| γαντια-μποτες | |
|
+5kontos 750 ghost platonas Miou georgeIII 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: γαντια-μποτες Τρι 27 Δεκ 2011, 17:26 | |
| Χρονια πολλα!!! ψαχνω γαντια και μποτες για τουριστικη περισσοτερο χρηση αλλα να μπορω να μπω και πιστα (απο το νεο ετος λεω να δοκιμασω). δυσκολο να τα κανουν ολα το ιδιο καλα αλλα δεν παιζουν φραγκα για να παρω ενα για καθε χρηση... εχετε καμια ιδεα; εχω ακουσει οτι εχει προσφορες το moto market και θα κοιταξω και εκει, οποτε αν ξερατε καποια μοντελα που εμπορευεται το συγκεκριμενο μαγαζι θα ηταν πολυ καλα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Τρι 27 Δεκ 2011, 18:43 | |
| κοιτα να δεις γιωργο ... τα παιδια εχουν πανω απο εβδομαδα που λενε για τις προσφορες του μοτο μαρκετ και οτι αγοραζουν τα τελευταια κομματια... τωρα δεν ξερω τι μπορει να εχει μηνει στα μαγαζια (που δεν ειναι τα ιδια ολα... δλδ δεν ειναι ολα ενος... ειναι φρανσαιζ τα μαγαζια αρα δεν μπορουν απο το ενα μαγαζι να στο στειλουν στο αλλο ... ρωτησα εγω γιαυτο στην μιχαλακοπουλου) αρα φιλε μπες στο σαιτ του και κοιτα τις μαρκες που εχει , κοιτα και εαν εχει μηνει καμια προσφορα και θα εισαι καλυτερα απο το να σου πουμε εμεις κατι και να μην υπαρχει... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Τρι 27 Δεκ 2011, 20:52 | |
| Miou (ολο πανω σου πεφτω ρε παιδακι μου) , εγω οταν πηρα τις μποτες (προ-μπαζαρ) , δεν ειχε το νουμερο μου (εχω ποδαρα βλεπεις) , κοιταξαν στον υπολογιστη κ ειπε οτι υπαρχει Θεσ/νικη το νουμερο και θα τις στειλουν.
Εγω ειχα παει Kαλλιρροης. | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Τετ 28 Δεκ 2011, 02:58 | |
| - Miou έγραψε:
- κοιτα να δεις γιωργο ... τα παιδια εχουν πανω απο εβδομαδα που λενε για τις προσφορες του μοτο μαρκετ και οτι αγοραζουν τα τελευταια κομματια...
τωρα δεν ξερω τι μπορει να εχει μηνει στα μαγαζια (που δεν ειναι τα ιδια ολα... δλδ δεν ειναι ολα ενος... ειναι φρανσαιζ τα μαγαζια αρα δεν μπορουν απο το ενα μαγαζι να στο στειλουν στο αλλο ... ρωτησα εγω γιαυτο στην μιχαλακοπουλου)
αρα φιλε μπες στο σαιτ του και κοιτα τις μαρκες που εχει , κοιτα και εαν εχει μηνει καμια προσφορα και θα εισαι καλυτερα απο το να σου πουμε εμεις κατι και να μην υπαρχει... απλα να μου πειτε καποια γνωμη, δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα παρω απο εκει... θα παω ομως αυριο να δω τι εχει μεινει εδω στην πατρα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Τετ 28 Δεκ 2011, 18:29 | |
| - platonas έγραψε:
- Miou (ολο πανω σου πεφτω ρε παιδακι μου) , εγω οταν πηρα τις μποτες (προ-μπαζαρ) , δεν ειχε το νουμερο μου (εχω ποδαρα βλεπεις) , κοιταξαν στον υπολογιστη κ ειπε οτι υπαρχει Θεσ/νικη το νουμερο και θα τις στειλουν.
Εγω ειχα παει Kαλλιρροης. εγω ειχα παει στο καταστημα της μιχαλακοπουλου και το παληκαρι εκει μου φανηκε πολυ... πως να το πω ευγενικα ... κριαρι??? δεν ηξερε τι ειχε στον καταλογο του, πηγα εγω εκει και του το εδειξα... δεν ηξερε καν οτι υπαρχει αυτο το πραγμα που ηθελα....και μετα μου λεει οτι δεν το εχει. και οταν του ειπα να παρει τηλ στα αλλα μαγαζια να ρωτησει μου ειπε να παρω εγω τηλ ή να περασω απο το καταστημα της καλιροης μηπως εκει ξερουν ... εννοειτε οτι του ειπα πως εγω ειμαι ο πελατης και τι ειναι αυτα που μου λεει σιγα μην παω εγω εκει, ενω μπορει αυτος να παρει τηλ στο υποκαταστημα και να μου το φερει και μου ειπε οτι δεν ειναι υποκαταστηματα αλλα διαφορετικα μαγαζια που απλα εχουν την ιδια επωνυμια και πουλανε τα ιδια προιοντα αλλα ανηκουν σε αλλον ιδιοκτητη... τι να πω δεν ξερω.... μαλλον πρεπει να επεσα στο ... κριαρι.... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Τετ 28 Δεκ 2011, 23:25 | |
| Καλλιροης και 2 στην Θεσ/νικη ειναι δικα τους, τα υπολοιπα φρανσαιζ απ`οτι εμαθα.
Παντως Αλεξανδρε η συμπεριφορα που περιγραφεις, καμια σχεση με αυτο που ειδα Καλλιροης και τις 3 φορες που εχω παει. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Πεμ 29 Δεκ 2011, 16:54 | |
| - georgeIII έγραψε:
- Miou έγραψε:
- κοιτα να δεις γιωργο ... τα παιδια εχουν πανω απο εβδομαδα που λενε για τις προσφορες του μοτο μαρκετ και οτι αγοραζουν τα τελευταια κομματια...
τωρα δεν ξερω τι μπορει να εχει μηνει στα μαγαζια (που δεν ειναι τα ιδια ολα... δλδ δεν ειναι ολα ενος... ειναι φρανσαιζ τα μαγαζια αρα δεν μπορουν απο το ενα μαγαζι να στο στειλουν στο αλλο ... ρωτησα εγω γιαυτο στην μιχαλακοπουλου)
αρα φιλε μπες στο σαιτ του και κοιτα τις μαρκες που εχει , κοιτα και εαν εχει μηνει καμια προσφορα και θα εισαι καλυτερα απο το να σου πουμε εμεις κατι και να μην υπαρχει... απλα να μου πειτε καποια γνωμη, δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα παρω απο εκει... θα παω ομως αυριο να δω τι εχει μεινει εδω στην πατρα μια και εισαι στην Πατρα, περνα μια βολτα απο αυτο το καταστημα http://www.motoraid.eu/shop/contact_us.php?osCsid=9892456f1c041faa815598a30c6c353b | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Παρ 30 Δεκ 2011, 22:26 | |
| να πω την αληθεια δεν εχω καλες εντυπωσεις απο το συγκεκριμενο καταστημα, δεν φταινε τα παιδια ουτε ειναι κακο απλα το εχω παρει με στραβο ματι εγω... . για τα alpinstars sp2 τι γνωμη εχετε; ειμαι αναμεσα σε αυτα και τα spidi sport1 | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Σαβ 31 Δεκ 2011, 06:18 | |
| | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Παρ 06 Απρ 2012, 22:08 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Σαβ 07 Απρ 2012, 09:45 | |
| ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο τα προιοντα της tcx (2 μποτες και 2 παπουτσια) αλλα θα σου ελεγα να αγορασεις τις μποτες με τις προστασιες ... ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα μια φορα θα τις αγορασεις και θα τις κρατησεις χρονια.... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Σαβ 07 Απρ 2012, 10:27 | |
| - Miou έγραψε:
- ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο τα προιοντα της tcx (2 μποτες και 2 παπουτσια) αλλα θα σου ελεγα να αγορασεις τις μποτες με τις προστασιες ... ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα μια φορα θα τις αγορασεις και θα τις κρατησεις χρονια....
και εγω με προστασια εχω παραγγειλει....οχι εγω ακριβως....καποιος φιλος με βοηθησε γιατι δεν εχω ιδεα απο αγορες μεσω νετ!!!ρχω μποτακια tcx gore tex 3 χρονια και ειναι μια χαρα!!!! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Σαβ 07 Απρ 2012, 13:51 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Σαβ 07 Απρ 2012, 15:38 | |
| ωραια η τσαντα ριξε και μια ματια στην colori εχει κατι παρομοιο στα 30lt. | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Κυρ 08 Απρ 2012, 01:08 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Κυρ 08 Απρ 2012, 10:18 | |
| - georgeIII έγραψε:
- τι γνωμη εχετε για αυτες;
http://www.car.gr/parts/view/2300714/ ειναι η ιδια εταιρεια με την TCX...εχει προστασια και μπροστα στην κνυμη και πισω....για εμενα αξιζουν.... | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Πεμ 12 Απρ 2012, 09:13 | |
| τι γνωμη εχετε για τις G-RW απο GAERNE..? και εχει προστασια στον αστραγαλο για κινηση. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Πεμ 12 Απρ 2012, 19:57 | |
| | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Πεμ 12 Απρ 2012, 20:14 | |
| ναι το ειδα Κωστα.!!! τις βρηκα 139 Ε και τις πηρα. οποτε τωρα ειναι αργα για συμβουλες. χαχαχαχαχαχα | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Πεμ 12 Απρ 2012, 20:52 | |
| - chris8790 έγραψε:
- ναι το ειδα Κωστα.!!! τις βρηκα 139 Ε και τις πηρα. οποτε τωρα ειναι αργα για συμβουλες. χαχαχαχαχαχα
ειναι πολυ καλες μποτες | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Πεμ 12 Απρ 2012, 21:07 | |
| - chris8790 έγραψε:
- ναι το ειδα Κωστα.!!! τις βρηκα 139 Ε και τις πηρα. οποτε τωρα ειναι αργα για συμβουλες. χαχαχαχαχαχα
απο που αν επιτρεπεται; | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Παρ 13 Απρ 2012, 04:40 | |
| εννοειται οτι επιτρεπεται γιωργο. exeiς pm | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Παρ 13 Απρ 2012, 11:34 | |
| - chris8790 έγραψε:
- εννοειται οτι επιτρεπεται γιωργο. exeiς pm
ρε ασε τα πμ και ανεβασε κανα λινκ να ξερει και αλλος κοσμος.... | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| |
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γαντια-μποτες Δευ 03 Δεκ 2012, 18:29 | |
| πειτε μου καλοριζικες επιτελους στα χερια μου ή μαλλον στα ποδια μου χαχαχα και εχω αγορασει και τα spidi carbosix σε μαυρα απο συναδελφο σε παρα πολυ κατασταση... μια ολοσωμη μενει τωρα και ποιος με πιανει χαχαχα | |
|
| |
| γαντια-μποτες | |
|