχει περρισοτερη διαρκεια το λαστιχο. αν δεν εχουμε οπως εγω.. χανω μονο στ διαρκεια ζωης??οκ και μεχρι να τα ζεστανω στην πιστα.
εχω τα dunlop gp racer πριν ειχα τα pirelli supercorsa bsb.ειδα πολλη μεγαλη διαφορα με τα dunlop.ετσι ενιωσα εγω τουλαχιστον.παντως παλι θα βαλω dunlop gp racer γτ οπως ειπατε ποιο πανω τα gp σκετο ξεφευγει....
σκεφτομουν καποια στιγμη να δοκιμασω και σλικ απλα δεν ηξερα ποια απ'ολα να προτιμησω.τωρα καπως ξεκαθαρισε η εικονα,,,,
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση)   Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 02 Οκτ 2011, 00:58

opoulian έγραψε:
εμεις τα dunlop τα χουμε γυρισει αναποδα(το πισω) και στα μεγαρα που το καναμε δεν ειδαμε και καμια ιδιαιτερη διαφορα σε χρονους.απο 1,02-1,03 παρακατω δεν ξερω.τωρα για τιμη κατω απο 350 ελλαδα δυσκολο..μιλαω για τα gp σκετο..οσο για τα αλλα gp racer για μενα ειναι λαστιχα δρομου και οχι για πιστα.(εκτος αν οι χρονοι ειναι ψιλα που δεν παιζει και τοσο ρολο το λαστιχο οσο ο οδηγος.

τωρα μισελιν power one γωμες.το πισω γυρναει αφοβα αναποδα και χρονοι στα ιδια επιπεδα με οταν ειναι κανονικο.το μπροστινο η κορωνα V ειναι λιγο περιεργη και δεν την συνιστω,πολυ γρηγορη (εγω βαζω B ).

Σπυρακο δεν αφηνεις τα περι ελαστικων να μας κανεις κανα μαθημα να γυρναμε κ μεις 1.02 με αναποδογυρισμενα λαστιχακια!!! fafoutis
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση)   Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση) - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 02 Οκτ 2011, 01:03

landen έγραψε:
δλδ μ λιγα λογια πρεπει να παρουμε κουβερτες για να εχει περρισοτερη διαρκεια το λαστιχο. αν δεν εχουμε οπως εγω.. χανω μονο στ διαρκεια ζωης??οκ και μεχρι να τα ζεστανω στην πιστα.
εχω τα dunlop gp racer πριν ειχα τα pirelli supercorsa bsb.ειδα πολλη μεγαλη διαφορα με τα dunlop.ετσι ενιωσα εγω τουλαχιστον.παντως παλι θα βαλω dunlop gp racer γτ οπως ειπατε ποιο πανω τα gp σκετο ξεφευγει....
σκεφτομουν καποια στιγμη να δοκιμασω και σλικ απλα δεν ηξερα ποια απ'ολα να προτιμησω.τωρα καπως ξεκαθαρισε η εικονα,,,,

Μετά τα bsb οποιοδήποτε λάστιχο και να βάλεις θα δεις τεράστια διαφορά...
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400

Λαστιχα πιστας (τιμες-μαρκες-αξιολογηση)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» γνωμες για λαστιχα πιστας GP RACER vs R10
» περιεργες τιμες
» Φρενα κ9 κ μεταχει/να τιμες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com