Λοιπον παλικαρια... Μιας και θελω να αρχισω να μπαινω πιστα σιγα σιγα... εχω σκοπο να βελτιωσω λιγο τη κοπελια μου! οχι χοντρα πραγματα... (μοτερ και και και) περιφερειακα! αλλα χρησιμα! το μοντελο ειναι Κ4 φοραει Arata ολοσωμη και ενα φιλτρο BMC! εγινε σερβις λαδια φιλτρα στις 21000(ο προηγουμενος) τωρα εχει 23300 πρεπει να κανει κατι οσω αναφορα σερβις?? τωρα μια σκεψη μου ειναι τα φρενα!!! τα οποια θελω να αναβαθμισω αν και δεν τα εχω δει τα μανισια στη πιστα δλδ ζορισμενα να δω αντιδρασεις... επισης αναρτηση... ασχετα που απο τον προηγουμενο ηταν χαμηλωμενο αρκετα.. θα φτιαξει αυτο εννοειται... δε ξερω αν πρεπει να κανω ειδικη ρυθμιση για πιστα η να αλλαξω κατι... επισης θελω οπωσδηποτε να βαλω υψυλης που δεν φοραει... αλλα δε ξερω τι... Γενικα θελω γνωμες στο τι βελτιωσεις πρεπει να κανω στο μηχανακι μου... επισης αν ηταν και ευκολο επειδη θελω να αρχισω να αγοραζω πραγματα απο ebay αν και δε ξερω τι και πως εχω δει οτι καρασυμφερει να δωσετε κανα λινκ κατι να δουμε!!! (βασικα επειδη θα παει συνεργειο σε λιγες μερες να ειμαι οσο γινεται διαβασμενος στο τι θελω να κανω, ωστε να τα πω και στο μαστορα)! Σορρυ αν σας κουρασα ευχαριστω προκαταβολικα!