| settin temp sensor input-pcv | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: settin temp sensor input-pcv Τρι 04 Οκτ 2011, 22:48 | |
| ξερει κανεις πως στο καλο σεταρουμε τη θερμοκρασια στο pcv? τι τιμες βαζουμε στα κουτακια για να εχουμε σωστη ενδειξη? :?: | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: settin temp sensor input-pcv Τετ 05 Οκτ 2011, 08:28 | |
| - kostasva έγραψε:
- ξερει κανεις πως στο καλο σεταρουμε τη θερμοκρασια στο pcv? τι τιμες βαζουμε στα κουτακια για να εχουμε σωστη ενδειξη? :?:
Θα το κοιτάξω το απόγευμα που θα πάω σπίτι... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: settin temp sensor input-pcv Τετ 05 Οκτ 2011, 10:33 | |
| αντε γτ εγω δεν το χω κανει αυτο ακομα! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: settin temp sensor input-pcv Τετ 05 Οκτ 2011, 10:54 | |
| - Darksoul έγραψε:
- αντε γτ εγω δεν το χω κανει αυτο ακομα!
Τι το θες; 2 πράγματα μπορείς να κάνεις ουσιαστικά μ'αυτό... Να εμπλουτίζεις το μίγμα στην εκκίνηση αν υποθέσουμε ότι το έχεις ρυθμίσει φτωχό όταν είναι ζεστό και να ρυθμίσεις το autotune να ξεκινάει από μια θερμοκρασία και πάνω... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: settin temp sensor input-pcv Τετ 05 Οκτ 2011, 11:01 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: settin temp sensor input-pcv Τετ 05 Οκτ 2011, 14:30 | |
| Οτι τιμή και να βάλεις δεν θα δουλέψει γιατί θέλει σύνδεση με τον αισθητήρα της μηχανής για τη θερμοκρασία. Αν δεις το PCV σου έχει κάποια βιδάκια για εξωτερικές συνδέσεις. Απο εκεί πρέπει να πάρεις σήμα. Αυτό χρησιμέυει όπως σου είπε και ο Νίκος για το cold start που αν δεν έχεις καταργήσει την βαλβίδα εκκίνησης δεν το χρειάζεσαι, για το Autotune, αλλά και για να έχεις διαφορετικό χάρτη ανά θερμοκρασία κινητήρα.
Δεν νομίζω οτι το χρειάζεσαι αλλά αν πάλι θέλεις τόσο πολύ, πρέπει να συνδεθείς στον εργοστασιακό σένσορα. Απο εκεί και κάω δεν υπάρχει σωστή και λάθος τιμή, αλλά τι θέλεις εσύ να κάνεις. | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: settin temp sensor input-pcv Τετ 05 Οκτ 2011, 19:32 | |
| το καλωδιο ειναι ενα μπλε με μαυρη ριγα στη φισα του εγκεφαλου και , ναι το θελω για το cold start , οχι οτι τρεχει τιποτα σπουδαιο σιγα τωρα απλα ψαχνοντας την τελειοτητα που λενε..... αν και νομιζω οτι το commander διαβαζει fahreneit και οχι celcius και μαλλον εκει θα μπερδευτει η δουλεια , οποτε καλυτερα αστο οπως ειναι | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: settin temp sensor input-pcv Τετ 05 Οκτ 2011, 21:41 | |
| Δεν έχει θέμα με φαρεναιτ. Δουλευει και με κελσίου. Το Cold start είναι για μηχανάκια με κατηργημένη τη βαλβίδα. Εγω ακόμα και χωρίς τη βαλβίδα που είναι το δικό μου δεν είχα θέμα οπότε και που είχα κομμαντερ 5 δεν είχα κάνει κάτι. Μόνο για χάρτη ανά θερμοκρασία αν το θέλετε. | |
|
| |
| settin temp sensor input-pcv | |
|