| Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) | |
|
+7Miou T.R.E JIMK7 gsxrk71000 teo46 spyroszx Sotoner 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 19:30 | |
| | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 19:42 | |
| τον ειδα και εγω λες να....... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 19:48 | |
| - spyroszx έγραψε:
- τον ειδα και εγω λες να.......
Ξέρω γω ρε Σπύρο..τί να πώ..Για τον αδερφό του παπανδρέου άκουσες τι είπε???Εταιρία στην Ελβετία που ασχολείται σε τα CDS..Ποντάρουν στήν κατάρευση της Ελλάδας..ΑΙΣΧΟΣ!!!!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 19:57 | |
| | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:00 | |
| φιλε ειναι πολυ σαπιο το κολπο παλιοτερα τους τα εχωνε ο Λεβεντης και τον λεγαμε αστειο και γραφικο,μηπως διαβασες τι εκανα με την προτον μπανκ στην Θεσσαλονικη με το υποκαταστημα?
| |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:04 | |
| ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη... | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:11 | |
| οταν καθονται να μιλησουν για τοαν πεθανε η πεθαινει η χωρα και αυτοι οι αυνανες μαλωνουν για το ποιανου το κομα εκανε μεγαλυτερη ζημια και ποιος εχει μεγαλυτερο πουλακι ,και αυτους καποιοι να τους εχουν ψηφησει.......τι να πω οτι και να πω θα πρεπει να το σβησουν γιατι θα ειναι υβρηστικο | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:12 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:15 | |
| To Γουδί δεν θα τους χωρέσει όλους,καλά το είπε... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:16 | |
| | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:19 | |
| παιδια στο σκηνικο με τα ΙΜΙΑ ο σημερινος αντιπροεδρος της κυβερνισης ηταν υπουργος εθνικης αμυνης και ειχε πει το αξεχαστο "θα πουμε οτι η σημαια επεσε μονη της" και αυτον τον ανθρωπο καποιοι των ψηφισαν.για να μην το παρει καποιος στραβα μπορω να θυμηθω τετοια σκηνικα απο ολα σχεδον α κοματα | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:22 | |
| | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:29 | |
| σκεφτειται ποσους υπερηληκες συγγενεις μας τους πηγαιναν με καροτσακι η στο σπιτι με αστυνομους για να ψηφισουν το "δαγκωτο"ποσοι απο αυτος ξεραν-ξερουν τι σημαινει σοσιαλισμος κουμουνισμος συντηριτηκοι? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 21:16 | |
| τα εχωσε κανονικα ο καμμενος... ειδικα στο 4'20 ανατριχιασα... για να δουμε αν θα τον ακολουθησει κανενας τους... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 21:55 | |
| τωρα αν σας πω οτι εντυπωσιαστικα θα πω ψεμματα !!!!! Δε λεω καλα τα λεει αλλα ρε παιδια ειναι στο ψηφοδελτιο της Β Αθηνας απο τη ΝΔ !!!!! Ελεος μη βγαλουμε και τη ΝΔ λαδι τωρα επειδη ΕΝΑΣ ειπε ΟΧΙ στην ευρωπαικη ενωση και το μνημονιο !!!!!! Χρειαζονται πολλες τετοιες αποψεις και πιστευω και με πολυ περισσοτερη διαυγεια στο παρελθον τους και στο κομα που ανηκουν !!!! Προσωπικα λεω πως ΟΛΟΙ τους και οι 300 και αλοι 3000 απεξω ειναι για.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! και η γνωμη μου αυτη δεν αλλαζει !!!!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 22:05 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- τωρα αν σας πω οτι εντυπωσιαστικα θα πω ψεμματα !!!!!
Δε λεω καλα τα λεει αλλα ρε παιδια ειναι στο ψηφοδελτιο της Β Αθηνας απο τη ΝΔ !!!!! Ελεος μη βγαλουμε και τη ΝΔ λαδι τωρα επειδη ΕΝΑΣ ειπε ΟΧΙ στην ευρωπαικη ενωση και το μνημονιο !!!!!!
Χρειαζονται πολλες τετοιες αποψεις και πιστευω και με πολυ περισσοτερη διαυγεια στο παρελθον τους και στο κομα που ανηκουν !!!!
Προσωπικα λεω πως ΟΛΟΙ τους και οι 300 και αλοι 3000 απεξω ειναι για.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! και η γνωμη μου αυτη δεν αλλαζει !!!!! Tο γεγονός και μόνο ότι υπάρχει έστω και ένας που λέει αυτά τα πράγματα ΜΕΣΑ στην Βουλή,που αναφέρει λέξεις όπως δοσίλογοι κτλ...Είναι ενθαρρυντικό... | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 22:19 | |
| ναι ιδρωσε το αυτί σας και δεν ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο, παραιτήθηκαν όλοι και εκριναν αντισυγματικο το μνημονιο!!!!!!!! για το μονο που χαιρομαι ειναι οτι επιτελους ακουγονται στην βουλη πραγματα που λεμε ολοι μεταξυ μας (bildeberg, συνομοσιες κλπ) αλλα λυπαμαι που δεν εχει ανταποκριση απο τα καναλια!! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Πεμ 20 Οκτ 2011, 23:37 | |
| | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 03:06 | |
| Ο τιτλος ειναι λιγο λαθος....ειναι ο μοναδικος βουλευτης,αλλα οχι που εχει καταλαβει τι παιζει (αυτο ολοι εκει μεσα το ξερουν πολυ πριν απο εμας) αλλα ο μονος που ΛΕΕΙ τι παιζει.... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 03:10 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 06:37 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 09:22 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- τωρα αν σας πω οτι εντυπωσιαστικα θα πω ψεμματα !!!!!
Δε λεω καλα τα λεει αλλα ρε παιδια ειναι στο ψηφοδελτιο της Β Αθηνας απο τη ΝΔ !!!!! Ελεος μη βγαλουμε και τη ΝΔ λαδι τωρα επειδη ΕΝΑΣ ειπε ΟΧΙ στην ευρωπαικη ενωση και το μνημονιο !!!!!!
Χρειαζονται πολλες τετοιες αποψεις και πιστευω και με πολυ περισσοτερη διαυγεια στο παρελθον τους και στο κομα που ανηκουν !!!!
Προσωπικα λεω πως ΟΛΟΙ τους και οι 300 και αλοι 3000 απεξω ειναι για.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! και η γνωμη μου αυτη δεν αλλαζει !!!!! Κώστα πρός θεού..Δέν βγάζουμε κανέναν λάδι..Εννοείτε αυτό..Απλά μέσα σε όλα αυτά ο συγκεκριμ΄λενος κύριος μου έδωσε κάτι να σκεφτώ..Γιατί σε ένα σημείο του βίντεο μιλάει για κάποιον και λέει να διαγραφεί..Πετάγετε απο το κοινοβούλιο ένας και λεεί αυτός δικός μας είναι?? (εννοεί της ΝΔ) και λέει ο καμμένος ναι δικός μας είναι και πρέπει να διαγραφεί..Όπως και η Λουκά χθές το καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο και διαγράφτηκε..Ίσως ορισμένοι αρχίζουν να ξυπνάνε και βλέπουν την ζημιά που έκαναν και αυτήν που πανε να κάνουν..Τώρα η τρόικα ζητάει να κλείσουν στρατηγεία του στρατού και θα επακολουθήσουν της αεροπορίας και του ναυτικού...Τί γίνεται ρε παιδιά..Κάτι χοντρό παίζεται απο πίσω..Μήπως ήρθε η ώρα να αρχήσουμε να σκεφτόμαστε το εξωτερικό???Αυτή η ΠΟΥΤΑΝΑ η κατρακύλα δέν έχει τελειωμό!!!!!!!!! Κωλοπαιδαράδες!!!!! Να καείτε όλοι στην κόλαση!!!!!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 09:48 | |
| αυτη η δημοκρατια του πασοκ παντως ρε παιδια τσακιζει.... δεν ψηφισε το πολυνομοσχεδιο η Κατσελη γιατι δεν συμφωνουσε ,δεν πιστευε σε αυτο ,ή ο,τι αλλο θελει και ο αγαπητος εβραιοαμερικανος που κυβερναει την ελλαδα την διεγραψε...συμπερασμα ? δημοκρατια του πασοκ ειναι να κανουν ολοι οτι λεει ο εβραιος αλλοιως τους δειχνει την πορτα... | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 10:24 | |
| - Miou έγραψε:
- αυτη η δημοκρατια του πασοκ παντως ρε παιδια τσακιζει....
δεν ψηφισε το πολυνομοσχεδιο η Κατσελη γιατι δεν συμφωνουσε ,δεν πιστευε σε αυτο ,ή ο,τι αλλο θελει και ο αγαπητος εβραιοαμερικανος που κυβερναει την ελλαδα την διεγραψε...συμπερασμα ? δημοκρατια του πασοκ ειναι να κανουν ολοι οτι λεει ο εβραιος αλλοιως τους δειχνει την πορτα... Η απόλυτη δημοκρατία μπροστά στα μάτια μας!! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 10:44 | |
| τωρα πλεον παιδια υπαρχει και ενας καινουριος ορος στην ζωη μας ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ειναι ακριβως αυτο που ειπατε παρα πανω απλα ετσι ακουγεται πιο επιστημονικο πιο πολυ του πανεπηστημιου αν με καταλαβαινεται....... | |
|
| |
| Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) | |
|