| Dyno Day | |
|
+35boutser Kydo Feelgood christ-r AggelosK8 Petros-K5 stavrosrodo Mechanictp kantalis -=UNSEEN=- nktr platonas Babis demk6 gsxrakias Leroy stam911 k8 600 kk lakou636 T.R.E Aristosk8 maikstain louk6 magfaria kentaurosk8 DimSTriple gsxrk71000 filippos mx5 mistiriodis_tsantakias kostaskr6 Miou giannisK6 poulitzer Bozos 39 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 09:32 | |
| Παιδιά θα πρότεινα να μη δώσετε μεγάλη βάση στα δεδομένα που θα πάρετε απο δυναμόμετρο και θάλαμο που δε θα πάρει ανάσα με τη μια μοτοσυκλέτα μετά την άλλη... κάντε τη πλάκα σας με τη δυναμομέτρηση αλλά αν σας ενδιαφέρει να δείτε λάμδα και να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα για τη μοτοσυκλέτα καλό θα ήταν να κλείσετε ένα ραντεβού με το μαγαζί/δυναμόμετρο που συνεργάζεστε κατ'ιδίαν. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 10:38 | |
| Ρε παίδες.... Θυμάται κανείς αυτό το κινητό dynojet που ηταν μέσα σε φορτηγο??? Το είχαμε φέρει κάποτε στο Athens Tuning Show αλλά δεν θυμάμαι ποιος το είχε. Απο μετρήσεις ηταν μια χαρά αφου δεν είχε δείξει κάτι παράλογο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και δεν θυμάμαι ποιος το είχε. Θα του λέγαμε να έρθει σε κάποια ερημιά στυλ μαραθώνα που έχει κατι μεγάλους χώρους, θα φέρναμε ψησταριές, λουκάνικα, μπριζόλες κλπ ρεφενέ και θα γινόταν τρελό Dyno - Party. (Σκόπιμα δεν έβαλα και ποτό στη μέση γιατί μετά θα βάζαμε και φύλακα για να πάμε την άλλη μέρα να τις πάρουμε). Απλά μια σκέψη που δεν ξέρω αν παίζει... | |
|
| |
kantalis Normal gixxer
Όνομα: : ΚΑΝΤΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Αριθμός μηνυμάτων : 227 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 26/06/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 10:56 | |
| ειναι στην θεσαλονικη ΜΣ DΥΝΟ λεγεται | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 11:15 | |
| μολις τα ψιλοειπα τηλεφωνικα με τον μαντη... του ειπα οτι πολυ χοντρικα θα ειμαστε περιπου 10-15 μηχανακια. ειναι φρεσκια η ιδεα και ακομα το συζηταμε και ψαχνομαστε για τιμες και δυναμομετρα...
ο ανθρωπος μου ειπε τα εξης: 20€ η δυναμομετρηση και 30ε για οποιον θελει να κανει 2ρη-3τη ... προτιμαει για καθημερινη γιατι το σαββατο δεν δουλευει αλλα του ειπα οτι και εμεις οι περισοτεροι δεν μπορουμε καθημερινη και μαλλον θα το κανουμε σαββατο και δεν το αρνηθηκε ... ( ειπαμε ειναι δυσκολες εποχες για πριγκιπες και για να διαλλεγεις ποτε θα δουλεψεις...) ...
οταν του ειπα και για καυσαναλυση δεν το αρνηθικε αλλα δεν ενθουσιαστικε και στην ιδεα ( δεν ξερω γιατι ...δεν ειναι τπτ δυσκολο ή χρονοβορο απο οτι εχω δει απλα βαζουν στο τελικο τον μετρητη και κανουν την καυσαναλυση..)
ας κρατησουμε υπ οψην μας και την τιμη του λοιπον για να εχουμε κανα μετρο συγκρισης με τις τιμες των αλλων συνεργειων...
να ξεκαθαρισω οτι δεν τον ξερω τον μαντη καθολου, ουτε εχω παει ποτε απο το συνεργειο του, ουτε ξερω το δυναμομετρο του.... | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 11:53 | |
| Δεν ενθουσιάστηκε γιατί αφ` ενός μπορεί να υπάρχουν μετά ερωτήσεις και να πρέπει να απαντάει στον κάθε ένα χωριστά και αφ` ετέρου, ο λ των Wideband έχει κάποιο χρόνο ζωής. Με 20 μηχανάκια λοιπόν και 2η και 3η μέτρηση θα έχει φθορά που μάλλον δεν θέλει να υποστεί δεδομένου της χαμηλότερης τιμής. Αυτές είναι οι μόνες εξηγησεις. | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 11:57 | |
| συγγνωμη αλλα θα το γραψω δεν εχει αλλαξει καθολου ο Μαντης. εγω τα λεφτα μου δεν τα δινω σε αυτον | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 13:30 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Ρε παίδες.... Θυμάται κανείς αυτό το κινητό dynojet που ηταν μέσα σε φορτηγο??? Το είχαμε φέρει κάποτε στο Athens Tuning Show αλλά δεν θυμάμαι ποιος το είχε. Απο μετρήσεις ηταν μια χαρά αφου δεν είχε δείξει κάτι παράλογο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και δεν θυμάμαι ποιος το είχε. Θα του λέγαμε να έρθει σε κάποια ερημιά στυλ μαραθώνα που έχει κατι μεγάλους χώρους, θα φέρναμε ψησταριές, λουκάνικα, μπριζόλες κλπ ρεφενέ και θα γινόταν τρελό Dyno - Party. (Σκόπιμα δεν έβαλα και ποτό στη μέση γιατί μετά θα βάζαμε και φύλακα για να πάμε την άλλη μέρα να τις πάρουμε).
Απλά μια σκέψη που δεν ξέρω αν παίζει... αυτό σα θέμα θα ήταν το τρελό@αμάτο !!! πολύ καλή ιδέα | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 14:26 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Ρε παίδες.... Θυμάται κανείς αυτό το κινητό dynojet που ηταν μέσα σε φορτηγο??? Το είχαμε φέρει κάποτε στο Athens Tuning Show αλλά δεν θυμάμαι ποιος το είχε. Απο μετρήσεις ηταν μια χαρά αφου δεν είχε δείξει κάτι παράλογο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και δεν θυμάμαι ποιος το είχε. Θα του λέγαμε να έρθει σε κάποια ερημιά στυλ μαραθώνα που έχει κατι μεγάλους χώρους, θα φέρναμε ψησταριές, λουκάνικα, μπριζόλες κλπ ρεφενέ και θα γινόταν τρελό Dyno - Party. (Σκόπιμα δεν έβαλα και ποτό στη μέση γιατί μετά θα βάζαμε και φύλακα για να πάμε την άλλη μέρα να τις πάρουμε).
Απλά μια σκέψη που δεν ξέρω αν παίζει... καλή φάση!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 16:15 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Δεν ενθουσιάστηκε γιατί αφ` ενός μπορεί να υπάρχουν μετά ερωτήσεις και να πρέπει να απαντάει στον κάθε ένα χωριστά και αφ` ετέρου, ο λ των Wideband έχει κάποιο χρόνο ζωής. Με 20 μηχανάκια λοιπόν και 2η και 3η μέτρηση θα έχει φθορά που μάλλον δεν θέλει να υποστεί δεδομένου της χαμηλότερης τιμής. Αυτές είναι οι μόνες εξηγησεις.
δημητρη μπορει και να πω βλακεια(παλι ) αλλα εχω δει να κανουν καυσαναλυσεις και δεν εβαζαν αισθητηρα σαν αυτο που εχω δει στα wideband ( αυτη την βιδα με τον αισθητηρα) αλλα εβαζαν κατι μακρυ σαν βελονα πλεξιματος και την εβαζαν μεσα στο τελικο και απο εξω το τεραστιο χωνι για τα καυσαερια.... και στο pouer house ετσι κανουν αν θυμαμαι σωστα... εσυ δεν εχεις φιλικες σχεσεις με τον νικο( θυμαμαι σωστα?) απο εκει? αν δεν σου ειναι κκοπος και ταλαιπωρια μπορεις να του κανεις μια ερωτηση για κοστος? | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 16:57 | |
| αυτο γινεται στην πλεοψηφια των περιπτωσεων, εφοσον δεν εχει εξτρα υποδοχη (παξιμαδι κολλημενο) για να βιδωσει ο αισθητηρας του καυσαεριοαναλυτη (bung στα αμερικλανικα) ειδαλλως, οπως ειπες, μπαινει το ματζαφλαρι μες το τελικο | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 17:40 | |
| - Miou έγραψε:
- -=UNSEEN=- έγραψε:
- Δεν ενθουσιάστηκε γιατί αφ` ενός μπορεί να υπάρχουν μετά ερωτήσεις και να πρέπει να απαντάει στον κάθε ένα χωριστά και αφ` ετέρου, ο λ των Wideband έχει κάποιο χρόνο ζωής. Με 20 μηχανάκια λοιπόν και 2η και 3η μέτρηση θα έχει φθορά που μάλλον δεν θέλει να υποστεί δεδομένου της χαμηλότερης τιμής. Αυτές είναι οι μόνες εξηγησεις.
δημητρη μπορει και να πω βλακεια(παλι ) αλλα εχω δει να κανουν καυσαναλυσεις και δεν εβαζαν αισθητηρα σαν αυτο που εχω δει στα wideband ( αυτη την βιδα με τον αισθητηρα) αλλα εβαζαν κατι μακρυ σαν βελονα πλεξιματος και την εβαζαν μεσα στο τελικο και απο εξω το τεραστιο χωνι για τα καυσαερια.... και στο pouer house ετσι κανουν αν θυμαμαι σωστα... εσυ δεν εχεις φιλικες σχεσεις με τον νικο( θυμαμαι σωστα?) απο εκει? αν δεν σου ειναι κκοπος και ταλαιπωρια μπορεις να του κανεις μια ερωτηση για κοστος? Δεν λες κάτι λάθος. Κανένας δεν βάζει λ στη βίδα, εκτός και αν έχεις κλείσει δυναμόμετρο για να ρυθμίσεις και έχεις το χρόνο. Με το ματσούκι απο πίσω που είναι στην άκρη του ο λ μετράνε. Μπορώ να ρωτήσω το Νίκο, αλλά εκεί δεν έχει χώρο για βαβούρα κλπ. Γι αυτό και δεν το πρότεινα. Αν θέλετε μου είναι πολύ εύκολο, αλλά πείτε μου πόσες περίπου μοτο θα είναι για να ξέρω. Δεν χάνουμε κάτι. | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 18:04 | |
| Ρε παιδες κατι ασχετο... Ποσο παει να γινει δυναμομετρηση μαζι με ρυθμισμα του power commander με καυσαναλυση και τα σχετικα? Γιατι απ'οτι καταλαβα μονο δυναμομετρηση και καυσαναλυση θα κανουμε (αν ερθω). Αν θελει ομως ρυθμισμα το pc τι κανουμε...? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 18:34 | |
| - Mechanictp έγραψε:
- Ρε παιδες κατι ασχετο... Ποσο παει να γινει δυναμομετρηση μαζι με ρυθμισμα του power commander με καυσαναλυση και τα σχετικα? Γιατι απ'οτι καταλαβα μονο δυναμομετρηση και καυσαναλυση θα κανουμε (αν ερθω). Αν θελει ομως ρυθμισμα το pc τι κανουμε...?
αναλογα με το μαγαζι και με το ποσο ομορφοπαιδο εισαι και ποσα λεφτα λοιπουν εκεινη την στιγμη στο μαστορα οι τιμες διαμορφωνοντε απο 100ε και πανω... εχω ακουσει και για 400ε εγω θυμαμαι οτι ειχα δωσει 150ε ... αλλα δεν μπορω να πω και οτι εμεινα πολυ ευχαριστιμενος ουτε απο την συμπεριφορα του μαγαζιου ουτε και απο το αποτελεσμα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 18:37 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Miou έγραψε:
- -=UNSEEN=- έγραψε:
δημητρη μπορει και να πω βλακεια(παλι ) αλλα εχω δει να κανουν καυσαναλυσεις και δεν εβαζαν αισθητηρα σαν αυτο που εχω δει στα wideband ( αυτη την βιδα με τον αισθητηρα) αλλα εβαζαν κατι μακρυ σαν βελονα πλεξιματος και την εβαζαν μεσα στο τελικο και απο εξω το τεραστιο χωνι για τα καυσαερια.... και στο pouer house ετσι κανουν αν θυμαμαι σωστα... εσυ δεν εχεις φιλικες σχεσεις με τον νικο( θυμαμαι σωστα?) απο εκει? αν δεν σου ειναι κκοπος και ταλαιπωρια μπορεις να του κανεις μια ερωτηση για κοστος? Δεν λες κάτι λάθος. Κανένας δεν βάζει λ στη βίδα, εκτός και αν έχεις κλείσει δυναμόμετρο για να ρυθμίσεις και έχεις το χρόνο. Με το ματσούκι απο πίσω που είναι στην άκρη του ο λ μετράνε. Μπορώ να ρωτήσω το Νίκο, αλλά εκεί δεν έχει χώρο για βαβούρα κλπ. Γι αυτό και δεν το πρότεινα. Αν θέλετε μου είναι πολύ εύκολο, αλλά πείτε μου πόσες περίπου μοτο θα είναι για να ξέρω. Δεν χάνουμε κάτι. χοντρικα 10-15 "μηχανακια" που μερικα θα κανουν και 2-3 μετρησεις....(αλλαγες σε τελικα και σε χαρτες να δουμε την διαφορα ...) | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 20:03 | |
| Λοιπόν μίλησα με το Νίκο και μου είπε τα εξής. Εχει κάνει και στο Busa Club 2 φορές το ίδιο πράγμα. Η τιμή λοιπόν είναι 25€ με καυσανάλυση και φυσικά οχι το ανεβάσαμε το πατήσαμε με τη μια και τέλος, αλλά με ξεμπούκωμα πιο πριν και ισως και κάποια All gear, ενώ για την αλλαγή χάρτη, τελικού κλπ αρα άλλη μια - δυο μετρήσεις είναι 30€. Αρκεί να μην κάνει 1 αιώνα στο Dyno (να ρυθμίζει χάρτες κλπ. Οπως θα δεθεί, αντε να αλλάξει ένα τελικό ένα χάρτη και πάμε. ΟΧΙ επι τόπου ρύθμιση χάρτη απο κάποιον. Κατανοητό πιστεύω αφου δεν παμε να ρυθμίσουμε αλλά να δουμε τι κάνουμε. Τώρα το να κόψεις στα γρήγορα ένα 5% οκ δεν νομίζω να υπάρχει θέμα).Τελικό χάρτη και οτιδήποτε αλλάζουμε με δικά μας μέσα για να μην υπάρχει κάποια άλλη χρέωση. Μπορεί Σάββατο αλλά να το ξέρει 2-3 μέρες πριν ώστε να είμαστε για πάρτη μας και να μην είναι Σαββατοκύριακο αγώνα όπου συμμετέχει το μαγαζί. Τώρα αν κάποιο μηχανάκι είναι 200άλογα, φυσικά και θα έχει λίγο πιο ειδική μεταχείριση σε σχέση με τα στοκ και για να μην θυμώσουν κάποιοι, οχι για άλλο λόγο, απλά γιατί μπορεί να θέλει λίγο περισότερο δούλεμα και ξεκάπνισμα στο δυναμόμετρο.
Νομίζω οτι η τιμή είναι πολύ καλή γιατί πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα Dyno που υπάρχουν στην Αθήνα με καλό χώρο, αυτόματο Weather Station κλπ.
Φίλοι και συναγωνιστές σκεφτείτε το και αν σας κάνει επικοινωνώ πάλι ή όποιος άλλος θέλει χρησιμοποιώντας το όνομα μου.
*** Η τιμή αφορά 10 μηχανάκια και πάνω. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 20:20 | |
| - Miou έγραψε:
- Mechanictp έγραψε:
- Ρε παιδες κατι ασχετο... Ποσο παει να γινει δυναμομετρηση μαζι με ρυθμισμα του power commander με καυσαναλυση και τα σχετικα? Γιατι απ'οτι καταλαβα μονο δυναμομετρηση και καυσαναλυση θα κανουμε (αν ερθω). Αν θελει ομως ρυθμισμα το pc τι κανουμε...?
αναλογα με το μαγαζι και με το ποσο ομορφοπαιδο εισαι και ποσα λεφτα λοιπουν εκεινη την στιγμη στο μαστορα οι τιμες διαμορφωνοντε απο 100ε και πανω... εχω ακουσει και για 400ε
εγω θυμαμαι οτι ειχα δωσει 150ε ... αλλα δεν μπορω να πω και οτι εμεινα πολυ ευχαριστιμενος ουτε απο την συμπεριφορα του μαγαζιου ουτε και απο το αποτελεσμα... ΚΑι εδω θα λάνω το δικηγόρο του διαβόλου φίλε Miou!!! Φυσικά με το γνωστό μου ύφος συζήτησης και τίποτα παραπάνω. Το να ρυθμίσει κάποιος ένα οχημα είναι μεγάλη ευθύνη και μεγάλο ρίσκο σε πολλές περιπτώσεις. Ολη αυτή η ιστορία απαιτεί πολύ ειδικές γνώσεις. To οτι πολλοί δεν μένουν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα είναι γιατί ακριβώς έδωσαν μόνο 150€ στο μάστορα ο οποίος ΔΕΝ είναι προγραμματιστής, ΔΕΝ έχει παραπάνω γνώσεις και αντιμετωπίζει την ολη κατάσταση όπως πολλοί που λένε έλα μωρέ ένα μάτσο κουτάκια ρυθμίζεις που το κάνει και το Autotune. To autotune είναι ένα βλαμμένο μηχάνημα που δεν ξέρει αν κάποιος αισθητήρας σου βγάζει λάθος τάση και έχει κάποιο θέμα. Δεν ξέρει αν το μηχανάκι πάσχει κάποιυ μηχανικά. Απλά ρυθμίζει με τα συγκεκριμένα δεδομένα. ΚΑι απο εκεί και κάτω ξεκινάει και το παιχνίδι της ανάφλεξης που πραγματικά θέλει γνώσεις και ειδικά εργαλεία. Η ξεπέτα των 150€ με ένα λ που έχει ρυθμίσει 1000 μηχανάκια και η ακριβής (ανάθεμα) ρύθμιση πάνω σε Dyno δεν έχουν αποτέλεσμα. Οι αυτοκινητάδες είναι χαζοί που σκάνε 700αρες (κατ ελάχιστο) και πάνω για να ρυθμίσουν??? Προτιμάς 400 και αποτέλεσμα ή 150 και χάλι? Απλά τα μηχανάκια είναι ούτως ή άλλως γρήγορα και οι κοντράκηδες ακόμα λιγότεροι σε σχέση με τους αυτοκινητάδες, οπότε υπάρχει μια λογική στον τρόπο σκέψης του να φαίνονται πολλά τα 300 και 400. ΚΑι οκ αυτό. Αλλά κάποιοι σκάνε για ένα μοτέρ 5000 και μετά λυπούνται να δώσουν 400 για να έχουν αποτέλεσμα??? Που πλέον παίζουν ρόλο ένα σκασμό παράμετροι? Απλά με τους παράλληλους ευτυχώς είναι η μαμά Suzuki απο πίσω και κινεί τα νήματα αλλιώς... Οι ειδικές γνώσεις όπως και να το κάνουμε πρέπει να πληρώνονται. Αυτός που εκτιμά τη δουλειά του πρέπει να την πληρωθεί. Καιεδω επαληθεύομαι που λεω σε ένα φιλο που ρυθμίζει και αυτοκίνητα να μείνει μακριά απο τη μοτοσικλέτα γιατί απλά δεν θα πληρωθεί ποτέ τη δουλειά του. Απλά κάποιοι ξέρετε οτι έχω ασχοληθεί επειδή μου αρέσει λίγο παραπάνω με το θέμα και έχω κάποιες λίγες γνώσεις + οτι λόγω δουλειάς έχω φίλους τους καλύτερους αυτοκινητάδες προγραμματιστές οπότε ξέρω πως είναι και τι σημαίνει μια καλή ρύθμιση. Τα γράφω όλα αυτά γιατί πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε οτι η διαχείριση είναι το Α και το Ω σε ένα σύγχρονο όχημα. ΚΑι ένα τέλειο μοτέρ δεν θα κάνει τίποτα χωρίς ένα καλό εγκέφαλο. | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 21:21 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Λοιπόν μίλησα με το Νίκο και μου είπε τα εξής. Εχει κάνει και στο Busa Club 2 φορές το ίδιο πράγμα. Η τιμή λοιπόν είναι 25€ με καυσανάλυση και φυσικά οχι το ανεβάσαμε το πατήσαμε με τη μια και τέλος, αλλά με ξεμπούκωμα πιο πριν και ισως και κάποια All gear, ενώ για την αλλαγή χάρτη, τελικού κλπ αρα άλλη μια - δυο μετρήσεις είναι 30€. Αρκεί να μην κάνει 1 αιώνα στο Dyno (να ρυθμίζει χάρτες κλπ. Οπως θα δεθεί, αντε να αλλάξει ένα τελικό ένα χάρτη και πάμε. ΟΧΙ επι τόπου ρύθμιση χάρτη απο κάποιον. Κατανοητό πιστεύω αφου δεν παμε να ρυθμίσουμε αλλά να δουμε τι κάνουμε. Τώρα το να κόψεις στα γρήγορα ένα 5% οκ δεν νομίζω να υπάρχει θέμα).Τελικό χάρτη και οτιδήποτε αλλάζουμε με δικά μας μέσα για να μην υπάρχει κάποια άλλη χρέωση. Μπορεί Σάββατο αλλά να το ξέρει 2-3 μέρες πριν ώστε να είμαστε για πάρτη μας και να μην είναι Σαββατοκύριακο αγώνα όπου συμμετέχει το μαγαζί. Τώρα αν κάποιο μηχανάκι είναι 200άλογα, φυσικά και θα έχει λίγο πιο ειδική μεταχείριση σε σχέση με τα στοκ και για να μην θυμώσουν κάποιοι, οχι για άλλο λόγο, απλά γιατί μπορεί να θέλει λίγο περισότερο δούλεμα και ξεκάπνισμα στο δυναμόμετρο.
Νομίζω οτι η τιμή είναι πολύ καλή γιατί πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα Dyno που υπάρχουν στην Αθήνα με καλό χώρο, αυτόματο Weather Station κλπ.
Φίλοι και συναγωνιστές σκεφτείτε το και αν σας κάνει επικοινωνώ πάλι ή όποιος άλλος θέλει χρησιμοποιώντας το όνομα μου.
*** Η τιμή αφορά 10 μηχανάκια και πάνω. Ευχαριστουμε πολυ. Φαινεται πολυ καλη προσφορα και νομιζω οτι βαζει σοβαρη υποψηφιοτητα. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 21:58 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
Απλά μια σκέψη που δεν ξέρω αν παίζει... O Κεχαγιας απο Θεσσαλονικη ειχε ενα φορτηγο-δυναμομετρο. Mr Dyno αν δεν κανω λαθος | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 23:12 | |
| Ναι έχεις δίκιο Σταύρο. Αυτός είναι αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και πόσο θέλει. Τόσο θα είναι μόνο η βενζίνη του. Αν ηταν αθήνα... Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλό θέμα. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τετ 18 Ιαν 2012, 02:55 | |
| αν ειχαμε το τηλ θα τον ρωτουσαμε τον ανθρωπο κ θα μας ελεγε
δεν χανουμε τιποτα μια ερωτηση θα κανουμε γιατι οσο ανοιγει ο καιρος θα δεις που θα μαζευτουμε πολυ | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τετ 18 Ιαν 2012, 08:10 | |
| | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τετ 18 Ιαν 2012, 19:33 | |
| Καλησπεριζω την παρεα,εχω μια ερωτηση...υπαρχουν ανοιχτες θεσεις και για εμας που θα ξερουμε αν θα μπορεσουμε να παρουμε μερος,1-2 βδομαδες πριν λογω δουλειας και λογω αποστασης?(Πατρα) η πρεπει σωνει και καλα να δηλωσουμε απο τωρα? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Πεμ 19 Ιαν 2012, 02:08 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Λοιπόν μίλησα με το Νίκο και μου είπε τα εξής. Εχει κάνει και στο Busa Club 2 φορές το ίδιο πράγμα. Η τιμή λοιπόν είναι 25€ με καυσανάλυση και φυσικά οχι το ανεβάσαμε το πατήσαμε με τη μια και τέλος, αλλά με ξεμπούκωμα πιο πριν και ισως και κάποια All gear, ενώ για την αλλαγή χάρτη, τελικού κλπ αρα άλλη μια - δυο μετρήσεις είναι 30€. Αρκεί να μην κάνει 1 αιώνα στο Dyno (να ρυθμίζει χάρτες κλπ. Οπως θα δεθεί, αντε να αλλάξει ένα τελικό ένα χάρτη και πάμε. ΟΧΙ επι τόπου ρύθμιση χάρτη απο κάποιον. Κατανοητό πιστεύω αφου δεν παμε να ρυθμίσουμε αλλά να δουμε τι κάνουμε. Τώρα το να κόψεις στα γρήγορα ένα 5% οκ δεν νομίζω να υπάρχει θέμα).Τελικό χάρτη και οτιδήποτε αλλάζουμε με δικά μας μέσα για να μην υπάρχει κάποια άλλη χρέωση. Μπορεί Σάββατο αλλά να το ξέρει 2-3 μέρες πριν ώστε να είμαστε για πάρτη μας και να μην είναι Σαββατοκύριακο αγώνα όπου συμμετέχει το μαγαζί. Τώρα αν κάποιο μηχανάκι είναι 200άλογα, φυσικά και θα έχει λίγο πιο ειδική μεταχείριση σε σχέση με τα στοκ και για να μην θυμώσουν κάποιοι, οχι για άλλο λόγο, απλά γιατί μπορεί να θέλει λίγο περισότερο δούλεμα και ξεκάπνισμα στο δυναμόμετρο.
*** Η τιμή αφορά 10 μηχανάκια και πάνω. αυτη ακουγετε η ποιο συμφερουσα λυση κ βαζω στην αποψη αυτη | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Dyno Day Πεμ 19 Ιαν 2012, 02:58 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- -=UNSEEN=- έγραψε:
*** Η τιμή αφορά 10 μηχανάκια και πάνω.
αυτη ακουγετε η ποιο συμφερουσα λυση
κ βαζω στην αποψη αυτη όντως μέχρι τώρα είναι η καλύτερη προσφορά! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Πεμ 19 Ιαν 2012, 11:58 | |
| αν το dyno ειναι dynojet 250i θα αναρτησω και την δικη μου δυναμομετρηση για επικοδομητικες συγκρισεις και ,αναλυσεις (εννοειται οτι θα χρειαστει να αναρτησουν και οι jikk7,gatos,tre και λοιποι με αρκετες βελτιωσεις) | |
|
| |
| Dyno Day | |
|