| ενα μικρο πεσιμο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 16:46 | |
| σημερα πριν απο λιγη ωρα ο μικροτερος αδερφος μου πηρε την μηχανη και για κακη μου τυχη γλυστρισε στο οδοστρωμα ετσι οπως πηγε να σταματησει και εφυγε η μηχανη κατω.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ μικρη ζημια αλλα παλι ειναι ζημια.εμεις να μαστε καλα.η ζημια που εγινε ειναι απο την πλευρα της εξατμισης και ειναι ενα ψιλογδαρσιμο μαζι με μια λακουβιτσα αναμνηστικη που εγινε και μια γρατζουνια στην γωνια του πισω φλας. θελω να ρωτησω αν μπορω να επισκευασω την λακουβιτσα που εγινε στην εξατμιση και αν γνωριζει καποιος τον κωδικο χρωματος απο το ασημι που ειναι η σελα του συνεπιβατη.
ευχαριστω εκ των προτερων | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 17:28 | |
| μανιταρια στο πλαισιο και αυτα τα προστατευτικα στην εξατμιση απο την r&g ειναι ο,τι πρεπει για τετοιες τουμπες ... δεν θα ειχε παθει τιποτα....
αναλογα με το ποσο βαθια ειναι η λακουβα μπορεις να την μαζεψεις.... | |
|
| |
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 17:33 | |
| αλεξανδρε φοραω μανιταρια.ευτυχως γιατι αλλιως θα ειμασταν για κλαματα.πως ρε φιλε να την μαζεψω?εχεις κατι κατα στο μυαλο σου?θα ποσταρω και φωτο σε λιγο να δεις την ζημια. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 17:47 | |
| Μικρό το κακό! ! Πάλι καλά δεν έφαγε κανά πλαστικό... Για μένα αν είναι μικρή δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε τέτοιο μπελά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 17:57 | |
| μικρη ειναι να παρει η ευχη αλλα οταν το κοιταω μου την δινει. εχει κανεις καμια ιδεα πως θα μπορουσα λιγο να την συμμαζεψω?και καποιος τον κωδικο χρωματος απο το ασημι χρωμα στο φερινγκ του συνεπιβατη αν ξερει να μου πει. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 18:18 | |
| αμα ψαξεις καπου υπαρχει ενα θεμα με τους κωδικους των χρωματων ...
αν ειναι μικρο το χτυπημα αστο ετσι ... για το ματι .... αν ειναι μικρο και στο τελειωμα της εξατμισης μπορεις να το χτυπησεις απο μεσα και να βγει . ενα μικρο σημαδι παντα θα το εχει ομως δεν θα γινει καινουργια... δεν πιστευω οτι μπορει να φτιαχτει με τον τροπο που φτιαχναμε τις εξατμισεις απο τα 2τ | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 18:22 | |
| Μπά Αλεξ πολύ χλωμο... Καμία σχέση το ένα μέταλλο με το άλλο.. Εγώ λέω να το αφήσεις έτσι! Και πολύ δύσκολα θα στο κάνει εξατμισας και με τι λεφτά κιόλας... Για μένα δεν αξιζει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 18:40 | |
| οποτε βαζω αγγελια τελικο εξατμισης και τελειωνω.δε μπορω ρε παιδια να το βλεπω ετσι.μου την δινει.αλεξανδρε και βαγγελη σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.να στε καλα.βρηκα και τον κωδικο χρωματος απο το ασημι και μαλλον θα βαλω αγγελια για τελικο.ποσο πανε περιπου? | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 18:41 | |
| Ανάλογος τι τελικό θες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 18:42 | |
| της μανας του.δεν θελω να μπω στην διαδικασια να παω σε κατι αλλο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 19:05 | |
| ρε φιλε τις πουλαγε ο τσαντακιας πολυ φθηνα... στειλτου κανα πμ μπας και μπορει να σε βοηθησει καπως γιατι δεν ειναι ελλαδα πια...
παντως οι μαμα εξατμισεις ειναι πολυ φθηνες μην δωσεις με τιποτα πανω απο 100 -120ε ( και πολλα σου λεω)
δεν ρωτας και τον ΚΚ μπας και θελει να πουλησει την δικια του???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 19:23 | |
| αλεξανδρε τοσα και γω υπολογιζω μονο για το τελικο που θελω.και για το βαψιμο σκεφτομαι να παω chips away.και πιστευω ειμαι κομπλε.ενα 150αρι θα μου βγει η ολη η ιστορια.παλι καλα που δεν ειχα χειροτερα.και τα μανιταρια κανανε δουλεια. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τρι 09 Οκτ 2012, 20:35 | |
| Γτ να μην βάλεις κάποιο τελικό να δώσει λίγο και το μηχανάκι; Μεταχείρο πάντως βρίσκεις! | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ενα μικρο πεσιμο Τετ 10 Οκτ 2012, 00:56 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Γτ να μην βάλεις κάποιο τελικό να δώσει λίγο και το μηχανάκι;
Μεταχείρο πάντως βρίσκεις! και θα γουσταρεις απο ηχο μην πας παλι για μαμα εξατμηση!! | |
|
| |
| ενα μικρο πεσιμο | |
|