| Πιέσεις ελαστικών στην πίστα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Δευ 12 Δεκ 2011, 20:31 | |
| Έχω το 600 k6, τι πιστεύετε πρέπει να βάλω? Εσείς τι βάζετε? Το βάρος του αναβάτη παίζει ρόλο? Είμαι 95 κιλάκια Ευχαριστώ παιδιά | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Δευ 12 Δεκ 2011, 21:28 | |
| φιλε μου πολλα παιζουν ρολο.. πρωτα απ ολα τ ελαστικα φορας?? για ποια πιστα μιλας? εχεις ξανα μπει πιστα?
| |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Δευ 12 Δεκ 2011, 21:56 | |
| - landen έγραψε:
- φιλε μου πολλα παιζουν ρολο.. πρωτα απ ολα τ ελαστικα φορας??
για ποια πιστα μιλας? εχεις ξανα μπει πιστα?
Ναι έχω ξαναμπεί λίγες φορές Σέρρες αλλά όχι με το gsxr και επιπλέων δεν θυμάμαι πόσο έριχνα τις πιέσεις. Τώρα λέω να επισκευθώ μια πίστα εδώ στην Κύπρο για πρώτη όμως φορά, οπότε δεν ξέρω να σου πω πως είναι. Α φοράω Pirelli diablo τα απλά | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Δευ 12 Δεκ 2011, 22:20 | |
| ετσι πολυ γενικα 30 μπροστα 28 πισω.
αλλα καλυτερα να ρωτησεις και τα αλλα παιδια εκει στην πιστα να σου πουν. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Τρι 13 Δεκ 2011, 09:53 | |
| - teo46 έγραψε:
- ετσι πολυ γενικα 30 μπροστα 28 πισω.
αλλα καλυτερα να ρωτησεις και τα αλλα παιδια εκει στην πιστα να σου πουν. +1000 | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Τρι 13 Δεκ 2011, 21:46 | |
| Ευχαριστώ παίδες! | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Τετ 14 Δεκ 2011, 09:08 | |
| βαλε πιεση η οποια θα εχει ως συνδιαστικο αποτελεσμα απο κρυα σε ζεστα (κι οταν λεω ζεστα, εννοω ζορισμενα και μετρημενα αμεσως μετα την εξοδο απο την πιστα) να ειναι σε θερμοκρασια 65 εως 80!!! βαθμων κελσιου και να ανεβει η πιεση οταν ειναι τελειως ζεστα, +2 εως +4 psi πολλοι παραγοντες παιζουν ρολο θερμοκρασια ασφαλτου θερμοκρασια περιβαλλοντος κατασταση ελαστικων χρηση κουβερτων σταθερη ροη στους γυρους λειτουργια αναρτησεων βαρος μοτοσκελετας βαρος αναβατη και αλλα πολλα που σιγουρα δεν τα γνωριζω ακομα αλλα καλυτερα να ρωτησεις και τα αλλα παιδια εκει στην πιστα να σου πουνπεραστικα σου φιλε | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Τετ 14 Δεκ 2011, 23:44 | |
| | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Κυρ 25 Δεκ 2011, 23:20 | |
| Τελικά παιδιά έβαλα 30 μπροστά 28 πίσω - φοράω τα pirelli diablo τα απλά - αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Ξέρω ότι δεν είναι πιστάδικα ελαστικά, αλλά μιλάμε ότι μόλις που το πάτησα το πίσω, δεν είχα πολλή εμπιστοσύνη, είχα γλυστρήματα και το πιο περίεργο: δεν είχαν την αναμενόμενη φθορά που έχουν συνήθως τα ελαστικά στην πίστα. Π.χ. τα ίδια ελαστικά στις Σέρρες είχαν λυώσει, αυτά τίποτα, λες και δεν είχαν μπει πίστα. Μιλάμε για φρέσκα ελαστικά 3-4 μηνών. Επίσης να πω ότι η πίστα είναι αρκετά μικρή αλλά πίεζα αρκετά μπορώ να πω, άρα το αποκλείω να μην είχαν ζεσταθεί αρκετά. Θερμοκρασία ήταν περίπου 15 - 20 βαθμοί με αρκετο ήλιο. Τι μπορεί να φταίει? Πιστεύετε να ρίξω και άλλο τις πιέσεις? Σας ευχαριστώ | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Κυρ 25 Δεκ 2011, 23:38 | |
| Στα λάστιχα δρόμου δεν μπορούμε να ρίξουμε πολύ τις πιέσεις γιατί δεν αντέχουν το ίδιο στις υψηλές θερμοκρασίες.Γενικά αν ζεσταθούν πολύ σαπουνιάζουν εύκολα. Τα λάστιχα δρόμου αποδίδουν σε μικρότερες θερμοκρασίες απότι τα αγωνιστικά.Τώρα σε μικρή πίστα,υποθέτω cart, μην περιμένεις να ζεσταθούν,όσο και αν κατεβάσεις πίεση το ίδιο σου κάνει.Δούλευε με λίγο μεγαλύτερες πιέσεις έτσι ώστε να κρατάει την κορώνα το ελαστικό και δούλεψε τις γραμμές σου. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πιέσεις ελαστικών στην πίστα Τρι 27 Δεκ 2011, 00:20 | |
| Ευχαριστώ Dr θα δω τι θα κάνω | |
|
| |
| Πιέσεις ελαστικών στην πίστα | |
|