| 1χρονια με πεσιμο..... | |
|
+9gsxrk71000 kostaskr6 valkyrion 84 gsxrakias k8 600 kk ghost Miou Black Eagle SuzukaK4 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:20 | |
| Παλικαρια τη βοηθεια σας!!! Δευτερα παραγγελνω το κουστουμακι μου απο εδω http://www.auctmarts.com το θεμα και η απορια μου ειναι τη παιζει με τα τελωνεια??? ολοι με λενε θα φας θα σε βγει παραπανω... και ποσο θα ειναι το ποσο... Υπαρχει καποιος τροπος να το αποφυγουμε.. ??? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:51 | |
| 2 φορες εχω παραγγειλει απο κινα κουστουμι και δεν περασε τελωνειο. Σου ερχεται με ελτα courier και εχεις μονο 3 ευρω παραπανω. Ο κινεζος βαζει πιο χαμηλη τιμη επανω στο πακετο για να μην υπαρχει προβλημα. Τωρα αν σου κατσει και εισαι τοσο γκαντεμης... τι να πω! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Σαβ 14 Ιαν 2012, 19:02 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- 2 φορες εχω παραγγειλει απο κινα κουστουμι και δεν περασε τελωνειο. Σου ερχεται με ελτα courier και εχεις μονο 3 ευρω παραπανω. Ο κινεζος βαζει πιο χαμηλη τιμη επανω στο πακετο για να μην υπαρχει προβλημα. Τωρα αν σου κατσει και εισαι τοσο γκαντεμης... τι να πω!
όντως και ένας φίλος μου που είχε παραγγείλει έτσι ακριβώς έγινε!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Σαβ 14 Ιαν 2012, 19:12 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- 2 φορες εχω παραγγειλει απο κινα κουστουμι και δεν περασε τελωνειο. Σου ερχεται με ελτα courier και εχεις μονο 3 ευρω παραπανω. Ο κινεζος βαζει πιο χαμηλη τιμη επανω στο πακετο για να μην υπαρχει προβλημα. Τωρα αν σου κατσει και εισαι τοσο γκαντεμης... τι να πω!
2 φορες εχω παρει απο αυτον πλαστικα και εγινε ετσι και τις 2 | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Σαβ 14 Ιαν 2012, 19:37 | |
| ελπιζω να πανε ολα καλα... του εστειλα και μηνυμα για το τελωνιο... ελπιζω να μν φαω καμια καμπανα... επισης μια ακομα ερωτηση το δεμα ειναι τεραστιο να φανταστω ε? βρηκε κανεις καμια φορα τιποτα σπασμενο πλαστικο?? γιατι και αυτα τα εχω ακουσει! ποσες μερες κανει περιπου να ερθει? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Σαβ 14 Ιαν 2012, 20:45 | |
| Ειναι μια μεγαλη κουτα αλλα οχι βαρια. Τα πλαστικα ειναι πολυ καλα πακεταρισμενα με πλαστικο περιτυλιγμα αυτο με τις φουσκαλες (ξερεις που τις σκας με μανια αμα κωλοβαρας! :P ) Δεν εχω βρει ποτε ουτε μυτουλα σπασμενη, που εχουν πολλες προεξοχες τα πλαστικα. Μην ανηχυχεις... :!: Αοο την στιγμη που πληρωσεις κανενα μηνα υπολογισε. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Σαβ 14 Ιαν 2012, 22:01 | |
| | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 00:14 | |
| πλακα κανεις ρε φιλε??? τι ενα μηνα??? πωωωωωωωω μας εκανες τη καρδια τωρα....... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 04:48 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- πλακα κανεις ρε φιλε??? τι ενα μηνα??? πωωωωωωωω μας εκανες τη καρδια τωρα.......
ε ναι ρε συ τι περίμενες?? στο περίπου τόσο θέλει!3 βδομάδες με ένα μήνα! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 11:56 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- πλακα κανεις ρε φιλε??? τι ενα μηνα??? πωωωωωωωω μας εκανες τη καρδια τωρα.......
ο κινεζος και τις 2 φορες που πηρα κουστουμι μου ειχε πει οτι πρεπει να ττο φτιαξει γιατι δεν τα εχει ετοιμα απο πριν και γιαυτο το λογο αργουνε.... | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 12:23 | |
| θελει καπου τρεις εβδομαδες να τα φτιαξει και μια για να ερθουν. ετσι εγινε σε μενα παντως. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 16:45 | |
| Aρα και σε μενα το ιδιο γιατι τα χρωματα που τον ειπα δε το εχει σαν σχεδιο.. αλλα μου λεει μπορω να στο κανω! αρα το μηνακι δε το γλυτωνουμε!! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 18:21 | |
| ρε παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι νεος και δε τα ξερω... οταν σε ζηταει τον λογαριασμο πει παλ ποιον κωδικο δυνουμε? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 18:42 | |
| εχεις κανει λογιαρασμο στο paypal;
Να βαλεις email κλπ κλπ;
Εαν οχι πρεπει να κανεις και να βαλεις τα στοιχεια της καρτας.
Εαν ναι απλα βαζεις τον κωδικο που εβαλες οταν ενεργοποιουσες το paypal. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 19:17 | |
| ναι ρε εχω κανει λογαριασμο εχω κανει και παραγγελια... απλα τωρα ο πωλητης με ζηταει το πει παλ μου... εγω τι δινω σε αυτον... εχει καποιο κωδικο... γιατι δε ειδα κανα κωδικο εγω! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 19:27 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- ναι ρε εχω κανει λογαριασμο εχω κανει και παραγγελια...
απλα τωρα ο πωλητης με ζηταει το πει παλ μου... εγω τι δινω σε αυτον... εχει καποιο κωδικο... γιατι δε ειδα κανα κωδικο εγω! το μαιλ που εχεις βαλει στο παυπαλ θελει για να σου στειλει το βαουτσερ... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 19:41 | |
| εισαι σιγουρος Αλεξ? γιατι απο το μαιλ που εχω βαλει στο πει παλ μιλαμε με μνμ... επειδη αυτο που θα παρω δε το εχει στη λιστα του και δε μπορω να το αγορασω και να γινει η διαδικασια κανονικα... με ζηταει τωρα το πει παλ μου... φανταζομαι το λογαριασμο μου αλλα τι του στελνω... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 20:07 | |
| το μαιλ που εχεις στο paypal του στελνεις.
Δλδ με το μαιλ που το ανοιγεις | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Κυρ 15 Ιαν 2012, 23:22 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- εισαι σιγουρος Αλεξ? γιατι απο το μαιλ που εχω βαλει στο πει παλ μιλαμε με μνμ...
επειδη αυτο που θα παρω δε το εχει στη λιστα του και δε μπορω να το αγορασω και να γινει η διαδικασια κανονικα... με ζηταει τωρα το πει παλ μου... φανταζομαι το λογαριασμο μου αλλα τι του στελνω... ναι ειμαι σιγουρος. στειλε το μαιλ του παυπαλ να σου στειλει την χρεωση... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 16 Ιαν 2012, 01:10 | |
| οκ παιδια ευχαριστω!!! θα βγει η ακρη! | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Δευ 16 Ιαν 2012, 04:30 | |
| Το καλοκαιρι που λες, με νικησε η παρορμηση μου και στην αδεια τοτε λαγκαδα επαιζα στην μια ροδα... Ειχα πολλα χιλιομετρα (τουλαχιστον 150) μου ετρεξε μια θεια να περασει τον δρομο σχεδον στα 100 μετρα, και κατεληξα να σερνομαι τελος παντων για πολλα μετρα... και εκτος απο πολυ κρεας και δερμα ειχα χασει το δεξι φαιρινγκ σχεδον το μισο, τη μιση μασκα και την μιση ουρα. Ειχα ιδια χρωμματα με τα δικα σου τοτε. Μου κοστισε 250 ευρω, κολλημα (απο δυο μασκες μου εκανε μια) ουρα, φαιρινγκ, βαψιμο, και αυτοκολλητα (υλικο αυτοκολλητων φορτηγων)... Η γνωμη μου ειναι να τα κολλησεις δηλαδη αλλα τωρα ηδη παρειγγειλες!... Παρολαυτα κρατα τη μασκα σου και το φαιρινγκ σου και εχε το στο νου σου. Και να σου πω, αμα σου πω να μου βρεις την κολλα στην ουρα μου η στην μασκα θα δυσκολευτεις.... στειλε π.μ αν ενδιαφερεσαι | |
|
| |
jsara Jr.gixxer
Όνομα: : giannhs Τόπος : 8essalonikh Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Αγωνιζόμενος : suzuki gsxr 1000 k4 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2012
| Θέμα: Απ: 1χρονια με πεσιμο..... Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:40 | |
| φιλε βαγγελη καλισπερα και κοθραγιο. κιεγε σαλονικα ειμαι και εχω ενα κ4 1000 και μαλιστα πσαχνε για αριστερο φεριγκ.............σιμπτοσαρα.........αν πσαξεις στο car στα ανταλακτικα θα βρεις κανα δυο ιδιοτεσ ποθ ισος να τα εχουν ακομα.......και ειναι τα μαμα τα πλαστικα........για καινουρια δεν αξιζι γιατι το πλαινο κανει οσο ενα κοστουμι αφτερ μαρκετ..............!!!! | |
|
| |
| 1χρονια με πεσιμο..... | |
|