| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 | |
|
+94-=UNSEEN=- strofakias GP44 Aristosk8 drakos Bozos ripper Schumi demk6 louk6 lakou636 magfaria chris gsxr kostas-1000k9 kentaurosk8 spyroszx InSaNeRiDeR panikas varypiniths Bachis gsxrk71000 Darksoul frozen gixxermak k8 600 kk alhthrios chris8790 black rider boutser giXXXer spastos ENDURASX pelopidas Black Eagle kouzinas immunity TheoDo R ΚΑΣΤΟΡΙΑ landen Transporter PORDALAS69 sfikaaa mike Miou ghost potis taurus thodoris kostaskr6 martza tati GhostRideR tiger6 AggelosK8 valentino46 Sotoner 1ndianos maikstain rising stavrosrodo R evolution petrospropo geotzim lakisman46 Leroy Chris71 G.E.B. R-09 crockh2001 mhtsosman Zuki valentinosgsxr okeanos Painterz nktr kahi teo46 GSXR STELIOS gat0s κωστας Jpan ΣΚΟΡΠΙΟΣ cyberia JIMK7 FnS sporoskaterini nasos-v blade 750 biker DENNIS nirve GSX-R 1000 GIXXERAKIAS κολτρέϊν 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 14 Δεκ 2008, 07:34 | |
| ....... [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 14 Δεκ 2008, 07:40 | |
| μερικες ακομα [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 14 Δεκ 2008, 07:53 | |
| ....αντε και αλλες λιγες!! [img] [/img] σε αυτον θελω να μοιασω [img] [/img] [img] [/img] αυτη υ φωτο στανταρ απο Ελλαδα πρεπει να'ναι [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 14 Δεκ 2008, 07:55 | |
| Πιστευω να σας αρεσαν!!!!!!!!!!!!!!!! .......αν παλι οχι,σας ζητω [img] [/img] | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 02 Ιαν 2009, 23:32 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 01 Φεβ 2009, 00:00 | |
| | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 01 Φεβ 2009, 10:22 | |
| :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: Τους εχει φαει η μαλακια λεμε!!!!! | |
|
| |
biker Normal gixxer
Όνομα: : alekos Τόπος : Rhode island αμερικη Αριθμός μηνυμάτων : 66 Αγωνιζόμενος : καθε μερα Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 06 Φεβ 2009, 01:36 | |
| εδω χαρος ποιος που.....ς μου κατηγορησε το busa :phone: :phone: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 06 Φεβ 2009, 01:39 | |
| | |
|
| |
biker Normal gixxer
Όνομα: : alekos Τόπος : Rhode island αμερικη Αριθμός μηνυμάτων : 66 Αγωνιζόμενος : καθε μερα Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 06 Φεβ 2009, 01:51 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 28 Μαρ 2009, 18:09 | |
| | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Κυρ 29 Μαρ 2009, 09:26 | |
| :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 29 Απρ 2009, 23:31 | |
| | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 04 Μάης 2009, 10:59 | |
| Ένας τύπος πάει σπίτι του και ßλέπει
τον παππού του να κάθεται στην
µπροστινή ßεράντα χωρίς να φοράει
τίποτα απ' τη µέση και κάτω.
Παππού, τι κάνεις εδώ;» τον ρωτάει εκπληκτος.
Ο γέρος, µε τα µάτια καρφωµένα στο
άπειρο δεν µίλαγε.
Παππού, τι κάνεις εδώ, γυµνός απ' τη
µέση και κάτω;» ξαναρωτάει ο εγγονός.
Ο παππούς τον κοιτάζει, σαν να τον
ßλέπει για πρώτη φορά και λέει αργά:
Την περασµένη ßδοµάδα καθόµουνα εδώ,
στην ίδια θέση, χωρίς πουκάµισο κι
άρπαξα ένα κρύο, που ο σßέρκος µου
έγινε σκληρός και άκαµπτος.
Ε, αυτό το σηµερινό είναι ιδέα της
γιαγιάς σου
. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 04 Μάης 2009, 12:55 | |
| - DENNIS έγραψε:
- Ένας τύπος πάει σπίτι του και ßλέπει
τον παππού του να κάθεται στην
µπροστινή ßεράντα χωρίς να φοράει
τίποτα απ' τη µέση και κάτω.
Παππού, τι κάνεις εδώ;» τον ρωτάει εκπληκτος.
Ο γέρος, µε τα µάτια καρφωµένα στο
άπειρο δεν µίλαγε.
Παππού, τι κάνεις εδώ, γυµνός απ' τη
µέση και κάτω;» ξαναρωτάει ο εγγονός.
Ο παππούς τον κοιτάζει, σαν να τον
ßλέπει για πρώτη φορά και λέει αργά:
Την περασµένη ßδοµάδα καθόµουνα εδώ,
στην ίδια θέση, χωρίς πουκάµισο κι
άρπαξα ένα κρύο, που ο σßέρκος µου
έγινε σκληρός και άκαµπτος.
Ε, αυτό το σηµερινό είναι ιδέα της
γιαγιάς σου
. :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 04 Μάης 2009, 13:27 | |
| :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 09 Μάης 2009, 15:03 | |
| Μόλις γύρισε ο μπαμπάς του Τοτού από τη δουλειά και λέει στον Τοτό: - Πήγαινε σε παρακαλώ να φέρεις τις παντούφλες μου. Ο Τοτός πηγαίνει στο δωμάτιο της αδελφής του όπου ήταν με μια φίλη της και της λέει: - Ο μπαμπάς μου είπε να σας πηδήξω και τις δύο. Η αδελφή του, του απαντά πως αποκλείεται να είπε τέτοιο πράγμα ο πατέρας τους και ο Τοτός τότε φωνάζει στο μπαμπά του: - Μπαμπά μόνο τη μια; Και ο μπαμπάς του, του απαντά: - Και τις δύο βρε ηλίθιε! | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 09 Μάης 2009, 15:05 | |
| O Τοτός είναι στο σαλόνι και παίζει με το τραινάκι του, η μαμά στην κουζίνα κάνει δουλειές. Τσαφ τσουφ το τραινάκι, κάνει μια διαρκή φασαρία. Σε κάποια στιγμή σταματάει και ακούγεται ο μικρός: -'Όσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή η κωλοστάση είναι η τελευταία. Όσοι μαλ..ες θέλουν να ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η γαμ..νη η αμαξοστοιχία.' Τα ακούει αυτά η μαμά, κρανιοεγκεφαλίζεται, τρέχει στο σαλόνι, πιάνει τον Τοτό από το αυτί και του λέει: -'Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες τιμωρία.. Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!' Πηγαίνει ο Τοτός στο δωμάτιο και μετά από κανά δίωρο επιστρέφει. Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τραινάκι. Τσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή σταματάει. -'Όσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να ελέγξουν ότι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι. Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους, υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και τους ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι.' Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές της ικανότητες από την κουζίνα και χαμογελάει. Ο Τοτός συνεχίζει: -'Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην καριόλα στην κουζίνα!' | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 09 Μάης 2009, 15:08 | |
| Ο Τοτός και ο μπαμπάς του πήραν ένα βράδυ ταξί να πάνε στη γιαγιά του Τοτού.. Περνάνε από ένα μπουρδέλο με το κόκκινο φωτάκι, και ο Τοτός ρωτάει με περιέργεια τον μπαμπά του: Τοτός: Μπαμπά τι μέρος είναι αυτό με το κόκκινο φως; Μπαμπάς: Ααα, αυτό είναι ένα καλό μαγαζί. Ταξιτζής: Μπουρδέλο, λέει ο ταξιτζής. Τοτός: Τι υπάρχει μέσα σε αυτό το καλό μαγαζί; Μπαμπάς: Υπάρχουν κάτι καλές κυρίες. Ταξιτζής: Πουτάνες, λέει ο ταξιτζής. Τοτός: Τι κάνουν οι καλές κυρίες μπαμπά; Μπαμπάς: Εξυπηρετούν κάτι κύριους. Ταξιτζής: Γαμιούνται, λέει ο ταξιτζής. Τοτός: Κάνουν παιδάκια μπαμπά; Μπαμπάς: Ναι... Ταξιτζής: Μπάσταρδα, λέει ο ταξιτζής. Τοτός: Και τι γίνονται αυτά τα παιδάκια μπαμπά όταν μεγαλώσουν; Μπαμπάς: Ταξιτζήδες!!! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Πεμ 11 Ιουν 2009, 20:54 | |
| είναι παλιό άλλα καλό!!! μπορεί και να το ξέρετε...!!
πάει ένας τύπος στον ΟΤΕ να ζητήσει δουλειά... μπαίνει μέσα πάει στο γραφείο του υπεύθυνου για τις προσλήψεις και λέει: άνεργος: είμαι άνεργος και θέλω δουλειά, έχω αυτά τα πτυχία κτλ κτλ άλλα έχω ένα πρόβλημα υπεύθυνος: τι προβλημα;; άνεργος: έχω μόνο ένα @ρχ*δι... υπεύθυνος: τι;;; ένα @ρχ*δι;; δεν σε χρειαζόμαστε!! φεύγει από εκεί και πάει στην πυροσβεστική....πάλι το ίδιο σκηνικό... άνεργος: είμαι άνεργος και ζητώ δουλειά, έχω αυτά τα πτυχία κτλ κτλ άλλα έχω ένα πρόβλημα.... υπεύθυνος: τι πρόβλημα;;; άνεργος: έχω μόνο ένα @ρχ*δι.... υπεύθυνος: δεν σε χρειαζόμαστε... απελπισμένος αυτός φεύγει και πάει στην ΔΕΗ... ξανά το ίδιο.....μπαίνει μέσα πάει στο γραφείο του υπεύθυνου για τις προσλήψεις και λέει: άνεργος: είμαι άνεργος και θέλω δουλειά, έχω αυτά τα πτυχία κτλ κτλ άλλα έχω ένα πρόβλημα.... υπεύθυνος: τι πρόβλημα;;; άνεργος: έχω μόνο ένα @ρχ*δι... υπεύθυνος: δεν πειράζει προσλαμβάνεσαι κιόλας!! άνεργος: ωραία και τι ώρα να έρχομαι για δουλειά;;; υπεύθυνος: θα έρχεσαι από τις 11:00 το πρωί και μετά. άνεργος: μα γιατί τόσο αργά;;; υπεύθυνος: γιατί μέχρι τις 11:00 εμείς ξίνουμε τα @ρχιδι@ μας!!!! | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 12 Ιουν 2009, 02:50 | |
| λοιπον κ ενα πολυ παγωμενο απο εμενα.....
μεσα σε μια κουζινα ειναι ενας δονητης κ μια μπανανα.....
εκει π κάθονται λεει η μπανανα στον δονητη.........
εσυ γιατι τρεμεις
εμενα θα φανε...... | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 07 Οκτ 2009, 20:41 | |
| περπατάει ένας τύπος στην εγνατία και κάνει οτοστόπ. σταματάει λοιπόν ένας καλός κύριος και τον παίρνει μαζί του, αφού μπαίνει στο αμάξι τον ρωτάει ο οδηγός.. ρε φίλε εσύ τι ψήφισες;; και απαντάει ο τύπος Ν.Δ. ο οδηγός νευριασμένος σταματάει και του λέει κατέβα κάτω ρε.. μετά από λίγη ώρα σταματάει ένας άλλος και τον παίρνει μαζί του, αφού μπαίνει στο αμάξι τον ρωτάει ο οδηγός.. ρε φίλε τι ψήφισες φέτος;; και απαντάει ο τύπος Ν.Δ ο οδηγός νευριασμένος σταματάει και του λέει κατέβα κάτω ρε μ@λ@κ@.. απελπισμένος ο τύπος σταματάει μια κοπέλα, όμορφη και τον παίρνει μαζί του. αφού έπιασαν την κουβέντα ρωτάει η κοπέλα..τι ψήφισες φέτος;; και απαντάει ο τύπος ΠΑΣΟΚ.. μπράβο του λέει η κοπέλα και συνεχίζουν την κουβέντα, γνωρίστηκαν καλά και η κουβέντα τους πήγε σε ένα ξενοδοχείο εκεί που κάνουν σεξ λέει η κοπέλα.. όταν κάνω σεξ θέλω και κάνα χαστουκάκι. ξεκινάει ο τύπος να βαράει και απέναντι του είχε έναν καθρέφτη κοιτάζεται. και λέει... πω ρε π*υστη μου, για μίση ώρα έγινα ΠΑΣΟΚ και γ@μ@ω και δέρνω.. by Λαζόπουλος.. | |
|
| |
FnS Normal gixxer
Όνομα: : Νικος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Αγωνιζόμενος : μπα! Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2009
| Θέμα: Γιωργος Αυτιας!!!! Τετ 21 Οκτ 2009, 21:09 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Πεμ 22 Οκτ 2009, 01:16 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Πεμ 22 Οκτ 2009, 01:29 | |
| | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 | |
|