| ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Σαβ 12 Ιουλ 2014, 14:59 | |
| γεια σας παιδια..προσφατα ειχα ενα ατυχημα,ευτυχως δεν υπηρχαν τραυματισμοι,και η ασφαλιστικη μου την εβγαλε ολικη τη ζημια και μου δινει 3100..ακουσα πως αν τη μεταβιβασω σε συγγενικο προσωπο παιρνω και τα λεφτα της ασφαλιστικης και κραταω τη μηχανη..ξερει κανεις τπτ για αυτη τη διαδικασια? | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Σαβ 12 Ιουλ 2014, 16:50 | |
| | |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
Τόπος : Σέρρες Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 02:01 | |
| - alhthrios έγραψε:
- γεια σας παιδια..προσφατα ειχα ενα ατυχημα,ευτυχως δεν υπηρχαν τραυματισμοι,και η ασφαλιστικη μου την εβγαλε ολικη τη ζημια και μου δινει 3100..ακουσα πως αν τη μεταβιβασω σε συγγενικο προσωπο παιρνω και τα λεφτα της ασφαλιστικης και κραταω τη μηχανη..ξερει κανεις τπτ για αυτη τη διαδικασια?
ξαναφερνω το θεμα στην επιφανεια γιατι δυστηχως ειχα και γω ατυχημα με την καλη μου με αποτελεσμα να βρισκομαι στην ιδια θεση..Μπορεσες να κανεις τελικα τιποτε τετοιο??? αν γνωριζει κανεις κατι θα του ήμουν ευγνώμων.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 10:44 | |
| ειναι απλα τα πραγματα. εαν εχει βγει ολικη για να παρεις τα λεφτα απο την ασφαλεια πρεπει να εχεις μεταβιβασει την μηχανη και να μην ειναι στο ονομα σου .
ας ειναι και στο ονομα της γυναικας σου , της αδερφης σου, του αδερφου σου κτλ .... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 12:21 | |
| - Miou έγραψε:
- ειναι απλα τα πραγματα.
εαν εχει βγει ολικη για να παρεις τα λεφτα απο την ασφαλεια πρεπει να εχεις μεταβιβασει την μηχανη και να μην ειναι στο ονομα σου .
ας ειναι και στο ονομα της γυναικας σου , της αδερφης σου, του αδερφου σου κτλ .... Με μεταβίβαση παίρνεις λιγότερα λεφτά σαν αποζημίωση απ' ότι με απόσυρση για σκραπ γιατί η ασφαλιστική θεωρεί ότι πήρες λεφτά και από την μεταβίβαση καθώς το θεωρεί πώληση οπότε σου κόβει ένα ποσοστό. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 12:42 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Miou έγραψε:
εαν εχει βγει ολικη για να παρεις τα λεφτα απο την ασφαλεια πρεπει να εχεις μεταβιβασει την μηχανη και να μην ειναι στο ονομα σου .
ας ειναι και στο ονομα της γυναικας σου , της αδερφης σου, του αδερφου σου κτλ .... Με μεταβίβαση παίρνεις λιγότερα λεφτά σαν αποζημίωση απ' ότι με απόσυρση για σκραπ γιατί η ασφαλιστική θεωρεί ότι πήρες λεφτά και από την μεταβίβαση καθώς το θεωρεί πώληση οπότε σου κόβει ένα ποσοστό. Συνήθως ότι γράφει στην υπεύθυνη δήλωση ότι το πούλησες πχ 500 € | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 15:11 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Miou έγραψε:
ας ειναι και στο ονομα της γυναικας σου , της αδερφης σου, του αδερφου σου κτλ .... Με μεταβίβαση παίρνεις λιγότερα λεφτά σαν αποζημίωση απ' ότι με απόσυρση για σκραπ γιατί η ασφαλιστική θεωρεί ότι πήρες λεφτά και από την μεταβίβαση καθώς το θεωρεί πώληση οπότε σου κόβει ένα ποσοστό. οτι γραψεις στην δηλωση της μεταβιβασης ισχυει εκτος εαν εισαι κανα θυμα ... και εμενα καποτε μου ελεγαν οτι το μηχανακι βγηκε ολικη αλλα τα σωστρα ηταν 2200 και τους ειπα να βρουν αυτοι που θα το πουλησουν 2200 γιατι εγω εχω βρει μαξ 400ε . τελικα δεν βρηκαν κανενα και πηρα οτι ειχαμε βγαλει σαν κοστος - 400ε | |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
Τόπος : Σέρρες Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 15:37 | |
| - Miou έγραψε:
ας ειναι και στο ονομα της γυναικας σου , της αδερφης σου, του αδερφου σου κτλ .... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που η μεταβίβαση γίνετε σ συγγενικό πρόσωπο?? | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 15:41 | |
| Κατα προτιμηση οχι σε κοντινο σου πρόσωπο. Ασφαλιστικη ακυρωσε αποζημίωση λογω "γνωριμιας" των δυο προσωπων που τρακαραν,μην σου πουν κανενα κουφο οτι ειναι εικονικη η πώληση. Καλύτερα σε κανενα εμπιστο κολλητο ή σε ξάδερφο με άλλο επίθετο για να μην βγαζει ματι !! | |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 15:42 | |
| - Miou έγραψε:
- kentaurosk8 έγραψε:
- Miou έγραψε:
ας ειναι και στο ονομα της γυναικας σου , της αδερφης σου, του αδερφου σου κτλ .... Με μεταβίβαση παίρνεις λιγότερα λεφτά σαν αποζημίωση απ' ότι με απόσυρση για σκραπ γιατί η ασφαλιστική θεωρεί ότι πήρες λεφτά και από την μεταβίβαση καθώς το θεωρεί πώληση οπότε σου κόβει ένα ποσοστό. οτι γραψεις στην δηλωση της μεταβιβασης ισχυει εκτος εαν εισαι κανα θυμα ...
και εμενα καποτε μου ελεγαν οτι το μηχανακι βγηκε ολικη αλλα τα σωστρα ηταν 2200 και τους ειπα να βρουν αυτοι που θα το πουλησουν 2200 γιατι εγω εχω βρει μαξ 400ε . τελικα δεν βρηκαν κανενα και πηρα οτι ειχαμε βγαλει σαν κοστος - 400ε εμένα που το μηχανακι με βάση τον πραγματογνώμονα η ζημια βγηκε κοντα στα 6500 χιλιαρικα τι ποσό θα ήταν πειστικό να βαλω στην μεταβίβαση(gsxr 750 k9 ειναι)? να υποθέσω οτι το μηχανακι πουλιέτε σαν ανταλακτικα ή μπορω να κρατησω και την άδεια? | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 15:47 | |
| Τι ζημιά έπαθε; Μηπως την πουλάς ; | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 15:48 | |
| 500€ ειναι καλά λογω κρίσης !!! Πες "εγω την πουλούσα γιατι χρειαζομουν λεφτα, ηρθε ενας μου εδωσε 500€ και την πήρε για να πάρω ενα παπί να κυκλοφορω" | |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Δευ 03 Αυγ 2015, 15:55 | |
| - kapnias έγραψε:
- Τι ζημιά έπαθε;
Μηπως την πουλάς ; πλαστικα σπασαν,η μπροστα αριστερη μπουκαλα ερπαξε μαζι με τον σταυρο,πλαινα καπακια ξυθηκαν,φαναρι μπροστα.βαση οργανων,κοντερ και κατι αλλα ψηλοπραματα.. | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Τετ 05 Αυγ 2015, 13:52 | |
| καλημερα φιλε μου..οταν η δικια μου βγηκε ολικη ο μονος τροπος για να παρω την αποζημιωση ηταν να παρω χαρτι απ το υπουργειο τησ οριστικης διαγραφης..και την μηχανη την κρατας για να την πουλησεις ανταλλακτικα δεν στην παιρνει η ασφαλιστικη..
| |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Τετ 05 Αυγ 2015, 19:05 | |
| Σημερα μιλησε ο ασφαλιστης μου με την αλλη ασφαλιστική και μας είπαν οτι μας δίνουν 5000 και την μηχανη την κρατάνε αυτοί ή αν θέλουμε κρατάμε την μηχανη και μας δίνουν και 3500 για να την επισκευάσω...η αληθεια είναι ότι δεν περίμενα πολλα αλλα τουλάχιστον λίγα παραπάνω.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Πεμ 06 Αυγ 2015, 10:26 | |
| απο μια γρηγορη ματια στο car τα κ9 750 παιζουν απο 4500 μεχρι 7000 .
προσωπικα δεν θα δεχομουνα και θα πηγαινα δικαστικα
αλλα εαν δεν ειχα υπομονη ή για καποιον αλλο λογο επρεπε να συμβιβαστω και το μηχανακι ειχε εξτρα πραγματα πανω (αλλη αναρτηση,εξατμιση,φρενα,καρμπον κομματια κτλ) θα τα ξυλωνα και θα τους το εδινα για 5000
| |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. Πεμ 06 Αυγ 2015, 16:09 | |
| - Miou έγραψε:
- απο μια γρηγορη ματια στο car τα κ9 750 παιζουν απο 4500 μεχρι 7000 .
προσωπικα δεν θα δεχομουνα και θα πηγαινα δικαστικα
αλλα εαν δεν ειχα υπομονη ή για καποιον αλλο λογο επρεπε να συμβιβαστω και το μηχανακι ειχε εξτρα πραγματα πανω (αλλη αναρτηση,εξατμιση,φρενα,καρμπον κομματια κτλ) θα τα ξυλωνα και θα τους το εδινα για 5000
σκέφτομαι να ξεκινησω για αρχη διαπραγματευσεις με την ασφαλιστικη τους επλιζοντας να συμφωνισουμε καπου στην μεση και αν οχι,τότε δικαστικα... | |
|
| |
| ατυχημα και αποζημιωση ολικης.. | |
|