| Dyno Day | |
|
+35boutser Kydo Feelgood christ-r AggelosK8 Petros-K5 stavrosrodo Mechanictp kantalis -=UNSEEN=- nktr platonas Babis demk6 gsxrakias Leroy stam911 k8 600 kk lakou636 T.R.E Aristosk8 maikstain louk6 magfaria kentaurosk8 DimSTriple gsxrk71000 filippos mx5 mistiriodis_tsantakias kostaskr6 Miou giannisK6 poulitzer Bozos 39 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 00:13 | |
| 1. Bozos 2. miou 3. gsxrakias 4. gsxrk71000 5. Leroy 6. maikstain 7. poulitzer 8. demk6 9.
| |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 04:49 | |
| - mx5 έγραψε:
- αν ειναι να γινει μετα τα μεσα του φεβρουαριου, εγω ειμαι μεσα.
αρκει να εχω ξεκλειδωσει το ιmmobilizer το πιο πιθανό είναι προς άνοιξη!! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 11:50 | |
| Άν είναι για άνοιξη μέσα κι εγώ. Θα έχουμε ήδη φλασάρει ECU με TRE οπότε θα θέλουμε να δούμε και τι κάναμε 1. Bozos 2. miou 3. gsxrakias 4. gsxrk71000 5. Leroy 6. maikstain 7. poulitzer 8. demk6 9. kentaurosk8 | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 20:48 | |
| 1. Bozos 2. miou 3. gsxrakias 4. gsxrk71000 5. Leroy 6. maikstain 7. poulitzer 8. demk6 9. kentaurosk8 10. Babis
δεν ξερω αν εχει προλαβει καποιος να μιλησει με κανενα δυναμομετρο αλλα το παναγιωτη γουλιαρα τον ξερω προσωπικα,ειναι ο μαστορας μου και μαλιστα αυριο θα περασω απο το μαγαζι γιατι μου φτιαχνει το καινουριο μου boldor.ειναι οντως αυστηρο το δυναμομετρο του και μου το εχει παραδεχθει και ιδιος εξηγοντας μου το λογο αλλα εγω δεν καταλαβα και πολλα,ειμαι και λιγο νουμπας ..το κακο ειναι οτι δεν βολευει και η γειτονια εκει για πολυκοσμια και μηχανακια.ειναι σε στενο μεσα..παντως αυριο θα κανω μια νηξη δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.. οπου και να κανονισουμε παντως ειμαι μεσα αρκει να μην ειναι σαββατοκυριακα που ειμαι ναυπλιο.. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:10 | |
| Μπαμπη,θα πουμε στους απεναντι να αδειασουν τα παρκιν της πολυκατοικιας για ιερο σκοπο!!! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:12 | |
| | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:19 | |
| - platonas έγραψε:
- Μπαμπη,θα πουμε στους απεναντι να αδειασουν τα παρκιν της πολυκατοικιας για ιερο σκοπο!!!
δεν το ειχα σκεφτει αυτο..θα γινει τσοντα.. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:20 | |
| Και στον Παναγιωτη καθημερινη θα ειναι αν γινει, σκ ειναι κλειστα.
Παντως και εγω (αν δεν βρεχει) θα περασω κατα τις 5 απο τον Παναγιωτη. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Κυρ 15 Ιαν 2012, 21:23 | |
| μπαμπη ρωτατον αν και το 2 πατημα εχει ιδια τιμη γιατι εγω θελω 2 | |
|
| |
Babis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 11:22 | |
| - maikstain έγραψε:
- μπαμπη ρωτατον αν και το 2 πατημα εχει ιδια τιμη γιατι εγω θελω 2
Οκ το μεσημερι θα μιλησω και θα σου πω. | |
|
| |
Babis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 14:32 | |
| μολις γυρισα απο τον παναγιωτη και μου ειπε τα εξης. 30 ευρω η μηχανη με 2 ξεμπουκοματα και το τριτο μετρηση..απλα λεει να μη ερθει ο καθενας και ζηταει τα δικα του π.χ. στροφες επιταχυνσεις κλπ γιατι θα μας παρει η νυχτα. επισης επειδη ειναι σε στενο με πολυκατοικιες μη γινει παιδικη χαρα π.χ. burnout και αλλα τετοια γιατι σιγουρα θα προκληθει φασαρια. η ωρα και η μερα θα εξαρτηθει απο εμας οχι ομως σκ ειπε. φυσικα ο ανθρωπος δεν ειπε οτι θα τα κανουμε αυτα απλα και εκεινος θελει να μην εχει προβλημα με τη γειτονια.τωρα αν υπαρχει και αλλη προταση για καπου αλλου ειμαι μεσα εννοειται.. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 14:46 | |
| πολυ καλη η τιμη το δευτερο πατημα-μετρημα??? | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 15:46 | |
| - Babis έγραψε:
- μολις γυρισα απο τον παναγιωτη και μου ειπε τα εξης.
30 ευρω η μηχανη με 2 ξεμπουκοματα και το τριτο μετρηση..απλα λεει να μη ερθει ο καθενας και ζηταει τα δικα του π.χ. στροφες επιταχυνσεις κλπ γιατι θα μας παρει η νυχτα. επισης επειδη ειναι σε στενο με πολυκατοικιες μη γινει παιδικη χαρα π.χ. burnout και αλλα τετοια γιατι σιγουρα θα προκληθει φασαρια. η ωρα και η μερα θα εξαρτηθει απο εμας οχι ομως σκ ειπε. φυσικα ο ανθρωπος δεν ειπε οτι θα τα κανουμε αυτα απλα και εκεινος θελει να μην εχει προβλημα με τη γειτονια.τωρα αν υπαρχει και αλλη προταση για καπου αλλου ειμαι μεσα εννοειται.. Ωραιος! Η τιμη αυτη ειναι για περιπου 10 μηχανακια?το διευκρινισατε αυτο? Σιγουρα θα εχουμε συννενοηθει απο πριν τι ακριβως θα περιλαμβανει η τιμη για να μην γινουν παρεξηγησεις. Οσο για την φασαρια ,θελω να πιστευω οτι δεν θα ερθει κανεις με σκοπο να κανει burnout αλλα δεν γινεται να ειμαστε και εκκλησια. Αν δεν κανουμε χαβαλε τα αλογα θα βγουν με καταθλιψη= λιγοτερη δυναμη | |
|
| |
Babis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 15:54 | |
| για το δευτερο πατημα ακριβως δεν το ρωτησα αφου μου ειπε τρια πατηματα με τα ξεμπουκοματα..θα τον ρωτησω παλι αν ειναι για δευτερη μετρηση.. σιγουρα εκκλησια δεν μπορουμε να ειμαστε και δεν ειπε κατι τετοιο..χαβαλες θα γινει.. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 15:59 | |
| ασχετα με το ξεμπουκομα μια μετρηση 30 κ στο καπακι αλλη μια μετρηση. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 16:02 | |
| σορρυ παιδια αλλα δεν ειναι και καλη η τιμη....
30€ χρεωνει κανονικα ο μαντης.... και μιλαω για 1 μηχανακι και για 1 μετρηση... οχι για 10 μηχανακια και μερικα με 2-3 μετρησεις... και ειναι 3000000000% σιγουρο οτι θα γινει και φασαρια και burnout kai χαμος θα γινει και θα φωναζουμε και οι εξατμισεις θα ακουγοντε 3 στενα πιο μακρυα....
οσο για το σκ ειναι λιγο δυσκολο να μπορεσουμε ολοι εμεις να παρουμε αδεια- ρεπο απο την δουλεια μας καθημερινη....αλλα αμα εχει προβλημα να βαλει στην τσεπη 400-500ε καθαρα και αφορολογητα για ενα σαββατο πρωι οκ παμε και αλλου.... αυτα πουλεω δεν τα λεω μονο για τον παναγιωτη αλλα τα ιδια ισχυουν για ολα τα συνεργεια .... δεν ειναι πια εποχες να λες οτι εγω δεν παω το σαββατο να δουλεψω να βαλω στην τσεπη μου 400ε..... | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| |
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 16:18 | |
| εμείς κανονίσαμε πέρσυ και κάναμε την ίδια δουλειά, αλλά σωστά για 22 μοτό, με τη διαφορά ότι συνενοήθηκα με το φίλο που μας έκανε τη δυναμομέτρηση επειδή θέλαμε να ξέραμε κυρίως ποιά μοτό από την παρέα θέλουν μίγματα (παράλληλους εγκεφάλους δηλ. και χαρτογράφηση) και ποιά είναι οκ και δεν θα χρειαζόταν να μπουν σε περαιτέρω έξοδα, δηλ. να έχουμε στροφές ανά λεπτό και κυρίως καυσανάλυση. Όπως και έγινε και πραγματικά ήταν πολλά μοτό που ήταν κοντά στην επιθυμητή καύση και δεν μπήκε κανείς στην περιπέτεια πεταμένων χρημάτων παράλληλων εγκεφάλων+χαρτογραφήσεις=350+200=550ευρώ στα παντελόνια μας. Κοιτάξτε με την τιμή που θα πάρετε να κάνετε ολοκληρωμένη δουλειά και όχι τσάμπα χάσιμο χρόνου και ας είναι και +5 ή +10 ευρώ παραπάνω. Αυτό να το λάβετε σοβαρά στα υπόψιν και όχι το τι νούμερο hp θα πάρετε από το μοτό σας Μας είχε κάνει την καλή και μας το είχε αφήσει με 30 ευρώ (με 3 δυναμομετρήσεις και 4 με 5 σε κάποια+στροφές+καυσανάλυση+εκτύπωση στον καθένα) και + όλες τις δυναμομετρήσεις, καυσαναλύσεις που πήρα σε αρχεία σε usb stick κσι τα μοίρασα σε όλα τα παιδιά+πρόγραμμα dynorun Ελπίζω να βοήθησα και όχι να μπέρδεψα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nktr στις Δευ 16 Ιαν 2012, 16:29, 1 φορά | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 16:24 | |
| Αν ειναι για ολα αυτα μαζι τοτε πιστευω οτι πραγματικα αξιζουν τα 30ευρω. Βεβαια δεν ξερουμε ποσοι θα μαζευτουμε αυτη τη φορα. 2 ερωτησεις : Σε ποιο συνεργειο αναφερεσαι και αν θυμασαι ποσο ηταν η κανονικη τιμη και επεσε στα 30? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 16:34 | |
| νομίζω ότι για ένα μοτό είναι max 60 ευρώ. Το δυναμόμετρο είναι το τελευταίο μοντέλο της dynojet 250 Τώρα εάν καταλήξετε σε αυτόν να τον πάρω τηλ. να ρωτήσω εάν μπορεί, πόσο και πότε αλλιώς βρείτε τα με τα συνεργεία που ήδη μιλάτε | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 16:42 | |
| - nktr έγραψε:
- νομίζω ότι για ένα μοτό είναι max 60 ευρώ.
Το δυναμόμετρο είναι το τελευταίο μοντέλο της dynojet 250 Τώρα εάν καταλήξετε σε αυτόν να τον πάρω τηλ. να ρωτήσω εάν μπορεί, πόσο και πότε αλλιώς βρείτε τα με τα συνεργεία που ήδη μιλάτε Ωραια. Ευχαριστουμε. Ποιος ειναι ομως αυτος που λες? Ειναι γνωστος? Πως λεγεται?Που βρισκεται? | |
|
| |
Babis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 20:44 | |
| Παιδια και για το αλλο συνεργειο με τη λεπτομερεστερη αναλυση ειμαι μεσα. Σιγουρα τις αναγκες τις δουλειας σας δεν τις ξερω αλλα και εγω σε ενα μηνα θα ξαναμπω στο καραβι και τα σαββατοκυριακα θελω να τα περναω σπιτι μου στο ναυπλιο.οποτε αν κανονιστει σαββατο δεν θα μπορεσω..αν παλι γινει καποια καθημερινη οποιαδηποτε ωρα της ημερας ειμαι μεσα εννοειται.. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Δευ 16 Ιαν 2012, 23:05 | |
| θα συμφωνησω με τον nktr. καλυτερα να δουμε με καυσαναλυση αν ειναι ενταξει τα μηχανακια και ας μεινουν σε δευτερη μοιρα τα αλογα.. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 03:39 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Dyno Day Τρι 17 Ιαν 2012, 04:00 | |
| συμαντικο ειναι να ξερουμε κ τα δυο γιαυτο παμε στο δυναμομετρο | |
|
| |
| Dyno Day | |
|