| ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 16:16 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;;;ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΚΑΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ 600 Κ8!!! Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ (ΜΗΧΑΝΗ,ΚΡΑΝΟΣ,ΓΑΝΤΙΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ) 8000 ΕΥΡΩ!!!!!ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ Ο ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕ 6000 ΕΥΡΩ!!!
| |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 16:19 | |
| - gsxrakias έγραψε:
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;;;ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΚΑΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ 600 Κ8!!!
Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ (ΜΗΧΑΝΗ,ΚΡΑΝΟΣ,ΓΑΝΤΙΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ) 8000 ΕΥΡΩ!!!!!ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ Ο ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕ 6000 ΕΥΡΩ!!!
για το τραυματισμο μπορεις να κινηθεις νομικα με αγωγη (αν και εφοσον εχεις χαρτι νοσοκομειου που να δειχνει τι επαθες ακριβως) τωρα 8.000 για μηχανη κρανος και γαντια ειναι νορμαλ πιστευω, (εχει να κανει με τη τιμη που πουλιεται η μηχανη μεταχειρισμενη) Στη θεση σου θα μιλαγα με το νομικο τμημα της δικιας σου ασφαλιστικης (αν και εφ'οσον εχεις νομικη προστασια)! | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 16:24 | |
| ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ!!!! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 16:41 | |
| - gsxrakias έγραψε:
- ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ!!!!
εφοσον εχεις τα απαραιτητα εγγραφα που αποδεικνυουν το τραυματισμο σου, συμβουλεψου τη δικηγορο σου για το τι μπορεις να διεκδικησεις (πχ αποδημειωση αν δεν μπορουσες να εργασθεις, σωματικες βλαβες ψυχικη οδινη κτλπ) μου κανει εντυπωση ομως πως δε πηγες αυτεπαγγελτα δικαστικα εφοσον υπηρχει δηλωμενος τραυματισμος με σθενοφορο??? εκτος και αν αυτο που αναφερεις ειναι η προταση της ασφαλιστικης για συμβιβασμο, που θα συμφωνησω μαζι σου πως δεν ακουγεται και πολυ δελεαστικος... ! | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 16:46 | |
| ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!!!!ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ!!!ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ!!!!ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!!!ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!! | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 17:11 | |
| κοιτα 8000 χωρις δικαστηριο ειναι καλα ...φυσικα αναλογα με τον τραυματισμο..αν ειναι σοβαρος οχι δεν ειναι αλλα αν ειναι ενα σπασιμο ειναι σχετικα καλα... φυσικα κ μενα θα με ενοχλουσε να παρω μονο 2000 πανω απο την τιμη της μηχανης οταν ενας γελιος με τραυματισε... εγω εσπασα δυο δαχτυλα κ επειδη δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια των δικαστηριων το μονο π καταφερα ειναι να παρω τα λεφτα για την μηχανη.. μην μπλεξεις με ασφαλιστικες..αν πας δικαστηριο 90% θα παρεις παραπανω αλλα εχεις υπομονη να περιμενεις 1-1.5 χρονο?? κ ετσι οπως παει η χωρα?? | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 18:11 | |
| ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΛΗΜΗ!!!ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΑΝΤΑΩ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ GSXR!!!! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 18:26 | |
| σαν ποσό δεν είναι άσχημα πάντως! | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! Σαβ 10 Δεκ 2011, 18:39 | |
| - gsxrakias έγραψε:
- ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΛΗΜΗ!!!ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΑΝΤΑΩ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ GSXR!!!!
να το χαρεις κ ποτε ξανα ατυχια...ξερω πως ειναι κ μαλλον ξερω κ την αποφαση π θα παρεις.. | |
|
| |
| ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!! | |
|