GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Στρηψιμο Καλαμια Κυρ 04 Δεκ 2011, 20:44 | |
| Το μηχανακι ειχε μια ψιλοπτωση και απο τοτε σαν να με τραβαει λιγο αριστερα.απο ζυγοσταθμηση και λαστιχα ειναι οκ. και απο ρουλεμαν τιμονιου κλπ. λογικα πρεπε να εχουνε στριψει τα καλαμια απο ο,τι μ ειχανε ξαναπει.αυτο πως το φτιαχνεις ? ενοω βαση με τι το ισιωνεις ? εχθος απο καλιμπρα δηλαδη ...το μετρας πανω στην οδηγηση πως σε βολευει ? και σημερα εκει που το κοιτουσα πανω απο το μπροστα φτερο κατω απο την τιμονοπλακα την κατω ι μια η μπουκαλα εχει πατουρα εκει που ""παταει¨" το χειλος της τιμονοπλακας ... δηλαδη σαν να εχει φυγει η μπουκαλα πιο κατω απο το αρχικο σημειο του εργοστασιου .... | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Στρηψιμο Καλαμια Κυρ 04 Δεκ 2011, 21:04 | |
| λυσε τα καλαμια απο τον σταυρο και τις πλακες και ξαναδεστο ... και τον αξονα της ροδας | |
|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Στρηψιμο Καλαμια Κυρ 04 Δεκ 2011, 21:25 | |
| | |
|
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Στρηψιμο Καλαμια Κυρ 04 Δεκ 2011, 21:27 | |
| να σε ρωτησω ... τι βλεπεις ακριβως? αμα το κοιτας απο την τιμονοπλακα απο πανω και κοιτα κατω το φτερο βλεπεις να εχουν στριψει απο καποια μερια δλδ να μην ειναι ευθεια με την ροδα? το ειχα παθει πιο παλια αυτο ειναι πολυ ευκολο να το διορθωσεις αν απλως εχουν στιψει τα καλαμια..δλδ λασκαρεις την τιμονοπλακα και το ταφ δλδ την κατω τιμονοπλακα εκει που κρατανε τις μπουκλες και πιεζεις πρως τα μεσα με φρενα δλδ σαν να πατας ωστε να παρουν την σωστη φορα τους οι μπουκαλες και να ερθουν στην θεση τους...ετσι μου ηρθαν κανονικα εμενα...βαλε το πισω σταντ και πιεζεσαι μεσα εξω τις μπιυκαλες με πατημενο φρενο ενω εχεις ξελασκαρει τις βιδες που ειπαμε... και αμα το τραβας κιολας να ανασηκωνεται καλυτερα ετσι οπως ειπαμε θα φερεισ την ροδα ευθεια μαζι με τις μουκαλες... διοτη οταν πεφτει η μηχανη και χτυπηση η ροδα στιβει και τις μπυκαλες μααζι...ελπιζω να ειναι μονο αυτο και οχι να εχουν στραβωσει (δυσκολο πιτσευω)... | |
|
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: Στρηψιμο Καλαμια Κυρ 04 Δεκ 2011, 21:52 | |
| αν ειτανε στραβωμενες θα μπενανε στις πλακες ? | |
|
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Στρηψιμο Καλαμια Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:12 | |
| ναι ... αν ηταν λιγο και οχι πολυ και δεν μπορει να φανει με το ματι αλλα με μηχανημα.... κανε αυτο που σου λεμε για αρχη να δεις αν ερθουν αλλιως μετα θελει ελενχω... απλα γνωμη μου μην λυσεις τον αξονα οπως ειπε ο miou ωστε να μπορεις να εχει ενα κεντρο σωστο κατο..και να στειβεις το πανω μερος... ετσι μου ηρθαν σωστα εμενα τα καλαμια που νομιζα οτι ηταν στραβα...τα ειχα βγαλει και τα ειχα ξανα βαλει ολα και καλαμια και ζαντες ολα αλλα δεν εκανε.. θελει πιεση ετσι οπως σου ειπα , μου το ειχαν πει και το εφιαξα ...
υ.γ miou σορρυ που διαφωνο λιγο απλα μου το εδειξαν με αλλο τροπο... (φιλικα παντα) | |
|