gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 12:58 | |
| - spyroszx έγραψε:
- τωρα πλεον παιδια υπαρχει και ενας καινουριος ορος στην ζωη μας ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ειναι ακριβως αυτο που ειπατε παρα πανω απλα ετσι ακουγεται πιο επιστημονικο πιο πολυ του πανεπηστημιου αν με καταλαβαινεται.......
αυτό δεν είναι τώρα!αυτό ισχύει χρόνια!γιαυτό δεν κουνιούνται οι βουλευτές! | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 13:30 | |
| - spyroszx έγραψε:
- τωρα πλεον παιδια υπαρχει και ενας καινουριος ορος στην ζωη μας ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ειναι ακριβως αυτο που ειπατε παρα πανω απλα ετσι ακουγεται πιο επιστημονικο πιο πολυ του πανεπηστημιου αν με καταλαβαινεται.......
σπυρο δεν ειμαστε του πανεπιστημιου....και το λεμε δικτακτορια... μη ελευθερια του λογου,μη ελευθερια της προσωπικης γνωμης και σε λιγο καιρο μη ελευθερια της προσωπικης σκεψης ... κτλ κτλ με καταλαβαινεις ειμαι σιγουρος... | |
|
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταλάβει τί παίζει..(υπ όψιν δεν είμαι κομματοποιημένος) Παρ 21 Οκτ 2011, 15:04 | |
| - Miou έγραψε:
- spyroszx έγραψε:
σπυρο δεν ειμαστε του πανεπιστημιου....και το λεμε δικτακτορια... μη ελευθερια του λογου,μη ελευθερια της προσωπικης γνωμης και σε λιγο καιρο μη ελευθερια της προσωπικης σκεψης ... κτλ κτλ με καταλαβαινεις ειμαι σιγουρος... απολυτα δυστυχος | |
|