| 1χρονια με πεσιμο..... | |
|
+9gsxrk71000 kostaskr6 valkyrion 84 gsxrakias k8 600 kk ghost Miou Black Eagle SuzukaK4 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 12:02 | |
| Αυτα μονο σε μενα.... Ξεκιναω να παω δουλεια.... 1 του μηνος... Ειμαι σε διασταυρωση.. φρεναρω να περασει ενα διερχομενο αμαξι... και με το που ξεκιναω παω να δωσω λιγο για να βαλω 2α και με πεταξε αποτομα.... το μηχανακι σηρθηκε και εγω μαζι του για λιγα μετρα.. Ηταν δυο παλικαρια απο πισω που με ειπαν οτι πρεπει να ειχε λαδια κατω... εγω ουτε εκανα το κοπο να ψαξω.... ευτυχως φορουσα μπουφανακι... αλλα για το μηχανακι ποναω......... θελει τωρα αριστερο φερινγκ, μουτρο και καπακι αριστερο μοτερ... οποιος γνωριζει ας κανει ενα κοστολογιο... και οποιος εχει ορεξη ας με βρει τπτ απο ebay γιατι δε το ξερω... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 12:21 | |
| Μην το παιρνεις κατακαρδα ολα φτιαχνουν! Εσυ να εισαι καλα :!: Δεν παιρνεις μια και καλη ενα κουστουμακι? Και μανιταρια! Τα δικα σου δεν φτιαχνονται με στοκαρισμα βαψιμο? | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 14:03 | |
| Πραγματικα οσο το κοιταω τοσο με πιανει..... το φερινγκ εσπασε στης γωνιες.... και να σε πω και το καλυτερο αυτη τη βδομαδα θα εβαζα τα μανιταρια τα εχω ειδη αγορασει και ηταν στον μηχανικο μου..... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 15:19 | |
| Μην πτοεισαι ακομα και τα σπασμενα κολιουνται αν δεν εχουν λισει τελειως απο την τριβη κολιουνται στοκαρονατι και βαφονται. Δεν φαινεται τιποτα, ειναι σαν καινουρια μετα. Ψαξε στη Θεσσαλονικη κανενα φαναρτζη να του το δειξεις να σου πει αν μπορει να φτιαχτει. Ακομα και αν δεν φτιαχνεται μην πας για καινουρια μαμα πλαστικα. Η παρε μεταχειρο η κουστουμι ολοκληρο! Τωρα και για καπακι απο ebay η εδω σε μαντρα θα βρεις. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 15:52 | |
| | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 16:06 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 16:43 | |
| εσυ να εισαι καλα και τα υπολοιπα φτιαχνονται...παρε κουστουμακι ολοκληρο με λιγα λεφτακια και μην ασχοληθεις να βρεις κοματια...θα παρεις οποιο σου αρεσει καλυτερα απο χρωμα και σχεδιο και θα σου ερθει και πιο φθηνα... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 16:55 | |
| βασικα εκεινο που με τρωει ειναι το αριστερο καπακι απο το μοτερ! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 22:14 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 22:48 | |
| οχι ρε καντεμια !!!! κριμα !!! περαστικα και μακαρι να ειναι το τελευταιο !!!!! | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 02 Ιαν 2012, 22:57 | |
| ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ!!! Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΕ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ!!!! ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!! ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ....ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ!!!
| |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 01:39 | |
| Εχεις δικιο κωστα... αλλα ετσι ειμαι με τα μηχανακι δε μπορω να τα βλεπω κομματια... Μεγαλη γκαντεμια με εφαγε... Καλη αρχη για το 12.... | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 07:15 | |
| ΚΙ'ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ.... ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ....ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 11:10 | |
| Παλικαρια μια ερωτηση.... κοιταω για κουστουμακι.. απλα η απορια μου με το τεποζιτο τι κανω? ειναι μεταλλικο και εχει τα μανισια χρωματα... ??? | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 12:33 | |
| φιλε μου χρονια πολλα καλη χρονια καταρχην.εσυ κοιτα να εισαι καλα και τα πλαστικα επισκευαζονται.ανταλλακτικα κεφαλια δεν ξερω αν φτιαχνονται ασχετα αν φορουσες κρανος η οχι.περαστικα σου ευχομαι και παντα ορθιος εσυ και η μηχανη σου.ελπιζω να ειναι και η πρωτη και η τελευταια φορα που πεφτεις | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 12:49 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Παλικαρια μια ερωτηση.... κοιταω για κουστουμακι.. απλα η απορια μου με το τεποζιτο τι κανω? ειναι μεταλλικο και εχει τα μανισια χρωματα... ???
Λοιπον για κουστουμι καλυτερα αν θες τη γνωμη μου κοιτα απο αυτον http://www.auctmarts.comΕχουμε παρει πολλοι απο το φορουμ και ειμαιστε ευχαριστημενοι. Εχει και στο eBay σελιδα. Γιατι χυμα απο αλλον στο ebay την εχω πατησει και εγω και πολλοι αλοι με την ποιοτητα της κατασκευης. Για το ρεζερβουαρ η θα προτιμησεις καποιο κουστουμι στα χρωματα που ταιριαζει με το δικο σου, η το βαφεις, η του βαζεις κανενα προστατευτικο δερμα. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 14:37 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 17:12 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- βασικα αυτος δεν εχει τα μανισια χρωματα μου.... και επισης ουτε μονοσελα εχει.
Τι εννοεις οτι δεν εχει μονοσελο; Δεν το δινει μαζι? Γιατι οσοι εχουμε παρει το δινει. Τωρα για τα χρωματα εγω που εψαξα βρηκα τα δικα σου. Δεν μπορω να σου δωσω το λινκ γιατι δεν βγαινει ολοκληρο. Αν θες κοιτα απο αριστερα στη μπαρα και επελεξε Gsxr :arrow: 1000 :arrow: K3-K4. Εγω στον προτεινα επειδη και αλλα παιδια και εγω που πηραμε απο τυχαιο απο eBay δεν καθοντουσαν με τιποτα τα πλαστικα μετα και πανε χαμενα τα λεφτα σου, δεν ειναι και λιγα. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 18:11 | |
| απλα στις φοτο δε το εχει το μονοσελο.. σε αυτα που με εδειξες... θα το ψαξω παντως γτ για να το λες κατι θα ξες απο μενα!!! Παντως ευχαριστω γιατι βοηθεια ψαχνω να δω πως θα κανω λογαριασμο για να τα παραγγειλω... θελει χρεωστικη καρτα απο οσο ξερω ε?
| |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 20:19 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- απλα στις φοτο δε το εχει το μονοσελο.. σε αυτα που με εδειξες... θα το ψαξω παντως γτ για να το λες κατι θα ξες απο μενα!!! Παντως ευχαριστω γιατι βοηθεια ψαχνω να δω πως θα κανω λογαριασμο για να τα παραγγειλω... θελει χρεωστικη καρτα απο οσο ξερω ε?
Αν θες τον ρωτας για το μονοσελο. Μπορεις με λογαριασμο τραπεζης. Κανε ενα λογαριασμο στην paypal και εκει μπορεις να βαλεις τον λογαριασμο τραπεζης, η της προπληρωμενης ακομα καλυτερα! Οσο για το eBay υπαρχει ολοκληρο θεμα στο φορουμ ψαξε και διαβασε το λιγο Οτι θες παντως εδω ειμαστε... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 22:29 | |
| φιλε περαστικα, κ εγω σου λεω μονο απο αυτον παρε, που σου λεει ο Black Eagleγιατι απο τους αλλους μπορει να χρειαστει να ανοιξεις καινουργιες τρυπες θα παραγγειλω κ εγω απο εκει γιατι δεν θελω να εχω προβλημα | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 22:34 | |
| κατσε με λογαριασμο τραπεζης πως? αφου δε μπορουν να τραβηξουν αυτοι λευτα αλλα εσυ πρεπει να καταθεσεις στον δικο τους λογαριασμο... βασικα το ψαχνω τωρα....σιγουρα κατι θα ξερεται παραπανω!! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τρι 03 Ιαν 2012, 22:48 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- SuzukaK4 έγραψε:
- βασικα αυτος δεν εχει τα μανισια χρωματα μου.... και επισης ουτε μονοσελα εχει.
Τι εννοεις οτι δεν εχει μονοσελο; Δεν το δινει μαζι? Γιατι οσοι εχουμε παρει το δινει. Τωρα για τα χρωματα εγω που εψαξα βρηκα τα δικα σου. Δεν μπορω να σου δωσω το λινκ γιατι δεν βγαινει ολοκληρο. Αν θες κοιτα απο αριστερα στη μπαρα και επελεξε Gsxr :arrow: 1000 :arrow: K3-K4. Εγω στον προτεινα επειδη και αλλα παιδια και εγω που πηραμε απο τυχαιο απο eBay δεν καθοντουσαν με τιποτα τα πλαστικα μετα και πανε χαμενα τα λεφτα σου, δεν ειναι και λιγα. Το σχεδιο το εχει αλλα αν το παρατηρησεις ειναι μαυρα μπλε οχι μπλε ασπρο... και φαινεται στο μουτρο ποιο καθαρα εμενα ειναι μπλε ασπρο σαν αυτο που σε εστειλα.. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Τετ 04 Ιαν 2012, 15:15 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Το σχεδιο το εχει αλλα αν το παρατηρησεις ειναι μαυρα μπλε οχι μπλε ασπρο... και φαινεται στο μουτρο ποιο καθαρα εμενα ειναι μπλε ασπρο σαν αυτο που σε εστειλα..
Ναι το ειδα, καταλαβα τι εννοεις. Μπορεις ομως να του στειλεις την φωτογραφια σε μηνυμα και να του ζητησεις οπως ακριβως θελεις το χρωμα. Το λεει κιολας οτι δεχεται οτι παραγγελια θελεις απο βαφη. Και εγω ηθελα οπως ακριβως εβγαιναν τα δικα μου τα μαμα και δεν ειχε ακριβως τον ιδιο συνδυασμο, του εστειλα φωτογραφιες και τα εφτιαξε! Το θεμα στα πλαστικα ειναι οτι ολοι δειχνουν εξωτερικα γαματα τα χρωματα, ομως δεν δειχνει κανενας πως ειναι εσωτερικα τα σημεια που πιανουν στο πλαισιο και τα κουμπωματα και δεν λεω μονο τις τρυπες που μπορει να θελουν ελαχιστο ανοιγμα και χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι :!: Μιλαμε οτι αν δεν σου κουμπωνουν δεν ερχονται με τιποτα και αν ειναι στραβα ασε...! Μετα σου λεει ο πωλητης οτι ειναι aftermarket και δεν ειναι μαμα οποτε σου λεει αν θες να σου στειλει τα λεφτα σου πισω να του τα επιστρεψεις! Αν δεις ομως ποσο κοστιζει να τα επιστρεψεις (ειναι η μιση τιμη) το ξεχνας και μετα Για τον τροπο πληρωμης: 1. Ανοιξε λογαριασμο στην paypal 2. Πηγαινε σε μια τραπεζα που μπορει να συνεργαστει με paypal, ανοιξε ενα λογαριασμο προπληρωμενης 3. Τον λογαριασμο της προπληρωμενης τον βαζεις εκει που σου λεει την σελιδα της paypal για αριθμο λογαριασμου. 4. Μετα σου ζηταει η paypal ενα κωδικο επιβεβαιωσης, παιρνεις τηλεφωνο την τραπεζα σου και θα τους πεις να στον δωσουν, ξερουν αυτοι. τον βαζεις και αυτον. 5. Τελος δεν εχει αλλο, τωρα βαζοντας λεφτα στην προπληρωμενη τα τραβαει κατευθειαν η paypal και τα βαζει στο λογαριασμο του πωλητη. Μπορεις αντι να ανοιξεις λογαριασμο προπληρωμενης να βαλεις ενα λογαριασμο ταμιευτηριου αλλα οι περισσοτεροι το κανουμε για διπλη ασφαλεια! Στο eBay κανεις λογαριασμο και απλα βαζεις το λογαριαμο της paypal. Παντα στις αγορες σου να προσεχεις ποσες πωλησεις εχει ο πωλητης και το feedback :!: :!: :!: Εγω συνηθως δεν αγοραζω κατω απο 99% feedback. Και διαβαζουμε παντα τι λεει για την αποζημιωση η και εγγυηση ο πωλητης και τα εξοδα αποστολης αν το στελνει :!: | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Πεμ 05 Ιαν 2012, 11:23 | |
| Μιλησα μαζι του... ακομα σκεφτομαι πως θα το κανω... λογικα απο αυτον θα παραγγειλω..! τωρα τη σχεδιο θα δειξει! | |
|
| |
| 1χρονια με πεσιμο..... | |
|